Chytej.cz

Rybaření na dírkách

V diskuzi je 3.206 příspěvků, z toho 3206 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 29. prosince 2006 ve 12:08® Tomik
Tomik

je to na dobré cestě, kdyby ten sníh co napadl na tom ledu naudělal břečku tak by to šlo, ale takhle je 4 cm ledu málo, pokud to přes noc zmrzne…tak zitra neni co řešit…:-)

Pátek 29. prosince 2006 v 11:23® Sander
Sander

Tomik > dej bacha. Podle mně je ještě brzy, v noci zas takovej mráz nebyl. Já už se tohoto raději vyvaruju, po pár zkušenostech na řece…

Pátek 29. prosince 2006 v 11:10® Tomik
Tomik

Jdu ozkoušet ledík, tak mi držte palec…:-)

Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 21:43® Sander
Sander

xycht > jsi nezúčastněná osoba, ani to chápat nemusíš. To bylo jen mezi náma dvěma.
A o jakém urážení mluvíš?

Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 21:37® xycht

Sander: Predevším nechápu, že se urážíš. David se tě normálně a velmi slušně zeptal co máš proti duhákům a ty místo toho abys normálně odpověděl tak píšeš píčoviny. Co se dělá špatně na Volyňce?

Čtvrtek 28. prosince 2006 ve 20:56® Tomik
Tomik

ha tak dneska už mě led unesl tak pul metru od břehu, ale mam stale strach že to rupne…proto to zitra pujdu ozoušet..:) a doufám že mě to už unese..:)

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 19:53® jaryn

Ptáci, nehádejte se, začíná mrznout a vyrazíme. mám objednaný proutek s navijákem a trojnožkou od Robinsona vše za akční cenu 499,–

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:46® Sander
Sander

HaD > nech to být. Kup si pstruhovku a zajeď. Pak Ti nebudu muset vysvětlovat vůbec nic :-/ Co se duháka týče, už mlčím. Nemá smysl se tu hádat o pitomostech, které budou aktuální až 16. dubna příštího roku. Dírkaření nepočítám…

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:37® HaD
HaD

Sander> nevím kde hledat :-) nicméně bod č. 3 je stěžejní

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:31® Sander
Sander

HaD > ty důvody jsem tady už uvedl. Jestli máš zájem, máš možnost si je najít.
S jediným třetím bodem musím souhlasit a nějak jsem si tento problém neuvědomil, anebo jsem spíše nevěděl, jak to chodí na jiných revírech.
A věř, že o pochopení z Tvé (vaší) strany jsem se tu snažil poměrně usilovně a dlouho.

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:27® HaD
HaD

Sander>

1. Pochopit se Tě můžu (můžeme) snažit, pokud o to sám budeš stát a to znamená, že mě (nám) vysvětlíš důvody a ty specifika. Zatím tu toho tolik v tomto směru řečeno nebylo.
  2. Já si myslím, že neargumentuju, protože defakto není na co – sám jsi dosud fakt nic neřekl. Jen jsem řekl, že mi ten hlasitý až exhibiční odpor k určité rybě vadí.
  3. Ty sám svůj názor prezentuješ jako Tvůj obecný na všechny vody, nijak z toho nevyplývá, že Ti vadí duhák jen na určitých hektarech vodní plochy a že ho jinde „miluješ“ a jsi tam za něj rád. Takže pokud ho jako obecný já (my) bereme, není to naše chyba. Bylo mi (nám) to tak naservírováno.
Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:17® xycht

Sander: jestli máš v okolí předuhákováno, tak mě tam vem a já ti to tam odduhákuju :-D :-P

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:15® Sander
Sander

HaD > hele, nebudu chodit kolem horké kaše, takže narovinu – neznáš můj revír, netušíš, jaké jsou zde poměry – takže se mě nejdříve snaž pochopit a poté argumentovat :-( Můj názor nemůžeš brát jako obecný, Volyňka a její hospodaření na ní se mi jeví jako poněkud atypické – i proto to znechucení!

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:11® Prutos
Prutos

Sander> Never say never… ;-)

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:10® xycht

Sander> co ti udělali duháci?

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:09® HaD
HaD

revoke> bezva! :-) a co ryby, ty tam nezkoušíš?

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:08® HaD
HaD

Sander> ale mohl bys

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 11:08® xycht

HaD: zdar, chystáš se na dirky? Měl bych tip na jeden stoják v JČ, sice jsem tam minulej rok nebyl, ale ryby tam byli solidní. Já jen kdybys měl zájem o společný chytání a pokec :-93;

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 10:24® Sander
Sander

HaD > pardon, já už jinej nebudu…

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 7:59® okoun 1
okoun 1

revoke> U más rybářském sklepě je taky:-) Bohužel nemám foto.Tak to pošli znova.Pokus3:-)

Čtvrtek 28. prosince 2006 v 6:35® revoke
revoke

Sehnal jsem na dovolené v Lotyšssku hezký stojánek na dírkový prut – nafotím a pošlu! Možná jako článek

Středa 27. prosince 2006 ve 23:03® HaD
HaD

Sander> hele myslím že už to s tím projevováním odporu k duhákovi přeháníš…alespoň mě to už leze na nervy

Středa 27. prosince 2006 ve 22:07® Sander
Sander

HaD > toš kdybych měl auto nebo dírkařskej soukromák před barákem, ani neceknu. (Teda ceknu a zimu pošlu do věčných lovišť tak jako tak) Ale takhle se asi jen tak nedostanu :-((
A vůbec, za těma plevelákama mě to ani moc neláká, vidět zas ty jejich zobáky… Snad bude zima krátká!

Středa 27. prosince 2006 ve 22:04® HaD
HaD

Sander> nebeč :-) já už se naopak na ďoury moc a moc těšim, páč je to převelice příjmená změna!

Středa 27. prosince 2006 ve 22:02® Sander
Sander

HaD > šak to přežíjem. Jako loni, předloni… Ach jo! 8-(

Středa 27. prosince 2006 ve 21:56® HaD
HaD

Sander> s tím asi nic neuděláme :-)) )

Středa 27. prosince 2006 ve 21:36® Sander
Sander

HaD > v podstatě nic. Jen jednu maličkost – aby se dalo chytat na dírkách, musí být delší dobu ZIMA JAKO KRÁVA a prakticky nikde jinde si nezachytám – tak asi jen to. Proto bych byl nejraději, aby na dírky letos vůbec nedošlo :-) Ale jinak je to velice zajímavý lov.

Středa 27. prosince 2006 ve 21:32® HaD
HaD

Sander> co máš proti dírkám?

Středa 27. prosince 2006 v 18:41® okoun 1
okoun 1

Sander> Neser:-) A boj se;-) Jsem všude:-P

Středa 27. prosince 2006 v 17:31® Prutos
Prutos

Tomik> Kušuj s ledem. Na silvestra si chci chytit rybu…a ne sekat díry do ledu.. :-/