Chytej.cz

Rybaření na dírkách

V diskuzi je 3.206 příspěvků, z toho 3206 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. ledna 2010 ve 20:11® Beer.Beda
Beer.Beda

Tak jsem si podělal proutek na ďoury.Stačil jeden starý prut co se mi válel ve skříni a napasoval jsem tam špice s feederu, které jsem upráskl.Je dlouhý cca 80 cm.Naviják tam bude jiný tohle je jen pro ilustraci.

Tento příspěvek byl editován 8.1.2010 19:12:27 uživatelem Beer.Beda.
foto/diskuze/dirky/2010/th-img30165.jpgfoto/diskuze/dirky/2010/th-img30166.jpgfoto/diskuze/dirky/2010/th-img30167.jpg
Pátek 8. ledna 2010 v 19:46® rumi

Všem vyznavačům lovu na dírkách kteří jedou zítra na Lhotu u Černošína,přeji šťastnou cestu a cstáře které zima nezaskočila.

Pátek 8. ledna 2010 v 19:13® ladamaj
ladamaj

Pánové-kolegové>moc vám závydím to to chytání které bych určitě preferoval ale ohledně nemoci kdy nesmím nastydnout i přesto musím používat oblečení do -°c i v chladném létě takže jen a jen tiše závydět.Přesto rád sleduji to to chytání a vám všem přeji spoustu krásných ůlovků.

Pátek 8. ledna 2010 v 18:27® Jula
Jula

Losfedos> Vrták máme motorovej, tak to bude cobydup.

Pátek 8. ledna 2010 v 18:26@ ???

Dneska jsem byl na Hr. mokřadech, dost lidí, opatrné braní. Hned ráno se vytáhl jeden rusák a já jednoho utrhl. Později ještě jeden kolega utrhl taky jednoho. Jinak jsem si nechal 3 duháky. Chytli se 2 kapři a letos první maréna, nebo spíš peleď. Ryby braly opatrně, nechtěl jsem, aby to měly zažrané, tak jsem o spoustu ryb přišel. Celkově se chytlo méně ryb než jindy, kromě výše zmiňovaného asi 40 duháků a 15 sivenů. Ale ty se mají zítra dosazovat. Myslím, že se taky celkem dost krmilo, všechny kuchané ryby byly nabouchnuté granulema. Možná i proto to odpoledne skoro nebralo. Nejspíš má svůj vliv i počasí, to husté sněžení mohlo mít na braní taky svůj vliv.

foto/diskuze/dirky/2010/th-img30159.jpgfoto/diskuze/dirky/2010/th-img30160.jpgfoto/diskuze/dirky/2010/th-img30161.jpg
Pátek 8. ledna 2010 v 16:53® Losfedos
Losfedos

Jula> zitra urcite dojedeme akorad budem potrebovat pujcit vrtak.

Pátek 8. ledna 2010 ve 14:52® Jula
Jula

Začalo nám mrznout a má být přijatelně i dále … Sejde me poprvé se na dírkách 9.1.2010 ráno.

Lov na dírkách provozujeme na 0,2 ha rybníku poblíž Lukova u Moravských Budějovic.

Po novotě se chytá pouze sobota a neděle od 8,00 do 15,00. Cena je 150,– Kč na den. V ceně je klobása. Zakoupení ryb je možné v jakémkoliv množství.

Ve vytopené chatě možnost dalšího občerstvení (grog, káva,pivo , limo …) vám zajistí služba.

Povinou výbavou každého rybáře je pean. Šerné musí být zacházení s každou rybou, i kterou si chceme ponechat. Při vracení je ideální vyháčkování ve vodě, nebo připravené podložce. Ryba, která je obalená ve sněhu jak ve strohánce nesmí zpět!

Lov je povolen na 2 pruty. Vzdálenost mezi pruty maximálně 2metry. Nástrahy omezené nejsou. Krmení povoleno, 1 dcl na den a osobu.

