Chytej.cz

Dámská jízda

V diskuzi je 3.440 příspěvků, z toho 3440 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 2. dubna 2010 v 9:56® Mary
Mary

jarcina> U nás druhý den mrzne přes noc.

Pátek 2. dubna 2010 v 9:53® Mary
Mary

IV.TO.ŠIRDA> No já to říkám takto: Já, přes ty okna ještě vidím. A je to. Můj dodělává po třech letech koupelnu. Zařekla jsem se, že letos nikam nepojedu dokud nebude hotová. Ale už jsem to porušila. Postel mám kde spát, vana tam je, tak už to neřeším. Pokud máte možnost se jít pobavit, jděte! Víme, jak dlouho tu budeme? a nevymlouvejte se, že nemůžete, práce na baráku počká, ale atmosféra zábavy se nikdy neopakuje.

Pátek 2. dubna 2010 v 9:46® Mary
Mary

IV.TO.ŠIRDA> barák má sloužit mě, né já jemu a toho se držím, občas i bez úklidu se dá žít.

Pátek 2. dubna 2010 v 9:33® Manažerka
Manažerka

jarcina> o platu ani nemluv…nám berou peníze bez odůvodnění, jen proto, že je nízký rozpočet…od září jdu jinam, tak se uvidí :-1

Pátek 2. dubna 2010 v 8:29® jarcina
jarcina

Manažerka> Lužnice jde dolu a s ní i můj plat… Je to pouze můj mistr a kamarád. Dneska jsme chtěli vyrazit,no a napad nám tu sníh – vypadá to spíš na vánoce než velikonoce.Letos jsem byla zatím jen jednou a bez úspěchu.

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 15:43® Manažerka
Manažerka

IV.TO.ŠIRDA> jinak já ty úklidy až tak moc neřeším… nic se nemá přehánět nebo- li…všeho moc škodí :-D

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 15:42® Manažerka
Manažerka

Já jsem ještě bez papírů, protože na našem svazu jsou jen 1. pondělí a 3. středu v měsíci a o té poslední byli všichni na výlovu,takže nikdo na baráku…a teď je pondělí velikonoční, takže zase nic :-( až 21.4. no alespoň budu mít klid a čas na dopsání a tisk bakalářky :-)

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 14:52® džigit

IV.TO.ŠIRDA> po čtvrté chci jet na Bučinu,kdybyste chtěli mrknout…

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 14:39® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Já na rybách jsem také ještě pořádně nebyla,když mám na baráku 16 oken a Velikonoce se blíží.Můj tým mě přemlouvá dnes na lodičku,možná se na úklid vykašlu…no uvidíme,ale zítra určitě jedu se podívat na výlov rybníku s matečními rybami.Pokusím se něco velkého nafotit a pak to sem pošlu.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 14:29® Mary
Mary

jarcina> Já to mám k vodě kousek a ještě jsem nezahájila.

Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 14:08® Mary
Mary

jarcina> Hm, se šéfem, Lužnice klesá, mzda se zvedá:-O

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 8:13® 1Mara
1Mara

IV.TO.ŠIRDA> :-D

Čtvrtek 1. dubna 2010 v 7:41® jarcina
jarcina

IV.TO.ŠIRDA> Ahoj,nemůžu se zůčastňovat večerních debat neboť pracuji,mám odpol.směnu.Ani na ryby jsem se pořádně nedostala-hodně práce.Ale už klesá Lužnice tak zítra ráno na ně vyrazíme se šéfem.Koupila jsem si 5m boloňku tak se s ní učím šermovat.Vnouček bydlí ode mne 80km tak ho moc často nevidím,jmenuje se Gabriel.Ani mě se to nelíbí…

Středa 31. března 2010 ve 20:02® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

jarcina> co se děje?Dlouho ses neozvala.To máš s tím svým vnoučátkem tolik starostí,napiš jaké mu dali jméno,chybíš nám tady,ahoj

Středa 31. března 2010 v 19:54® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

1Mara> ale když si nedáš ty tmavé brýle,tak se mnůžeš od nás holek ledasčemu ve fišce přiučit :-D

Středa 31. března 2010 v 19:50® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

džigit> zítra a v pátek ještě lovíme a v sobotu zahajujeme na Olešné. Pokud chceš a máš volno,vem Ivču a přijeďte.

