Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.175 příspěvků, z toho 4175 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 3. února 2012 ve 13:53® džigit

HELP! Furt to na mně mrká :-((

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2012/th-img47167.jpg
Pátek 3. února 2012 v 9:34® džigit

HELP!!! Furt tu na mně vyskakuje nějaká dotaz :-((

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2012/th-img47158.jpg
Čtvrtek 2. února 2012 v 15:47® sus1

osprey> Dyt víš, já jsem spojenej furt.:-)
Nijak mě to nevadí, jen jsem chtěl vedět proč,nač,kdo, … a už opravdu :-x

Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:01® osprey
osprey

sus1> Radim teď upravuje databázi. Zřejmě to s tím nějak souvisí.

Pátrat po příčině by mi zabralo spoustu času (sám bych na to nepřišel, takže maily, čekání na odpověď,…). Snad budeš spokojen s tím, že jsem to prostě upravil.

Středa 1. února 2012 v 17:52® sus1

Mám dostaz, tahle věta u fora znamená co?ď.

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2012/th-img47109.jpg
Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:44® osprey
osprey

Leník> Osobka.

Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:35® osprey
osprey

Leník> Kóóóknu na to.

Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:24® Leník
Leník

Prosím, nevím, jestli mi něco chybí v počítači nebo tam mám nějakého šotka… dala jsem do soutěže 3 fotky s popisky, dala nahrávat… po 5ti minutách mi to napsalo, že můžu vložit jen pět fotek, tak jsem to zavřela a otevřela znovu soutěž a byly tam nahrané dvě z těch tří a každá dvakrát, tak prosím o promazání dabl kusů. Díky moc

Středa 25. ledna 2012 ve 21:26® HaDová
HaDová

Jmenný seznam všech účastníků zájezdu v Jestřabicích září 2011 bude na pokladnách. Nahlásíte jméno, či přezdívku, odškrtnou si Vás, a máte vstup zadarmo. Platí pro jeden vstup pouze.

Středa 25. ledna 2012 v 10:15® cercer
cercer

HaDová> děkuji:-)

Úterý 24. ledna 2012 ve 21:47® HaDová
HaDová

cercer> Ano, zítra večer se dáme zprávu, jakým způsobem dostanete lístky, zřejmě budou na pokladně. Zítra vyřešíme a večer sem napíšeme.

Úterý 24. ledna 2012 ve 21:15® cercer
cercer

chtěl bych se ještě jednou optat,možná to tu bylo ale neprohlížel jsem to tu zpět…jak to je se vstupným na MR?Ti co byli v Jestřabicích,mají to zadara??

Neděle 22. ledna 2012 ve 21:09® cormaxx
cormaxx

sus1> Si piš :-D U toho mě napadla ptákovina,jak nasbírat hodně bodů,jenže jsem srab,abych to udělal:-D

Neděle 22. ledna 2012 ve 20:42® sus1

cormaxx> Třeba club kartu v tescu,vid??taky sbíráš body.:-)) )))

Neděle 22. ledna 2012 ve 20:35® cormaxx
cormaxx

regulus> Tak na tuhle soutěž je to o ničem.Já to spíš myslel na soutěž, kde se třeba něco typuje. Tam by si pak byl ve slosování 2×. Něco podobného tady bylo taky.Když si měl na fotce logo Chytej,tak si byl ve slosování 2×.

Dneska se zvýhodňuje kdeco,tak sem v tom neviděl nic špatného.V obchodě si dneska taky snaží udržet stálé zákazníky (třeba) tím,že při opakovaném nákupu získáváš nějakou výhodu.

Neděle 22. ledna 2012 v 19:19® nnnap
nnnap

cormaxx & spol. > to tu zavání maržovným:-D Prchám prič!

Neděle 22. ledna 2012 v 19:03® regulus
regulus

cormaxx> sorry, ale pleteš hrušky s jabkama, v okamžiku, kdy zvýhodníš v jakékoliv soutěži někoho jen díky tomu, že je tu déle registrovanej a tudíž má při průměrným přístupu, aktivitě a průměrný psavosti výhodu oproti jinýmu, kdo je tu krátce nebo úplně čerstvej, tak soutěž přestává být soutěží v tom v čem se soutěží. Nedovedu si představit, že by třeba ve fotosoutěži rozhodovalo to, zda je někdo a jak dlouho registrovanej, je to lovec fishbonů atp. i když jeho fotka je horší než toho kdo se byť přihlásil jen kvůli tý soutěži.
Zkus se zamyslet nad tím jakou jsi napsal kravinu.