Zarybňovat budeme každý týden novou osádkou Pstruha duhového a Sivena amerického. Ve vodě máme přes sto kusů candáta a několik okounů.

Kumulace ryb je velká: cca 500 pstruhů a sivenů na 0,2 ha!

http://rybari-lukov.webnode.cz/dirky4/

Pátek 8. ledna 2010 ve 12:56® regulus
regulus

Tak to vypadá spíš na ski než na dírky. :-)) )

Pátek 8. ledna 2010 v 11:21® PepikJosef

Vážení příznivci rybolovu na dírkach.Protože se množí telefonické dotazy ohledně lovu v Černošíně,Husově ulici, tak sděluji,že poplatek je zde l00,Kč,1 kg.byb 120,–,loví se jakýmkoliv způsobem a nástrahami dle Vašeho zvážení.Po domluvě lze použít i více prutů.Loví se zde duháci,siveni (prům. délka 35–40 cm),štiky, candáti (vel. 35–60 cm.)okouni 25–35 cm a bílá ryba.K dispozici jsou 2 dvoumetrové sekery,občerstvení zajištěno.Loví se o víkendech (8–16 hod.),nebo po telefonické domluvě v týdnu. Tel.č. 731 171125.Zítra kolem 11 hod.zde bude vysazeno 100 kg duháků.(35–40 cm.) Kdo nevěří, ať tam běží.Podrobnější informace na místě.Srdečně zvou pořadatelé.

foto/diskuze/dirky/2010/th-img30154.jpgfoto/diskuze/dirky/2010/th-img30155.jpgfoto/diskuze/dirky/2010/th-img30156.jpg
Pátek 8. ledna 2010 v 9:27® Piranha
Piranha

osprey> ja si Míro udelal dirkovaci klacek sam.Pouzil jsem spodek od mini prutu, nejspise to byla ta detska sada, rukojet byla sundavaci.Do vrchni dute casti jsem nechal vysoustruzit silonovej kolik s lemem s dirkou na stredu do ktere zasouvam feederovou uhlikovou spicku heawy.Vyhoda je ta ze si muzu spicky menit, nevyhoda je mala ocka, ale stejne to tam lezi nahozeny se splavkem a ocka prakticky nemrznou. V sobotu ho jedu vyzkouset.

Silonovej kolik jsem ani nemusel lepit, je to vysoustruzeny na desetiny a pri zasunuti tam vznikne malej podtlak, tak ze to super drzi a muzu rukojet pouzit zpatky na ten malej proutek co mam schovanej pro holku :-))

Tento příspěvek byl editován 8.1.2010 08:30:16 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/dirky/2010/th-img30149.jpgfoto/diskuze/dirky/2010/th-img30150.jpg
Pátek 8. ledna 2010 v 1:42® hecht
hecht

osprey>Sander> Ještě prosím vás zítra někde zkuste sehnat kostńáky, já budu zítra zcela v pr… Jo a pokud by se Osprey nudil, může vyrobit hrablo s násadou cca 3m a budete se střídat v držení pluhu za jízdy.Cestáře 100% nepotkáme, ty budou určo překvapeni velice, že sníh zasypal jim silnice.

Pátek 8. ledna 2010 v 1:36® hecht
hecht

osprey> Tak tak, urob si sám, pokud se ti to povede a bude to k světu, zkusím to taky tak, a udělám si pátý dírkáč :-))

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:47® osprey
osprey

Sander> Nezdá se to, ale ta špice je mimořádně tenká, v obchodě už nic rozumného neměli a uříznout a převázat se to dá vždycky. Jediná drahá věc na tom prutu budou očka. Blank mě stál 39 Kč.

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:40® Sander
Sander

osprey > už jsem se lek že tam chceš dát tak malé koncové.

