Vyhledávání
Rybaření na dírkách
V diskuzi je 3.206 příspěvků, z toho 3206 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 17. ledna 2009 ve 20:07® LojzaRybka
-
Malovec> gratulace
- Sobota 17. ledna 2009 ve 20:05® Malovec
-
dnešní dírkovačka , super každej 4 pstruhy a ještě se povedl jeden jeseter
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 23:26® HaD
-
wallys: teď jsem neměl moc času
- Čtvrtek 15. ledna 2009 ve 20:25® Sander
-
Geo > tobě se to říká když ti zatím braly vždycky
- Středa 14. ledna 2009 ve 23:05® Leonardo
-
Dobrý den,nikdy jsem na dírkách nelovil a rád bych to zkusil, mohli byste mi prosím poradit jak na to
? Jak vybíráte místo lovu, podle čeho? Jakou používáte montáž na okouny a červenky? A na co nejčastěji berou? děkuji
- Středa 14. ledna 2009 ve 22:49® Georgino
-
Pánové vy asi zapomínáte že ryby nejsou stroje a že i na dírkách na soukromáku se může stát že prostě neberou i když jich tam může být plno. Pořád je to jenom rybník a ne supermarket
- Středa 14. ledna 2009 ve 13:07® BuBu99
-
zdarec nebyl ted nekdo u M.Boleslavi na Svardaku nebo Totaku dela to tam neco
- Středa 14. ledna 2009 v 10:31® LojzaRybka
-
Robur>jj,tam to byla masařina,já jich tam chytil o,kdo jich chytil víc???
- Středa 14. ledna 2009 v 10:05® Robur
-
Lojza, zapomněl jsi na pstruhy z Dobré vody
- Úterý 13. ledna 2009 v 16:23® LojzaRybka
-
Preza>jj,máš pravdu,ale nemusí to bejt jen otom že tam nic neni,znám dost soukromáků kde si zaplatíš na den hříšnější peníze a rybu tam ani nevidíš,ale jsou tam,třeba je to jen otom že to prostě zrovna nejde
- Úterý 13. ledna 2009 v 16:05@ ???
-
Lojzo, nemyslíš, že je trošku rozdíl chytat na svazovce za 1600,– na rok a nebo na dírkách za 400,– na jeden den? Člověk se jede pobavit, zachytat si. Je to služba, za kterou zaplatíš. Za ty peníze to tak většinou je. Tedy když jsou v rybníku ryby. Bylo nás tam 30–40 a nikdo nenachytal. To je při lovu na dírkách v dobře zarybněný vodě skoro nemožný.
- Úterý 13. ledna 2009 v 15:29® LojzaRybka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 13. ledna 2009 v 15:29® LojzaRybka
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 13. ledna 2009 v 15:24® LojzaRybka
-
tak to bych mohl na MO aby mě vrátili nějaký peníze zato že loni to moc nešlo
,a nebo kdo byl na srazu chytej,tak tam také moc nebrali a nikdo peníze vrátit nechtěl,já tam jel hlavně že jsem si odpočnul se super lidma a co se týče mirošovek,tak tam jsem byl loni a nechytl jsem myslim taky nic,ale byl jsem u toho jak správce ryby vysazoval a popravdě řečeno jsem byl rád že mě nic nezabralo,některé vysazované rybky-rybyčky neměli ani 20cm
- Úterý 13. ledna 2009 ve 14:43@ ???
-
Také jsem byl v sobotu 10.ledna V Mirošovicích si zachytat na dírkách…ale to bych tam musel sedět do soudného dne než by člověk něco chytil (spíš zde chytnete rýmu než rybu). Za 6 hodin lovu jsem viděl ulovených cca 9 ryb (bylo zde mezi 30–40 rybáři) – z toho 3 měly cca 35–40cm, zbylé chudinky ani ne 25cm, které si zoufalí rybáři brali s sebou…až po skončení lovu jsem se dozvěděl od blondýny z budky, že ryby nebyly dovezeny protože prý někde auto zamrzlo…co je mi do toho…že by jí ale napadlo vrátit alespoň půlku peněz, to ne. Nikdy sem už nepojedu a doporučuji Vám to taky. AŤ JDE CELEJ MIROŠOVICKEJ ŠTIČÍ RYBNÍK V ČELE SE SPRÁVCEM DO PR…E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Úterý 13. ledna 2009 ve 14:16@ ???
