Vyhledávání
Dámská jízda
V diskuzi je 3.440 příspěvků, z toho 3440 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 24. ledna 2012 v 19:04® IV.TO.ŠIRDA
-
nnnap> co nebo kdo je „štajgr“ ? To je nějaká ryba ? Nic takového jsem v atlase ryb nenašla
- Úterý 24. ledna 2012 v 17:41® nnnap
-
1Mara> panebože, proč řešiš u štajgra usporu 625 korun na cely maringotce?
- Úterý 24. ledna 2012 ve 12:17® 1Mara
-
IV.TO.ŠIRDA> Tak všechno se pohybuje okolo 125kč. za metr čtvereční , ale nikam nespěchej , třeba se najde někdo kdo ví o levnějších
- Úterý 24. ledna 2012 ve 12:07® 1Mara
-
IV.TO.ŠIRDA> Tak jak jsem si všimnul tak už to neplatí , takže hledám dál
- Úterý 24. ledna 2012 ve 12:00® 1Mara
-
IV.TO.ŠIRDA> Něco je tady , cena nejlevnější je cca. 90kč. za prkno , ale asi se dají sehnat i levnějc
Musíš hledat na netu.
http://www.palubky.name/…ky-Prochazka#…
Tady taky něco :
Nabízený předmět byl prodán nebo skončila platnost inzerátu. Inzerát byl dne 1.5.2011 zařazen do archivu Sbazaru. Podobné inzeráty vyhledejte pomocí tlačítka Vyhledat (níže na této stránce).
Nabízíme palubky tl. 9–12mm v různých délkách. Palubky jsou v míchané jakosti. Možnost dopravy 5,– Kč/km. Palubky jsou k odběru v Kralupech nad Vltavou. ( Palubky 9mmx2100mm – 79,– Kč/m2). Inzerce z 31.1.2011, Kralupy nad Vltavou (Středočeský kraj), Nové zboží, Prodej
Tento příspěvek byl editován 24.1.2012 12:06:26 uživatelem 1Mara.
Návštěvy detailu: 1257 - Úterý 24. ledna 2012 v 11:40® IV.TO.ŠIRDA
-
Frk> tak my pujdem do těch palubek ale co to je a kde to roste a dá se to chytit na plavanou nebo na těžko a čím je vnadíš?
- Pondělí 23. ledna 2012 ve 23:37® džigit
-
IV.TO.ŠIRDA> Tonik a předak,tak na větrani
- Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:24® 1Mara
-
Frk> Dyk jim to říkám
- Pondělí 23. ledna 2012 ve 21:07® Frk
-
IV.TO.ŠIRDA/..ahoj. Jestli taky můžu
tak se vyprdněte na hokusy pokusy. Protože tam budete mít velké výkyvy teplot, tak bych použil starý dobrý palubky a byl by klid.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 19:38® IV.TO.ŠIRDA
-
1Mara> máš pravdu a zdraví tebe i Línku
- Pondělí 23. ledna 2012 v 19:35® 1Mara
-
IV.TO.ŠIRDA>
žere
- Pondělí 23. ledna 2012 v 19:33® IV.TO.ŠIRDA
-
1Mara> taky, taky…zrovna teď leží u televize a co myslíš, že dělá??
- Pondělí 23. ledna 2012 v 19:18® 1Mara
-
IV.TO.ŠIRDA> A tam ho taky naučili tolik jíst ?
Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 19:18:30 uživatelem 1Mara.Jinak že ho zdravím
- Pondělí 23. ledna 2012 v 19:00® IV.TO.ŠIRDA
-
nnnap> Širda umí dobře chytat ryby na plavanou, na šachtě dělal předáka a pokud to trochu znáš, tak heslo šachetních předáků je " dejte mi lidi, já to udělám "…ale vážně rybám rozumí
Ten rybníček co jsme si pořídili bude sloužit jako plůdkový.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 18:02® nnnap
-
- Pondělí 23. ledna 2012 v 18:02® nnnap
-
IV.TO.ŠIRDA> v pohodě. Bez problémů.
Já jsem tak obložil klukovi stojan na akvárium. Bez jediného šroubu. Kovový rám jsem vhodně prolaťoval, abych vytvořil podpůrnou konstrukci pro plovoučku a dal jí oporu po krajích a uprostřed, pouze za pomocí chemoprenu. Jak prolaťování, tak obložení. Ve vašem případě brnkačka, tedy umí li širda taky něco jiného, jak mlátit lidi laminátem. - Pondělí 23. ledna 2012 v 17:48® regulus
-
IV.TO.ŠIRDA> jen malej technickej názor.
1/ cena nejlevnější plovoučky za m2 je podobná jako dřevěnýho obkladu http://www.palubkykarban.cz/…bkladove.php (první a náhodnej výběr strýčka google), pravda nemusí se to natírat.
2/ má ten co to poradil šajnu jak to připevnit (vím, že přišroubovat, ale je to jen něco přes metr dlouhý, dělaný z nějakýho sajrajtu dost se to na povrchu štípe, každej šroub bude vidět), jediný co mě napadá je nepřekládat je, seskládat to jako betonovej plot co se zasazuje do sloupků s drážkou a mezi jednotlivý řady dát dřevěnou lištu, která by to držela, je ovšem otázka jak je stěna tý maringotky řešená, skoro bych se vsadil, že za tím umakertem není nic do čeho by se dalo něco přišroubovat, v lepším případě tepelná izolace (vata nebo polyš) a možná sem tam nějaký žebro. Blbě se radí, když jeden neví na čem to bude držet (z fotky se nic nepozná), třeba by to šlo i překládat a lištu dát jen tam kde je žebro, pokud tam teda ty žebra jsou.
