Vyhledávání
Diskuze s adminy
V diskuzi je 4.174 příspěvků, z toho 4174 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 22. listopadu 2011 ve 21:05® regulus
-
Alov> já ti to neberu, ale odpověděl jsi sám. Sice jsi napsal, že je AVG nejhorší antivir a pak jsi přiznal, že neumíš podat fundovaný rozbor, nebudu to komentovat. Mě ty počítače a sítě tak trochu živí, takže zabezpečení musím řešit, ale su natolik soudnej, že netvrdím kterej je horší nebo lepší, protože všechny jsou svým způsobem díravý. Proto, když zákazník chce antivir X tak ho má, když antivir Y tak ho má taky a pokud chce poradit, tak mu řeknu, že se nedá jednoznačně říct co je nejlepší. Mimochodem nevěřil bys kolik marastu v některých případech free antivirama projde bez povšimnutí. Oponovat ti nehodlám, to jen tak, aby řeč nestála. Mimochodem já to AVG používám právě proto, že se o nic nemusím starat, ale to je vlastně jedno …
- Úterý 22. listopadu 2011 ve 20:59® sus1
-
HaDová> Klidně to smažte – je prosba a zároveň žádost.Díky.
BTW: Sem čumí víc lidí,tak píšeme raději sem ,než do Všeobky.
Tento příspěvek byl editován 22.11.2011 20:04:21 uživatelem sus1. - Úterý 22. listopadu 2011 ve 20:32® HaDová
-
All: je to diskuse s adminy. Teď tu máme 11 nových příspěvků, z toho regulus je k věci a zbytek – plankton
). Jděte do všeobecný. Díky
- Úterý 22. listopadu 2011 v 19:37® Alov
-
džigit> AVG je jednoznačně jedním z nejhorších placených antivirů. Placenou verzi jsem používal 2 roky a šla do … Pak jsem sosnul Avast free, který jsem si poté doplatil a to je proti AVG doslova bomba. Občas projedu comp spybodem a je čistý.
Neumím podat fundovany rozbor, ale pro mě je důležité, že mám antivir, o kterem nevím a u ktereho se o nic nestaram a comp frčí - Úterý 22. listopadu 2011 v 19:36® sus1
-
džigit> Je vidět ,že mě vůbec ale vůbec neznáš a ,, chytře " píšeš,ale mě to nevadí, já jsem na ..... zvyklej.
Tento příspěvek byl editován 22.11.2011 18:37:22 uživatelem sus1.
regul mě zná . - Úterý 22. listopadu 2011 v 19:33® sus1
-
regulus> Já ho zase spoustu let nepoužívam a taky jsem spokojenej.
- Úterý 22. listopadu 2011 v 19:33® džigit
-
regulus> aby Ti zase nedal odkaz na školení používání PC pro důchodce
Sus1> Ty seš lulina,teda pokud bereš vše tak vážně.Většina takhle diskutujících si navolí free antivir v defaultu a při jakémkoliv problému pak nadává.On nikdo nechce za nic platit a jen užívá,a vlastně ani nepřemýšlí,jak to fachčí… - Úterý 22. listopadu 2011 v 19:25® regulus
-
sus1> každej debil kdo tomu nerozumí rozdává na netu rozumy, je to jako se vším. Moc málo lidí může o kterýmkoliv antiviru fundovaně mluvit, protože by se tím musel systematicky zabývat, aby měl relevantní informace, jinak jsou to jenom plky a doměnky. AVG používám spoustu let, netvrdím, že to je nejlepší, ale to sem nepatří, něco je špatně, za chvilku sem hodím info.
- Úterý 22. listopadu 2011 v 19:13® sus1
-
regulus> To je to AVG taková ,,bomba ", že musíš používat ? Ne webu ho moc lidí nechválí.
Nedělají to cookis ?
Tento příspěvek byl editován 22.11.2011 18:15:38 uživatelem sus1. - Úterý 22. listopadu 2011 v 19:04® regulus
-
revoke> tak, byť se mi to nezdálo, džigit měl pravdu s tím AVG. Protože mě to sere, tak jsem teď dočasně vypnul AVG a eNka se normálně zobrazila, když jsem to zase zapnul, byla fuč. Takže asi s největší pravděpodobností od určité aktualizace která byla v době kdy to začalo zlobit to AVG nějak zablokuje, viděl bych to asi na webový štít, ale je to jenom domněka, trochu jsem to prolezl, ale nenašel jsem nic co by nasvědčovalo tomu, že se něco blokuje ani v historii žádnej nález z poslední doby. Myslím, že to bude nějaká prkotina, ale než se to najde …
- Úterý 22. listopadu 2011 ve 13:47® kety.vydra
-
E-Nka fungujou,zatím…
- Úterý 22. listopadu 2011 v 8:14® Shrek
-
kety.vydra> tohle se mi včera stalo také, poprvé za celou dobu. Možná by stálo za úvahu, jestli by se nedala vytvořit funkce „všechna fóra přečtena“. Tim si smažu všechna Nka a objeví se mi čisté pole. Následně si jedním kliknutím můžu pročistit všechna Nka a nemusím proklikávat jednu diskuzi po druhé. Vím, že je to ušetřená minuta, to je nic – jen už mě větší blbost nenapadla, tak jsem napsal toto.....
