Vyhledávání
Dámská jízda
V diskuzi je 3.440 příspěvků, z toho 3440 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 28. dubna 2010 ve 23:07® HaD
-
IV.TO.ŠIRDA> kde to bylo?
- Úterý 27. dubna 2010 ve 21:32® IV.TO.ŠIRDA
-
Můj dnešní lov né udicí ale foťákem…návštěva lovícího týmu
- Úterý 27. dubna 2010 v 15:10® Mary
-
IV.TO.ŠIRDA> Jo, tak prdelky, ze zaměstnaných lidí,
- Úterý 27. dubna 2010 v 15:06® Mary
-
1Mara> Přesně takovou odpověď jsem čekala. Sis všimnul, jsem se to kvůli tobě naučila.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 14:37® Manažerka
-
IV.TO.ŠIRDA> copak máš za povolání, zda to není tajemství? naštěstí také dělám, co mne baví…
a moc děkuji za podporu, snad to pomůže…
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:55® IV.TO.ŠIRDA
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:50® IV.TO.ŠIRDA
-
Mary> je to velmi jednoduché,když spojíš zaměstnání se svým koníčkem. Pošlu nějaké fotky ze zaměstnání.
Tento příspěvek byl editován 26.4.2010 20:51:02 uživatelem IV.TO.ŠIRDA. - Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:47® IV.TO.ŠIRDA
-
Manažerka> přeji ti,ať to vše obhájíš,jsi šikovná a budu ti držet palečky.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:46® IV.TO.ŠIRDA
-
osprey> ta trubka může být i novodurová…pevně věřím,že si poradíš,držím ti palce a těším se na krásné fotky.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:25® Manažerka
-
Jinak já nestíhám, sice už mám konečně povolenku,ale teď zase není čas…odevzdala jsem bakalářku a připravuji se pomalu na její obhajobu a taky na státnice
ale potom to bude stát za to!!! tady jestli úspěšně dokončím…
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 20:24® Manažerka
-
osprey> oblékají možná, ale nerady vrství
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:44® osprey
-
lota lota> Není špatné počasí, jen špatně oblečení lidé. A ženy se prý oblékají rády
- Pondělí 26. dubna 2010 v 16:40® línka
-
IV.TO.ŠIRDA>Já makám,makám a makám,že se na ryby ani nedostanu.
Těšila jsem se na víkend,že si zachytám,ale počasí nebude nic moc.Tak uvidím,jestli vyrazím na řeku.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 15:24® 1Mara
-
Mary> Jestli to nebude tím že jsem to okopíroval
a jinak není to o chybách a češtině , do češtinářského kroužku bych se nehlásil . Jinak jsi pěkně rozjetá stěma smajlíkami , to není tvá parketa "
)
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 14:34® Mary
-
IV.TO.ŠIRDA> dopoledne jezírko, odpoledne ryby, jseš ty pracující lid?
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 14:31® Mary
-
1Mara> ty woe,
:- ani jedna chyba, jak se ti to povedlo
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 13:16® 1Mara
-
HaD>
nó a není to pravda ?
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 12:17® Cudla
-
IV.TO.ŠIRDA> Jako kluk jsem je tahal snad z každý louže kolem,ale nyní o něj nezavadíš .Tak jim říkali dědkové a muj první učitel.Zase se tu dost rozjely mřenky,střevle potoční a řízani(hrouzci) viz z lovu Různý názvy tady bylo už založený téma.
Tento příspěvek byl editován 26.4.2010 12:20:17 uživatelem Cudla. - Pondělí 26. dubna 2010 ve 12:02® HaD
-
1Mara> wole
- Neděle 25. dubna 2010 ve 21:26® IV.TO.ŠIRDA
-
Holky kde jste,co děláte? Já jsem dneska předělávala malé jezírko a večer jsem prchla na ryby kde jsem potkala Strofta,dal mi pár červíků a takhle to dopadlo…celkem dobře jsem si zachytala a co vy holky?
- Neděle 25. dubna 2010 ve 13:33® línka
-
1Mara>Tak to je bomba.
- Neděle 25. dubna 2010 ve 13:14® IV.TO.ŠIRDA
-
Cudla> u vás říkáte piskoři „čík“ ? Setkávám se s tím poprvé.Napiš mi ještě nějaké jiné mluvy ve vaší řeči, pokud znáš.
