Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 8. května 2012 ve 21:54® HaDová
HaDová

džigit> díky, napravila jsem to :-)

Úterý 8. května 2012 ve 21:18® džigit

http://www.chytej.cz/…ava_a_okoli/

Neděle 29. dubna 2012 v 7:59® džigit

ups?!?

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2012/th-img48691.jpg
Neděle 22. dubna 2012 v 10:27® stopař
stopař

HaDová> Super !!! :-) Děkuju moc.

Neděle 22. dubna 2012 v 10:26® stopař
stopař

CeP> S dědkem sem samozřejmně mluvil dřív než sem to napsal sem. Díky za radu.

Pátek 20. dubna 2012 v 17:29® HaDová
HaDová

regulus> ne vytvoříme nové, zkusíme vymyslet i ceny, aby to byla zase soutěž, ..... :-)

Pátek 20. dubna 2012 v 17:06® regulus
regulus

HaDová> přesně tohle jsem měl na mysli, jen jsem si nevzpomněl, že bylo tohle fórum, nicméně obnovit to fórum je jednoduchý, ale nevím jestli jako soutěž …

Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 12:20® HaDová
HaDová

a zde je to celé: ® toulovec

dovolím si poslat příběh svého kamaráda dědka, dalo mi to 1/2 hodiny než jsem to našel ve zdejší diskusi našel, je to to nejlepší co jsem zde za 3 roky četl. Musím ovšem povědět, že se jedná o neuvěřitelně hodnýho člověka, kterýmu se v tý době sralo na co se podíval, holt infarktové období. st 15. června 2005 ve 21:27:17 ® Dědek Pánové, tak dneska to stálo za to. Zdrhnul jsem z práce s tím, že si udělám pěkné odpoledne. Vyrazil jsem z Brna asi ve tři a po 5km mě zastavili policajti a světe div se, dostal jsem pokutu za to, že nemám oranžovou vestu. Tak jo, pokračoval jsem dál a před Nedvědicema jsem píchnul. Smůla, ale stane se. Takže jsem nasadil rezervu, ujel asi 2km a píchnul znova!!!! To už je na posr… ,naštěstí jel okolo majitel servisu a na požádání mi asi za hodku přivez opravené kolo. Takže jsem pokračoval dál a dojel na určené místo. Začalo pršet, tak jsem si řekl, že počkám a dám si cigáro. Málem jsem se v autě udusil, tak jsem si stáhnul okýnko. Ale ouhla, dolů šlo, nahoru ne… Do auta mi napršelo asi 100litrů vody, než jsem sundal čalounění a okno provizorně vytáh a podložil. To už ani nepočítám, že jsem při převlíkání upad do bahna. Ale mělo to pokračování. Chytal jsem asi 5minut pod splavem a při přesunu jsem v kalné vodě přehléd šutr a svalil se jako žok do vody. Paráda, v prsačkách jsem měl najednou několik hektolitrů vody. A pokračovalo to dál. Jak jí nikdy nepotkám, tak přišla RS. Nic jsem neudělal, až na ten problém, že místo Svratka jsem napsal Jihlava. Pánové, pokud bych mohl, tak se sám na místě zastřelím,málem jsem přišel o papíry, ale dobře, moje vina. A pokračovalo to dál. Totálně zmáčenej,potupenej a hodně nasranej jsem toho už chtěl nechat a vydal se k autu. Ale průser, jak jsem se tak máchal ve vodě, tak jsem ztratil klíčky. Co říct, už mi teklo ze zubů. Ale nedalo se nic dělat a volal jsem zoufale domů s nadějí, že mě pochopí. Nepochopili. po vyslechnutí informací, že jsem totálně neschopnej a úplně na hov… se přeci jenom vydali s nahradníma klíčema za mnou. Ted sedím u počítače,nasranej a hladovej jako vlk a nejraději bych dal někomu po tlamě. Ale jak to tak beru kolem a kolem, tak jsem asi jediný adept já Nemám už pochyby o tom, že je vítěz předem znám, na tohle nikdo nemáte!! Musím dodat, že abych dědka z této šlamastiky vytáhl, pozval jsem ho druhý den po této historce na ryby – 2 m od vody sebou švihl a zlomil prut. Dali jsme cigáro a jelo se domů. Tak mu volal kámoš pupák, že když má takhle posraný období, ať sedne do auta adojede za ním na chatu – dědek kilometr za brnem rozmlátil auto. Vyprávět mi to někdo jiný, nevěřil bych mu jediný slovo.