-
Třeba se k tomu Mirošováku vyjádří pan správce.
- Úterý 13. ledna 2009 ve 14:15@ ???
-
Zdravím všechny dírkaře. Dozvěděl jsem se dost nechutnou věc o lovu na dírkách v Mirošovicích. Byli jsme si tam zlepšit náladu v sobotu 10.1.. Zaplatili jsme každý 390Kč a začalo se chytat. Bohužel to moc nešlo. Od 8:00 do 14:00 se v cca 30 lidech nachytalo s bídou 10 rybek, většinou nevalné velikosti. Když jsme odjížděli, tak nám slečna nebo paní, která od nás ráno vybírala peníze na povolenku, s klidem řekla, že včera bohužel nepřivezli obsádku. Přitom na netu píšou, že doplňují ryby každé pondělí a pátek. jsem se se spožděním dozvěděl, že pan správce několika rybářům vrátil peníže, když si šli stěžovat. My ostatní jsme měli smůlu. Nejenže už na Mirošovák nikdy nepojedu, ale všem poradím, aby se mu zdaleka vyhnuli. Přijde mi, že by se to dalo posuzovat i jako klamavá reklama. Hnulo mi to žlučí tak, že to být nenechám.
- Pondělí 12. ledna 2009 v 15:38® BuBu99
-
cau panove jak pouzivate stojanek na prut pri dirkovani dik
- Neděle 11. ledna 2009 ve 21:12® LojzaRybka
-
lucioperce69>lucio běž až bude padat sníh,všechno bude jinak,teď je počasí a tlak na prd,tlak má vliv i na led
- Neděle 11. ledna 2009 ve 20:25® lucioperce69
-
HaD> Davide nic, letos nechápu co to snima je, dnes sem byl a zase ani ťuk. buď to je taková zima že i štiky spí a nebo sou prostě vyrabovaný, jinak si nedokážu vysvětlit, loni kam sem vlez tam sem štiku vytáhnul, letos po pátý na dírkách bez ryby
- Neděle 11. ledna 2009 ve 13:35® wallys
-
HaD> jezdíš ted vůbec někam a popř. neznáš něco poblíž J.Hradc či Budějek ?
Bych se někdy stavil … i za Ládou prý tam uvás je ob týden
- Neděle 11. ledna 2009 ve 12:21® HaD
-
klucioperce69>a stika nic?
- Neděle 11. ledna 2009 ve 12:19® HaD
-
Wallys: az splati dluhy Ladovi, potazmo me. Hajil sem ho kdysi, ale uz me sere. Dluzi od lonskeho dubna ajen kecy, nezveda Ladovi tel. Apod. Takovy lidi nesnasim!
- Neděle 11. ledna 2009 v 11:40® Zubac65
-
určitě by šlo vybrat nekolik revíru kde by bylo povoleno chytat na dirkách.Taky by určitě bylo rozumějši vysadit ps. duhové do štěrkovny kde dy se lovili pod ledem,než je vysypad do smrsdlavé Ostravice v centru.I Ostraváci by si určitě rádi zachytali v mrazech bez toho aby museli dojíždět stovky kilometru na soukr. revíry.A argumenty že se občas nějaký blbec utopí si myslím že v dnešní dobe neobstoji.Budeme muset ale počkat na změnu vedeniČRS -Ostrava.
- Sobota 10. ledna 2009 v 15:10® Radim11
-
lucioperce69> nádhernej kus!
- Sobota 10. ledna 2009 v 15:07® Radim11
-
Zdar rybáři, včera sem byl doplnit výbavu v ryb. potřebách a dozvěděl jsem se tam dobrej typ na revír na dírkování. Dneska dopoledne sem tam byl tak 2 hod. Chytil jsem 2 duháky – 32, 33. Je to na stříbrsku, Lhota u Horních Kozolup. Je to pěknej velkej rybník. NÁDHERNÁ příroda Petrův zdar
- Sobota 10. ledna 2009 v 0:05® LojzaRybka
-
lucioperce69>sakra ten tmavej duhák je nádhernej
- Pátek 9. ledna 2009 ve 20:20® lucioperce69
-
ten nej černej jak bota a téměř bez teček
- Pátek 9. ledna 2009 ve 20:18® lucioperce69
-
HaD> tak gumy fungujou dnes ve třech na hodinku na ledě a super asi 50 ryb většinou sivenci kolem 15 cm a sem tam se přezně dostal k nástraze i duhák a ty stáli za to