Vyhledávání
Dámská jízda
V diskuzi je 3.440 příspěvků, z toho 3440 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 10. března 2010 ve 21:42® Robur
-
IV.TO.ŠIRDA> obojí poslouží, ale nenadchne
- Středa 10. března 2010 ve 21:41® janaR
-
IV.TO.ŠIRDA> Je tu pár skvělých chlapů, kteří mi rádi pomůžou. Jako špunt jsem jim říkala strejdo, to už by teď asi neprošlo
Většina „strejdů“ jsou bobkaři a občas si jdou trochu zavláčet. Mně je nejbližší plavaná a k té mi mají taky hodně co říct. Foto zatím bohužel nemám, možná příště.
- Středa 10. března 2010 ve 21:08® IV.TO.ŠIRDA
-
Robur> jasně,že stůl nám musíš rezervovat,ideální by bylo u předsednictva, po tvé pravici a my bychom byly tvoje pravá ruka…-D
A vysvětli nám,toho chlapa s trabantem,sedím a netrpělivě čekám.
- Středa 10. března 2010 ve 20:59® Robur
-
ha, baf, chcete rezervovat dámský stůl?
Víte co má společného chlap s trabantem?
Tento příspěvek byl editován 10.3.2010 19:59:29 uživatelem Robur. - Středa 10. března 2010 ve 20:36® Mary
-
IV.TO.ŠIRDA> To co vidíš na foto, je z cejnů. Dá se to udělat z jakýkoliv ryby. Jenom ty větší musíš nakrájet na podkovy. Ale já bych upřednostňovala ryby menší, aby se hezky vlezly do nádoby a vypadaly jako ryby. Větší ryby mají silnější kosti, takže pak je lepší nechat déle proležet v ledničce.
A rybu nej nej, ti neřeknu, protože je to na tom ,jak komu chutnají ryby. Já třeba kapra nemusím, pro mne má lepší chuť cejn, nesmrdí tak rybinou a bahnem. Také záleží z jaké vody ryba je.
Tento příspěvek byl editován 10.3.2010 19:39:48 uživatelem Mary. - Středa 10. března 2010 ve 20:17® IV.TO.ŠIRDA
-
Mary> recept jsem si prohlédla,vypadá to nádherně a sbíhají se mi sliny.Z jakých ryb to děláš? Máš nějakou oblíbenou rybu,ze které je to nej.nej.nej…?
- Středa 10. března 2010 ve 20:08® IV.TO.ŠIRDA
-
janaR>Ahoj,zdravím tě z Ostravy. Ryby chytám již nějakou dobu a když jsem našla Chytej.cz,tak právě už můj dobrý kamarád a poradce v rybolovu Džigit (čert), pořádal pokec o rybách u piva pro ostravské milovníky Petrova cechu,kteří navštěvují tento server.Já jsem se též zúčastnila a nelituji toho,protože jsem poznala dobrý kolektiv např.závodníka v plavané Mihy.sana,věčně usměvavého LeaC,učitele mládeže v rybolovu p.Horu,plavačkáře s boloňkou Strofta, mladého přírodovědce Ciffika,lesníka Scutra,pohodového LuboOV, vášnivého rybáře Choseho,Kety.Vydru atd. Tito mí noví přátelé jsou pohodoví chlapi a vzali mě mezi sebe jako rovnocennnou partnerku a zároveň jsou to mí poradci v rybolovné technice.Máš ty ve svém bydlišti taky takovou pohodovou partu rybářů? Zasílám pár fotek. Ahojky
Tento příspěvek byl editován 10.3.2010 19:11:15 uživatelem IV.TO.ŠIRDA. - Středa 10. března 2010 ve 20:00® Mary
-
IV.TO.ŠIRDA> Konečně nějaký pěkný vzkaz. Pokud nezapadáme sněhem, tak se snad v Brně uvidíme. Měli jsme jet na For Fishing do Prahy, ale napadlo tolik sněhu a cestáři snad chrápali, nebo nestíhali. Tak doufám, že to teď vyjde.
Pokud jsme u těch receptů, tak v encyklopedii-marinované ryby – pečenáče Tety mary je recept ode mne. Dodávala jsem dotatek ohledně sladidel, ale není přímo u tohoto receptu, takže dámy, pokud je budete zkoušet, 40 ks sladidel.(sacharin,diaspon)
- Středa 10. března 2010 v 19:13® jarcina
-
Magdalenka> Ahoj,jak je v Děčíně?Pocházím odtud.
