Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 16. února 2013 v 19:51® regulus
-
mirek66> chlap podle vzoru pán, takže chlapy jako páni, že.
- Sobota 16. února 2013 v 17:46® mirek66
-
A také jsem sem vložil vtípek a nic. prosim o kontrolu klucí.Dik M
- Sobota 16. února 2013 v 17:36® mirek66
-
Zdravim chlapy,tak jsem koukal pořádně na své fishbony.Dával jsem do rubriky tipy-triky dva příspěvky,výroba kobry a vytlačovák hadů na boilie(vloženo 27.1 2012) a žádné fishbony na mém profilu.Omrkněte to kluci,nic ve zlém,já jen aby nedošlo k nedorozumnění a neshodám.Jestliže jsem ale fishbony za to dostal a byli smazány z mého grafu fishbonů,pak je vše v pohodě.Dik moc a bezva neděli.Mirek66
Tento příspěvek byl editován 16.2.2013 16:41:59 uživatelem mirek66. - Středa 13. února 2013 v 19:49® lunimus
-
OBr> jj … uplne s tebou suhlasim, ze pristup na tento web len po prihlaseni zarucenym elektronickym podpisom by asi bola blbost
- Středa 13. února 2013 v 18:20® OBr
-
lunimus> ještě jedna věc,pokud by při přihlášení z jiné IP došlo k automatickému odhlášení z „dřívější“ IP, tak je to také dost velký problém. Jak systém zjistí, že to druhé přihlášení je správné a to původní je špatné? Pak by později příchozí „útočník“ mohl snadno odhlásit správného uživatele, který tam byl dřív.. to v tomhle případě není možné. Proto je tady autologin.. ale chápu profesní deformaci, jen to pro tento typ webů není vhodné řešení.
- Pondělí 11. února 2013 ve 22:37® lunimus
-
ano pani … ja vam celkom rozumiem
len, ako som pisal, som tak trocha profesionalne deformovany IT bezpecnostou.
Svojho casu som sa zivil tvorbou IT aplikacii, Ucil som informatiku a pisal som do niektorych IT medii …
Dnes pracujem v obore, co mam aj vystudovany – energetika. Je tam daleko viac penazi a daleko vyssie socialne istotyNo a ked cloveku preteka cez ruky (papierovo) niekolko X € denne (radsej ani nepoviem kolko) a su to veci, ktore treba navyse podpisovat elektronicky, tak clovek je potom naozaj trochu posadnuty tou bezpecnostou
- Pondělí 11. února 2013 ve 20:04® OBr
-
lunimus> jasný, ale jak píše David, tohle je fakt na uživateli. Pokud si pitomec v kavárně nechá zapnutý autologin k mailu, tak je to jeho problém…bohužel. Sám určitě víš, že nemůžeš ve všem myslet za své uživatele.
A zrovna tady(a nejen tady), když už jsme u té bezpečnosti, vidím problém úplně jinde – člověk je s vyplněnou kartou a několika záznamy velmi snadno identifikovatelný a pak stačí napsat – jdu na ryby a pozorný zloděj ví, kdy mu může vybrat prázdný byt. Tohle je nesrovnatelně větší průser, než když ti systém umožní přihlášení z více PC najednou.
- Pondělí 11. února 2013 v 18:16® HaD
-
lunimus> to je věc uzivatele. Například FB mám přihlášený na dvou pc, v telefonu i tabletu a nevidím v tom problém. Stačí si u nás vypnout autologin (resp. Nezapínat), pokud vadí…
- Pondělí 11. února 2013 v 8:32® lunimus
-
OBr> je to problem z pohladu bezpecnosti uzivatela.
Ak system automaticky neodhlasuje, pripadne umozni dokonca subezny pristup z dvoch roznych IP. moze sa ti stat, ze si v internetovej kaviarni, zabudnes sa odhlasit a niekto iny moze pouzit na pristup tvoje konto az do okamihu, kym ho tam neodhlasis …
Ak by system z bezpecnostneho hladiska fungoval korektne, tak by sa tvojim prihlasenim na inej masine zrusilo tvoje prihlasenie na prvej …Je pravda, ze toto nie je bankovy sektor, ani inak nebezpecny sektor … tu viac menej fungujeme „nevinne“ takze to nie je kriticky problem …
Ak admin potrebuje sucasne pracovat z viacerych PC, tak sa to robi tak, ze ma vytvorene 2 pristupove konta s admin rozhranim, ale ani to nie je zrovna idealne, lebo cim viac administratorskych kont existuje, tym väcsie riziko prelmenia, resp. odhalenia jednoho z nich …
Ale z tohto mojho vyjadrenia si nerob tazku hlavu … som len trochu profesionalne deformovany internetovou bezpecnostou (otlacky prstov, elektronicky podpis atd)
- Pondělí 11. února 2013 v 8:15® OBr
-
lunimus> já v tom nevidím problém, kromě live-chatu jsem se moc nesetkal se službou, která by to neumožňovala, včetně třeba internetového bakovnictví…
V čem by to podle tebe mohlo vadit?