Čtvrtek 19. dubna 2012 ve 12:19® HaDová
HaDová

stopař> asi to mám: st 15. června 2005 ve 21:27:17 ® Dědek Pánové, tak dneska to stálo za to. Zdrhnul jsem z práce s tím, že si udělám pěkné odpoledne. Vyrazil jsem z Brna asi ve tři a po 5km mě zastavili policajti a světe div se, dostal jsem pokutu za to, že nemám oranžovou vestu. Tak jo, pokračoval jsem dál a před Nedvědicema jsem píchnul. Smůla, ale stane se. Takže jsem nasadil rezervu, ujel asi 2km a píchnul znova!!!! To už je na posr… ,naštěstí jel okolo majitel servisu a na požádání mi asi za hodku přivez opravené kolo. Takže jsem pokračoval dál a dojel na určené místo. Začalo pršet, tak jsem si řekl, že počkám a dám si cigáro. Málem jsem se v autě udusil, tak jsem si stáhnul okýnko. Ale ouhla, dolů šlo, nahoru ne… Do auta mi napršelo asi 100litrů vody, než jsem sundal čalounění a okno provizorně vytáh a podložil. To už ani nepočítám, že jsem při převlíkání upad do bahna. Ale mělo to pokračování. Chytal jsem asi 5minut pod splavem a při přesunu jsem v kalné vodě přehléd šutr a svalil se jako žok do vody. Paráda, v prsačkách jsem měl najednou několik hektolitrů vody. A pokračovalo to dál. Jak jí nikdy nepotkám, tak přišla RS. Nic jsem neudělal, až na ten problém, že místo Svratka jsem napsal Jihlava. Pánové, pokud bych mohl, tak se sám na místě zastřelím,málem jsem přišel o papíry, ale dobře, moje vina. A pokračovalo to dál. Totálně zmáčenej,potupenej a hodně nasranej jsem toho už chtěl nechat a vydal se k autu. Ale průser, jak jsem se tak máchal ve vodě, tak jsem ztratil klíčky. Co říct, už mi teklo ze zubů. Ale nedalo se nic dělat a volal jsem zoufale domů s nadějí, že mě pochopí. Nepochopili. po vyslechnutí informací, že jsem totálně neschopnej a úplně na hov… se přeci jenom vydali s nahradníma klíčema za mnou. Ted sedím u počítače,nasranej a hladovej jako vlk a nejraději bych dal někomu po tlamě. Ale jak to tak beru kolem a kolem, tak jsem asi jediný adept já

® toulovec> Nemám už pochyby o tom, že je vítěz předem znám, na tohle nikdo nemáte!! Musím dodat, že abych dědka z této šlamastiky vytáhl, pozval jsem ho druhý den po této historce na ryby – 2 m od vody sebou švihl a zlomil prut. Dali jsme cigáro a jelo se domů. Tak mu volal kámoš pupák, že když má takhle posraný období, ať sedne do auta adojede za ním na chatu – dědek kilometr za brnem rozmlátil auto. Vyprávět mi to někdo jiný, nevěřil bych mu jediný slovo.

viz http://www.chytej.cz/…i-prispevek/?…

nebylo to špatné fórum, nezaložíme ho znovu? :-)

Tento příspěvek byl editován 19.4.2012 20:15:39 administrátorem CeP.
Čtvrtek 19. dubna 2012 v 11:58® CeP
CeP

stopař> Než takovéhle dohady jestli článek byl nebo nebyl, nestálo by za to oslovit rovnou dědka? Buď přímo zde třeba osobkou, anebo prostřednictvím regula, Robura, hrajiho…

Tento příspěvek byl editován 19.4.2012 11:59:13 uživatelem CeP.
Středa 18. dubna 2012 ve 20:38® stopař
stopař

HaDová> Já to balím.Začínám si připadat jako děsnej votrava. Pokud se dobře pamatuju tak to byl článek ale začínám bejt nějkej rozhozenej a začínám o tom pochybovat.

Středa 18. dubna 2012 v 8:31® HaDová
HaDová

stopař> Nebyl to článek, ale dlouhý příspěvek do fóra … muškaření tuším?

Středa 18. dubna 2012 v 7:55® stopař
stopař

HaDová> Tak to nevím,je to přecijenom už nějakej ten pátek nazpět.Vím jen že to napsal dědek a vím že tu ten článek byl páč sem ho tady četl.

Úterý 17. dubna 2012 ve 23:19® regulus
regulus

stopař> nebudu se s tebou přít, tak jak tak jsem to nenašel, nemůžu sloužit …

Úterý 17. dubna 2012 ve 14:59® HaDová
HaDová

stopař> všechny články tu jsou, nic se nemaže … název článku nevíte?

Úterý 17. dubna 2012 ve 14:38® stopař
stopař

regulus> Ne byl to článek,mluvil sem o tom s dědkem.Když není tak není.

Úterý 17. dubna 2012 v 11:35® HaDová
HaDová

1Mara> Neviděl jsi to proto, protože tato soutěž nebyla pro rok 2011 vyhlášena. viz.: http://www.chytej.cz/souteze/

Úterý 17. dubna 2012 v 11:33® 1Mara
1Mara

HaDová> Díky moc , jsem to nikde neviděl , asi jsem slepej :-))

Úterý 17. dubna 2012 v 11:26® HaDová
HaDová

1Mara> Trofejní ryby byly vylosovány takto: První místo http://www.chytej.cz/…y/2011/1855/ Druhé místo http://www.chytej.cz/…n/2011/1902/ Třetí místo http://www.chytej.cz/…y/2011/1793/

Tento příspěvek byl editován 17.4.2012 11:31:32 uživatelem HaDová.
Důvod editace: Změna části textu
Úterý 17. dubna 2012 v 11:00® 1Mara
1Mara

