Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 7. listopadu 2012 ve 23:00® revoke
revoke

mvincik> asi udělám o víkendu revizi funkčnosti…

Středa 7. listopadu 2012 ve 23:00® revoke
revoke

Scanix> Vyměněno

Úterý 6. listopadu 2012 ve 21:26® Alov
Alov

Jen dotaz. Neplánujete do budoucna video služby v tom směru, že si pošlu PR SMS za páďo třeba, naklikám kod a mrknu se na vaše DVD? Nejsem sběračem nosičů, takže to upřednostnuju takhle. Ostatně jsem přesvědčen, že bych nezůstal sám. Kvalitu máte vysokou, takže by to mohlo klapat :-)

Úterý 6. listopadu 2012 v 9:18® mvincik
mvincik

Nechci pročítat příspěvky nížejc, ale už to tu beztak někdo zmínil. Cca týden mě blbnou Nka. Dělají si co chtějí. :-)

Pondělí 5. listopadu 2012 ve 23:11® Scanix
Scanix

Mam prosbu, mel jsem chybku v installeru, muzes prosim nahradit soubor v downloadech, tedy Manažer úlovků – Sumář, za tento zip http://mysharegadget.com/…74ae6539a/cs

Diky.

Neděle 4. listopadu 2012 ve 20:53® 1Mara
1Mara

revoke> Díky , problém odstraněn :-)

Neděle 4. listopadu 2012 v 18:50® OndruchM
OndruchM

revoke> přihlašování funguje, díky

Sobota 3. listopadu 2012 ve 23:35® revoke
revoke

Mara1> a ještě to přihlašování! :-)

Tento příspěvek byl editován 3.11.2012 23:21:55 uživatelem revoke.
Sobota 3. listopadu 2012 ve 23:21® 1Mara
1Mara

revoke> No a ještě to přihlašování a jeto , díky :-)

Sobota 3. listopadu 2012 ve 22:58® revoke
revoke

MP-E65mm> vyřešeno

Sobota 3. listopadu 2012 v 18:21® revoke
revoke

Scanix> fotosoutěž opravena

Sobota 3. listopadu 2012 ve 14:14® regulus
regulus

Nechcu bejt protivnej, ale taky mě už to neustálý přihlašování s..e, jak to aktuálně vypadá???

Sobota 3. listopadu 2012 ve 13:55® pitrshudy19
pitrshudy19

1Mara> smutny to treba je, ale ja sve rybarske povinosti znam a to hlavne i jak a co u vody. Proste jsem si nebyl jisty kdyz jsem se prestehoval 400km od sveho rybarskeho svazu. Lepsi se zeptat… Ale nejak dekuju OndruchM za odpoved.

Pátek 2. listopadu 2012 ve 20:25® MP-E65mm
MP-E65mm

No a když už jsem se rozepsal, před nějakým měsícem tu byla přípomínka na odkazy webových stránek v osobní kartě. Jakože nefungují.

No a vzhledem k tomu, že se v tom asi každý takříkajíc ztrácí. Nebylo by vhodné vytvořit nějaký zkrácený „bug list“ zde v diskzi v adminech. Představa by byla asi taková, že by se vypsali ty nejprůserovější zaležitosti s tím že se na nich pracuje, pak třeba zaležitosti které tak nespěchají ale je na ně myšleno. No a neposlední řadě nějaké vychytávky které by tento web zlepšovali. Samozřejmě za předpokladu, že sám nejvyšší uváží že to má význam.

Prostě mít to na očích a neptat se ne jednu věc třikrát ne-li vícekrát za „měsíc“

To mě jen tak napadlo.

Pátek 2. listopadu 2012 ve 20:14® MP-E65mm
MP-E65mm

chci vložit příspěvek do diskuze(muškaření). Nejsem zalogován. Napíšu text, přihlašovací údaje. Vyskočí mi tohle, viz. příloha. Evidentně jsem se přihlásil do systému. Text v diskuzi chybí.

