Vyhledávání
Dámská jízda
V diskuzi je 3.440 příspěvků, z toho 3440 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 8. prosince 2010 v 11:39® kety.vydra
-
džigit> Nech bejt,HotDrinky jsou sice drahé,ale na mě fungujou,za tři dny jsem schopný se z nejhoršího dostat…Doufám,že to tvoje „medvědí mlíko“ není nějaká kravina
Přinejhorším napíšu zase do ZOO,jestli tam nemají nějakou medvědici s medvíďatama,že bych se přišel napít…Vyšlo to s dikobrazem,tak proč by to nevyšlo s medvědím mlíkem,že
- Středa 8. prosince 2010 v 10:32® džigit
-
kety.vydra> Tě poopravím,hospodská gulášovka
A na céčko nespoléhej!Chce to půl litru svařáku z červeného, hup pod deku a vypotit.Když nepomůže,tak medvědí mlíko - Středa 8. prosince 2010 v 10:05® kety.vydra
-
IV.TO.ŠIRDA> Kurnik,ani mi nemluv o lékárničce…Venku je nádherně (nad nulou),šel bych (chtěl jsem jít) k vodě,ale vzdal jsem to.Včera na mě vlezl nějaký morybundus,tak do sebe peru „C“éčko horem spodem (spodem né),ať jsem na sobotu relativně v cajku…To víš,Čertův guláš je mocný tahoun
- Středa 8. prosince 2010 v 9:17® 1Mara
-
kety.vydra>
- Středa 8. prosince 2010 v 9:04® IV.TO.ŠIRDA
-
1Mara> dobrá rada za málo peněz…ten kdo pije nealko,je automaticky zdravotníkem…
kety.vydra – vem si s sebou lékárníčku, budeš dávat první pomoc
Tento příspěvek byl editován 8.12.2010 08:06:32 uživatelem IV.TO.ŠIRDA. - Středa 8. prosince 2010 v 0:38® kety.vydra
-
1Mara> Po tvoji radě si připadám jak alkoholik
- Úterý 7. prosince 2010 ve 23:05® 1Mara
-
kety.vydra> Jednu radu ti dám , a zadarmo , pij limo a nálada bude stejně super
- Úterý 7. prosince 2010 ve 12:38® kety.vydra
-
IV.TO.ŠIRDA> Viš kolik stoji taxan z Frydku do Ostravy? A ještě bych tak měl jet třeba zpátky…? To by byl drahy vylet,to ani omylem,to si ten alkohol radši odpustim…
- Úterý 7. prosince 2010 v 11:00® IV.TO.ŠIRDA
-
kety.vydra> my jedeme taxíkem,aby Širda mohl polknout…vyřeš to nějak podobně
- Úterý 7. prosince 2010 ve 3:20® kety.vydra
-
IV.TO.ŠIRDA> Já nevím,já se bojím......LuboOVých pípáků
Vzhledem ke včerejší výborné zprávě,bych se měl na 80% objevit…Pořád řeším dilema,jak se dopravit,ať si můžu dát kalíšek
- Pondělí 6. prosince 2010 v 19:51® 1Mara
-
línka> Ty taky všechno vykecáš
- Pondělí 6. prosince 2010 v 16:21® línka
-
Manažerka>Co by Mara dělal s uhlím,když ho vidí v práci dost?
Taky dostal sladkosti.
- Neděle 5. prosince 2010 ve 22:09® IV.TO.ŠIRDA
-
kety.vydra>doufám,že přijedeš na náš ostravsky srazík, nesmíš tam chybět
- Neděle 5. prosince 2010 ve 21:28® kety.vydra
-
džigit> Se svým „masovým“ betlémem jsi mi odboural manželku-Prý,že nic takového ještě neviděla…
- Neděle 5. prosince 2010 v 19:41® Manažerka
-
1Mara> jsem se nedala a už to přiznal, že jsi mu to Ty odsouhlasil…je to s vámi někdy fakt těžký
- Neděle 5. prosince 2010 v 19:30® 1Mara
-
Manažerka> Já mu to taktéž řekl v autě , dělá si srandu že jsi to ty doopravdy
Nedej se
- Neděle 5. prosince 2010 v 19:26® Manažerka
-
1Mara> ale černoptáka jsem nemohla přesvědčit
- Neděle 5. prosince 2010 v 19:25® 1Mara
-
Manažerka> No nejsi , to jsem já
No to je jasný
- Neděle 5. prosince 2010 v 19:18® Manažerka
-
1Mara> patří Ti to
a já se ještě dohaduji, že Tvé foto nejsem já
ale jinak jsme si dost podobný
- Neděle 5. prosince 2010 v 19:12® 1Mara
-
Já též pěl , Mik mik mik guláš kdy pak mi holka dáš , a dostal jsem facku a uhlí
- Neděle 5. prosince 2010 v 18:45® Manažerka
-
IV.TO.ŠIRDA> a copak jsi říkala za básničku či pěla za píseň???
