Vyhledávání
Dámská jízda
V diskuzi je 3.440 příspěvků, z toho 3440 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 22. listopadu 2010 ve 12:23® Mary
-
línka> lepčí než okoukat, je ochutnat
- Pondělí 22. listopadu 2010 v 7:10® línka
-
IV.TO.ŠIRDA> Maruška nepeče na vánoce
jedině,že by okoukal nějaké moje recepty
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 22:58® 1Mara
-
No konečně to tu opět začíná žít , holky jen vařte , něco okoukám .-)
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 21:07® IV.TO.ŠIRDA
-
přátelé…chybí mi tady Maruška,už delší dobu se neukázal, Maruško…kde jsi? Vánoce jsou už za dveřmi a chybí nám tvé recepty na dobré cukroví ..
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 20:41® kety.vydra
-
línka> No,já to bral z pohledu severomoraváka,protože u nás jsou odhájení kapři.......
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 20:39® kety.vydra
-
Manažerka> Bavíme se o rybách,ne…?
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 20:35® osprey
-
lubo OV> To já jsem možná taky
Ale platí jedno – vzdělání není vlastnictví papíru, ale stav mysli. Bohužel, současný trend je takový, že neprodukujeme vzdělané lidi, ale dáváme kdekomu papír se štemplem, že je dotyčný vzdělán (typicky maturita).
Mě je ten papír v ruličce někde ve skříni ukradený. V životě mě zajímalo, jak věci fungují a snažil jsem se to pochopit.
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 20:04® lubo OV
-
osprey> náhodou, komu čest, tomu čest. Já už zažil všelijakých univerzitních absolventů a byli tupí jako Homer Simpson
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 20:00® osprey
-
IV.TO.ŠIRDA> Není důvod být ze mě nadšen. Jsem absolvent Přírodovědecké fakulty UK, ne nějakého peďáku v krajském městě.
Takže poznat nějakého opeřence nemůže být problém.
- Neděle 21. listopadu 2010 v 19:34® Manažerka
-
línka> Kdo ví o kom mluvil…
- Neděle 21. listopadu 2010 v 19:17® línka
-
kety.vydra> tak to by mne zajímalo,čeho jsou nažrané.Už je zima,tak jsou líné.
- Neděle 21. listopadu 2010 v 18:55® lubo OV
-
IV.TO.ŠIRDA> neboj, kdo se na tebe křivě podívá dostane pravou ostravskou mezi oči. My chachaři jsme pruďasi
- Neděle 21. listopadu 2010 v 17:55® kety.vydra
-
IV.TO.ŠIRDA> Jsem ti chtěl původně napsat,ať uděláš foto výřadu a hned jsem si na ten rýpanec o těch mrtvolkách vzpomněl taky…Hoď to za hlavu a nic si z toho nedělej.U mě je větší magor ten,co je schopný 12 hodin denně mastit Playstationa…
- Neděle 21. listopadu 2010 v 17:49® IV.TO.ŠIRDA
-
kety.vydra> jo jo alespoň budou zase o mě kecat,že miluji mrtvolky…ale mě jediné při poslední poctě střelené zvěři tečou slzičky…
- Neděle 21. listopadu 2010 v 17:45® kety.vydra
-
IV.TO.ŠIRDA> Udělej,udělej…těším se na tvoje fotky.
- Neděle 21. listopadu 2010 v 17:38® IV.TO.ŠIRDA
-
osprey> jsem z tebe nadšena,jaký máš přehled o fauně… Širda kalil a z tvého přehledu je vyvalený jako puk… zítra jdeme na lov pernaté a udělám pár fotek.
- Neděle 21. listopadu 2010 v 15:26® kety.vydra
-
línka> Né,že nechce,nažrané jsou
…Já byl taky dneska bez záběru.Nic si z toho nedělej.
- Neděle 21. listopadu 2010 ve 14:12® línka
-
Zdravím.Já byla dnes ráno,ale žádný úlovek.Nějak se jim v té zimě nechce.
