Vyhledávání
Rybaření na dírkách
V diskuzi je 3.206 příspěvků, z toho 3206 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 22. ledna 2011 v 10:43® mvincik
-
Noodling> tak ono jak je vidět na začátku videa, že se jednalo o Tequila chytání. A tak to potom taky tak vypadalo…
- Sobota 22. ledna 2011 v 0:12profil byl smazán
-
Jak.novi>
sears.13> http://www.mrk.cz/diskuse.php?… Tady máš jedno a to samý,je vidět,že to zavrhl snad každej.Sem zvědavej na reakci niklovců.
- Sobota 22. ledna 2011 v 0:10® Jak.novi
-
sears.13> To video? Jde, pomocí Real Playeru.
Jiank, hnus!
- Pátek 21. ledna 2011 ve 23:46® sears.13
-
Noodling> To je nikl team, nebo prase team? Myslím, že tam dlouho toto video mít nebudou. Krásná ukázka jak se k rybám nechovat. Jestli tím chtěli lépe prezentovat svůj e-shop, tak já už si u nich neobjednám nikdy nic. Nejde to nějak stáhnout?
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:43® 1Mara
-
Noodling> Plně stebou souhlasím
- Pátek 21. ledna 2011 ve 22:31® Noodling
-
Další ukázka zacházení s ulovenými rybami při lovu na dírkách. Tady se dokonce jedná o známé české kapraře z Nikl teamu. Zřejmě mají na každý druh ryby jiný metr, je mi z toho špatně.
- Středa 19. ledna 2011 ve 23:06® 1Mara
-
foks01> Jo ono vysadit 60 ryb na rybníček o půl hektaru , a chodit na ně třikrát do měsíce dá rozum , když polovina je chycená a snědená a druhá popíchaná , ale tady se mluvilo o úctě k rybě jako takový ,dírkaření je věc druhá , nudit se celou zimu , tak to je todle lepší , to je fakt, ale člověk si musí uvědomit , co je pro lidi z netu dobrý , né milión ryb naflákanejch na ledě čtiřikrát v týdnu , ale fotka ryb kde ryba vypadá hezky a přírodně , neříkám , že já jsem něco jako bůch , ale rybu připláclou na stromě , se mi fakt nelíbý . S Pepíkem jsme si vyměnili názory a život jde dál
- Středa 19. ledna 2011 ve 20:10® PepikJosef
-
HaD> jestli Ti dochází trpělivost,tak mi dej najevo proč.Já už tady neuvádím ani ryby,ani kde se loví atd.jiní jsou rádi,že je tady o čem mluvit.Seš šéf tak můžeš všechno.Já tady končím,buď fit.
- Středa 19. ledna 2011 v 18:49® foks01
-
1Mara> no já si naposled pamatuju ,jak granuláči dělali blbečky z nás
- Středa 19. ledna 2011 v 16:47® sidla
-
PepikJosef> ono to dírkování je takový samoodlov, já mluvím o stejné věci jako ty
- Středa 19. ledna 2011 ve 14:43® HaD
-
PepikJosef> No to by mě zajímalo jaký reprezentanti tam byli
) Mimochodem, na půlhektarovým rybníčku není ulovení ryby (ani kapitální) žádný umění. Je to spíš otázka štěstí, ke který díře zrovna přijede…
A doporučuju provést objednávku: http://www.chytej.cz/…rske_reviry/ Dochází mi trpělivost!
Tento příspěvek byl editován 19.1.2011 13:46:35 uživatelem HaD. - Středa 19. ledna 2011 ve 12:24® PepikJosef
-
1Mara> Ahoj, duháci byli tak nafocený proto,aby se chytli za nos ti,co nás odsuzují za fota ve sněhu.V rukou fotíme jen ty kapitální,protože třeba 10 třicátníků v rukou neudržíš a proto musí na sníh a lovci se s nima rádi vyfotí. Taky jsem pátral v rubrice Z LOVU.Mám tam jeden příspěvek z 26.12. a všechno v rukou, tak jsem si oddychl.Taky jsem našel Tvého luciopercu z 5.12. to je bomba,upřímě gratuluju. Ještě bych chtěl špitnout,že ty kapitální blbečky se tady pokoušeli chytit reprezentanti ČR,podařil se jim jen jeden a jednoho upálili. sidla_napajedla> Prodej ryb samoodlovem se mi moc zamlouvá,děkuji za inspiraci,možná skončíme s dírkařením. A teď něco pro uklidnění a vzpomínka na zimu.Podledy z rybníka na okolí a bez ryb,tak to snad projde bez problemu.Mějte se lahůdkově.
