Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 5. dubna 2013 v 9:26® sethy
-
Libor> Blik, cvak
- Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 20:40® HaD
-
OBr> OK
- Čtvrtek 4. dubna 2013 v 17:56® OBr
-
David Havlíček> promyslete, u toho regulova nápadu ke změně řazení si udělej čárku i ode mne.. jinak je tato změna z mého pohledu hodně dobrá a momentálně bych si dovedl představit, že stejný výpis sekce „z lovu“ bude hned na úvodní stránce pěkně na očích všem příchozím jako taková výkladní skříň úlovků, vždyť tady jde především o pěkné úlovky, kterými se chlubíme…vy to pak obalíte nějakým pěkným článkem a máme úvodní stránku jako fík
ale podobných nápadů na úpravy máš jistě plnou almaru…
- Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 13:21® Libor
-
sethy> protože photoshop je všemocný
- Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 12:43® sethy
-
revoke> To bych si Ráďo nedovolil. Ale fakt jsem nechápal proč tam vidím uplně jiné slova a od jiných lidí než Libor
Tento příspěvek byl editován 4.4.2013 12:44:08 uživatelem sethy. - Čtvrtek 4. dubna 2013 ve 12:28® HaD
-
regulus> bylo to na mou žádost. Promyslíme…
- Čtvrtek 4. dubna 2013 v 0:53® regulus
-
Ještě jedna malá technická ke komentářův v Z lovu
V každém fóru a v každé diskusi jsou příspěvky řazeny tak, že ten poslední je nahoře. Čteme tedy poněkud tatarsky odspodu nahoru, ale tak nějak jsme zvyklí a má to svoji určitou logiku.
Ovšem komentáře jsou řazeny tak, že nahoře je nejstarší a dole nejnovější, je to samozřejmě správně, tímto způsobem se běžně ve střední Evropě píše, že se začíná vlevo nahoře a končí vpravo dole.
V kontextu celýho tohoto serveru jsou komentáře přesně opačně než cokoliv jinýho tady, takže alespoň mě se to jeví divný a jsem z toho trochu zmatenej, tak nějak automaticky to čtu jak všechno ostatní a tudíž čtu nejdřív odpověď a pak teprve otázku nebo reakci a pak podnět. Možná bych se přimlouval za potatarštění, ať je to tu všechno stejný.
Jinak ta grafika je včil OK, je to jasný a přehledný, jen jsem furt nepobral význam „palců“ když nevidím, jaký je skore, ale třeba se za tím něco skrývá …
- Čtvrtek 4. dubna 2013 v 0:25® regulus
-
revoke> Radime, to bych si v životě nedovolil …
- Středa 3. dubna 2013 ve 23:15® revoke
-
sethy + regulus> neutahujte si ze mě
- Středa 3. dubna 2013 v 18:30® MP-E65mm
-
Tady je pánové vidět ta vyjímečnost a originalita toho serveru
- Středa 3. dubna 2013 v 11:06® regulus
-
sethy> Kubo nic si z toho nedělej, já vidím taky trochu jiný komentáře.
- Středa 3. dubna 2013 v 1:41® sethy
-
Jakto že vidím jiné komentáře, než Libor (příspěvek pode mnou,
- Středa 3. dubna 2013 v 0:28® Libor
-
Asi bych se z to příspevku snažil udělat s komentářema celek, jako že to k sobě patří.. .
Každopáně nepodrhávejte to písmo u nicku ani nikde. A černý písmo není hezký.
Jinak dobrá funkce. Dobrou
- Úterý 2. dubna 2013 ve 20:55® HaD
-
sethy> ještě jsem to neviděl
Jdu se podívat .-)
- Úterý 2. dubna 2013 ve 20:32® sethy
-
David Havlíček> Už to vypadá mnohem líp, jak je to menší
- Úterý 2. dubna 2013 ve 13:01® HaD
-
Sethy: To jsem celej já
- Úterý 2. dubna 2013 ve 12:51® sethy
-
David Havlíček>
- Úterý 2. dubna 2013 ve 12:36® casper
-
David Havlíček> neboj to se doladí, vůbec se ti nedivím, že už jsi to odstartoval, protože to je fakt dobrý, jen se to musí vychytat
přikládám screen zobrazení na PC prohlížeč Google Chrome
- Úterý 2. dubna 2013 ve 12:24® HaD
-
sethy> byl jsem moc hrrr. Radim mi říkal, že to není odladěné. Když ale já už tolik chtěl
- Úterý 2. dubna 2013 ve 12:23® sethy
-
David Havlíček> Aha tak vidím to takhle. (MAC, Chrome)
- Úterý 2. dubna 2013 ve 12:22® HaD
-
sethy> mělo by to vypadat takto:
- Úterý 2. dubna 2013 ve 12:18® sethy
-
OBr> Tak to vidím i já. Má to být jinak?
- Úterý 2. dubna 2013 v 11:27® HaD
-
MP-E65mm> Díky, opraveno!
- Úterý 2. dubna 2013 v 8:46® casper
-
dost dobrá nová funkcionalita komentářů a hodnocení v diskuzi „z lovu“, jen to grafické zpracování je takové nešťastné…
OBr> mě to google chrome zobrazuje uplně stejně jako tobě…
- Úterý 2. dubna 2013 v 8:14® OBr
-
Souhlasím s regulem, jen jedna poznámka, pitomý Firefox 19.0.2 to zobrazuje divně:
- Úterý 2. dubna 2013 v 1:01® regulus
-
Malá technická ke komentářům v Z lovu
V prvé řadě dobrej nápad, komenty pak byly ve všeobecné a ne vždy bylo jasný k čemu.
Pokud se týká „palců“ dobrý/špatný, tak by mělo být vidět skore.
Velkej problém je grafika, myslím tím, že komentáře respektive nicky u nich jsou výraznější než vlastní příspěvek. Dost dlouho mě trvalo, než jsem se zorientoval co je vlastně komentář a co příspěvek. Doporučil bych komentáře kurzivou, aby bylo na první pohled jasný co je komentář a co příspěvek a taky daleko méně výrazný nicky v komentářích. Další problém může nastat, pokud tam někdo dá kontroverzní fotku, může tam teoreticky být i 20 komentářů a pokud se budou všechny zobrazovat celý, tak bude na jedné stránce jeden příspěvek a plno keců. Proto bych jako rozumný viděl v náhledu zobrazovat jen třeba tři poslení komentáže a to ještě jen první řádek a přidat „tlačítko“ pro zobrazení a skrytí všech komentářů. Možná by bylo dobrý, aby komentáře byly v rámečku, výrazně by je to oddělilo od příspěvku. Taky by nebylo špatný zobrazovat, kolik je k příspěvku komentářů. A poslední věc, komentáře by měly být až pod fotkama.
Tento příspěvek byl editován 2.4.2013 01:06:36 uživatelem regulus. - Sobota 30. března 2013 ve 23:49® MP-E65mm
-
Nebylo by vhodnější řadit fotky ve fotosoutěži od posledně vložených, ten kdo to pravidelně navštěvuje se aspon nemusí proklikávat na konec. Ušetří to čas a je to řekl bych komfortnější.
- Sobota 30. března 2013 ve 20:34® Cudla
-
dik už je tam
- Sobota 30. března 2013 v 19:50® Cudla
-
Posílal jsem do akcí upoutávku na dětský tábor,ani jednou se neukázal.....
- Neděle 24. března 2013 v 18:34® regulus
-
No, je mi to jedno co bliká za banery, ale není tohle už trochu s křížkem po funuse …