Chytej.cz

Diskuze s adminy

V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 12. prosince 2011 ve 23:34® HaDová
HaDová

Nyní by vše mělo být OK

Pondělí 12. prosince 2011 ve 23:14® HaDová
HaDová

Budou Vás nyní zlobit eNka, někde nebudou vůbec, problém odstraníme, pracuje se na tom ...... bylo nutné provést pravidelnou údržbu databáze .....

Sobota 10. prosince 2011 v 15:57® gomz
gomz

osprey> Bude, verim tomu.

Sobota 10. prosince 2011 ve 13:19® osprey
osprey

gomz> Nesmekej, není důvod.

Pátek 9. prosince 2011 ve 22:17® gomz
gomz

osprey> Dekuji za uznani a smekam, teda pokud to pujde.O.

Pátek 9. prosince 2011 ve 21:48® osprey
osprey

gomz> To určitě. Takováhle vylepšení mají smysl.

Pátek 9. prosince 2011 ve 21:47® gomz
gomz

osprey> To ja taky, ale mam tam i veci dnes ne prilis dulezite, zitra bez nich budu namydleny.Myslim to v dobrem duchu, mozna je tady na Chytej i vic takych.

Pátek 9. prosince 2011 ve 21:43® osprey
osprey

gomz> Já nemyslím, že by se s tím nemělo dělat nic dalšího. Ale zjistil jsem, že tam mám uloženy stovky zbytěčných příspěvků.

Pátek 9. prosince 2011 ve 20:54® gomz
gomz

osprey> Miro, mas pravdu, je to reseni, ale…

Pátek 9. prosince 2011 ve 20:49® osprey
osprey

gomz> Já si je občas promazávám. Ale fakt je, že přibývají rychleji než je mažu.

Pátek 9. prosince 2011 ve 20:18® gomz
gomz

David Havlíček> Klanim se Sefovi Nejvetsimu a dekuji, predem…

Davide, nevim kolik toho v osobnich zpravach ma kdo, ale mi to nejak malinko pres hlavu prerusta a byl bych opravdu mooooc vdecen za takovou vyvchytavku.

Dekuji Ondra.

Pátek 9. prosince 2011 v 17:43® HaD
HaD

gomz> mno, můžeme to dát na seznam…

Pátek 9. prosince 2011 v 17:33® gomz
gomz

Pro adiminy: Da se nejak zaridit v osobni poste dohledavani podle nicku? Tech zprav uz mam par stranek a neni to na chvilku. Vyhledal bych jeden nick a ukaze mi zpravy jen mezi nami.

Pokud by to slo, mockrat dekuji. Ondra.

Pátek 9. prosince 2011 v 17:29® gomz
gomz

Souhlas s Marou, nahlid jsem jen do jedne diskuse a stacilo.....Dekuji.

Pátek 9. prosince 2011 v 17:07® 1Mara
1Mara

Též se přikláním k sunetovi, viz dnešek v muškařině .

Pátek 9. prosince 2011 ve 14:13® osprey
osprey

sunet> Myslím, že už se něco děje.

Pátek 9. prosince 2011 ve 12:44® sunet

Zdravím, přestože je potřeba mít trochu nadhledu a některé příspěvky posuzovat se značnou rezervou, v poslední době se komentáře anonyma „max well“ dostavají na úroveň, kdy dokonale zničí každou diskuzi.

Nejenže diskutující ztratí chuť k dalšímu pokračování, obvykle též se na nějakou dobu odmlčí. Když se to opakuje, přestane sem chodit úplně.

Nechodím sem, abych četl přihlouplé, nenávistné, uražející výplody. Chodím zde pro chvilku relaxace, pobavení či i poučení. AJestli nemůžete zablokovat IP adresu, pak navrhuji přispívat do diskuze jen registrovaným uživatelům.

Hezký a příjemný den.

M.R.

Čtvrtek 8. prosince 2011 v 16:29® regulus
regulus

Alov> nevím jestli to zlehčuju, ale mě osobně by třeba sralo, kdyby se mi v nové záložce (okně, panelu) otevřel každej odkaz na kterej kliknu (nepotřebuju mít otevřenejch 50 oken v prohlížeči, nahoře v levým horním rohu jsou takový šipky, kterejma se člověk v klidu vrátí o krok zpět, tedy na předchozí stránku na které klikl na odkaz). Z principu mi přijde logičtější, že je na tom kdo na odkaz kliká, jestli si ho chce otevřít v tom stávajícím nebo v novém okně. No a vzhledem k tomu, že nemusím bejt sám, tak je tento požadavek dejme tomu diskutabilní a o jedno kliknutí na myš zas až takovej problém dle mýho není. Je taky ještě alternativa, a za tu mne Radim asi rád mít nebude, že si bude moci každej v profilu nastavit, jestli se mají odkazy otevírat v tom otevřeném nebo novém okně (panelu, záložce).
Prostě si osobně myslím, že když tu jeden nebo dva lidé chtějí něco co jiným vyhovovat nemusí, tak se to hned nemusí udělat. Tak jak tak, nechal bych to na Davidovi, třeba nám udělá anketu. :-93;

