Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 21. srpna 2009 ve 14:33® sus1
-
Sander> Tvoje pruty tady nikdo prodávat nebude.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 20:09® Sander
-
inspo > s úvodní stránkou se dostanu do styku jen při otevření Chytej a abych pravdu řekl, bazar není v tu chvíli mou prioritou. Určitě se stává, že při listování na Chytej někdo do bazaru něco vloží a většina o tom neví.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:32® inspo
-
sus1> Tak tenhle návrh se mi líbí. Hlasuji pro.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:29® inspo
-
Sander> Posledních pět aktuálních příspěvků v bazaru, které se zobrazují na hlavní stránce ti nestačí?
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 19:17® sus1
-
…a udělat třeba po straně tabulku,kam bych si dával ,,oblíbená fora" a klikal bych jen na ně,které si přidam já,když o ostatní třeba nemám zájem.
Díky.
A nechci slyšet,že to nejde.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 ve 14:28® Sander
-
Měl bych jeden návrh.
Co takhle zviditelnění nových příspěvků v bazaru? Třeba v pravém sloupci s fóry, to je jedno.
- Čtvrtek 20. srpna 2009 v 11:52® inspo
-
havel> OK. Tak vyzkoušej vyhledávat jen v sekci Klub Chytej.cz uživatele candatek a Robur a schválně jestli ti je to najde. Mi teda ne.
- Středa 19. srpna 2009 ve 23:56® havel
-
inspo> ale od toho je tady možnost vyhledávání v klubu… vyhledávání je rozděleno na sekce a ty si můžeš vybrat ve kterých chceš vyhledávat.
- Středa 19. srpna 2009 v 18:49® inspo
-
No ono obecně s tím vyhledáváním to není úplně to pravé. S chválně zkuste zadat nick uživatele, který tu v poslední době založil nejvíce fór a zkuste v té změni najít jeho profil.
- Středa 19. srpna 2009 v 17:34® Robur
-
hele, dle toho, co tady tvoří cadátek, bych připomneul, že vyhledávač nebere 3hlásková slova, např. moje fórum Hra nejde též vyhledat, takže by stálo za to do toho komentáře, který někdo snad čte při zakládání fór připsat, že v názvu fóra by mělo být KLÍČOVÉ SLOVO, dle kterého se to najde a ještě by mělo mít 4 hlásky, ale to už moc komplikované a je to naštěstí jedno fórum z 1000, tak krátkým názvem.
Tento příspěvek byl editován 19.8.2009 17:35:33 uživatelem Robur. - Neděle 16. srpna 2009 v 19:17® havel
-
Scanix> do menu chytej.cz nebylo třeba se koukat, protože odkaz na vyhledávání je přímo u formuláře pro založení nového fóra.
Kazan> pokud vím, tak toto slučování se připravuje. Ale nesouhlasím s tebou, že to lidi naučí, aby se nejdřív pokusili hledat – já to vidím tak, že lidi budou stále zakládat nová fóra a admini budou mít víc práce. Samozřejmě souhlasím, že to je nutné, ale bohužel lidi asi nezměníme
- Pátek 14. srpna 2009 v 9:29® Kazan
-
HaDová, Scanix> já to vím, místní vyhledávač taky občas používám, ale pokud se s tím nebude nic dělat, tak za chvíli bude ten vyhledávač házet tisíce odkazů třeba jen na štiku a zas to bude nepřehledné. Takže buď snazat nebo přesunout do již existujícího mi připadne jako jedina cesta jak lidi vychovát k tomu aby se snažili taky trochu hledat.
- Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 23:16® HaDová
- Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 22:12® Scanix
-
Kazan> to je zpusobeno tim, ze spousta lidi jeste neobjevila vyhledavani, i me to trvalo delsi dobu, kdo by se dival do menu chytej.cz
- Čtvrtek 13. srpna 2009 v 16:25® Kazan
-
Dotaz na adminy, nešlo by zbytečně založené fórum přesunout do již existujícího, dotazem stejného či podobného fóra? Tazatele potom ve všeobecné diskusi upozornit, že bylo jím založené fórum přesnuto do již existujícího fóra. (Reaguji na opětovný nárůst zbytečně založených fór)
- Čtvrtek 13. srpna 2009 v 11:46® Rico
-
sus1> xD xD xD
- Čtvrtek 13. srpna 2009 v 7:57® sus1
-
Rico>Hele????!!!! Ty prase??!!!Mě se na to dívá manželka.!!!!!:o))))
Tento příspěvek byl editován 13.8.2009 07:57:56 uživatelem sus1. - Středa 12. srpna 2009 ve 23:51® Libor
-
ahoj, rozměry pixelů už jsou jinak : Ke vzkazu můžete přiložit až tři obrázky. Obrázky větší než 540×405px sice automaticky zmenšujeme, ale prosíme Vás, abyste vkládali fotografie ........
- Středa 12. srpna 2009 ve 23:13® Rico
-
sus1> nekdy po dvacatym budu v plzni tak kdybys potreboval muzu se ti na to mrknout
- Úterý 11. srpna 2009 ve 22:20® havel
-
LuboO> to by určitě mělo jít zařídit. Díky za podnět.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 22:15® havel
-
sus1> to je nějaké divné. Koukni jestli máš povolené cookies a takové ty obligátní věci. Já bohužel ráno odjíždím na pár dnů pryč. Kdyby se to nezlepšilo, tak kdyžtak pošli osobku Radimovi, jestli by nevěděl něco bližšího. Chtělo by to asi znát přesné nastavení prohlížeče atd. a podle toho by měl problém najít.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 22:07® LuboO
-
mam dotaz, ked rozkliknem forum s velkym obsahom (napr. fotografovanie ryb alebo domaci vyroba wobleru) a chcem sa dostat na zaciatok, musim pracne preklikavat kazde tri stranky, je tam v ponuke len „novejsi“ a „starsi“. A potom „nejnovjejsi“, ale chyba mi tam „nejstarsi“. Slo by to nejak zariadit? Alebo mat tam klik „Cist od prvniho“. Dost by to ulahcilo pracu. Vdaka.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 14:48® sus1
-
havel> Já to nedělal,dělal mě to kamarád.I diskuze jde otvírat špatně.Nevim,nevim.
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 20:10® havel
-
sus1> Já žádný problém nemám – v žádném prohlížeči. Když jsi nově přeinstalovával PC, naistaloval jsi nejnovější aktualizace prohlížeče, Javy a ostatních doplňků?
- Pondělí 10. srpna 2009 v 19:30® sus1
-
Tet za poslední 4 dny, mam problem s přihlašováním, vkládáním přízpěvků,když chci na někoho reagovat a kliknu na jeho nick,tak to nedělá nic a musim klik na ,,přidat přízpěvek" nahoře.Díky. Mam nově přeinstal PC.
- Pondělí 10. srpna 2009 v 17:35® Jak.novi
-
havel> tak to jo.
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 14:04® havel
-
Jak.novi> HaD je momentálně v Norsku, takže v nejbližší době pravděpodobně ne. Ale až se vrátí (a hlavně vzpamatuje
, tak nejspíš něco přibude.
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 13:09® Jak.novi
-
bude nekdy video s instruktaznym obsahem. Díky
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 13:00® havel
-
Mega-Fish> Videa byla schválena.
- Pondělí 10. srpna 2009 v 9:53® revoke
-
Problém s uploadem fotografií do alb vyřešen.