- Neděle 10. února 2013 ve 21:50® lunimus
-
OBr> to znamena, ze dzigit je strycko google, alebo toho si tento krat vynechal?
ale aby som len neplacal hluposti tak si vo mne nakopol otazku:
chytej umoznuje, aby som bol korektne prihlaseny sucasne z viacerych strojov?
z mojho pohladu je to tak trochu programatorsky prehresok a nemalo by to byt z bezpecnostneho hladiska moc pripustne - Neděle 10. února 2013 ve 14:17® OBr
-
džigit> ok, oprava: kolem třetí džigit, OBr a pak kolegové z jihovýchodní Asie
- Neděle 10. února 2013 ve 12:48® Mary
-
HaDová> ahoj pokud to nevadí, nech, třeba to někomu pomůže, nebo něco dá, dle mého je tento revír kaluž, pro takové ryby. Cenu chytání ať si každý posoudí sám. Asi by měl být zákon jaká hloubka, velikost revíru a dle toho velikost ryb. Jako je zákon, jak má být velký chlívek pro kozu.
Tento příspěvek byl editován 10.2.2013 11:50:20 uživatelem Mary. - Neděle 10. února 2013 v 8:19® džigit
-
OBr> a co ja,když mam nočni?
- Sobota 9. února 2013 ve 23:31® OBr
-
Chorchus> nechci mluvit za kluky, ale s velkou dávkou jistoty mohu říct, že to tak bude.
A jak píše regul, vpravo jsou anonymové, takhle kolem třetí ráno tady jsem třebas jen já a pak roboti z číny a strýček google.
Mimochodem, já třeba mám chytej na dvou PC najednou. Když na jednom pustím něco náročnějšího na výkon, pracuju na druhým, abych šetřil čas, takže juknu chvíli z jednoho, chvíli z druhého PC. To je pro příklad, jak se tady mohou objevit dvě IP pod jedním člověkem.
- Sobota 9. února 2013 ve 22:39® sus1
-
Chorchus> To já právě taky nevim.Mušíme zavolat do Brna a nebo do Tábora.
- Sobota 9. února 2013 ve 21:22® Chorchus
-
sus1> no ja tomu howno rozumím, ale chodím na chytej z jednoho compu a jednoho tabletu, může to být ono?
- Sobota 9. února 2013 ve 21:09® sus1
-
regulus> No, je mě to naprosto jasný, kde ta chyba.
- Sobota 9. února 2013 ve 21:00® regulus
-
sus1> ty IP adresy co u nich máš tečky nepatří Chorchusovi, ale někomu nepřihlášenýmu, může to být klidně i spamovací robot. Chorchus se tam může vyskytovat 3× patrně proto, že má na jednom počítači Chytej otevřený ve třech oknech, ne záložkách nebo ve třech prohlížečích, což pravda taky nedává smysl.
No a nebo je chyba na tvém přístroji.
Tento příspěvek byl editován 9.2.2013 20:01:32 uživatelem regulus. - Sobota 9. února 2013 ve 20:45® sus1
-
HaDová> Já jsem se všiml už dříve, u jiných nicků, kolegu jsem použil náhodou.
- Sobota 9. února 2013 ve 20:43® HaDová
-
sus1> tak na to by bylo vysvětlení, ale nevidím důvod proč by to dělal …
- Sobota 9. února 2013 ve 20:43® HaDová
-
Mary> hele to vůbec nevadí, jestli ale chceš, tak ten odkaz vymáznu
- Sobota 9. února 2013 ve 20:05® sus1
-
Mám dotaz ( jen pro zajímavost )- to je kolega přihlášen najednou ze 3 pc ?
- Sobota 9. února 2013 v 19:57® Mary
-
Ahoj Pavlo, jsem udělala asi co jsem neměla. Jsem mu to chtěla hodit na osobku , ale jsem to vrzla do diskuse. je to odkaz ohledně Šebkovýho rybníku, ale jsem to z kopírovala z mrku. předpokládám, že se zo nehodí do WWW.chytej. TAK TO PROSÍM SMAŽ . ONA SE TAM stejně neukázala ta diskuse na kterou jsem chtěla poukázat. Mary
- Středa 6. února 2013 ve 21:10® kamos007
-
no vidíš a zase je to tu už mě z toho asi je..e
- Středa 6. února 2013 ve 21:10® kamos007
-
hodím tu plechovku do šrotu a bude.
Tento příspěvek byl editován 6.2.2013 20:11:40 uživatelem kamos007. - Středa 6. února 2013 ve 21:10® kamos007
-
David Havlíček> ne, protože mi to někdy hodí i 4×! dříve jsem si to myslel, ale dával jsem si na to bacha a fakt ne, a dělá to všem na tom kompu, na notebooku mi to nedělá. jo editovat můžu, ale né úplně odstranit
- Středa 6. února 2013 ve 20:31® HaD
-
kamos007> vlastní příspěvky editovat můžeš. Neděláš náhodou myší dvojkliky?
- Středa 6. února 2013 ve 20:23® kamos007
-
Mám problém s prohlížečem a háže mi to jeden příspěvek více x, napdlo mě že by nebylo na škodu kdyby měli jednotliví členi chytej právo své příspěvky smazat aby se třeba jako v mém případě zbytečně nezahlcovala diskuze diky.
PS: jako třeba teď to udělalo,na notebooku mi to nedělá jen na pc.
Tento příspěvek byl editován 6.2.2013 19:23:56 uživatelem kamos007. - Úterý 5. února 2013 ve 12:50® HaDová
-
OBr>
))