Chytej.cz

Rybaření na dírkách

V diskuzi je 3.206 příspěvků, z toho 3206 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 6. února 2011 ve 21:15® osprey
osprey

noba> Ono to je po masakru vždycky horší – nenapravitelní nenažranci jsou po smrti, část ryb má hubu popíchanou…

Neděle 6. února 2011 v 19:31® noba
noba

tak koukám že se tu pohybujou samé známé tváře ze včerejšího dírkování v Tejně:-) Myslel jsem si že to bude dneska propadák, po včerejším masakru :-)

Neděle 6. února 2011 v 19:03® MIG-35
MIG-35

Zbyndas> To si piš!!Můžem se nějak domluvit a jet jednim vozem…Hh rybka měla 58cm a 3kg.Můj asi nejhezčí souboj!Jezdil jak drak.

Neděle 6. února 2011 v 18:13® Zbyndas
Zbyndas

MIG-35> A poradíš mi kde to je? :-) Jinak ta fotka s duhákem je super, vypadá jako když měří metr :-D

Neděle 6. února 2011 v 17:32® MIG-35
MIG-35

Zbyndas> Hhh!! No tak má přes noc trocha přituhnout tak se uvidí.Dneska buď rád, žes nebyl..po včerejšim namlsání těžká rána pod pás.Když bude led pojedu v sobotu do Tejna a pak vim o jednom rybnise, kde se chytá ze břehu a má tam kousky i kol 60cm!!Candátky a jinou havěť.Chytíní zadara a ryby se platí od ks.

foto/diskuze/dirky/2011/th-img40684.jpg
Neděle 6. února 2011 v 17:02® Zbyndas
Zbyndas

MIG-35> Tak mi aspoň nemusí mrzet, že jsem se tam dnes nedostal :-) . Pokud vydrží led, vyrazím zase za týden, ale počasí zatím „dírkaření“ nepřeje… Včera jsme chytali vedle sebe… :-)

Neděle 6. února 2011 v 16:35® MIG-35
MIG-35

hecht> Přesně tak,bejvalý koupaliště.Tak sem se těšil jak si zas parádně zadirkařim a vono prdlajs.Lidí byla sice třetina, ale ryb se ulovila tak setina co včera.Těžký propad, kdybyc to tušil tak sem včera nepustil ni šupini, určo si to řekli a to mi nechtěli vrátit vstupný za psychickou újmu… :o)))

Neděle 6. února 2011 ve 14:11® Zbyndas
Zbyndas

hecht> Dal jsem nějaký fotka ze soboty do fotoalba, tak jestli budeš chtít, můžeš se podívat..

Neděle 6. února 2011 ve 14:08® Zbyndas
Zbyndas

hecht> Od Č.B. přejedeš most, na kruháči rovně do kopce v půlce kopce odbočka doprava (myslím, že je to právě ta jak o ní píšeš) přímo naproti té odbočce je odbočka doleva směr Milevsko, Bernartice.. Pak na ypsilonce doleva a už je vidět nádrž po pravé straně. Je to tam v ďolíku… Ničeho betonového jsem si nevšimnul (možná proto, že jsem se po okolí moc nerozhlížel) :-) . Chytání tam bylo moc pěkný, ale hafo lidí… Už se těším až vyrazím znovu. Rybí osádka byl siven a duhák…

Neděle 6. února 2011 ve 12:47® hecht
hecht

MIG-35> Je to taková ta nádrž když jedeš z Týna do kopce na Bechyni, nebo J.Hradec a uhneš v půlce kopce do prava ? Je tam nad tím taková hnusná betonová bouda ?

Neděle 6. února 2011 ve 3:20® MIG-35
MIG-35

hecht> Jj to je v Tejně, sry fotil sem to mobilem a ten má svoje nej časy za sebou.Jinak rybačka luxus první 3h.Ať si tam dal cokoliv tak si vytáh rybu!Byly sme tam 4 a každej chyt kol 1é ryb!Vzal sem si 2 na večeři a v neděli vemu kluka a valim zas…

Tento příspěvek byl editován 6.2.2011 02:20:42 uživatelem MIG-35.
foto/diskuze/dirky/2011/th-img40681.jpg
Sobota 5. února 2011 ve 23:29® Srneček
Srneček

MIG-35> kurňa tam je lidí.Jó vejřad…To bylo během chvíle na břehu,no na ledě.Nechtělo se mi ject domů po půl hodině,když jsem jel kvůli tomu 20 km a běda jak by nás majitel viděl hodit rybu zpět :-)

Sobota 5. února 2011 ve 22:43® hecht
hecht

MIG-35> to je v tom Týně ? Podle mlhy to vypadá na Londýn :-))

Sobota 5. února 2011 ve 22:17® MIG-35
MIG-35

Srneček> Pěknej vejřad!!Tady led docela šel jen byl mokrej…

foto/diskuze/dirky/2011/th-img40673.jpg
Sobota 5. února 2011 ve 21:16® Srneček
Srneček

no o ledě už to moc není! Skoro sem si kák,ale nakonec jsem se překonal na praskající led a rybačka se povidla.

foto/diskuze/dirky/2011/th-img40672.jpg
Pátek 4. února 2011 v 15:57® jarad

petrikveprik> Taky ho mám a fláknul sem na měj Zaubera 3000 :-D a na druhý obrovské Qantum :-O ,ale pokud jedeš na granuláče tak je jedno s čím chytáš je to spíš o srandě..:-)

Pátek 4. února 2011 ve 14:37® osprey
osprey

MIG-35> Jojo, znám tyhle místa dobře.