3/ strop se bez nějaký konstrukce (podhledu) asi neobejte, do kulatejch rohů se bude blbě šroubovat i dřevěnej obklad ta plovoučka se bude dělat ještě blběji.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 17:31® sus1
-
IV.TO.ŠIRDA> To nevadí,tak stavební truhlář tam určitě je.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 17:30® sus1
-
regulus> Sádrokarton se normálně šroubuje na dřevěné hranolky a nic to nedělá.Chodil jsem nějakej čas s kamarádem na výpomoc a dělalo se to normálně,nemusí bejt pokaždý kovovej profil.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 17:30® IV.TO.ŠIRDA
-
sus1> tady u nás to je samý horník a předák
- Pondělí 23. ledna 2012 v 17:22® sus1
-
IV.TO.ŠIRDA> U vás neni v okolí nějakej zkušenej truhlář? určitě bude mít s nějakým tim materiálem zkušenost a rád poradí.
Tady je to samej odborník z ,, OBI " a prd.
- Pondělí 23. ledna 2012 v 17:18® IV.TO.ŠIRDA
-
děkuji poradcům Dámské jízdy za velmi plodnou a výstižnou diskusi…ale co říkáte na tuto variantu, kterou mi dnes náhodně poradili…obložit plovoučkou stěny i strop, máte s tím někdo zkušenosti ? Je to můj poslední dotaz a už se tady budu věnovat jen rybám, aby mi Míra Osprey nevyčinil,že je to rybářský server…ale ta maringotka bude taky sloužit rybám
- Pondělí 23. ledna 2012 ve 14:42® lunimus
-
Manažerka>
neboj, nechceme sa hádať, len konštruktívne debatujeme s cieľom čo najlepšie poradiť
… klasický sadrokartón bude zrejme pre maringotku naozaj blbosť, ak platí, že sa tie steny môžu hýbať … i keď existujú „pružné“ sadrokartóny tolerujúce otrasy, ale tam sa zas s cenou dostaneme k drevenému obkladu, ktorý bude vyzerať rozhodne krajšie
- Pondělí 23. ledna 2012 ve 14:24® Manažerka
-
Jinak pokud vím, ptala se tu IV.TO.ŠIRDA na názory, tak se prosím chlapi na dámské jízdě nehádejte ju???? díky
- Pondělí 23. ledna 2012 v 8:45® lunimus
-
regulus> priateľu
… nerozčuľuj sa prosím na mňa
… moje rady určite nemyslím zle
a o použití sadrokartónu toho viem myslím si že dosť veľa, aby som mohol povedať o jeho použiteľnosti na obklad steny. Jediné, čo môžem odsúhlasiť, lebo to nepoznám je tuhosť konštrukcie maringotky … V prípade, že konštrukcia maringotky nie je dostatočne tuhá, súhlasím, že by mohol vzniknúť problém s praskaním sadrokartónu montovaného priamo na stene … potom by nepomohli ani OSB dosky … V prípade, že steny maringotky „cvičia“ do tej miery, že s použitím sadrokartónu by bol problém, je možné riešiť obklad jedine (relatívne) pružnou konštrukciou z dreva
- Pondělí 23. ledna 2012 v 1:02® regulus
-
lunimus> kristova noho, ty vůbec netušíš co by ten sádroš našroubovanej přímo na dřevo dělal, proč se tam asi ty profily dávají??? Spoje by neustále praskaly, protože by ten podklad fachčil, prostě neraď když o tom nic nevíš, maringotka není barák. Pokud mě nevěříš, zeptej se kohokoliv co o užití sádroše něco ví.
Mimochodem, kdyby se ten sádroš nastřílel nebo přištouboval přímo na ty OSB desky, tak by to sice asi nepraskalo, ale obávám se, že už by to všechno dohromady mohlo být na dost podobný ceně jako obklad dřevem. Ono to chodí tak, že na různých místech jsou různý ceny, pokud Širdovi mají možnost dobré ceny dřeva i kdyby to byla nějaká horší, ale přijatelná kvalita, tak je to asi furt lepší než cokoliv jinýho.
Tento příspěvek byl editován 23.1.2012 01:17:04 uživatelem regulus. - Neděle 22. ledna 2012 ve 22:52® nnnap
-
IV.TO.ŠIRDA> tak to jsem rád. Elektriku, kdyby byla od pána, raději bych si ji zkontroloval.
S těmi barvami to ten můj odkaz shrnul docela objektivně. V podstatě můžeš hodně, s tím, že to je stejnak jenom dočasné řešení. Očistit, odmastit, a i třeba blbej latex si tam dovedu představit. - Neděle 22. ledna 2012 ve 22:38® IV.TO.ŠIRDA
-
nnnap> tak s tím nemáme nic společného… máš dobrý postřeh. Bylo to u původního majitele, kterého blíž neznáme, ale jsme rádi, že nám marínu prodal
- Neděle 22. ledna 2012 ve 22:32® nnnap
-
IV.TO.ŠIRDA> tu betonovou, pod maringotkou, jak z ní čouhaj ty šedé odpady.
- Neděle 22. ledna 2012 ve 22:29® IV.TO.ŠIRDA
-
nnnap> krásně píšeš o desce, ale nevím kterou desku myslíš ?