Chytej.cz

Rybaření na dírkách

V diskuzi je 3.206 příspěvků, z toho 3206 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 8. března 2012 v 17:57® osprey
osprey

MIG-35> Uvidíme. Je to výzva. Kdyby mi šlo o to, kolik nachytám, nasypu tam kýbl šrotu a použiju plavačku.

Mě ale zajímá hraní s umělými nástrahami. Když to nepůjde, taky zkušenost.

Čtvrtek 8. března 2012 v 17:53® MIG-35
MIG-35

osprey> Ten okoun byl, když sem lovil v zátoce nástražky.Nic jinýho na to neskočilo a to tam tebou jmenovaných bylo dost.A měl sem tam docela vyvoněnou mouchu..

Čtvrtek 8. března 2012 v 17:45® osprey
osprey

MIG-35> Tam plave daleko víc ryb, které na to půjdou tahat. Skoro celá obsádka je v létě ve sloupci.

Okoun, to je jednoduchý, co cejn, plotice, kapr a další ryby?

Čtvrtek 8. března 2012 v 16:55® MIG-35
MIG-35

osprey> Tak to tě pobavim! V létě sem si ho pro prdel vzal na lod, že skusim okiše no a to víš, že sem ho vytáh.:-))

Čtvrtek 8. března 2012 v 15:28® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> U mě ne.

Čtvrtek 8. března 2012 v 15:06® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

osprey> No tak to s lodí nebude problém, ne?

Čtvrtek 8. března 2012 ve 14:50® osprey
osprey

ssg.Jimmy Wild> Musíš se ale dostat nad ně.

Čtvrtek 8. března 2012 ve 14:43® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

osprey> Taky už jsem na to myslel… V létě to asi prubnu :-)

Čtvrtek 8. března 2012 ve 14:26® osprey
osprey

MIG-35> Oni to spíš vypalujou z oběžný dráhy lejzrem nebo tak něco. Ale je to na dobrý cestě…

Každopádně už je kam nahodit.

Mimochodem, rád bych prubnul z lodě dírkovej prut, něco mi říká, že by to nemuselo být marný.:-))

Čtvrtek 8. března 2012 ve 14:21® MIG-35
MIG-35

osprey> :-D To je fakt!Ale úplně celej zatim neni, měli nějakej malej vrták.

Čtvrtek 8. března 2012 ve 12:06® osprey
osprey

MIG-35> Nestěžuj si. Udělala se ti dírka přes celý Orlík a nemusel jsi kvůli tomu hnout prstem. Tomu já říkám servis.

Čtvrtek 8. března 2012 v 10:23® MIG-35
MIG-35

Venku rozmrzlo a tady to zamrzlo… :-))

Úterý 6. března 2012 ve 21:21® 1Mara
1Mara

mvincik> Je dobře že přiznal svou chybu a nevědomost , tak proč být na něj hned hrubý :-) Já taky nějak začínal a asi my všichní :-)

Úterý 6. března 2012 ve 21:18® MIG-35
MIG-35

mvincik> Ty se papat nesměji!!:-D http://upload.wikimedia.org/…-Loutre2.jpg Tohle je ten „zlořád“ decimující jihočeské toky!:-D

Úterý 6. března 2012 ve 21:17® mvincik
mvincik

1Mara> Jj, tak jsem k tomu přistoupil i já. Ten kluk se ještě bude hodně dlouho vyvíjet a pokud k tomu alespoň tak moheme přispět, tak za sebe jsem rád.

Úterý 6. března 2012 ve 21:14® 1Mara
1Mara

mvincik> Neboj , od rána co jsem to zapnul :-) Ale to je jinej případ , to se dá ještě změnit :-))

Úterý 6. března 2012 ve 21:09® mvincik
mvincik

1Mara> Heleď kardiaku, už jsi koukal na alba uživatele klučiny s nickem hrivak.hk???

Myslím, že přesně něco pro tebe… :-D

Úterý 6. března 2012 ve 21:07® mvincik
mvincik

MIG-35> To jsou nutrie, já myslel že vydry… :-D

Úterý 6. března 2012 v 19:58® 1Mara
1Mara

Moravak> Otom tady nikdo přeci nepsal , že si mastí kapsu ! Psalo se tu o reklamě a otom jak se radoby slušní rybáři chovají k rybám když to maj ve svém životě nejsložitější. Mluvilo se tady otom že pstruh který je určen k jídlu a vysazen na chytání na dirkách a zabit , tak by se mělo kněmu přistupovat stejně jako jeto v létě nebo na jaře s jinejma rybami a oto víc si tá ryby vážit , když jí někdo chytne v zimních měsících . To že práskne s línem na led a začne ho přeměřovat a pak ho hodí spět do vody , je umě barbarství a ještě v tom je podpora přímo majitele je oto větší jeho vyzitka jak se k rybám chová ! Tady se přijde mladej a nezkušenej rybář něco přečíst a ponaučit se , pokecat jak se to chytá a atd. a co vidí ? Výřady zabitejch ryb poválený po ledě a nadšence co si říkají já jsem rybář jak si to chválí ? otom to totiž je ! ryba ač jakákoliv nemůže za to že zrovna je chycená a snědená , ale trocha úcty kní to je to oco tu jde ! Druhá věc je jen pana PepíkaJosefa jeho propagování na výřady ryb , aby měl kšeft , ale zadarmo , a to je věc druhá , mě do toho je howno , to si musí HaD tady pohlídat a zařídit , ale abych tu celou zimu četl Černošín , tam to klucí jde a koukat na fota výřádů a zacházení ryb jako s dobytkem , tak tomu já říkám fakt moc dobrá reklama ! Nic víc , nic míň ! To jestli vydělal a nebo prodělal a nebo kolik , mě vůbec nezajímá , ať je klidně milionář , ale ta ryba za to nemůže . :-)