HaDová> Ahoj , nemohu nikde najít výsledky z Trofejí za loňský rok , bylo to už vůbec losovaný ? :-|

Úterý 17. dubna 2012 v 0:29® regulus
regulus

stopař> si to tak neber k srdci, já to zas až tak nemyslel, jen si fakt myslím, že dědek to nenapsal jako článek, ale když už, tak jako příspěvek ve fóru nebo diskusi. Zkoušel jsem to najít, prolustroval jsem všechny „podezřelý“, ale fakt jsem to nenašel, je doicela možný, že se to v minulosti ztratilo při nějaký havárce, pokud se dobře pamatuju, tak se před pár lety sesypala nějaká část databáze se staršíma věcima, možná to tam bylo. Když nad tím ale tak přemejšlím, tak tu asi byl článek, kterej se tuším jmenoval Můj kamarád dědek nebo tak nějak a skoro bych se vsadil, že ho psal Toulík, ten taky nemůžu najít, možná se to jmenovalo jinak a nejsem si jistej, jestli to bylo zrovna to co chceš. Jinak něco je tady http://www.chytej.cz/…4/den-blbec/?… , ale to asi není ono, že???

Pondělí 16. dubna 2012 v 18:39® stopař
stopař

regulus> Nic nepitvám.Psal sem si i s dědkem a tem mi taky říkál že psal článek semka.Prostě se mi ten článek moc líbyl a chtěl bych si ho přečíst znova.Nehledej v tom nic špatného.Ale když není tak není,co se dá dělat.

Neděle 15. dubna 2012 ve 22:44® regulus
regulus

stopař> já tu story asi slyšel od Pifáča nebo od Kelta a myslím, že ji na TVV dával k dobru i Toulík, z druhé strany mě něco mate, že to fakt někdo napsal buď jako článek, ale to asi ne, spíš jako nějakej delší příspěvek v diskusi. Dědek vo tom na 100% nepsal, myslím článek, maximálně si tak možná postěžoval, pokud to někdo někde obšírněji popsal, tak asi Toulík, ale já to fakt nenašel. Jak jsem už psal, slyšel jsem to několikrát z různých úst, ale dědek se o tom nikdy moc nerozšiřoval, možná jsme se o tom bavili, ale to už fakt nevím, prostě měl pech tak nač to pitvat, nač to vlastně potřebuješ?

Neděle 15. dubna 2012 ve 21:12® revoke
revoke

stopař> Mohl by to být tento článek http://www.chytej.cz/clanky/345/ a nebo tahle stránka diskuze Muškaření http://www.chytej.cz/…e/muskareni/?…

Neděle 15. dubna 2012 v 15:37® stopař
stopař

regulus> Ahoj Hele článek to byl určitě páč si moc dobře pamatuju jak ho Toulík četl na TVV,seděl u toho i HaD a četl to tady z Chytej.Se klidně zeptej Toulíka,ví o kterej článek se jedná.

Neděle 15. dubna 2012 ve 14:46® regulus
regulus

stopař> článek to na 100% nebyl a vůbec to na sebe nepráskl dědek, kromě toho že jsem tu story slyšel asi 5× ústně a vůbec si nejsu jistej jestli a jak moc tu byla písemně popsána, spíš to někdo vykládal na TVV. Pokud ano, tak bych hledal v muškařině nebo všeobecné, stalo se to v roce 2005 nebo 2006 a prásknout to mohl Pif, Kelt nebo Toulík, možná by za tím ještě mohl být Pupák, ale ten spíš ne.

Neděle 15. dubna 2012 v 11:56® stopař
stopař

1Mara> Jo dědek je to správnej ale článek jinej.Pokud se pamatuju dobře tak v tom článku co sháním dědek popisoval svoji vycházku k vodě která byla plná nějakých škobrtanců včetně ztráty klíčků od jeho auta.

Úterý 10. dubna 2012 ve 21:53® 1Mara
1Mara

stopař> Myslel jsi tohle a i tohoto pána ? http://www.chytej.cz/…se-of-hardy/

Úterý 10. dubna 2012 ve 21:22® stopař
stopař

Sháním článek který napsal kolega „dědek“ před lety.Je to článek o jeho strasti plném dni u vody.Nikde ho nemůžu najít.Pomůžete mi někdo ? :-((

Sobota 7. dubna 2012 ve 12:45® regulus
regulus

kamos007 & spol.> připadne mi, že se patláte v pyčovinách, zahájená je příští pondělí a basta, jestli jde někde to odpočítávání trochu blně je v tomto okamžiku nepodstatný. Teoreticky může nastat odchylka při nějaké aktualizaci nebo restartu serveru než si srovná čas s ntpéčka, protože jsem přesvědčen, že to odpočítávání je na obou webech na 100% dělaný buď z času na serveru nebo času z vašeho počítače, takhle se takovýhle ptákoviny dělají nejčastěji. Když se mrkneš třeba sem http://rybariholasky.sweb.cz/ a v PC si nastavíš že je třeba srpen tak se ti změní doby lovu i hájený ryby odpovídající datumu a času co máš v počítači.