- Neděle 21. listopadu 2010 v 6:45® amurka
-
osprey> No já včera byla jenom na chvilku,ale jeden pěknej vysokel lysec se spletl.Dneska zkusím vláčku,ale je pořád teplo a rybičky jsou ještě u krajů.
- Neděle 21. listopadu 2010 v 6:43® amurka
-
cercer1> Já nejsem lekavá
- Sobota 20. listopadu 2010 v 19:31® osprey
-
IV.TO.ŠIRDA> Tihle byli královští. Zlatý je takový víc do červena a na krku má oranžové peří s černými konečky. Muškaři z toho dělají štěty u umělých mušek.
amurka> Já dal včera ráno oblíbenou kombinaci rybařiny a horolezení. Bohužel nic pruhovaného se ani neukázalo. Chytil jsem jen bolena a spadly mi dvě kudly. Těch kudel jsem viděl podél břehů víc, prý je vysadili. Máš se na co těšit
Tento příspěvek byl editován 20.11.2010 18:31:40 uživatelem osprey. - Sobota 20. listopadu 2010 v 18:57® cercer
-
amurka> mno…dobrá…varoval jsem vás
- Sobota 20. listopadu 2010 v 18:51® amurka
-
cercer1> Ráda káždého poznám
- Sobota 20. listopadu 2010 v 18:20® IV.TO.ŠIRDA
-
Holky, dnes jsem prožila asi poslední krásný den bez mrazu…brzy ráno jsem navštívila bažantnici,protože u nás na Odře se bagruje,ryby by stejně asi nekousaly,tak jsem alespoň nafotila zlaté bažanty,kteří mi málem zobali z ruky…
- Sobota 20. listopadu 2010 ve 14:11® cercer
-
IV.TO.ŠIRDA> copak Mary a Pepča,ty jsou v poho,ale to jsi ještě nepoznala Sanybój v plné sestavě!!!
- Sobota 20. listopadu 2010 v 7:58® amurka
-
IV.TO.ŠIRDA> Peču ty běžné druhy cukroví.Jinak letošní sezona parádní,zlepšila jsem si osobák kapra na 95cm a něco menšího.Počtově mám letos hodně ryb.Taky se učím letos vláčet,úspěchy už jsou taky.U mě je to dost těžký,já letos začala už jezdit 10.dubna a teď není týden,aby za mnou někdo nepřijel,tak mám veselo.
- Sobota 20. listopadu 2010 v 7:19® amurka
-
cercer1> No tak budeme občas rybařit i vařit.
- Sobota 20. listopadu 2010 v 7:17® amurka
-
osprey> To není nenažranost,jestli mi něco chutná,tak to zbodnu a když jsem tě opravdu viděla s tou skývou chlaba,tak bych snědla tu buchtu všechnu.Já ještě nekončím z kaprařinou,ale na jaro se těším i na tebe.
- Pátek 19. listopadu 2010 v 18:44® IV.TO.ŠIRDA
-
amurka> vítej mezi námi děvčaty…Míra tě chválí,že jsi dobrá kuchařka a já mu věřím,tak hoď do placu nějaký V.I.P recept na vánoční cukroví…jinak ti přeji mnoho velkých úlovků v letošním i příštím roce a doufám,že se zúčastníš Srazu v roce 2011,abychom se osobně poznaly…třeba letos jsem se poznala s Mary, jejím manželem a ostatními chytejáky a všichni byli moc super lidé …
- Pátek 19. listopadu 2010 v 15:16® Manažerka
-
lubo OV> a tomu říkáš „jen“
já to taky moc nepřeháním,ale mám to vše 2×
a naštěstí to vše dělám s radostí
Jé úžasný pohled na děti, jak jim září očka u dárečků a pohádek
Co mě obtěžuje, je blázinec lidí v obchodech,já jdu pak jen pro pečivo a ovoce a ostatní den před vánoci 2 vozíky
nerozumím tomu…