- Neděle 25. dubna 2010 v 0:48® Cudla
-
IV.TO.ŠIRDA> Krásnej čík toho už jsem léta neviděl.
- Sobota 24. dubna 2010 ve 23:25® 1Mara
-
Jak to normálně chodí
Žena
Svlíkne si věci a rozdělí je do koše na prádlo zvlášť tmavé a světlé. Jde do koupelny v župánku. Když po cestě do koupelny uvidí manžela, zahalí všechno, co by mohlo být vidět. Podívá se na to, co jí Pán Bůh nadělil. Hlavou jí proběhne, že by měla dělat víc lehsedů, noh zdvihů… Vytvaruje pahorky Zapne sprchu Vydrhne si obličej něčím meruňkovým s drcenými kousky (dámy prominou). Použije zvlášť žínku na obličej, ruce, nohy, houbu, širší houbu a pemzu. Umyje si vlasy jednou okurkovým a pak šalvějovým šampónem obohaceným 43 vitamíny. Umyje si vlasy znovu, aby se ujistila, že jsou OPRAVDU umyté. Dá si do vlasů grapefruitovo – mátový kondicionér, obohacený skutečnou vášní ovoce. Spláchne kondicionér. Oholí si podpaždí a nohy. Vyleze z vany a stoupne si přímo na kobereček v koupelně. Utře se ručníkem velikosti menšího státu. Vystříká vanu přípravkem proti plísni. Setře veškerá mokrá místa ve sprcháči. Vrátí se do ložnice oblečená v župánku a ručníkem na hlavě.
Muž
Svlíkne se sedíc na kraji postele a nechá hadry jen tak pohozený. Do koupelny jde nahatej. Když na cestě do koupelny uvidí manželku, zahoupá dindonem a udělá WOO WOO. Obdivuje se svému dindonovi a podrbe se na prdeli. Podívá se, co mu to Pán Bůh nadělil za supr tělo. Zapne sprchu. Umyje si obličej. Většinu času stráví omýváním dindona a prdele. Vytroubí si frňák do ruky a spláchne to vodou. Usere a zasměje se, jak nahlas si prdnul. Umyje si vlasy. Udělá si šamponový číro. Umyje si prdel a nechá ty chlupy jednoduše na mejdle. Čůrá …a čůrá …a čůrá. Všechno spláchne, vyleze z vany mimo kobereček. Utře si jenom prdel a předloktí. Nakreslí dindona na zrcadlo. Nakreslí kozy, aby se cítil jako chlap. Setřepe z dindona vodu. Pokud projde kolem manželky, zahoupá dindonem a udělá znova WOO WOO.
- Sobota 24. dubna 2010 ve 21:03® IV.TO.ŠIRDA
-
Holky,napište své nové zážitky a pošlete nějaké fotky,ahojky
Tento příspěvek byl editován 24.4.2010 21:04:47 uživatelem IV.TO.ŠIRDA. - Sobota 24. dubna 2010 ve 21:02® IV.TO.ŠIRDA
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Sobota 24. dubna 2010 ve 20:59® IV.TO.ŠIRDA
-
Dnešní den byl pro mě ve znamení návštěvy rybářských závodů,kterých se také zúčastnili kamarádi Mihy.san a Stroft. Dostala jsem funkci masérky a nosičky
. Byl krásný slunečný den a mí přátelé si na závodech vylosovali velmi špatné místo,kde bylo pouze 30 cm vody, a proto závody dopadly tak jak dopadly…přesto můj tým rozhodl,že Mihy.san byl první a dostal od nás zlatou medajli a Stroft jako cenu útěchy-rybářskou bižuterii.
- Sobota 24. dubna 2010 ve 20:46® IV.TO.ŠIRDA
-
Ahoj holky,mám pro vás milé překvapení…opět letos jsem se setkala v mé tajné lokalitě s jedním krasavcem,kterého když jsem vzala do rukly tak pískl…
Tento příspěvek byl editován 24.4.2010 20:49:33 uživatelem IV.TO.ŠIRDA. - Sobota 24. dubna 2010 ve 20:37® IV.TO.ŠIRDA
-
1Mara> na vavřínech jsme neusnuli,měla jsem dost práce,která muže moc nezajímá,ale za tu dobu,co jsem nebyla na netu,mám alespoň krásné zážitky…
- Sobota 24. dubna 2010 v 16:05® Tommy
-
1Mara> Ty seš strašná masařka