Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 14. května 2013 v 10:17® Scanix
-
regulus> klikni si osobni posta a pak seznam konverzaci, tam vidis, vsechny konverzace s kym jsi si psal…resp. nejdriv jsem smazal tu od Davida, pac se mi tam mnozila…
- Úterý 14. května 2013 v 1:00® regulus
-
No mám takovej dojem, že ta pošta je pěkně posraná, nemám žádný zprávy, ani ty starý, takže vím prd co kdo četl a co mi kdo poslal. Takže se ta novinka tak moc nepovedla.
- Pondělí 13. května 2013 ve 22:40® timbab
-
Já mám 2583 ale ještě před čtvrt hodinou jsem měl přes 2600 asi mi někdo nějaký šlohnul
- Pondělí 13. května 2013 ve 22:35® _Beny
-
Mám stejný problém jako Alov a kluci
Tento příspěvek byl editován 13.5.2013 22:37:36 uživatelem _Beny.Akorát to číslo je 2024
.
- Pondělí 13. května 2013 ve 21:53® regulus
-
Alov> máš to párkrát dublovaný, aby sis to pamatoval …
- Pondělí 13. května 2013 ve 21:39® Alov
-
WTF ?
- Pondělí 13. května 2013 ve 21:35® sus1
-
Scanix> Tak to seš na tom lépe, já tam mám číslo 2628.
- Pondělí 13. května 2013 ve 21:30® Scanix
-
Tak asi hlasim prvni chybku v osobni poste, je odkaz nacist dalsi, kde je nesmyslny udaj o poctu zprav, zrejme tim, ze David poslal zpravu vsem uzivatelum, tak tech mailu prislo 1657? Nebo se proste pri kliknuti na „načíst další (1657)“ doubluje zprava porad dokola?
- Pondělí 13. května 2013 v 18:17® HaD
-
Přátelé připravili jsme novinky pro soukromou konverzaci s ostatními uživateli registrovanými na Chytej.cz.
- Na každou novou zprávu systém automaticky upozorní e-mailem (lze vypnout)
- Výpis osobní pošty nyní bude ve stylu, jaký používají moderní mobilní telefony nebo např. Facebook
- Přes osobní soukromou konverzaci můžete nově zasílat i soubory – např. Fotografie!
Doufám, že vás tato novinka potěší!
- Neděle 12. května 2013 v 19:01® regulus
-
revoke> doporučuju při hokeji sledovat všeobecnou diskusi. Uvidíš co to dělá.
- Neděle 12. května 2013 v 17:54® Alov
-
Mě se to taky při samočinném obnovení stranky po 120 sekundách dělá to samé, co Regulovi
- Sobota 11. května 2013 v 18:14® regulus
-
revoke> ale to já také ne, vypadá to, že se vloudila nějaká chybička …
Upřímnou soustrast při hledání …
- Sobota 11. května 2013 ve 14:23® revoke
-
regulus> a mohu jako programátor na plnou hubu povědět, že netuším, co se děje?
- Sobota 11. května 2013 ve 13:34® regulus
-
revoke> já se ptám tebe, ty seš programátor, pokud se nepletu …
- Sobota 11. května 2013 ve 13:17® Draky
-
Nebylo by mozne pridat tlacitko na smazani prispevku? Obcas, kdyz clovek pise z mobilu, tak se to namnozi a bylo fajn to odmaznout
- Sobota 11. května 2013 ve 13:12® revoke
-
regulus> Co to je totok? Hade, nezamkli jsme vrátka a chodí nám sem řádit šotci?
btw: během několika málo hodin, max. dnů zveřejníme novinku
- Sobota 11. května 2013 v 11:04® regulus
-
peta128> no ono to už kdysi dělalo, řešilo se o tu, ale už ani nevím jak je to dlouho. Nevím jestli se to vyřešilo, nicméně mi připadne, že to ještě nedávno nedělalo a objevilo se to až teď. Možná se mýlím.
- Sobota 11. května 2013 v 8:22® peta128
-
regulus>Mě to dělalo taky a vůbec jsem nechápal co to na mě zkouší
- Sobota 11. května 2013 ve 2:00® regulus
-
revoke> Radime, nevím jestli se to začalo objevovat znovu nebo se to objevuje furt, ale posledních pár dní se mi stalo, že když jsem měl otevřenou nějakou diskusi, tak mi to skočilo jaksi podivně na starší příspěvky, možná o stránku zpět, ale to nevím, prostě poslední příspěvky z obrazovky zmizeli.
Dneska to ale udělalo docela gulášek, viz printscren. - Pondělí 6. května 2013 ve 13:11® HaD
-
revoke> paráda!
- Neděle 5. května 2013 ve 2:39® revoke
-
lunimus> jako slabinu systému to cítíme již nějakou chvíli, takže to v brzké době bude realizováno.
- Pátek 3. května 2013 v 7:40® lunimus
-
David H.> neviem, ako vyzera z programatorskeho hladiska system chytej, ale nemyslim si, ze by to mal byt kriticky problem. Ak da v diskusii niekto „reagovat na moj odkaz“ tak sa do noveho zaznamu prenasa informacia o reakcii. No a potom by nemal byt problem, aby system spravil 2 akcie – zapis do diskusie ako reakcia na a sucasne aby mi odoslalo link do privatnej posty, e-mailu a podobne. Ak by mi malo upozornenie svietit na mojom privatnom paneli, tak by to asi chcelo rozsirit databazovu tabulku, co tiez nie je nic kritickeho, ak sa pouziva standart SQL a nemas tu vymyslenu nejaku vlastnu specialnu databazu
… takze ano, system na to nie je momentalne pripraveny, bolo by to treba doprogramovat, ale nevidim to nerealne - Čtvrtek 2. května 2013 v 10:05® HaD
-
(…Candouš…)> v současném systému není jak by to šlo zjistit.
- Čtvrtek 2. května 2013 v 9:01® (...Candouš...)
-
David Havlíček> Ahoj Davide, mám na tebe takovou otázku,jestli by nešlo udělatna stránce pro uživatele upozornění, že mu někdo něco napsal např. v diskuzi, protože když já se zeptám např. na prut, tak třeba za týden mi na to někdo odpoví a já to hrozně těžko hledám.. třeba že by se mi objevilo na panelu vykřičník, na něj by já jsem kliknul a hnedka by jsem viděl např David vám odpověděl na otázku „jaký prut“ kliknul by jsme na to a hodilo by mě to do diskuze přesně kde mi odpověděl..plánujete něco takového?
- Čtvrtek 2. května 2013 ve 2:26® kety.vydra
-
Prosím o zrušení jednoho mého duplicitního příspěvku
- Úterý 30. dubna 2013 v 19:48® Shrek
-
Děkuji, jsem zpět
- Úterý 30. dubna 2013 v 6:42® revoke
-
Vyřešeno, Alivio promiň. Jsi prostě jedinečný, stejně jako Hadová a ostatně jako vy všichni tady
- Úterý 30. dubna 2013 v 6:35® Libor
-
regulus>
- Úterý 30. dubna 2013 v 5:48@ Alivio(původní)
-
regulus> Já a hubatej? No to asi néééé
David> Díky
- Úterý 30. dubna 2013 v 0:55® regulus
-
Alivio(původní)> co se divíš, byls hubatej, tak máš červenou …