Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 23:34® michec
-
HaDová> Ano, e-mail mi došel. Jenže opět že za to může mozilla a že starší videa nemají optimální konverzi. Jenže to bylo odeslané 30.11. a můj dotaz sem položil zde 28.11. Ale asi si tu nerozumíme, nejde mi o ty videa, ikdyž nerad tak použiji IE ale jde mi o ten přístup. A o to odbití zde v osobní poště.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 23:32® osprey
-
michec> On David občas nestíhá
Vůbec se tím netrap, zajdi kdykoli budeš mít chuť, věcnou kritiku taky unesem, takže se neboj ji tady napsat. Oceňuju, že se za nic neschováváš a normálně tady komunikuješ.
Postupně všechno vylepšujem – asi jako každý větší server, samozřejmě v rámci možností.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 23:25® HaDová
-
michec> vím, že starší videa mají někde trošku problém, mladší jsou Ok. Tuším, že máte v mailu vysvětlení od Davida Havlíčka.
Tento příspěvek byl editován 1.12.2011 22:26:27 uživatelem HaDová.
Důvod editace: Oprava textu (překlepů) - Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 23:21® michec
-
osprey> Ahoj. Já proti vašemu webu vůbec nic nemám, nejsem tady tak dlouho abych mohl soudit. Ale odpověď Davida H. mě prostě naštvala z toho důvodu že se mě takhle rychle odbyl a nepokusil se to nějak vyřešit nebo mi aspoň vysvětlit proč.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 22:59® osprey
-
michec> Radim (revoke) programuje tento web.
A jinak – jsme menší, jsme mladší, ale děláme co můžem
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 21:56® michec
-
HaDová> Nevím jaký Radim, Byl to David Havlíček.
- Čtvrtek 1. prosince 2011 ve 21:49® michec
-
regulus> Ahoj, mám ti poskytnout screen odpovědi? Ano videa mi jedou, ale ne staršího data, v exploreru bez problemu, opravdu to bude mizillou jenže.....
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 8:30® HaDová
-
sethy> opraveno
- Čtvrtek 1. prosince 2011 v 6:23® sethy
-
Pkaždé když kliknu na tuhle reklama (viz. foto) stáhne se mi nějaký doc. soubor „propozice salmo závodu“ – tož myslím že tohle účelem reklamy není
- Středa 30. listopadu 2011 ve 22:14® HaDová
-
Alov> no já nevím, kontaktoval správce – Radim takto neodpovídá, prostě to mi nesedí … a nemlč
Tento příspěvek byl editován 30.11.2011 21:16:23 uživatelem HaDová. - Středa 30. listopadu 2011 ve 21:50® sus1
-
regulus> Já ho mam,funguje a nedělam reklamu nikomu,prostě jede.
- Středa 30. listopadu 2011 ve 21:47® regulus
-
Alov> reklama nereklama, viděl bych to spíš na evidentní provokaci. Možná si to někteří neuvědomují, ale komentáře typu já mám chrome a normálně mě to jede působí dojmem propagace tohoto prohlížeče. Mě osobně nepřirostl k srdci (rozuměj mám k nim výhrady) ani chrome ani mozilla, ale to je nepodstatný, web musí jet (nebo by alespoň měl) bez problémů na všech běžných prohlížečích číli IE, Mozila, Chrome, Opera, Safari, … .
I přes zmińovanou zdánlivou „propagaci“ bych neřekl, že by bylo někomu odpovězeno tímto stylem a poznámka o hrobě PC mě v tom dost utvrzuje. Navíc problémy s přehráváním videí nemusí být vždy problém prohlížeče, pokud má dotyčnej tak „nabušenej“ kompl že procesor sotva dejchá a má v něm nahranejch milion sraček, tak to hold sem tam vypoví službu. - Úterý 29. listopadu 2011 ve 21:07® Alov
-
Tohle asi není dobrá reklama pro chytej.cz u sousedů. Asi je někde chybka. Už mlčím
N michec – ® Út 29.11.2011 18:43:46 Zlatý MRK. Při shánění videí o dirkách jsem zavítal i na chytej.cz. Po přehráti pár videí mi zbytek nejel. Kontaktoval jsem správce ať mi poradí co stím…Odpověď zněla: ´´Ahoj, zkus chrome, mozilla je pro PC hrob´´ Díky Martine za to jak to tu vedeš! - Sobota 26. listopadu 2011 v 11:06® sus1
-
regulus> Zatim se mě asi daří vyhejbat těmto škodičům.
Klepam na zuby aby to tak bylo dál.
- Sobota 26. listopadu 2011 v 0:59® regulus
-
kerob> je jenom otázka času kdy na vás (myslím jablíčkáře a tučňáky) taky dojde. Antivirový programy jsou dobrej bussines a on už se někdo najde, kdo bude chtít vyrábět zabezpečení i pro jiný platformy než PC.
