Chytej.cz

Rybaření na dírkách

V diskuzi je 3.206 příspěvků, z toho 3206 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 8. října 2011 ve 20:10@ mtaaeeeesss

osprey> kde chytáte v ostravě ?

Pátek 7. října 2011 v 1:07® hecht
hecht

osprey> tak to jo, zhmotňuj, ale udělej něco bytelnějšího, letos půjdeme po těch big :-))

Pátek 7. října 2011 v 0:50® osprey
osprey

hecht> Je to o pocitu. Musím nějak zhmotnit loňské zkušenosti.

Čtvrtek 6. října 2011 ve 21:23® hecht
hecht

osprey> na co nový, ten první stejně pochytá co v té vodě plave, teda když je příznivá konstalace :-))

Čtvrtek 6. října 2011 v 7:32® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

hecht> No myslím, že do garáže ještě dlouho nemusíš :-D

Středa 5. října 2011 ve 23:05® osprey
osprey

hecht> Nepospíchej, musím postavit ten nový prut:-))

Středa 5. října 2011 ve 22:49® hecht
hecht

osprey> hlásí ochlazení, že by se šel kolega hecht podívat do garáže, kde má ten kbelík s výbavou na dírkaření ? :-)) Ono je kolikrát frustrující i chytání na Orlíku, i když to má o pár metrů čtverečných navíc…

Středa 5. října 2011 ve 22:08® osprey
osprey

Bonis317> A proč bys nebyl v prosinci na rybách? Tady je tolik vody kolem a Orlík většinou zamrzá kdoví kdy.

Středa 5. října 2011 ve 22:00® Bonis317
Bonis317

osprey>soukromý no uvidíme, zápátrám ještě na netu a uvidim zda zůstanu doma v zimě, ale doufám, že tendle rok v prosinci budu na rybách jako minulí rok…jinak děkuji za odpověď..

Středa 5. října 2011 ve 21:55® osprey
osprey

Bonis317> Všechno soukromé. Jediný svazový dírkodrom, co znám, je Račický kanál. A to by mě mohli pomilovat, abych tam jel.

Já si svoje dvoje dírky za zimu odbydu, až kolega hecht něco vybere. Ono mi chvílema přijde chytat na vodní ploše 15×15 cm dost frustrující:-))

Středa 5. října 2011 ve 21:48® Bonis317
Bonis317

osprey>soukromý či svazový??

Středa 5. října 2011 ve 21:20® osprey
osprey

Bonis317> Nejblíž máš takový lunapark v Týně nad Vltavou. Pak snad Dobrá Voda u Příbrami.

Taky jsou nějaké vody kolem Plzně, což je už trochu z ruky.

Středa 5. října 2011 ve 20:15® Bonis317
Bonis317

Zdravím všechny, mohli byste mi pomoct – chtěl bych vyzkoušet lov na dírkách. Jsem z Písku, a chtěl bych poradit jestli nevíte nějaký revír v okolí kde je to možný…Předem děkuji za odpovědi

Středa 5. října 2011 v 15:32® Scanix
Scanix

Jenda17> Prosim te, kde u Nove Vsi u CB chces lovit? http://www.mapy.cz/#…

Středa 5. října 2011 ve 13:54® Jenda17

připravuje se nový revír na dirky Nová Ves u Českých Budějovic

Středa 5. října 2011 v 8:44® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

petrikveprik> Já to pochopil… Mě by to asi nenapadlo ani vyzkoušet :-D

Pondělí 3. října 2011 ve 22:42profil byl smazán

ssg.Jimmy Wild> tim jsem nechtel rict ze na vlacku chodim s dirkacem :-)) byla to jen zkouska a jde to

Čtvrtek 29. září 2011 v 7:35® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

petrikveprik> No tak vlčet s ním by mě tedy nenapadlo :-D Ale proti gustu… Jinak je mi jasné, že s takovou jemností to musí být zábavné.

Čtvrtek 29. září 2011 v 0:04profil byl smazán

ssg.Jimmy Wild> strašně rád s tím marmyškuju třeba na jezu podél zdí.. dokonce jsem s ním zkoušel i vláčet – nutno přiznat že to mělo spíš nevýhody než výhody, ale bavilo mě na tom extrémní cit a přenos vibrací nástrahy až do ruky. Naprosto přesně jsem věděl co se děje pod hladinou, se zásekem to ale už bylo horší..

Středa 28. září 2011 v 9:10® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

petrikveprik> Jo z lodě by se dal použít to je fakt. A s jeho jemností to může být sranda. Bohužel loď nemám.

Úterý 27. září 2011 ve 22:57® osprey
osprey

petrikveprik> Z lodě super. Jen co nějaké plavidlo pořídím, tak ho začnu vozit.

Úterý 27. září 2011 ve 22:51profil byl smazán

ssg.Jimmy Wild> kam s ním? Proutky na dírky jsem si docela oblíbil a beru je občas k vodě i při „normálním“ chytání. U mě mají využití i přes léto (přestože si možná někteří budou poklepávat na čelo, myslím, že jsou situace kdy to má opodstatnění)

Pátek 23. září 2011 ve 13:56® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Já po proutku na dírky vždy pokukoval, ale nevěděl jsem kam s ním a tak jsem žádný nepořídil. Také budu zkoušet poprvé :-)

Pátek 23. září 2011 ve 13:46® Scanix
Scanix

ssg.Jimmy Wild> pritom mam dirkac asi 6let koupenej, ale zadnou zimu to nejak nevychazelo casove a nebo nebyl led a nebo revir atd :-)

Pátek 23. září 2011 ve 12:34® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Scanix> Tak to už jsme 4 :-) To bude zimní pidisraz chytej, jak to vypadá ;-)

Pátek 23. září 2011 ve 12:19® Scanix
Scanix

hecht> to je ten masakr maly revir, co jste byli zapytlovat, nebo neco uplne jineho. Pak se nekdy na dirky domluvime, ja jsem na nich jeste nikdy nebyl, nejak mi to nevychazelo porad :-)

Čtvrtek 22. září 2011 ve 23:44® hecht
hecht

noba> Jo, oba revíry jsou na jihu. Tam co je osprey a Sander, to jsem vyčmuchal sám, moc to místo nechci medializovat. Ta fotka co je ten zakuklenec v černé bundě, ta je focena na tom revíru, který je tady kousek dole. Akorát tam bylo tenkrát o něco míň lidí, díky počasí.

Čtvrtek 22. září 2011 v 15:28® noba
noba

hecht> a to je někde na jihu?

Čtvrtek 22. září 2011 v 7:27® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

noba> Seš si jistej, že to byl překlep? :-D

Čtvrtek 22. září 2011 v 7:26® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

hecht> Jo to už vypadá mnohem lépe :-) Já se musím přiznat, že davy lidí u vody vůbec nemusím :-D