Chytej.cz

Rybaření na dírkách

V diskuzi je 3.206 příspěvků, z toho 3206 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 9. ledna 2013 v 16:35® sidla
sidla

sethy> u kraju tos přešel rychlo a pak ok, ale 3 vedle sebe byt nemohli :-D kdyby jsme tam vydrželi do 4 tak z tama snad neodejdeme,ale na poprvé spokojený. jeli jsme v pul 1 dom,ráno bylo líp jak v poledne. a ne večeřu bude siven :-)

Středa 9. ledna 2013 v 16:16® sethy
sethy

sidla_napajedla> Blázne, já si ještě počkám.

Středa 9. ledna 2013 v 15:38® sidla
sidla

dneska dírkovaní dobré, led na minimum. ve 3 lidech cca 30–40ryb. převážně siveni,z rána pd. krásně brali v 1m hloubce,takže na oko viděl člověk vše.na splávek jsem ani nezkoušel,jen chvílama.smáčci a malé ,,papriky,, chutnaly.škoda té oblevy,člověk byl rád že odešel :-D pro ukázku jedna foto mobil

foto/diskuze/dirky/2013/th-img91360.jpg
Úterý 8. ledna 2013 v 17:12® sethy
sethy

lunimus> Přímo na stránkách máš napsané kdy se chytá a kdy ne. Od zítřka by se mělo začít.
Vrták pučují zadara (to snad všude) ale je v žalostném stavu.
Prut ti pučí taky, ale pokud se pamatuju tak to stálo kolem 100kč den. To už si raději kup.
Přes týden se můžeš přidat, o víkendu mě tam nikdo nedostane.

Úterý 8. ledna 2013 v 17:10® sethy
sethy

sidla_napajedla> Zítra už by se mělo chytat, ale prý jen na části a tomu fakt ještě nevěřím. Ok ozvu se o víkendu :-)

Úterý 8. ledna 2013 v 16:15® lunimus

Pani, ked uz mate jestřabice tak blizko a pojdete tam na prieskum, hodte mi sem pls. info, ze ci sa uz da chytat na dierkach … ze by som to s mladym siel skusit :-) … pripadne ak by ste mi niekto vedel zistit ceny pozicania vrtaku + dierkovej vybavy, bol by som vam naozaj velmi vdacny :-) … a aby tato druha cast nebola neplatenou reklamou, tak to poprosim do sukromnej spravy :-) … a ak by mi niekto bol schopny urobit sprievodcu a ucitela lovu na dierkach, tak ma tiez potesite :-)

Úterý 8. ledna 2013 v 16:06® sidla
sidla

sethy> já mám volno po-čt. tedka mám do neděle noční,takže zitra ráno pojedu na průzkum :-) určitě by jsme se mohli domluvit,není problém :-)

Úterý 8. ledna 2013 ve 13:57® sethy
sethy

sidla_napajedla> Zdarec jak máš čas příští týdem? Pokud bude mrznout jak doposud, možná bych v průběhu příštího týdne do jestřabek zaskočil.

Sobota 5. ledna 2013 ve 22:55® lunimus

Beer.Beda> fuu … Martinovi nedochadza spusta veci, ja nic nechapem … je tu vlastne niekto, kto niecomu rozumie?

… ak mas zaujem o diskusiu, tak to mozeme rozvinut v privatnej diskusii … tu sa podme dalej venovat rybam :-)

Sobota 5. ledna 2013 v 18:51® Beer.Beda
Beer.Beda

lunimus> Nic si nepochopil.

Sobota 5. ledna 2013 v 15:03® lunimus

Beer.Beda> Ano, Martinovi nedochadza kopec veci … ale tebe by bolo v 13-tich rokoch jasne, ze server zije z reklamy? Si zober, ze som napr bol nakupovat s mojimi deckami (kusok mladsimi od Martina) a chceli nejaku hracku … tak som im povedal, ze nie, ze na to teraz nemame peniazky … ich reakcia bola: Nemate peniazky? tak tam je bankomat …

Detom skratka kopec veci este nedochadza, tak to Martinovi nemaj za zle. Ak mu chces nieco vycitat, tak mu vycitaj to, za co moze on sam … nieco, co by v jeho veku uz mohol vediet, ale vozit sa na nom za veci o ktorych nema ani paru, to mi pride trochu nefer voci nemu …

Tvoj prispevok hodnotim ako uplne zbytocny, dokonca ako zbytocnejsi ako Martinov prispevok, kde sa cuduje nad jednotlivymi vecami o ktorych nevedel. A hodnotim ho ako zbytocny hlavne z dovodu, ze sa de facto z Martina vysmievas bez tohho, aby si mu co i len trochu poradil.