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:27® osprey
osprey

Pánové, nevím s čím chytáte na těch dírách, ale já si byl konečně koupit proutek, aby mi ho David nemusel pořád půjčovat. Dopadlo to přesně jak jsem čekal. Jediné, co bych mohl mít – Cherrywood od Berkley je v setu se spoustou krámů, zbytek je použitelný tak se splávkem. Po spoustě hledání, nadávání a kroucení hlavou jsem si nakonec dovezl toto.

Teď už jsou očka provizorně nalepená, to mrňavé jsem nakonec nahradil proporčně přiměřenějším, které jsem doma vyhrabal. Vypadá to dobře. Zítra to vyvážu a vyrobím rukojeť.

foto/diskuze/dirky/2010/th-img30143.jpg
Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 20:41® Losfedos
Losfedos

http://www.milobrno.cz/…-led-14cm-ht chci si koupit tento vrtak mate s nim nejake zkusenosti?diky.

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 20:08® Kačenka

tropheusduboisy> Lukov je u Moravských Budějovic, ale můžeš zkusit rybník Boskovštejn. Ten je kousek od Jevišovic.Tam začínají už zítra.

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 20:08® Losfedos
Losfedos

ringoželet> kamos mi rikal ze tam jezdil loni a rikal ze je to tam velmi dobry dobra cena skvjele chytani a dobri a pohostini lide, tak se moc tesim az v sobotu pojedem.

Čtvrtek 7. ledna 2010 v 18:11® golden carp

dnes sem se konecne dostal k vodě a tak sem byl zmrzlej jak h…o ale prisel aspon jeden okoun nebyl moc měl 23 cm ale pro me je to pekné Petrův zdar rybáři…

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 14:40® Koudy
Koudy

slepyc> ještě nevím…musím to obvolat jestli se chytá…ale nejspíš Skalička,Polou­vsí…možná Kunčice p.O.-ale tam nevím jestli se ještě chytá

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 13:21® slepyc
slepyc

Koudy> kam na soukromák?

Čtvrtek 7. ledna 2010 v 10:12® tropheusduboisy

Kačenka> Kde je prosím ten Lukov

Čtvrtek 7. ledna 2010 v 8:42® Koudy
Koudy

slepyc> ahoj,já ještě nemám koupené papíry takže tento víkend se nedostanu určitě,ale chci zajet aspoň na soukromák:-)

Čtvrtek 7. ledna 2010 v 1:18® Kačenka

ringoželet> Julek Kertész? Hodnej maník. Lukov je špička v oboru !!!!!

Čtvrtek 7. ledna 2010 v 0:02® ringoželet
ringoželet

Losfedos> 604208407 Julek

Středa 6. ledna 2010 ve 23:38® ringoželet
ringoželet

Losfedos> začínají v sobotu. Tam je to mazec ! Kluci umí fungovat !!!!!!!!!!!

Středa 6. ledna 2010 v 19:44® olin.stod
olin.stod

Dnes krásné odpolední chytání na dírkách v Černošíně. Pár lidí, chyceno 8 pstruhů kolem 38cm, 5 vráceno a 3 na pánev. Nástraha bílý červík.

Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 19:44:31 administrátorem HaD.
foto/diskuze/dirky/2010/th-img30105.jpg
Středa 6. ledna 2010 v 17:33® Losfedos
Losfedos

Zdravim ,chci se zeptat jak to vypada s dirkama v Lukove u Mor.Budejovic­.Jestli mate nejaky kontakt.predem dekuji.

Středa 6. ledna 2010 v 17:11® slepyc
slepyc

Koudy> zdravím, tak snad to tentokrát výjde a ty petrovice prubnu.a ptal jsem se na svazu tak marmyška je povolena i po novém roce, dokud je led. snad se tam potkáme.

Středa 6. ledna 2010 v 16:43® Beer.Beda
Beer.Beda

Bandog> Děkuji pěkně.Na Soutoku znám a chodím tam dost často.Zeptal jsem se nejdřív tady, abych tam nešel jako trubka, ale na druhou stranu, od čeho tam sou prodavači že.Já jen abych nekoupil nějaký šunt.