Středa 31. března 2010 v 19:50® 1Mara
1Mara

IV.TO.ŠIRDA> Si piš , budu mít na sobě tmavé brýle a nic neuvidím :-D

Středa 31. března 2010 v 19:47® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Manažerka> ahoj,konečně se ozvala.Byla jsem tady dlouho sama jen občas přišla Mary,tak jsem vyzvala našeho Máru ať sem hodí nějaký rybí recept třeba i s fotem.Naši úžasní a ochotní kluci nám na letním srazu připraví nějakou mňamku a my holky budeme jako porota,pak se vyměníme – my budeme chytat ryby a oni nás budou hodnotit :-D

Středa 31. března 2010 v 16:35® Manažerka
Manažerka

IV.TO.ŠIRDA> jinak být v porotě, kde bude jídlo…hm to by se mi líbilo ;-)

Středa 31. března 2010 v 16:32® Manažerka
Manažerka

džigit> no a u ryby bych si dala obzvláště pozor, zda ji překořeněnou jíst či ne

Středa 31. března 2010 v 16:27® džigit

Manažerka> jj,pokud musíš rybu silně kořenit,něco není vpořádku!

Středa 31. března 2010 v 16:00® Manažerka
Manažerka

Ahojky všem…i když tedy koukám, že je tu nějak moc zženštělých mužů :-D My doma také ryby moc nejíme, protože se pouští zpět vodě, ale když už tak rádi rybí salát nebo nějakého toho dravce … nechce to nic přeplácaného, aby se nepřebila ta chuť té ryby, ale to je s každým masem…všeho moc škodí ;-)

Středa 31. března 2010 ve 14:05® Jak.novi
Jak.novi

Ta směs se ani nemusí dávat na pizzu, dá se to jíst jen tak s vařeným bramborem a je to taky dobré.

jo a večer se ještě na něco těšte.

Tento příspěvek byl editován 31.3.2010 14:06:12 uživatelem Jak.novi.
Středa 31. března 2010 ve 14:04® Jak.novi
Jak.novi

Recept pro dnešní den:

NETRADIČNÍ PIZZA

SUROVINY: 1 těsto na pizzu (osobně ho kupuji v Lidlu)
1 sklenice (sáček) kysaného zelí
2 lžíce oleje
1 lžíce cukru
2 nožičky maďarské klobásy

POSTUP: Na pánvi rozehřejeme olej, přidámi lžíci krystalového cukru a mícháme až cukr z karamelizuje. Pak vyklopíme zelí i ze šťávou (pozor, prská to jak prase). Pak mícháme až se šťáva odpaří. Mezitím klobásu nakrájíme na tenká kolečka, přidáme k zelí a dusíme, dokud se š´táva neodpaří. Necháme trochu vychladnout. Zatím si na plech rozložíme pečící papír s těstem, které na několika místech propíchneme vidličkou!! Po celé ploše rozprostřeme zelí s klobásou a vložíme do vyhřáté trouby (200–220 stupňů). Pečeme asi dvanáct až patnáct minut.

Dobrou chuť

(omlouvám se za kvalitu fotky, foceno mobilem)

foto/diskuze/damska_jizda/2010/th-img32431.jpg
Středa 31. března 2010 ve 13:48® Jak.novi
Jak.novi

Holky, jste připravení na kuchařskou školu Jakuba Nováka?!! :-)) Za chvíli začínáme!! :-)

Středa 31. března 2010 ve 13:21® džigit

IV.TO.ŠIRDA> kdo ví,z čeho to dělaj,třeba budu mít pacičky a chlupaté tělíčko :-D Jdete o víkendu na fišky?

Středa 31. března 2010 ve 12:59® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

džigit> tak si nech chutnat,ale bacha na šikmé oči:-D

Středa 31. března 2010 ve 12:57® džigit

IV.TO.ŠIRDA> no,zrovna včil sem měl na oběd kvalitní HoČiMin vývar :-D V robotě je mou kychyní rychlovarná konvice…

Středa 31. března 2010 ve 12:54® IV.TO.ŠIRDA
IV.TO.ŠIRDA

Mary>Džigit je dobrým degustátorem,ale ještě lepším kuchtíkem,umí moc dobře vařit-bacha na něj…

Středa 31. března 2010 ve 12:52® džigit

Mary> já ani né,vždycky vyžeru omáčku :-D