- Pátek 25. listopadu 2011 ve 23:13® kerob
-
regulus> ja mam MACa a nejaky viry a antiviry neresim
- Pátek 25. listopadu 2011 v 19:25® regulus
-
CeP> linux dle mýho naprosté většině lidí musí stačit (myslím to ve smyslu, že většina lidí nepoužívá aplikace který na Linuxu nejedou nebo nemají ekvivalenty), vcelku nechápu, proč se tomu spousta lidí brání, ani lidi co mají počítač jen na internet, sem tam napsání nějakýho textu, případně tabulky (v Open Office no problem) se mi nepodařilo přesvědčít aby se na wokna vysrali Bill Gates je asi mocná čarodějka. No a pak jsou lidi jako já, kteří i kdyby chtěli, tak si linux nainstalovat nemohou, protože používají pro svoji práci neběžný aplikace, který jsou bohužel napsaný pro wokna a abych měl na komplu dva systémy, na to bych se mohl víš co.
sus1> asi by ses divil jakej „AIDS“ můžeš lapnout na naprosto normálním neškodným webu, třeba obchod s foťákama. Když se najde pašák, co jim tam toho vira dopraví a ty budeš v nesprávnou dobu na nesprávným místě, tak ho lapneš ani nevíš jak, antivir neantivir. Uvědom si, že aktualizace jsou jen reakce na nově zjištěný viry a ti „virovýrobci“ mají náskok.
- Pátek 25. listopadu 2011 v 10:18® sus1
-
CeP> Používam Googl a jede mě to vše dobře.
Používam Avast 5 let a vše doposud v pořádku.
Ano,asi to bude taky tim,kdo a kam ( web stránky ) chodí a jak často atd. - Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 23:44® kerob
-
Pridal jsem dva komentare do galerie nastrah a v seznamu komentaru na homepage se zobrazi pouze datum.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 23:10® CeP
-
džigit, sus1> Abych to uvedl na pravou miru.. antivir nepouzivam protoze na mem PC vzhledem k memu puvodu funguje tucnak.
Ale at tak nebo tak, na netu se chovam veelmi zdrzenlive.
Takze pod Linuxem se eNka chovaji momentalne takto. Na uvodni strance jsou cervena/zelena, na v diskusich a forech pouze zelena (viz. screeny). Otevru-li forum, musim trikrat refreshnout, aby zelene eNko zmizelo.
Opera Mobile 10 pod WM 6.1 eNka se nezobrazuji
Opera mini 5.1.21594, WM 6.1 a eNka se zobrazi cervena/zelena, ve forech a v diskusich pouze zelena a opet se musi nasobne refreshovat.
Tento příspěvek byl editován 24.11.2011 22:14:28 uživatelem CeP. - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 18:41® regulus
-
revoke> od doby co jsem ti poslal mail, se asi 2× nebo 3× eNka objevili (na chvíli, po dalším kliknutí zmizely)jednou nebo 2× ve fŕek a jedno v diskusích, současně nikoliv, kdy to přesně bylo si nepamatuju, předpokládal jsem, že se v tom ryješ, aktuálně nejsou i po odhlášení a opětovném přihlášení a vymazání cookies.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 10:25® kety.vydra
-
džigit> Aha
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 10:12® džigit
-
kety.vydra> zkus si počkat,obsah se aktualizuje po 120 secundách(napsal bych „k“,ale někteří/rý/ by si to opět vyložil/i/ jinak)
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 10:03® kety.vydra
-
revoke> Manželka instalovala Avast,ten se nám spouští automaticky.Jinak,červené a zelené eNka po přihlášení už jsou v pohodě.A eNko po přečtení diskuze mizí až někde po třetím kliknutí,ale to už neřeším
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 9:35® sus1
-
CeP> Oni ho( AVG, …) potřebujou,protže lezou na stránky,kde jsou samé prasárny a jim podobnej sortiment,to ty starý dělají,doma už ,, prd " ,tak aspoň na to koukají na netu.
Tento příspěvek byl editován 24.11.2011 08:37:50 uživatelem sus1.
Možná nás to taky čeká. - Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 9:13® džigit
-
CeP> ale Ty si CeP útočný a vystačiš se sam,ku Tobě nejde vir ani bacil
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 9:12® džigit
-
revoke> já ho po odinstalu AVG prubnul a zatím o.k./nechtěl jsem dřív psát,bo by mně zas kerysi zepsul/.Nelezu kaj nemam,tak to snad bude stačit
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 v 7:27® revoke
-
Regulus + Ketty.Vydra > Zapněte antivir a vyzkoušejte to prosím nyní. Snad jsem uhodil problém na hlavičku (doslova :-}
Jinak dobrou alternativou antiviru je i zdarma dodávaný Microsoft Essential.
- Čtvrtek 24. listopadu 2011 ve 2:00® CeP
-
OT: vase starosti s antivirama na moji hlavu. ja uz dva roky nepouzivam zadnej a vubec mi ta zbytecnost nechybi.
- Úterý 22. listopadu 2011 ve 21:16® regulus
-
HaDová> nemyslím, že to je od věci, i když to není o adminech.
revoke> musel jsem na chvilku zmiznout, takže až teď. V Link scaneru je Search-Shield a ten jedinej když je zapnutej eNka neblokuje, Surf-Shield a Webový štít při zapnutí eNka blokují i když je každej z nich zapnutej samostatně. Takže bych to viděl tak, že by mohl být problém v tom, že jsou brána jako potencionální nebezpečí a z toho důvodu blokována. Řešení bych viděl v tom, že by se zařadili do vyjímek nebo oslovit AVG ať chybu aktualizace (to klidně taky může být) odstraní.
Tento příspěvek byl editován 22.11.2011 20:18:10 uživatelem regulus.