Neděle 22. ledna 2012 v 18:24® cormaxx
cormaxx

sus1> …sám mám málo… :-D

Neděle 22. ledna 2012 v 18:23® cormaxx
cormaxx

osprey> Právě proto,že takoví jsou,mě to napadlo. Je nesmysl zakazovat soutěžit někomu,kdo se přihlásil i třeba jen kvůli soutěži.Třeba právě to první přihlášení ho zatím dělilo od toho,aby se tu nějak aktivně zapojil.

Tak přeci jen,fishbony získáš za „aktivitu“.Ta pak dělá web webem.Takže když tu bude někdo 5 let registrovaný a nenapíše ani čárku,tak nebude moci mít zvýhodnění stejně jako nově registrovaný…

Neděle 22. ledna 2012 ve 14:33® sus1

cormaxx> … a nebo je můžeš někomu věnovat,když jich máš dost.:-)

Neděle 22. ledna 2012 ve 14:30® osprey
osprey

cormaxx> S těmi soutěžemi – takoví lidé jsou, ale nelze jim to upírat.

A podívej se na nejčastěji přihlášené osoby na chytej – mnozí mají daleko víc přístupů než já a stejně je tu neuvidíš, jak je rok dlouhý. Je právo každého návštěvníka vybrat si druhy aktivit, které tu bude provozovat i jak často.

Neděle 22. ledna 2012 ve 13:51® cormaxx
cormaxx

Občas mi přijde,že se soutěže zúčastní člověk ,který se přihlásí jen kvůli soutěži a pak ho Chytej nepotká jak je rok dlouhej. Dále třeba,někteří Chytejáci mají na svém kontě tisíce Fishbonů za aktivní účast. Co třeba toto zohlednit v soutěžích,jako je to třeba v bazaru,že by se za určitý počet Fishbonů dal „koupit“ druhý pokus?

Nevím,zda to tu třeba někdo psal nebo do jaké míry je to realizovatelné.Jen mě to napadlo…

Neděle 22. ledna 2012 ve 12:57® CeP
CeP

lunimus> Tak nam neberte radost z tych par bodikov denne za pozdrav :-) …

dobrej napad.

Neděle 22. ledna 2012 ve 12:48® lunimus

regulus> ano, suhlasim s tebou :-) … to je zas druha kategoria ludi

a tretia je taka, ktora zapada pod obe strany :-)

Neděle 22. ledna 2012 ve 12:16® regulus
regulus

lunimus> já si spíš myslím (u některých jsem o tom i přesvědčen), že na fishbody kašlou, jen se zoufale snaží rozpoutat nějakou diskusi … :-93;

Neděle 22. ledna 2012 v 11:30® lunimus

Ja mam niekedy skor pocit, ze niektori sa moc nemaju ako zapojit do debaty a chcu ziskavat FishBony, tak aspon pozdravia :-)

vratane mna samozrejme :-D

Tak nam neberte radost z tych par bodikov denne za pozdrav :-)

Neděle 22. ledna 2012 v 9:59® sus1

nnnap> Rybáři jsou tichý blázni,tak se nediv.Jednou se to projeví na každém, je to jen otázka času.:-)

Sobota 21. ledna 2012 ve 23:41® džigit

nnnap> nesej,chlapci se pomalu přivykaj na slušnostní pozdravení.Poč­kej,bude to gradovat :-))

Sobota 21. ledna 2012 ve 23:09® HaDová
HaDová

nnnap>:-)

Sobota 21. ledna 2012 v 17:02® nnnap
nnnap

všeobecná by se mohla přejmenovat na Pozdravpánbu:-) Možná by se mohla na " Dobrý večer" zřídit nová rubrika.

Tento příspěvek byl editován 21.1.2012 17:02:45 uživatelem nnnap.