Vyhledávání
Dámská jízda
V diskuzi je 3.440 příspěvků, z toho 3440 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 11. června 2012 v 15:16® HaD
-
Děvčata!!!
Někdo tu psal, že se mu prostředí nelíbí. Já za sebe musím říct, že prostředí je naopak velmi hezké, skoro si tam připadám jak někde ve Švédsku. Přírodní lokalita s čistou vodou, pěkným okolím a pěknými rybami. Jediné, co není jsou ty chatky, ale jsme přeci rybáři a rybářky a to by neměl být problém. Jak psala Pavla – i proto jsme dali termín dříve, aby byla vyšší pravděpodobnost fajnového počasí.
Co se vzdálenosti týká – on je to opravdu problém abychom nebyli stále na jednom revíru a třeba Západočeši a severočeši necestovali oněch 300–400 km. Tak nám to letos odpuste
Mimochodem – je to pár km od dálnice, takže pro Moraváky sice trochu dál, ale pohodová cesta (z Prahy je to tuším 70 km po dálnici).
Během dne dvou bude funkční přihláška i článek. Co se rybolovu týká, myslím si, že tam bude zajímavá jak plavačka, tak feeder, kaprařina, přívlač i sumcařina. Jsou tam pěkní kapři, spousta bílé ryby, velcí okouni, štiky (bývají i vidět okolo břehů, mělo by tam být dost sumců (i hodně velcí). Rybolov bude myslím mazec! Na pivko a k zázemí to bude podobně jako v Jestřabicích (průměrně 20–200m) – ten kdo bude na druhém konci jezera to bude mít dál, ale opět podobně daleko jako např. v Jestřabicích.
- Pondělí 11. června 2012 ve 14:56® HaDová
-
Mary> nehádejte se, holky. Kdo pojede, ten pojede. Kdo nemůže, pojede příští rok. Opravdu není lehké vybrat lokalitu, která by vyhovovala všem. A pořád Jestřabice to být taky nemůžou. Termín jsme dali o fous dříve proto, že tam nejsou chatky (v Jestřabicích – jaké % lidí se dostalo do chatky??), tak aby bylo snad! teplo i pod stan.
- Pondělí 11. června 2012 ve 13:29® línka
-
kety.vydra> Ale ten řízek k večeři ti vyfotit mohl.
- Pondělí 11. června 2012 v 10:58® kety.vydra
-
1Mara> Nono…
- Neděle 10. června 2012 v 18:43® 1Mara
-
kety.vydra> Byl jsem v práci a mražák ti fotit snad nebudu
- Neděle 10. června 2012 ve 14:36® kety.vydra
-
1Mara> Proč zavřít? Jen se tu občas rozčeří hladina
Nedělej zagorku a vyfoť oběd a seš na lajně
- Sobota 9. června 2012 ve 21:07® 1Mara
-
džigit> Nzadar brachu , máš naprostou pravdu , tohle téma by se mnělo už co nejdříve zavřít a zase klábosit o obědě a jinejch organizmickejch věcích
- Sobota 9. června 2012 ve 14:02® línka
-
kety.vydra> Klííííd. Neboj se,jsem v pohodě.
- Sobota 9. června 2012 ve 14:01® línka
-
džigit> A jak si říkají ženské?
- Sobota 9. června 2012 v 10:40® džigit
-
eště se dejtě po papuli,baby sakramentske.Chlap řekne druhem ,že je cyp a dal se to neřeši
Tento příspěvek byl editován 9.6.2012 10:40:40 uživatelem džigit. - Sobota 9. června 2012 v 10:18® kety.vydra
-
línka> Buď v klidu,o nic nejde
- Sobota 9. června 2012 v 10:02® línka
-
Po dlouhé době jsem sem něco napsala,řekla svůj názor a hned jsem kamenována,takže se velice omlouvám,jestli jsem někoho ovlivnila,že nepojede na sraz.