- Středa 10. března 2010 v 16:21® janaR
-
Jen počkejte až povolí ledy na rybnících!! Na letošek mám konečně papíry a zima ne a ne skončit! Zdá se, že letos začne sezona tak v dubnu
Ale až začne, to bude nádhera! Budu si sem k vám chodit pro rady
- Středa 10. března 2010 v 1:03® Magdalenka
-
osprey> třeba já,že jo
- Úterý 9. března 2010 ve 23:29® osprey
-
IV.TO.ŠIRDA> Oni půjdou – už jsem jim to začal vysvětlovat a když je třeba, umím být velmi přesvědčivý
Akorát je třeba, aby se sem rychle natáhlo pár holek…
- Úterý 9. března 2010 ve 21:40® monaster
-
iv.to. širda: my zavítali pozdravit něžné půlky a popř ulovit nějakou volnou. místo toho tu potkám kožaka Máru a podobná zvířátka
tak jako náprava volám všem Petromilám zdar
- Úterý 9. března 2010 v 19:00® IV.TO.ŠIRDA
-
Holky,určitě jedu osobně pozdravit našeho Robura do restaurace Holiday v Brně, a proto se ptám jestli jede některá z vás taky na ten sraz,ať tam nejsem sama jediná zástupkyně našeho něžného pohlaví.S Maruškou jsem se domluvila,že nám do této naší dámské jízdy bude posílat smysluplné kuchařské speciálo recepty a za nás všechny děkuji p. Oldovi za přání ze dne 13.2.
Tento příspěvek byl editován 9.3.2010 18:03:19 uživatelem IV.TO.ŠIRDA. - Úterý 9. března 2010 v 15:03® Patlaloš
-
No co to tu je kde jsou ženy,dyk je to tu samej chlap sem už čumět nebudu
- Úterý 9. března 2010 v 9:56® cysy
-
IV.TO.ŠIRDA> Opruzovat? co to je? to nikdy nedělám, mělo se to jmenovat tedy dámské WC, nikdy bych sem nevlezl. Ale jinak se dokážeme bavit i o rybách ale i jiných věcech jako na začátku.
- Úterý 9. března 2010 v 0:47® 1Mara
-
IV.TO.ŠIRDA> To přeci stačilo už na začátku jen slušně říct , třeba nebudu sem chodit , když nám tu klucí do toho kecaj, a né opruzovat ,
to bylo zbytečně tvrdé nemyslíš ?
- Úterý 9. března 2010 v 0:23® IV.TO.ŠIRDA
-
Sleduji toto naše téma a vidím,že začínáte mít ponorkovku.Ráda bych tady pokecala s mými kolegyněmi rybářkami,ale ještě asi měsíc vás nechám na tomto, pro nás ženy, založeném foru opruzovat a pevně věřím,že se unavíte a založíte si nebo já vám založím pánskou jízdu.
- Pondělí 8. března 2010 ve 20:05® monaster
-
tak já sem jdu očumovat baby a on samej mára a podobnej živel. nuda
- Neděle 7. března 2010 ve 22:26® osprey
-
Pánové, takovou bandu aby pohledal. Na vás se člověk ani zlobit nemůže
- Neděle 7. března 2010 ve 22:17® cysy
-
1Mara> jistě má to zase o 18 min delší
- Neděle 7. března 2010 ve 22:14® 1Mara
-
sus1> No na žábu né , ale tenkrát jsem se sekl sekyrkou a od té doby ......
). No Osprej nám dá
)
- Neděle 7. března 2010 ve 22:11® sus1
-
1Mara> To my víme dávno,že je to holek.
Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 21:12:19 uživatelem sus1.Už sem začínal pochybovat o tvojí orientaci,jestli teda nejsi náhodou přeoperovanej na žábu.
- Neděle 7. března 2010 ve 22:07® cysy
-
1Mara> ok :-/
- Neděle 7. března 2010 ve 22:06® 1Mara
-
Vidíš a pak že tu plácám játra jen já
)
, klucí né fakt kašlem na to , je to holek
- Neděle 7. března 2010 ve 22:04® cysy
-
osprey> takže máš šanci se i do rána vyspat
- Neděle 7. března 2010 ve 21:57® sus1
-
osprey> Počkej?????!!!já jsem sem ještě nic nenapsal a už to deš mazat???!!!
- Neděle 7. března 2010 ve 21:56® 1Mara
-
osprey>
) tak to tě lituji
)
- Neděle 7. března 2010 ve 21:55® osprey
-
1Mara> Díky. Teď je tu 561 příspěvků, smazat jeden trvá asi 20 sekund, možná bych to za čtyři hodiny měl – když by šel dobře Internet
- Neděle 7. března 2010 ve 21:34® 1Mara
-
osprey> Já ti poradím , smaž v tomhle úplně vše a nech to znova od začátku , a je po problému , snad to devčata pochopí .