Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 23. února 2012 v 9:24® OBr
-
nnnap> tohle už není o mé plečce, ale o tom, jak jsou ty „dráty“, co mi vedou z baráku, pospojované. Mám sice 10mbit, ale některý servery prostě rychlejc nejedou. Když se připojím se stejným ntb u kámoše, jede mi chytej rychleji.UPC prostě nemá dobrou odezvu.
- Čtvrtek 23. února 2012 v 7:48® nnnap
-
co to používáte za plečky, panebože? Do půl vteřiny každá stránka. I nová, nejetá.
- Středa 22. února 2012 v 16:51® OBr
-
regulus> no, já vím, jsem to bral jako že admini to předají dál.. sem tady teď dva dny nebyl a dnes jsem klasicky kliknul na forum a podvědomě odpočítával pár sekund, abych znovu kouknul a ono pořád nic.. až pak jsem zjistil, že se mi diskuze načítají „ihned“ tedy cca do 2–3s. A protože trošičku vidím pod pokličku, tak jsem v tom nadšení chtěl hned napsat pochvalu, neboť chválit se má veřejně
Tento příspěvek byl editován 22.2.2012 16:53:57 uživatelem OBr. - Středa 22. února 2012 v 15:51® regulus
-
OBr> admini na tom nemají pražádnou zásluhu, je to věc programátorů, ale tak úplně bych s tebou nesouhlasil, v poslední době to sice většinou jede svižně, ale čas od času se to zasekává, řečeno výrazem co použil Hraji, jede to jak mrtvej velbloud, vlastně to nejede vůbec. Zrovna před chvilkou se mi stránka Chytej načítala asi 8 nebo 9 minut (nespletl jsem si vteřiny s minutama), schválně jsem to okno nechal puštěný když se to nehodlalo načíst, za jak dlouho se to chytne. Mezi tím jsem navštívil asi 20 jiných stránek, kde jsem byl během řádově jednotek vteřin, obvykle 1–2, mezi tím zkusil pustit chytej i v dalším okně, ale bez úspěchu, i k sousedům jsem se dostal prakticky okamžitě, no a v okamžiku, kdy jsem chtěl udělat printscrean abych to sem hodil, tak brnk a najednou se to chytlo. Tohle mi udělá několikrát během dne naprosto náhodně, nelze říct že to je jednou za hodinu nebo Xkrát za den, přitom před tím a potom to jede naprosto normálně. Sleduju to už delší dobu a zdá se, že to není na ničem závislý, už jsem uvažoval i počtu připojenejch uživatelů, ale udělá to klidně i v noci, kdy tu prakticky nikdo není.
- Středa 22. února 2012 v 10:35® OBr
-
admini> pocitově se teď server výrazně zrychlil, takže pokud jste dělali nějaké úpravy, dobrá práce
- Pátek 10. února 2012 ve 13:51® džigit
-
HaDová> teď tam jeden založil fórum Soroya
V bazaru ani nikde vhodná rubrika není a zakládat hned fórum,asi taky není to pravé - Pátek 10. února 2012 ve 13:27® HaDová
-
džigit> jaké nekomerční cestování máš na mysli? (myslíš třeba chaty … a tak?)
- Pátek 10. února 2012 v 11:13® džigit
-
nešla by vymyslet nějaká rozumná „rubrika“ nabídek volných míst na nekomerční cestování?
Myslím,že už tu vzniká dostatek fór… - Úterý 7. února 2012 v 15:02® nnnap
-
já osobně o nějaký šokijalistickí výsledky, na socky orientovaném specializovaném vyhledávači, nestojím. Blink, Blink. Žádosti o podporu hledejte jinde.