- Sobota 9. června 2012 v 9:54® línka
-
Mary> Zřejmě neumíš číst. Jasně jsem napsala,že máme ten víkend pracovní a dovolenou bohužel nemáme. To,že nejedou ostatní,je přece jejich volba a každý má k tomu asi svůj důvod,tak nesváděj na mě,že já někoho ovlivňuji. Snad má každý svůj rozum a rozhodne se sám,jestli se mu chce na sraz přijet,někomu se to asi nehodí,ale za to nemůžu já. My to měli loni taky dost daleko a přijeli jsme na sraz do Jestřabek. Tak nechápu tvé rozhořčení. Přečti si názory ostatních v diskuzi Sraz Chytej. cz Anketa. Tímto se už k tomu nehodlám vracet. Je to přece každého věc,jestli se zúčastní.
- Pátek 8. června 2012 ve 21:05® kety.vydra
-
Mary> Ahoj,tak zahradu nemám,stan taky ne (ten co jsem měl v Jestřabkách byl půjčený)…Ale jinak,všeho do času,všechno bude
Ale abych se zastal Línky-mám dojem,že nečteš,psali jsme,že v první termín tam máme vesměs pracovní víkend.
A co se té „řetězové reakce“ týče,že jako – …nepojede tamten,protože nepojede tamten,to je…nic mě nenapadá…jak důvod děcek ve školce-no to snad ne. Za sebe ti můžu říct,že bych jel i kdyby z Ostravy a okolí nejel nikdo,protože ten sraz není o tom,aby se někde v Tramtárii iX kilometrů od domova setkali lidi z okolí vlastního domova,když se můžou domluvit a potkat u vody,ale o tom,že můžu poznat lidi z netu,které bych asi normálně u vody nepotkal.Teda,tak to aspoň beru já…
- Pátek 8. června 2012 v 18:58® 1Mara
-
Mary> Línka napsala jen svůj názor , a za to jí linčovat nemůžeš , jasně jsem to i vysvětlil o pár řádek níže , holt každému vyhovuje něco jiného , ale to asi není až tak velká překážka , koukni se do diskuze Sraz Chytej , tam to lidi píšou normálně že tam nejedou a nebo přijedou a nikdo to neřeší , nechápu , že ti to tak pořád leží v žaludku , nech to být a jeto . Důvod proč my nejedem je jasnej a i napsanej , proč nejede Kety je taky jasnej , proč nejede Širda je taky jasnej , takže není tu co rozebírat a dohadovat , si teda já myslím
Tento příspěvek byl editován 8.6.2012 18:59:50 uživatelem 1Mara.Příští rok jedem a je mě jedno kde to bude .
Teď už to snad bude tady zase v pořádku , jako to bylo doteďkan
- Pátek 8. června 2012 ve 13:25® Mary
-
línka> ještě to nezačalo a už se nepovedl výběr srazu. Dej návod, jak bys to udělala, aby jsi se všem zavděčila. Spousta lidí nepřijede, PROČ? Jak to můžeš vědět? Šíříte: že je to daleko, že tam není ubytování, no tak já nejedu, když nejedu já, tak nepojede tamtem, když nepojede tamten, tak nepojedem ani my, když tam nebudem my, tak nepojedou tamti.............to je to co jste navodili.
- Pátek 8. června 2012 ve 13:14® Mary
-
kety.vydra> jo, taky mohu fukať inam.
Tento příspěvek byl editován 8.6.2012 13:15:10 uživatelem Mary. - Pátek 8. června 2012 ve 13:10® Mary
-
kety.vydra> Vyzkoušej stan s dcerkou na zahradě, aby nebylo trauma. Sparťanská nebo-li drsnější podmínky pro děti od mala je asi nejlepší rada, pak je to lepší už tak nepřekvapí. Ale obráceně ano.