- Neděle 5. prosince 2010 v 17:02® IV.TO.ŠIRDA
-
línka> Mary> krásné úlovky a pěkné fotky…už aby bylo zase jaro
- Neděle 5. prosince 2010 v 16:57® IV.TO.ŠIRDA
-
Zdravím naši dámskou chlubírnu… u mě už byl Mikuláš… asi jsem byla na Širdu hodná, tak mi něco nadělil. A vo vy holky? Už byl u vás čert s Mikulášem? Pěkné prožití čertovského večera
- Neděle 5. prosince 2010 ve 14:20® 1Mara
-
Manažerka> Běž k vodě , nebudeš náchylná na nemoci
- Neděle 5. prosince 2010 v 9:16® Manažerka
-
Mary> o měsíc později a taková kosa co????
- Sobota 4. prosince 2010 ve 21:52® Mary
-
Mýmu synovi to nedalo, a jel s tátou ještě v říjnu. Situace s bachyní se opakovala. Rybáři měli vše sežráno kteří to neznali, pecen chleba, rohlíky na snídani, prostě co ponechali venku. Náš Pepan měl prý bobky. Nešel ani spát, porozsvěcel asi šest loučí a topil. Rybáři co tam byli, nikdo nic nechytil, pouze jeden a to ještě za ocas. Nějaké foto jaké měli počasí, ráno rampouchy na prutech
- Sobota 4. prosince 2010 ve 21:48® Manažerka
-
Mary> letos ne, letos tam byli kamarádi, ale loni tam byl manžel já ještě neměla papíry ale jela jsem tam za ním s dětmi
Teda to jsi měla zážitek… My měli letos podobný, když jsme byli u našeho rybníčku a já sázela keříky a pod jabloní slyším mlaskání, tak se tam šel manžel podívat a on to divočák,tak jsem se šla s dětmi schovat a manžel se ho snažil vyplašit, ale byl hladovej, tak se mu nechtělo,nakonec ale utekl…byl od našeho 5letého syna asi 3m…bylo mi dost divně
- Sobota 4. prosince 2010 ve 21:42® Mary
-
Manažerka> Byla jsi tam? jeden rybář co odjížděl před námi, tak nám sdělil, že v noci vylez ze stanu na wc a byla tam bachyně s mladejma lončákama. Celou dobu si má rodina dělala srandu, že na mě přijde, byla jsem poslední se stanem. Ve 22.00 hod se mi vlnila pravá strana stanu a začlo chrochtání. Domnívala jsem se,že je to můj, ale přesto jsem vystartovala a ptala se syna, kde je táta. Prý spí. A hned na to žačlo velké praskání, jak šli za stanama. Jsem utekla až k dalším rybářům, a všichni hned baterku, kde je. Do rána měli všichni sežrané krmení a vše co nechali venku. My jsme si to dali na člun a pustili kousek na vodu. Tak to byl také zážitek. A šla jsem spát do auta.
- Sobota 4. prosince 2010 ve 21:32® Mary
-
osprey> Jo už mi to napsal Nodling, tak jsem myslela, že to přesunu, ale už to bylo. Ď
- Sobota 4. prosince 2010 ve 21:18® osprey
-
Mary> Jesetera jsem ti v Trofejích přesunul. Není malý, je sibiřský. Nejsi sama. Už je to asi pátý případ. Jeseter malý je dost rarita a je opravdu malý. Sedmdesátka už je kus.