Pokud se týká toho jak píšeš nastavování a funkčnosti, tak to nehodlám komentovat, jednak sám nevím jak jsou stránky napsaný a taky na to mám vliv jako hydrometeorologický ústav na počasí, takže je to o ničem.
Pokud by zde bylo možno vkládat klasický HTML kód, tak můžu bez problémů ve svém příspěvku vložit odkaz kterej se automaticky otevře v novým okně. Jenže tady je TEXY a tak nějak to nefunguje nebo nejde, prostě se tím naprosto nehodlám zabývat, protože to je ztráta času. Systém si to nějak upravuje sám a i když vypnu TEXY a vložím HTML tag tak po odeslání odkaz prostě zmizí, je tam jen text a odkaz je fuč. Z druhé strany spousta zdejších uživatelů ani netuší jak se HTML kód píše, tak je to stejně asi bezpředmětný.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 14:28® džigit

tak jsem to do teď nechal být.Ahtualizoval pomocí F5 a výsledek je: eNka přibyla,ale počet reakcí v závorce nesedí se skutečností(čas 13:23)

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2011/th-img46261.jpg
Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:16® džigit

HaDová> mně nejde ani tak o eNka,ty se objeví,ale jednotlivá fóra zmrznou na místě.Takže pokud se kecá v jiném,které by tímto mělo poskočit na „první“ místo,nevidím to.
V diskuzích to nevadí,ty se nehýbou,není jich tolik :-))

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:11® HaDová
HaDová

Vaše problémy s eNky sledujeme, pracuje se na tom

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:07® sus1

Zařidte nějaké speciální ENkové forum.:-)) Díky.

Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 13:00® džigit

tak dnes od rána toto.
Pouze se sem tam objeví nějaké eNko

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2011/th-img46259.jpg
Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 2:41® CeP
CeP

ohledne otevirani odkazu do noveho tabu, take mne to zlobi.. toto jsem navrhoval pred par lety kdyz se pripravoval novy redakcni system chytej ale pry to nevyhovuje standardum W3S.

Středa 7. prosince 2011 ve 20:36® džigit

teď tam mám pro změnu už pár desítek minut.
Ale jsou to změny :-D

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2011/th-img46252.jpg
Středa 7. prosince 2011 ve 20:31® džigit

sus1> PC čistím pravidelně.Tohle mám jen dnes a jen na fórech.
Ještě že mi Kakadu sype z rádia samé pecky/ČasRock je prostě jednička!!!/

Středa 7. prosince 2011 ve 20:25® sus1

džigit> Mě to jede normálně, i v Chromu.

Před asi půl rokem jsem tohle taky řešil.Protože si neustále na netu,tak havěti je tam víc než se nám zdá.Zkoušel jsem taky všelicos,až jsem sem se prostě domluvil s jednim kamarádem a PC prostě přeinstaloval.Od té doby( klepu na zuby ) to jede ,tak jak má.Poptával jsem se tady u nás maníků,co jsou na netu taky víc než dost a když jsem se jich ptal, jak často přinstal. PC??, tak mě v klidu řekli, no to víš, jsme tam furt,takže po měsíci,měsíci a půl a počítač je tak zasr…,že ani nevíš. Takže to vyzkoušej a uvidíš.Mě to teda pomohlo na 100%.

Tento příspěvek byl editován 7.12.2011 19:25:45 uživatelem sus1.
foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2011/th-img46250.jpgfoto/diskuze/diskuze_s_adminy/2011/th-img46251.jpg
Středa 7. prosince 2011 ve 20:14® džigit

sus1> hele

foto/diskuze/diskuze_s_adminy/2011/th-img46248.jpgfoto/diskuze/diskuze_s_adminy/2011/th-img46249.jpg
Středa 7. prosince 2011 v 19:40® Alov
Alov

Me mizí eNka u for, do kterých jsem nelezl, pak se zas objeví a mění to barvy.
Google chrome. Nic jiného jsem nezkoušel neb nemám nebo nepoužívám :-D

Středa 7. prosince 2011 v 18:41® sus1

džigit> Vyzkoušel jsem schválně ( tet ) IE,Moz. i Chrom a jede to všude.Asi to bude opravdu u tebe.