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2012/th-img51350.jpg
Pátek 2. listopadu 2012 v 19:32® 1Mara
1Mara

HaDová> Moc děkuji , je to fakt wopruz furt se přihlašovat :-)

Pátek 2. listopadu 2012 ve 14:58® HaDová
HaDová

1Mara> jasan, dělá

Pátek 2. listopadu 2012 ve 14:45® 1Mara
1Mara

pitrshudy19> Víš , nejsmutnější na tom hlavně je , že neznáš ani své rybářské povinosti , pak to u vody taky tak vypadá ! :-(( Kdyby jste chodili do kroužků , nebo na přezkoušení , nemusel by ses na základy co s povolenkou dělat vůbec ptát :-)

Pátek 2. listopadu 2012 ve 14:43® 1Mara
1Mara

HaDová> Už se něco dělá stím registrem ?

Pátek 2. listopadu 2012 ve 14:42® HaDová
HaDová

Scanix> Ano, máte pravdu, ten poslední řádek tam nemá být. Upravíme to. Další fotosoutěž bude spuštěna během 14 dnů, jednáme se sponzory :-) .

Pátek 2. listopadu 2012 v 11:17® OndruchM
OndruchM

pitrshudy19> povolenku musíš odevzdat organizaci, která ti ji vydala. V tvém případě bych to asi řešil poštou, nejlépe doporučeně a případně si i zavolal na danou organizaci, zda ji dostali

p.s. – omlouvám se adminům za odpověď :-)

Tento příspěvek byl editován 2.11.2012 10:18:06 uživatelem OndruchM.
Pátek 2. listopadu 2012 v 9:45® pitrshudy19
pitrshudy19

Zdravim… Mam dotaz.. jsem zacatecni rybar a letos jsem si zacatkem roku udela rybarsky listek (nejak chodim uz tretim rokem, ale predtim jsem chodil na soukromaky), ale spet ktomu rybaskemu listku… skousky jsem zakladal v Praze 5 Andel, cimz jsem si i koupil celorepublikovou povolenku. Letos o prazdninach jsem se prestehoval na moravu a ted nevim jak spovolenkou..jestli ji musim odevzdat tak kde jako by patrim pod rybarsky svaz a nebo staci ho odevzdat zde v nejblizsim rybarskym svazu? Dik za radu…

Pátek 2. listopadu 2012 v 9:01® Scanix
Scanix

Zajimava vec, v rubrice Rybářská fotosoutěž stoji: "V rubrice budeme vypisovat každý měsíc novou fotografickou soutěž na dané téma. Těšíme se na Vaše snímky! Odměníme Vás!

Je nám to líto, ale momentálně není vyhlášeno žádné soutěžní téma. Své fotografie však můžete přidávat mimosoutěžně do galerie rybářských pozadí na monitor. Děkujeme."

Presto pod reklamou visi napis a odkaz: „Zatím nebyla do tohoto kola fotosoutěže vložena žádná fotografie. Buďte první!“

Takze je mozne vkladat zrejme fotky do neexistujici souteze?! ;-)

Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 21:09® Alov
Alov

To samé co tejpci níže :-)

Čtvrtek 1. listopadu 2012 ve 21:09® HaDová
HaDová

Děkujeme za upozornění, víme, řešíme.

Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 19:10® regulus
regulus

Mám ten samej problém, vymazal jsem cokies, v profilu to nejdřív vypnul a pak zase zapnul a stejně se musím furt ručně přihlašovat.

Čtvrtek 1. listopadu 2012 v 19:05® OndruchM
OndruchM

malý dotaz. i když mám zakliknuté být stále přihlášen, tak dnes kdykoliv otevřu chytej, tak se musím přihlašovat, čím to?

Úterý 30. října 2012 v 19:19® revoke
revoke

add foto v bazaru: upgradoval jsem jednu komponentu, jež ovlivňuje chování mnoha věcí. Jednou z nich je zvětšování fotografií. Kdybyste snad ještě někde narazili na podobný problém, prosím o info. Děkuji.

Úterý 30. října 2012 v 16:00® osprey
osprey

džigit> Potvrzuji, ani mě to nejde. Donedávna to šlo normálně.

Úterý 30. října 2012 v 8:41® džigit

tak nevím jak komu,ale nejdou mi poklikem otevřít fotky v inzerci… :-((