Za sebe , ne! Úplně se mi zježily chlupy. - Pondělí 6. února 2012 ve 21:29® regulus
-
osprey> jo doba je zlá, to máš recht, reklama taky musí bejt a iniciativa a vynalézavost i reklamě taky, jen si nejsu jistej, jestli je dobrej nápad suplovat na oborově zaměřeným serveru vyhledávače a ještě prostřednictvím těchto vyhledávačů. Naopak velice dobře (z hlediska reklamy) na mě působí tvoje duely. Kdybych byl výhradní dovozce nějaké značky, asi bych neváhal ti podstrčit výrobek na kterým mám zájem a třeba i jeho ekvivalent v podobné cenové relaci od jiného výrobce ale jaksi moc nepovedenej. V tom vidím smysl, ale udělat tady odkaz, aby mě vypadlo to co na google nebo na heuréce, v tom teda moc ne (ze svýho pohledu), druhá věc je ta, že pokud z toho vypadne nějaká kačka navíc s minimem nákladů, tak pochopitelně proč ne. No a úlně nejlepší by bylo vymyslet něco originálního, ale to tak jednoduchý zase není.
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:28® lunimus
-
brčal>
bohuzial viem aka je prax v oblasti IT … a predpokladam, ze podobna prax je aj v oblasti rybolovnej techniky … 1/2 az 2/3 uzivatelskych recenzii je napisanych redaktormi a novinarmi, ktori su za to plateni … uzivatelska recenzia sa tvari ako uzivatelska medzi X uzivatelmi, ale obcas sa v nich pohada redaktor sam so sebou … a pre majitela domeny nie je problem prepisat v databaze IP adresu, z ktorej bol prispevok odoslany … kedze sa zverejnuje napr len posledne 2 trojice cisel, tak ty ako bezny smrtelnik sa nikdy nedopatras k skutocnemu pisatelovi a on je potvora stale jeden a ten isty … takze aj uzivatelske recenzie treba vediet citat :o)
- Pondělí 6. února 2012 ve 21:23® brčal
-
regulus> tak znovu, určitě se za to platí a všude. Jen s recenzemi je to trochu jinak dělají to zákazníci. Se trochu divím že todle nepoužíváš na jiné zboží. Takže dáme http://echoloty-a-sonary.heureka.cz/ a pak si dáme např http://echoloty-a-sonary.heureka.cz/…hfinder-140/ všimni si jsou tam recenze na obchod. Někde najdeš i na zboží. Určitě se za to platí jen to nikdo neudělal pořádně přes rybařinu, kromě Heureky která to začala až poslední dobou.
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:35® osprey
-
regulus> Taky bychom mohli vybrané obchody hanět a pomlouvat (samozřejmě v mezích slušnosti a zákona) a oni by nám platili za to, abychom to nedělali.
Je třeba být za všech okolností iniciativní a vynalézavý, bo doba je zlá.
PS: Radši jsem dal těch smajlíků víc, člověk nikdy neví…
- Pondělí 6. února 2012 ve 20:00® regulus
-
brčal> tak to se obávám, že tomu nerozumím ještě víc.
Napsal jsem multiplikátor a našlo to howno, napsal jsem Cardinal, třídit dle ceny a sice to něco našlo jenže bohužel jen ty dražší nabídky, vím nejmíň o třech českých e-shopech, kde to co mi bylo nabídnuto koupím aktuálně mnohem levněji. Nevím sice docela přesně jak to funguje, ale protože zadarmo ani kuře nehrabe, tak to vidím tak, že to najde jen toho kdo za to aby ho to našlo platí, takže to bude sloužit ne k tomu aby si člověk našel nejvýhodnější nabídku, ale byl člověku podsunut prodejce, kterej si tento druh reklamy zaplatil, což je logický. No a právě proto netuším, k čemu by to bylo dobrý pro uživatele serveru. Jako vyhledávač nejnižších cen to funkční z principu nebude a jako vyhledávač to bude simulovat Google, ale je to Davidova věc, pokud se on domnívá nebo ho přesvědčíš, že to tady má být, tak to tu bude, ale já to určitě používat nebudu.
Mimochodem úplně uchcávám z toho libovýho nadpisu „Sledujte seznam Rybářských e-shopů, jak je doporučuje MRK.cz“ , tady to bude, pokud to bude, asi že to doporučuje chytej.cz, funguje to na mě přesně opačně, co někdo doporučuje je mě podezřelý a z mýho oboru vím, že se vždycky doporučují většinou ty největší sračky, to na čem jsou nejlepší marže nebo to čeho se prodejci potřebují co nejrychleji zbavit. Ber to ale jenom jako můj názor, věřím že se spousta lidí bude tímto doporučením řídit.
