Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 13. ledna 2012 ve 23:28® osprey
osprey

1Mara> V únoru. Ještě dáme lidem šanci vložit, co chytli na Silvestra.

Pátek 13. ledna 2012 v 19:47® 1Mara
1Mara

HaDová> Zdravím :-) Mám otázečku , kdý a nebo už bylo vyhlášen výtěz z trofejí za loňskej rok ? :-)

Pondělí 9. ledna 2012 v 11:51® HaDová
HaDová

Díky, opravíme.

Neděle 8. ledna 2012 v 17:46® regulus
regulus

No koukám, že už tam jsou i mapy některých jihomoravskejch revírů, tak hnedka upozorním na chybku http://www.chytej.cz/…svratka-11p/ revír je včetně té vyrovnávací nádrže.

Neděle 8. ledna 2012 v 16:30® MatesKGB
MatesKGB

Admins…

pravděpodobně jsem narazil na chybku. V sekci Svazové revíry je po rozkliknutí Moravského rybářského svazu odkaz na jejich web: www.mrs.cz ->tento web nemá s rybolovem moc společného. Správná adresa odkazu je www.mrsbrno.cz/

nz;-)

Středa 4. ledna 2012 ve 14:34® HaDová
HaDová

chosebaits> vítězné snímky jsou vždy uvedeny ve fotosoutěžích (uzavřených), přijde mi to nesmyslné psát to několikrát, vždy k tomu vyjde i článek. .........

Středa 4. ledna 2012 ve 14:16® chosebaits
chosebaits

HaDová> V pořádku,já se jen ptal.Ještě tady http://www.chytej.cz/…ic-listopad/

Tento příspěvek byl editován 4.1.2012 14:18:24 uživatelem chosebaits.
Středa 4. ledna 2012 ve 14:10® HaDová
HaDová

chosebaits> Soutěž s national geographic má 3 vítěze. Fotosoutěž Rybářka skončila 31.12. nebylo zatím rozhodnuto o vítězných fotech a dále Soutěž s Moderním rybářem, bude vylosována tento týden

Středa 4. ledna 2012 ve 13:32® chosebaits
chosebaits

Koukám do soutěží na chytej a tři ukončené soutěže nemají ještě své výherce.Co se stalo?

Sobota 31. prosince 2011 v 18:14profil byl smazán

Šťastný nový rok 2012 … Romeo

Sobota 31. prosince 2011 ve 14:40® osprey
osprey

mirek66> Je nás tu víc. Kdybys něco potřeboval hodně rychle, napiš mi osobku. Ona když se rozsvítí v rohu ta obálčička, tak človek, pokud je přihlášen, reaguje prakticky hned.

Sobota 31. prosince 2011 ve 12:13® HaDová
HaDová

mirek66> zdravím, je

Sobota 31. prosince 2011 v 7:47® mirek66
mirek66

Zdravim,je tu někdo?

Středa 28. prosince 2011 v 0:13® osprey
osprey

mannice> A s čím?

Úterý 27. prosince 2011 ve 23:21profil byl smazán

Nějaký admin online ?Potřeboval by jsem s něčím pomoct.

Úterý 27. prosince 2011 ve 2:02® regulus
regulus

Můj předchozí příspěvek berte prosím jako bezpředmětný, netušil jsem, že zřizovatel fóra mu může kdykoliv libovolně změnit název i zadání i když tím pak vznikne maglajs. Původně jsem si myslel, že zmiňované fórum přepsal na žádost zadavatele některý z adminů, ale asi jsem se mýlil, dál to komentovat nebudu, nepřísluší mi to.

Pondělí 26. prosince 2011 ve 21:52® sus1

regulus> … a bud to smazat celé , nebo nic,bo pak je z toho akorát fraška a ne forum ?!!!!