- Středa 19. ledna 2011 v 8:00® 1Mara
-
PepikJosef> No nepochybuji otom že jsi rybář , ale připlácnout na strom rybu i za cenu že tam je nějaká houba ,mi přijde z mého hlediska hovadina a neúcta k rybě jako takové, můj názor . Dále k těm duhákům , a dírkaření jako takové , granuláci jak jim my říkáme , jsou ryby sic dobré ke konzumaci ale blbé na chytání , tu rybu chytneš dáse říct pokaždé , mi jim říkáme blbečci, ale věc názoru . Jinak zkus na dírkách chytit bílou rybu , nebo přemluvit kapra , to je už o něčem jiném ,
samozřejmně , že je to pro odreagování v zimních měsících to nej , co asi se dá u nás v republice dělat , pak už jen čekat na jaro .Ale fakt se mi chce blejt , když ve Z lovu vidím dva měsíce jen výřady ryb válejicích se po ledě , přeci ta foka s rybou v ruce a živá má něco do sebe né ?
.
- Úterý 18. ledna 2011 ve 23:23® osprey
-
PepikJosef> Ono je to těžký. Ale ryba slušně držená, jako jsi teď dal, ta neurazí.
O tom jak to je nebo není na dírkách s duháky nebo siveny těžké, o tom by se dalo dlouho diskutovat. Když to jde, jde to někdy i samo a taky už jsem měl problém chytit za den rybu.
- Úterý 18. ledna 2011 ve 22:46® PepikJosef
-
1Mara> Jestli si myslíš,že tyto ryby skočí na prázdnej háček tak to se moc pleteš a hodně lidí,kteří se je zde pokoušely chytit Ti to potvrdí.Každý máme svůj názor a já Ti ho nebudu vyvracet i když skutečnost je jiná.Psal jsi také něco o úctě k rybam,myslíš li tím ryby na stromě s houbama asi máš pravdu,ale když si to pročteš dolů tak zjistíš také,že některým se nelíbí ryby ve sněhu a všem se nazavděčíš.Proto ryby s houbama a můžu říci,že někomu se toto líbylo,je to věc názoru.
- Úterý 18. ledna 2011 v 18:58® osprey
-
sidla_napajedla> Ono na svazovce bez duháků by to bylo těžší.
Nejlehčí jsou pak dravci na rybičku, větší problém je s bílou rybou.
Místy by se to dalo, ale povolil bych to u svazovek jen na pár menších stojácích – kvůli bezpečnosti i proto, žem není moc co zkazit.
- Úterý 18. ledna 2011 v 17:27® sidla
-
Já bych to neházel do stejného pytle ty rybníky se zimní dírkovačkou. pokud jsou ty vody 1–2ha, tak je fakt že ta ryba nemá kam, já mám zkušenosti jen s Jestřabicí, co má 6ha a tam je to jiné než čtu tady.Zažil jsem 6hodin s jednou rybou a třema záběrama ale taky dny kdy se dařilo a člověk si vytáhl 20 ryb
proto se to taky jmenuje PRODEJ RYB SAMOODLOVEM že, jinak to s pořádnou letní rybačkou nemá co společného, jen je fajn že člověk veme lidi z rodiny a neřeší jestli je rybář, nebo nerybář a udělají si 1–2× za zimu výlet na led. určitě bych zastáncem na svazových vodách s lovem na dírkách NEBYL !!
