Vyhledávání
Rybaření na dírkách
V diskuzi je 3.206 příspěvků, z toho 3206 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 8. ledna 2010 ve 20:11® Beer.Beda
-
Tak jsem si podělal proutek na ďoury.Stačil jeden starý prut co se mi válel ve skříni a napasoval jsem tam špice s feederu, které jsem upráskl.Je dlouhý cca 80 cm.Naviják tam bude jiný tohle je jen pro ilustraci.
Tento příspěvek byl editován 8.1.2010 19:12:27 uživatelem Beer.Beda. - Pátek 8. ledna 2010 v 19:46® rumi
-
Všem vyznavačům lovu na dírkách kteří jedou zítra na Lhotu u Černošína,přeji šťastnou cestu a cstáře které zima nezaskočila.
- Pátek 8. ledna 2010 v 19:13® ladamaj
-
Pánové-kolegové>moc vám závydím to to chytání které bych určitě preferoval ale ohledně nemoci kdy nesmím nastydnout i přesto musím používat oblečení do -°c i v chladném létě takže jen a jen tiše závydět.Přesto rád sleduji to to chytání a vám všem přeji spoustu krásných ůlovků.
- Pátek 8. ledna 2010 v 18:27® Jula
-
Losfedos> Vrták máme motorovej, tak to bude cobydup.
- Pátek 8. ledna 2010 v 18:26@ ???
-
Dneska jsem byl na Hr. mokřadech, dost lidí, opatrné braní. Hned ráno se vytáhl jeden rusák a já jednoho utrhl. Později ještě jeden kolega utrhl taky jednoho. Jinak jsem si nechal 3 duháky. Chytli se 2 kapři a letos první maréna, nebo spíš peleď. Ryby braly opatrně, nechtěl jsem, aby to měly zažrané, tak jsem o spoustu ryb přišel. Celkově se chytlo méně ryb než jindy, kromě výše zmiňovaného asi 40 duháků a 15 sivenů. Ale ty se mají zítra dosazovat. Myslím, že se taky celkem dost krmilo, všechny kuchané ryby byly nabouchnuté granulema. Možná i proto to odpoledne skoro nebralo. Nejspíš má svůj vliv i počasí, to husté sněžení mohlo mít na braní taky svůj vliv.
- Pátek 8. ledna 2010 v 16:53® Losfedos
-
Jula> zitra urcite dojedeme akorad budem potrebovat pujcit vrtak.
- Pátek 8. ledna 2010 ve 14:52® Jula
-
Začalo nám mrznout a má být přijatelně i dále … Sejde me poprvé se na dírkách 9.1.2010 ráno.
Lov na dírkách provozujeme na 0,2 ha rybníku poblíž Lukova u Moravských Budějovic.
Po novotě se chytá pouze sobota a neděle od 8,00 do 15,00. Cena je 150,– Kč na den. V ceně je klobása. Zakoupení ryb je možné v jakémkoliv množství.
Ve vytopené chatě možnost dalšího občerstvení (grog, káva,
, limo …) vám zajistí služba.
Povinou výbavou každého rybáře je pean. Šerné musí být zacházení s každou rybou, i kterou si chceme ponechat. Při vracení je ideální vyháčkování ve vodě, nebo připravené podložce. Ryba, která je obalená ve sněhu jak ve strohánce nesmí zpět!
Lov je povolen na 2 pruty. Vzdálenost mezi pruty maximálně 2metry. Nástrahy omezené nejsou. Krmení povoleno, 1 dcl na den a osobu.
Zarybňovat budeme každý týden novou osádkou Pstruha duhového a Sivena amerického. Ve vodě máme přes sto kusů candáta a několik okounů.
Kumulace ryb je velká: cca 500 pstruhů a sivenů na 0,2 ha!
- Pátek 8. ledna 2010 ve 12:56® regulus
-
Tak to vypadá spíš na ski než na dírky.
)
- Pátek 8. ledna 2010 v 11:21® PepikJosef
-
Vážení příznivci rybolovu na dírkach.Protože se množí telefonické dotazy ohledně lovu v Černošíně,Husově ulici, tak sděluji,že poplatek je zde l00,Kč,1 kg.byb 120,–,loví se jakýmkoliv způsobem a nástrahami dle Vašeho zvážení.Po domluvě lze použít i více prutů.Loví se zde duháci,siveni (prům. délka 35–40 cm),štiky, candáti (vel. 35–60 cm.)okouni 25–35 cm a bílá ryba.K dispozici jsou 2 dvoumetrové sekery,občerstvení zajištěno.Loví se o víkendech (8–16 hod.),nebo po telefonické domluvě v týdnu. Tel.č. 731 171125.Zítra kolem 11 hod.zde bude vysazeno 100 kg duháků.(35–40 cm.) Kdo nevěří, ať tam běží.Podrobnější informace na místě.Srdečně zvou pořadatelé.
- Pátek 8. ledna 2010 v 9:27® Piranha
-
osprey> ja si Míro udelal dirkovaci klacek sam.Pouzil jsem spodek od mini prutu, nejspise to byla ta detska sada, rukojet byla sundavaci.Do vrchni dute casti jsem nechal vysoustruzit silonovej kolik s lemem s dirkou na stredu do ktere zasouvam feederovou uhlikovou spicku heawy.Vyhoda je ta ze si muzu spicky menit, nevyhoda je mala ocka, ale stejne to tam lezi nahozeny se splavkem a ocka prakticky nemrznou. V sobotu ho jedu vyzkouset.