Pondělí 26. prosince 2011 v 19:29® regulus
regulus

Možná by bylo užitečné trochu upřesnit mantinely co ještě jo a co už ne pokud se bude měnit název, případně zadání fóra viz. http://www.chytej.cz/…oolpix-l120/

Osobně jsem pro to, aby se název kromě opravy hrubek a překlepů případně doplnění nebo aktualizace (např. srazový fórum – změna roku, místa konání apod.) nechal bejt tak jak je, protože to mate, v případě obsahu zadání by asi bylo vhodný udělat jen aktualizaci, s tím, že by tam byl původní text ponechán, protože je na něj často odkazováno. V některých případech je asi lépe žadateli sdělit ať raděj vyrobí nový fórum. Byl bych rád kdyby se k tomu vyjádřil David, páč on je nejvyšší. ;-)

Sobota 24. prosince 2011 v 8:53profil byl smazán

Šťastné a veselé prožití svátků Vánočních, bohatého Ježíška, dětem úsměv na tváři a jiskru v očích a do Nového roku 2012 především mnoho dobrého zdraví, štěstí, lásky, spokojenosti, osobních a rybářských úspěchů, trofejních rybiček a krásných chvil strávených u vody, vám a vašim rodinám přeje za Fishing Team Romeo a Embarcaciones Enrique Navarro …

Romeo

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2011/th-img46447.jpg
Pátek 23. prosince 2011 v 10:35® ilyenin

David Havlíček> Mám návrh co kdy se to pojmenovalo Rybáři sobě. Jinak zdravínm a a hezké vánoce přeji tak jako hodně úspěšný nový rok.

Středa 21. prosince 2011 v 19:59® Leník
Leník

Klucí, dala jsem fotky do soutěže, ale při nahrávání mi to u všech tří napsalo, že musím vložit popisek a dát je nahrát znovu. To jsem udělala, ale dvě se nahrály dvakrát. Prosím o smazání těch navíc. Díky :-)

Středa 21. prosince 2011 ve 12:18® džigit

osprey> mně to spíš přišlo,že mu nikdo nereagoval,tak si to pojistil :-)) ty dnešní děti… :-D

Středa 21. prosince 2011 v 11:47® osprey
osprey

džigit> Mazal jsem já. Zadavateli to ujelo, pustil to dvakrát – možná chtěl opravit tu chybu s „O -o“. To smazané fórum bylo úplně prázdné, o nic jste nepřišli.

Středa 21. prosince 2011 v 11:11® regulus
regulus

džigit> všímá, už to jedno někdo smázl a mimochodem nebyly stejný, jedno mělo Orlík s malým „o“. Mimochodem tohle fórum je tu taky proto aby se na to třeba upozornilo, jeden si vždycky nevšimne a teplej bonz je … :-D

Středa 21. prosince 2011 v 9:17® džigit

na to že tu jsou různá témata na jedno a to samé téma si pomalu zvykám,ale zajímalo by mně,jestli si někdo všímá,že už tu máme i dvě se stejným názvem???!!!???

Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 20:57® osprey
osprey

David Havlíček> Aukro na chytej.cz, Aktuální nabídka na Aukru

Čtvrtek 15. prosince 2011 v 16:18® regulus
regulus

David Havlíček> asi bych to nijak netahal za nohu, asi AUKCE (PRODEJ) AUKRO nebo NABÍDKY NA AUKRU nebo prostě jenom AUKRO.CZ.

Čtvrtek 15. prosince 2011 ve 13:59® HaD
HaD

V bazaru jsme zřídili ve spolupráci se serverem AUKRO další možnost nákupu použitého či nového rybářského zboží. Zatím pod pracovním názvem „Prodávají ostatní“ s více než 2000 nabídkami – http://www.chytej.cz/…aji-ostatni/. Nyní hledáme správný výraz. Pomůžete s Vašimi návrhy, jak tuto sekci pojmenovat? Děkujeme!

Středa 14. prosince 2011 ve 12:07® HaDová
HaDová

noba> odstraněno

Středa 14. prosince 2011 v 0:34® noba
noba

prosím o smazaní duplicitní fotky ve fotosoutěži