Btw. k teme Martin tu bolo zalozene specialne forum, tak prosim nezatazuj diskusiu debilinami, ktore sa netykaju rybolovu … myslim, ze aj bez tvojho zbytocneho prispevku je tu dost hluposti … ale na rozdiel od Martina ty uz mas vek dostatocny na to, aby si sa vedel tychto zbytocnosti zdrzat …

Takze sa podme bavit dalej o rybach …
a konkretne tu o love na dierkach …

Sobota 5. ledna 2013 ve 13:57® Beer.Beda
Beer.Beda

Martin Mošna> Tobě nedochází spousa věcí.:-(

Pátek 4. ledna 2013 ve 22:41® Martin Mošna
Martin Mošna

lunimus> ajo :/ to mi nedošlo…

Pátek 4. ledna 2013 ve 22:03® lunimus

Martin Mošna> Ak ti chalani prezradia, co bolo v tom odkaze, tak spravia tomu typkovi znova reklamu … takze pochybujem, ze by ti to niekto chcel prezradit :-) … tento server je co sa tyka reklamy dost benevolentny, takze ti v tom prispevku ostalo dost info, aby si si to mohol dohladat …

Ale za seba mozem povedat, ze i ked ja nezijem z reklamy na tomto serveri a mohlo by mi to byt teda uplne jedno … tak i keby ten revir s dierkami bol rovno pod mojim barakom a mohol by som tam ist lovit zadarmo, tak k ludom, ktori nemaju trocha slusnosti a snazia sa obehnut co sa obehnut da v honbe za vlastnym ziskom, tak ku nim naozaj nepojdem …

Pátek 4. ledna 2013 ve 21:43® Martin Mošna
Martin Mošna

regulus> A co v tom odkazu bylo?

Pátek 4. ledna 2013 ve 21:16® regulus
regulus

Martin Mošna> neřešíme nic neobvyklýho. To, že tento server vůbec funguje, že tu spousta lidí najde informace, pokecá tady, přečte si článek …, je vše financovaný z reklamy, bez toho by nic z toho nebylo. Kdokoliv si tu může zaplatit reklamu ve větším nebo menším rozsahu, on z toho má následně taky zisk. Tak vůbec nevidím důvod, proč to nesmáznout takovejm vychcánkům, co strčí do fóra odkaz jako by se nechumelilo a myslí si jak s tím vydrbali.

Tento příspěvek byl editován 4.1.2013 20:17:00 uživatelem regulus.
Pátek 4. ledna 2013 ve 21:08® Martin Mošna
Martin Mošna

bubu> Se mi zdá že to až moc řešíte…Ale zase je pravda že nevím co tam dal když to david pozměnil.

Pátek 4. ledna 2013 ve 20:16® bubu
bubu

Martin Mošna> třeba proto,že za reklamu by se mělo platit?

Pátek 4. ledna 2013 v 18:55® Martin Mošna
Martin Mošna

noba> Proč ti to tak vadí?

Pátek 4. ledna 2013 v 17:30® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> :-D

Pátek 4. ledna 2013 v 1:45® noba
noba

další reklama:-((

Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 23:45® celerob

Přátelé rybáři, na sobotu 5.1.2013 je naplánováno zahájení zimního lovu vybraných druhů ryb – lov na dírkách – na rybníku Lolitka v k.ú. obce Moulin na Moravě. Více informací naleznete na tomto odkazu: www.xxxxxxxxxxxxx.cz

Uvidíme jak to tam půjde?!

Tento příspěvek byl editován 4.1.2013 01:04:11 administrátorem HaD.
Čtvrtek 3. ledna 2013 ve 20:14® pepanek

Moravák> Takže máslo s sebou?:-P

Čtvrtek 3. ledna 2013 v 17:54® Beer.Beda
Beer.Beda

Moravák> Jen mi to tak přišlo.Neber to moc vážně.

Středa 2. ledna 2013 ve 22:58® Moravák

Beer.Beda> podle čeho soudíš a jak by sis to přál napsat?

Středa 2. ledna 2013 v 19:53® Beer.Beda
Beer.Beda

Moravák> Pěkná reklama. :-(

Středa 2. ledna 2013 v 15:47® Moravák

Před Silvestrem jsem byl na dírkách v Čáslavicích a šlo to jako po másle. Nejvíc bylo pstruhů, ale nachytali se i mníci a okouni. Chytá se každý den, led cca 17 cm, o víkendu jdu zase na ně.

Pondělí 31. prosince 2012 v 6:10® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> myslím, že ne.Určitě se ozvu.

Neděle 30. prosince 2012 ve 23:38® noba
noba

Beer.Beda> přijedte příští víkend. Vyrazíme

Tento příspěvek byl editován 30.12.2012 22:44:29 uživatelem noba.
Neděle 30. prosince 2012 v 7:39® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Seš divnej.:-))