Úterý 6. března 2012 v 17:54® MIG-35
MIG-35

No zase na druhou stranu Jenda17 tady byl dost razantně napomenut, když tu mooc upozorňoval na jeho?revír… :-> takže jak někdo psal tohle je s křížem po funuse.

Moravak> Dobrá otázka, uvidíme jesli se něco dovíme.A nutri­e?Stejně jako duhák: bum po hlavičce a spapat… :-P

Úterý 6. března 2012 v 17:20® MoravakX

Osobně jsem na tom podobně jako PepikJosef (otec provozuje totéž) a svým způsobem chápu, že je popuzen útoky na něj, neboť to co dělá, dělá pochopitelně pro rybáře (peníze). Možná by osprey mohl napsat nějaký hezký článek o útrapách provozovatele soukromého rybodromu a mnozí by nakonec uznali, že není pravda tak jednoznačná. Vnímám to tak, že si ti nejhlasitější myslí, že si provozovatel na nich mastí kapsu, ale nevidí, co tomu předcházelo a jaké riziko je v podnikání spojeným s provozem soukromé vody. Ono i ty granuláče musel provozovatel koupit nebo vychovat a spoléhat na počasí, že zamrzne. Otázka zacházení s rybou se tu řešila již mnohokrát a je to asi věcí inteligenec a výchovy. Třeba ti blbci ani neví, že se to tak už nějaký ten pátek nedělá a jsou tak tupí, že je to už nikdo nikdy nenaučí jinak a z druhé strany jsou zase jiní, kteří jsou asi trochu přecitlivělí při pohledu na chudáčka granuláčka, kterého vzal rybář po hlavě klackem, trochu mu teče krev a povaluje se tak s ostatními na ledě, přitom to udělal, aby se netrápili. Nesuďte druhého, když nevíte, proč je takový, jaký je. OTÁZKA: PepikJosef – Proč to děláš?

Tento příspěvek byl editován 6.3.2012 17:21:12 uživatelem MoravakX.
Úterý 6. března 2012 v 17:04® MoravakX

Tak nakonec je to jako v pohádce, vše dopadlo dobře, reklama to je (většina souhlasí), faktura nedojde (ale počkej příště) a jestli nutriím nedal někdo za uši, tak tam chroupají dodnes.

Pondělí 5. března 2012 ve 23:02® noba
noba

a ještě provokace na závěr

Pondělí 5. března 2012 v 17:35® PepikJosef

PepikJosef> Na tu slátaninu bych potřeboval překladatele.Pos­lední hnusný foto.Víte od kud?Taky vybočila z řady, tak je jiná.Nashledanou na příštích dírkach přátelé.

foto/diskuze/dirky/2012/th-img47855.jpg
Pondělí 5. března 2012 ve 14:50® noba
noba

David Havlíček> to je naprosto samozřejmé, ovšem zrovna v tomto fóru už jaksi s křížkem po funuse

Pondělí 5. března 2012 ve 14:48® noba
noba

ssg.Jimmy Wild> přesně tak

Pondělí 5. března 2012 ve 12:09® 1Mara
1Mara

David Havlíček> Jak brzdit ? Napiš rovnou fakturu panu PepikJosef a jeto , za celou zimu jsem naházel hnusnejch fotek dost , tak ať platí , když už po celej rok potom nepřizpívá ! :-) Tohlese tu řešilo už loni jestli se nepletu, ale jakej pán , takovej krám žéé , Černošín , kde se někteří rybáři a hlavně majitel chovají k rybám jako by to byly děvky !! Jakoby mezi velkým kaprem a pstruhem granulákem byl velký rozdíl a to za podpory pana soukromníka ! :-( To je hnus velebnosti kam to spěje :-((

Pondělí 5. března 2012 v 11:52® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

David Havlíček> Myslím, že každému soudnému člověku musí být jasné, že musíte něco taky jíst, takže reklama je prostě placená :-) Je to přece běžná věc…

Pondělí 5. března 2012 v 11:40® HaD
HaD

Pánové, tolerantní jsme. Nicméně budeme v tomto směru naši toleranci brzdit.

Neděle 4. března 2012 ve 23:47® noba
noba

musím podotknout že v tomto ohledu (reklama) je teno server oproti jiným dosti tolerantní