- Úterý 22. listopadu 2011 v 1:12® revoke
-
add N – žádné zásahy v posledních několika měsících prováděny nebyly a v databázi je, zdá se, vše v pořádku. Problémy očekávám spíš na vaší straně, proto budu v průběhu dne monitorovat vaše cookies a večer snad budu moudřejší.
- Pondělí 21. listopadu 2011 ve 13:32® kety.vydra
-
Mě to přestává pomalu bavit.Po přihlášení mám všude zelené eNka,nikde žádné červené (že je ve fóru nový nečtený příspěvek) nebo vynechané (že se ve fóru nic nového neudálo).A procházet všechny diskuse se zelenýma eNkama mě fakt nebaví…
Tento příspěvek byl editován 21.11.2011 12:33:30 uživatelem kety.vydra.Je nějaký tip,kde je chyba?
- Pondělí 21. listopadu 2011 ve 2:14® regulus
-
HaDová> nejsu jedinej, Džigit je taky nemá …
Nicméně je to dost divný, nestíhám, s komplem jsem nic nedělal, nic neinstaloval, furt to fungovalo a najednou prostě nejsou ze dne na den.
- Neděle 20. listopadu 2011 ve 22:42® HaDová
-
regulus> si asi jediný, kdo eNka nemá, ale … neboj budeš je mít
- Neděle 20. listopadu 2011 v 19:42® džigit
-
regulus> divné že,taky bych kdysi nevěřil,že mě ty chybějící eNka rozhodí.
- Neděle 20. listopadu 2011 v 19:00® regulus
-
sus1> nechám to na redaktorským, myslím, že se nic tak hroznýho nestalo …
Já chci eNka .....
Tento příspěvek byl editován 20.11.2011 18:01:31 uživatelem regulus. - Sobota 19. listopadu 2011 v 10:42® džigit
-
regulus>
To jsem řekl,ne.Já jen,že mi se to nějak zablokovalo po nainstalování nového AVG free.Nepátral jsem,která že funkce to způsobila,v tomhle nejsem odborník,ale po návratu před tu instalaci se objevily.Ber to spíš jako návod pro odpovědné,že maj něco divně,když to free verze antiviru, bez nějakých spešl nastavení, blokne.
Taky jsem napsal,že jsem vazkoušel jiné prohlížeče-nebudeš se mě na ně ptát,viď - Sobota 19. listopadu 2011 ve 2:01® regulus
-
džigit> a to se jako domníváš, že kvůli tomu, že se mi nezobrazují eNka nemám aktualizovat antivir???
- Pátek 18. listopadu 2011 v 18:07® džigit
-
regulus> já po tom šel zpětně a uvědomil sem si,že zmizely po aktualizaci antiviru
- Pátek 18. listopadu 2011 v 17:40® regulus
-
No mě zase pro změnu eNka už asi od úterka nefungují, v době kdy Hadová řekla že to předala Radimovi mě to bez problémů dlouhodobě fungovalo a v úterý zmizely, tak jsem si říkal, že se v tom ryje, ale je chybička jinde, vymazání cookies a podobný věci nepomohly.
- Pátek 18. listopadu 2011 ve 13:09® džigit
-
olda> metoda pokus-omyl!?!
- Pátek 18. listopadu 2011 ve 12:32® olda
-
džigit> Ty jsi šikula,skoro jako já.
- Pátek 18. listopadu 2011 v 9:49® džigit
-
HaDová> tož nevím,jestli Revoke něco dělal,nebo to bylo mým „umem“
ale eNka jsem našel.
Pravda pomohl až tvrdý restart.Nejprve jsem vyzkoušel různé prohlížeče a nic.Pak jsem odnstaloval antivir/AVG free/ a bylo,zvláštní… - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 22:46® HaDová
-
džigit> no není zatím zač,
- Pondělí 14. listopadu 2011 ve 22:12® džigit
-
HaDová> díky
- Pondělí 14. listopadu 2011 ve 21:56® HaDová
-
džigit> já sleduji celý den eNka, a nemám problém, ale už je to předané dále … programátorovi (mám prohlížeč chrome a explorer)
Tento příspěvek byl editován 14.11.2011 20:58:01 uživatelem HaDová. - Pondělí 14. listopadu 2011 v 18:52® džigit
-
Padis> já to zkoušel na pevném,dnes mobilní a nic.Dokonce jsem si nainstaloval G.Chrome a prostě nejsou…Pašlí v pizdů
- Pondělí 14. listopadu 2011 v 18:46® Padis
-
džigit> mě ty enka taky zloběj.Je fakt,že teď jsem doma připojen na jiný počítač.Na tom předchozím mě šli v pohodě.Tak možná bude chyba jinde.