- Úterý 18. ledna 2011 v 8:41® 1Mara
-
PepikJosef> Se na mě nezlob , ale takhle trocha úcty k rybě by neškodila i když je to granulák kterej ti skočí i na prázdnej háček
- Neděle 16. ledna 2011 ve 23:03® Noodling
-
PepikJosef> Ahoj. Chápu, že se ti můj názor nelíbí, když si tady neustále děláš reklamu na Černošín, kde se tento lov provozuje. Asi tě to trošičku narušuji, promiň
Tady nejde o kapitální ryby, to už jsem jednou psal, tak snad to nemusím zase opakovat, když už se opakuji i tak
osprey> Souhlasím
Tento příspěvek byl editován 16.1.2011 22:04:41 uživatelem Noodling. - Neděle 16. ledna 2011 ve 22:48® PepikJosef
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 22:39® PepikJosef
-
Noodling> ahoj,už se opakuješ,hlavně že máš dost času chytat ty kapitální.kolikrát se Ti to povede za jeden rok.
osprey> ahoj,u nás to funguje tak,že si vezmeš jenom co chceš,jinak to šetrně pustíš,ale to je Černošín.
LojzaRybka> a toto je ironickej plenič vod a to ještě neznáme všechno.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 22:05® PepikJosef
-
LojzaRybka> vo co ti jde,dnes ani za poslední týden nebyli nikde duháči ve šněhu. Jestli chceš tak ti je ukáž u,ale budou to fota z prosince.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:49® osprey
-
Noodling> Ale jak už jsem psal, já vnímám dírky vcelku pozitivně. To, že dírkuju jen zřídka, souvisí s tím, o čem píšeš.
Ale většina lidí je jiných. Jen ať dírkují, jak je jim libo. A dokonce je lepší, když si ty ryby rovnou odnesou.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:39® Noodling
-
LojzaRybka> Můžeš si zvolit i jiný druh lovu na dírkách – než masakr granuláků. Psal jsem o tom níže. Tohle má s rybařinou společného asi to, co střílení na brojlery vypuštěné z voliér s opravdovým lovem.
osprey> Máš pravdu, je to skutečně prodej ryb – nic víc.
Ne vždycky v životě se vyplatí vybírat si snazší cestu, ale je to každého volba.
- Neděle 16. ledna 2011 ve 21:00® osprey
-
LojzaRybka> Já to beru jako prodej odchovaných ryb. Předpokládám, že si je lovec musí zaplatit. Dokonce jsou revíry, kde si musíš ponechat vše, co vytáhneš.
Na jednom jsem byl, bylo to daleko, takže jsem nejel domů po třetí rybě a i když jsem se poctivě snažil, aby mi ledacos spadlo nebo se vyplo v díře, tři kila jsem domů vezl. Co dělat…
Fakt je, že jsem si tu hromádku nefotil.
- Neděle 16. ledna 2011 v 19:04® LojzaRybka
-
PepikJosef> Ahoj,říká ti něco ironie?,nejde oto že pár ryb,ale musíš sám uznat že hromada duháčků ve sněhu fakt neni pěknej pohled,nic vezlim
- Neděle 16. ledna 2011 v 18:59® PepikJosef
-
osprey> No když přijedeš,tak se budu snažit,abys byl spokojen.
LojzaRybka> Ahoj napsasl jsi,že si plenič vod a teď se pohoršuješ nad pár rybama z Černošína.
- Neděle 16. ledna 2011 v 18:28® LojzaRybka
-
tento a předchozí rok jsem zanevřel na dírkařinu,podle toho co tu vidím za fotky se mě dost zhnusila,už to vypadá jako těžba ryb,pomalu to s rybařinou nemá už nic společného!
- Sobota 15. ledna 2011 ve 22:21@ Maroš
-
Dnes jsem byl v Jeseníku nad Odrou, led byl ještě kupodivu super a ryby celkem kousaly. Celekem chyceno 8 ks PD www.pstruzijesenik.cz
- Sobota 15. ledna 2011 v 19:47® uzovka
-
Včera jsme byli s kamarádem v Černošíně. Na dírkách se chytat nedalo, led hodně roztál a na rybníce plavala jen velká ledová kra. Chytání bylo dost náročný, do rybníka tekla sněhová voda z luk a polí, ryby moc nebraly. Rozhodně to nebylo jak na sádkách. Přesto se zadařilo, největší duháci měli 48 a 42 cm. Na vlasec 0.14 docela pěknej zážitek!