Silonovej kolik jsem ani nemusel lepit, je to vysoustruzeny na desetiny a pri zasunuti tam vznikne malej podtlak, tak ze to super drzi a muzu rukojet pouzit zpatky na ten malej proutek co mam schovanej pro holku
Tento příspěvek byl editován 8.1.2010 08:30:16 uživatelem Piranha. - Pátek 8. ledna 2010 v 1:42® hecht
-
osprey>Sander> Ještě prosím vás zítra někde zkuste sehnat kostńáky, já budu zítra zcela v pr… Jo a pokud by se Osprey nudil, může vyrobit hrablo s násadou cca 3m a budete se střídat v držení pluhu za jízdy.Cestáře 100% nepotkáme, ty budou určo překvapeni velice, že sníh zasypal jim silnice.
- Pátek 8. ledna 2010 v 1:36® hecht
-
osprey> Tak tak, urob si sám, pokud se ti to povede a bude to k světu, zkusím to taky tak, a udělám si pátý dírkáč
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:47® osprey
-
Sander> Nezdá se to, ale ta špice je mimořádně tenká, v obchodě už nic rozumného neměli a uříznout a převázat se to dá vždycky. Jediná drahá věc na tom prutu budou očka. Blank mě stál 39 Kč.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:40® Sander
-
osprey > už jsem se lek že tam chceš dát tak malé koncové.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 22:27® osprey
-
Pánové, nevím s čím chytáte na těch dírách, ale já si byl konečně koupit proutek, aby mi ho David nemusel pořád půjčovat. Dopadlo to přesně jak jsem čekal. Jediné, co bych mohl mít – Cherrywood od Berkley je v setu se spoustou krámů, zbytek je použitelný tak se splávkem. Po spoustě hledání, nadávání a kroucení hlavou jsem si nakonec dovezl toto.
Teď už jsou očka provizorně nalepená, to mrňavé jsem nakonec nahradil proporčně přiměřenějším, které jsem doma vyhrabal. Vypadá to dobře. Zítra to vyvážu a vyrobím rukojeť.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 20:41® Losfedos
-
http://www.milobrno.cz/…-led-14cm-ht chci si koupit tento vrtak mate s nim nejake zkusenosti?diky.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 20:08® Kačenka
-
tropheusduboisy> Lukov je u Moravských Budějovic, ale můžeš zkusit rybník Boskovštejn. Ten je kousek od Jevišovic.Tam začínají už zítra.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 20:08® Losfedos
-
ringoželet> kamos mi rikal ze tam jezdil loni a rikal ze je to tam velmi dobry dobra cena skvjele chytani a dobri a pohostini lide, tak se moc tesim az v sobotu pojedem.
- Čtvrtek 7. ledna 2010 v 18:11® golden carp
-
dnes sem se konecne dostal k vodě a tak sem byl zmrzlej jak h…o ale prisel aspon jeden okoun nebyl moc měl 23 cm ale pro me je to pekné Petrův zdar rybáři…
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 14:40® Koudy
-
slepyc> ještě nevím…musím to obvolat jestli se chytá…ale nejspíš Skalička,Polouvsí…možná Kunčice p.O.-ale tam nevím jestli se ještě chytá
- Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 13:21® slepyc
-
Koudy> kam na soukromák?
- Čtvrtek 7. ledna 2010 v 10:12® tropheusduboisy
-
Kačenka> Kde je prosím ten Lukov
- Čtvrtek 7. ledna 2010 v 8:42® Koudy
-
slepyc> ahoj,já ještě nemám koupené papíry takže tento víkend se nedostanu určitě,ale chci zajet aspoň na soukromák
- Čtvrtek 7. ledna 2010 v 1:18® Kačenka
-
ringoželet> Julek Kertész? Hodnej maník. Lukov je špička v oboru !!!!!
- Čtvrtek 7. ledna 2010 v 0:02® ringoželet
-
Losfedos> 604208407 Julek
- Středa 6. ledna 2010 ve 23:38® ringoželet
-
Losfedos> začínají v sobotu. Tam je to mazec ! Kluci umí fungovat !!!!!!!!!!!
- Středa 6. ledna 2010 v 19:44® olin.stod
-
Dnes krásné odpolední chytání na dírkách v Černošíně. Pár lidí, chyceno 8 pstruhů kolem 38cm, 5 vráceno a 3 na pánev. Nástraha bílý červík.
Tento příspěvek byl editován 6.1.2010 19:44:31 administrátorem HaD. - Středa 6. ledna 2010 v 17:33® Losfedos
-
Zdravim ,chci se zeptat jak to vypada s dirkama v Lukove u Mor.Budejovic.Jestli mate nejaky kontakt.predem dekuji.
- Středa 6. ledna 2010 v 17:11® slepyc
-
Koudy> zdravím, tak snad to tentokrát výjde a ty petrovice prubnu.a ptal jsem se na svazu tak marmyška je povolena i po novém roce, dokud je led. snad se tam potkáme.
- Středa 6. ledna 2010 v 16:43® Beer.Beda
-
Bandog> Děkuji pěkně.Na Soutoku znám a chodím tam dost často.Zeptal jsem se nejdřív tady, abych tam nešel jako trubka, ale na druhou stranu, od čeho tam sou prodavači že.Já jen abych nekoupil nějaký šunt.