Tento příspěvek byl editován 6.2.2012 20:03:19 uživatelem regulus.
Důvod editace: Oprava textu (překlepů) - Pondělí 6. února 2012 v 18:32® brčal
-
regulus> je to jednoduchý vyhledávač používaný i jinde. Můžeš vyzkoušet http://katalog.mrk.cz/?… jen není ještě pořádně udělaný. Zkušenost s tím mám dobrou. Je to jen na Vašem zvážení.
- Pondělí 6. února 2012 v 18:17® sus1
-
džigit> No ty vogo, dneska už to mrzlo fest??!! – 21.
- Pondělí 6. února 2012 v 17:57® džigit
-
sus1> ty ptáku,ještě Ti neomrznuly kouličky?
- Pondělí 6. února 2012 v 17:46® sus1
-
džigit> Ty už musíš před zrcadlo.
- Pondělí 6. února 2012 v 1:04® džigit
-
HaDová> mrknul bych,ale kam ?
- Neděle 5. února 2012 ve 23:16® regulus
-
brčal> nějak ti nerozumím nebo nerozumím tomu s Heurékou, myslíš tím jako to, že když tu bude mít někdo na něco reklamu, tak by se u toho ukazovaly ceny co jsou u konkurence??? Pokud jo, tak to budou mít někteří velkou radost. Mimochodem, nevím jak s rybařinou, ale v jinejch odvětvích je Heuréka placama úplně mimo mísu, když to přeženu, hledám jističe a nabídne mi pánvičky, je to tak 50 na 50 kdy vyleze úplně něco jinýho než co člověka zajímá, ale třeba to tak má bejt, je to záměr, nabídnout lidem úplně něco jinýho než co chtějí a jsou i tací, co si to koupí.
Jinak za sebe doufám, že současnej stav reklam je dostačující pro to aby z toho bylo dostatek peněz na provoz serveru plus něco navíc, protože už včil to bliká jako barevná hudba. naštěstí jsu vůdči tomu imunní.
- Neděle 5. února 2012 ve 21:19® HaDová
-
džigit> mrkni na to taky
- Neděle 5. února 2012 ve 21:19® HaDová
-
All: plánujeme NOVINKY, vylepšení, změny, apod. Něco snad! představíme na veletrhu v Brně, další později. Děkujeme za návrhy, vše si píšeme
)) a zahrnujeme do zlepšováků
- Neděle 5. února 2012 ve 21:16® brčal
-
Tak povídal jsem si s Davidem ohledně reklamy a její rozšíření. Mám představa je http://www.heureka.cz/ buď vytvořit něco podobného pro programátora trochu práce nebo se domluvíte s Heurékou a převezmete jejich provizní program
http://info.heureka.cz/affiliate-info/ Je to možné?
- Neděle 5. února 2012 v 17:21® Alov
-
regulus> Ten už chudák musí mít seznam tak do roku 2016
Tak snad jo no
- Neděle 5. února 2012 v 15:12® džigit
-
Alov> taky hlasuju PRO
- Neděle 5. února 2012 v 15:00® regulus
-
Alov> pokud to schválí vedení, bude to předáno programátorovi …
- Neděle 5. února 2012 ve 14:37® Alov
-
Hele mančaft, nešlo by konečně hnout s tím, že když na mě někdo někde zareaguje, tak se mi to někde objeví? Jako u sousedů? Ono je docela otravné se proklikávat věcma, které mi jsou jedno.
Vím, že už tu někdo v minulosti po tom volal. Stejně tak oblíbené otázky atd atd… Díky - Pátek 3. února 2012 ve 14:34® džigit
-
regulus> ono to tu skáče nepravidelně,jsem nějak mimo mísu
Teď to tu nemám,ale jednou za čas se tyto stránky aktualizují,já zrovna koukám jinde, a mrkne to na mně
- Pátek 3. února 2012 ve 14:25® regulus
-
džigit> nevím, facebooku se vyhýbám jak čert křížu, asi na něco kliknuls, odhlaš se, vymaž cokies a znovu se přihlaš, nic jinýho mě nenapadá.
- Pátek 3. února 2012 ve 13:53® džigit
-
HELP! Furt to na mně mrká