Nic neslibuju, nic neřeším. Jedu nakoupit, cestou přejedu obě řeky, které mě zajímají. Zatím mám fofr, uvidím, co bude o víkendu.

Pátek 4. února 2011 v 9:08® MIG-35
MIG-35

osprey> Njn uvidíme taky už se těšim na řeku.Tak třeba se v Tejně potkáme, chtěl bych si užít možná poslední led.Teď za s upouští přehradu tak se těšim, že za snafotim řeku ve starym korytě.Nedávno bylo upuštíno kol 6m a nádhera!!!Jez na Jistci i na Smetiprachu byl vidět.Na Říčkách taky krása!!

foto/diskuze/dirky/2011/th-img40661.jpg
Pátek 4. února 2011 v 0:40profil byl smazán

Hi, chtěl jsem se optat – jesli nemáte někdo zkušenost s tímto dírkovacím proutkem

http://www.rsp-fishing.cz/…ky-18me-49cm

Dneska jsem nevydržel a musel navštívit rybářskou prodejnu a udělat si radost – když jsem ten proutek vzal do ruky, už jsem věděl, že ho z ruky nedám :-) Teď už vím, že ho budu muset jít o víkendu ještě i navíc otestovat, což původně v plánu nebylo :-)

Pátek 4. února 2011 v 0:12® osprey
osprey

hecht> Do Týna bych se podíval. Mohla by tam být rozmrzlá řeka:-D

A možná bych ještě dal pár dírkofotek, prostě aby byly. I když fakt nevím, co o tom napsat (i když jak jsem koukal minule na ten dav, tak 90% lidí mělo rezervy). Ale skoro lepší to tak nechat.

Čtvrtek 3. února 2011 ve 23:54® hecht
hecht

osprey> dostává to trhliny, Char simuluje horečky a zimnici, zjistím jak je to v tom Týně …

Čtvrtek 3. února 2011 ve 23:17® osprey
osprey

MIG-35> Uvidíme, už se otepluje. Ale zatím poctivě dřepím za klávesnicí a 12 hodin denně vytvářím hodnoty.

Uvidíme, jak se to vyvrbí.

Nechodím do nadjezí, takže šance, že si budu moct nahodit i na řece tu je. Počkám, jestli kolegové vymyslí něco podnětného. Sám na dírky nepojedu:-)

Čtvrtek 3. února 2011 ve 14:36® MIG-35
MIG-35

osprey> Tak z ledem u nás nevim, byl sem se kouknout u řeky a chodily sme po ledě… :o(( Jo tak na gumičku sem chyt zati svýho nej kouska 58cm, luxusní jízda!!

foto/diskuze/dirky/2011/th-img40654.jpg
Čtvrtek 3. února 2011 v 11:44® osprey
osprey

MIG-35> Jo, s gumama je to veselejší:-))

Jenže jak mi rozmrzne řeka, dírky jsou out. Kamarádi mě na víkend lákají, uvidíme.

Ale jestli rozmrzne ta řeka… :-D

noba> Na to je jeden slogan: Když ji (to) miluješ, není co řešit.

Čtvrtek 3. února 2011 v 0:09® MIG-35
MIG-35

noba> Kdy bys tam jel?Já plánuju sobotu tak by sme se tam mohly potkat a zašpuntovat si??

Čtvrtek 3. února 2011 v 0:03® noba
noba

baví mě chytat chudáky na špunty:-) a to dokonce hodně. Nějaké info o tom tejne bych taky bral, ale o víkendu tam asi pojedu tak dám možná spíš info já.

Středa 2. února 2011 ve 23:55® MIG-35
MIG-35

osprey> Hh, ale jo i v tom máš asi pravdu.Tak můžu bejt kreativní s vertikálním hraním si s gumama…Splávek dávam, když si chci zakouřit.

Středa 2. února 2011 ve 23:08® osprey
osprey

MIG-35> Je to tu na dírky mrtvý – moc lidí ze zdejší skromné obsádky tomu nehoví a dost lidí tu do toho rejpe, dokonce i já:-)

Ono položit do díry špunt a čekat až ho ten hladovej chudák, kterej před pár dny přišel o svoje granule, stopí, není moc kreativní technika lovu.

Středa 2. února 2011 ve 22:39® MIG-35
MIG-35

hecht> Tisíceré díky!!! :o)))

Středa 2. února 2011 ve 22:29® hecht
hecht

MIG-35> V osobce máš kontakt, tak se informuj.