Tento příspěvek byl editován 8.6.2012 13:12:56 uživatelem Mary. - Středa 6. června 2012 ve 12:36® kety.vydra
-
1Mara> Jsem byl v dobrém rozmaru
- Středa 6. června 2012 v 10:37® 1Mara
-
kety.vydra> Tož hoj kémo
jsi sa nějak rozpisal nééé
- Úterý 5. června 2012 ve 23:05® kety.vydra
-
1Mara> Jak to řykate,„Hój kémo“
?
Však ja se nehadam,to Mary fuka do ohnišťa
Ja tež musel psat dovolenu cely rok dopředu.Do toho robka tež podepsala smluvu,a esli by to měl byt ten prvni HaDuf termin,tak to mame tež oba pracovni.A ja sem aj psal,že mi se ten rybnik ani nelibi,takže bych nejel ani gdybych jel sam,bo si neumim přectavit,že bych nafasoval kolca a šmaroval naloženy naokolo jak na stavbjě…Takže letos zustavame doma a esli budou přišti rok Jestřabky,tak jak se nic zavažneho nevysmoli,tak dorazime…
No jinač,dnaska fajn „kultura“.Robka si na narozky nadělila listky na „Partičku“ (za moje chechtaky
),tak sme vyrazili.No,na začatku jsem byl kisly jak ščovik,bo dublovane listky a nam kdosi seděl na sedadlach,ale ve finale jsme fšeci řvali smichy (i když ja jich v telce nesleduju),takže bylo fajn
Tož ať Linka vyzdravuje.Tak
Tento příspěvek byl editován 5.6.2012 23:06:29 uživatelem kety.vydra. - Úterý 5. června 2012 v 19:59® 1Mara
-
Tak klíííd děcka , je to úplně jednoduchý , kdo má dovču , peníze,dovolenou a auto a hlavně čas , tak pojede i kdyby sraz byl na Slovensku , tadyty dohady jsou úplně zbytečný .
My třeba nedorazíme právě proto , že jsem si celou dovolenou musel naplánovat na celej rok dopředu , loni nás sraz vyšel asi tak nějak cca. na 5000kč. a ty letos holt nemáme , páááč jsme investovali do důležitějších věcí , nehledě na to že Línka byla opět v nemocnici , ale už jsem jí zařídil Prahu a je po operaci , tak že konečně bude snad i klid , dále v Jestřábkách se nám moc líbilo , byl to první sraz , takže se těšíme na další . To že nepojedem jsem tu už snad i psal v únoru nebo kdý , takže příští rok sto pro
- Úterý 5. června 2012 v 19:02® kety.vydra
-
Mary> „Nerozmazluj to, děti raději spí ve stanu než v chatce.“
No nevím co by ti na to řekla moje tříletá dcerka a počítám,že z toho asi ještě rozum mít nebude,protože se spaním v chatce ani pod stanem zatím zkušenosti nemá.
Co se týče vzdálenosti.Jestli se nepletu,myslím,že bylo jasně řečeno,že se srazy dělají na střídačku kvůli vzdálenosti,aby to bylo spravedlivé.Loni to měli na Jestřabky blíž „Ostraváci“,letos vy.S tím nemám problém.Pokud to Širda neuřídí,tak bohužel,nelze nic vyčítat.
- Úterý 5. června 2012 ve 14:22® IV.TO.ŠIRDA
-
Mary> proč na nás tak škaredě…s názorem Línky a Kety.Vydry se Širdou plně souhlasíme. Holt jak jsem již jednou tady psala letos bude „Sraz Český“ a možná příští rok bude „Sraz Moravský“ na Jestřabici a velmi rádi se s tebou a Pepíkem zase uvidíme a pokecáme. Sama dobře víš, že v Táboře nic moc ryb nebylo a na Jestřabici si zachytal snad každý a budeme držet palečky, ať vám v té tramtárii letos berou…
Tento příspěvek byl editován 5.6.2012 14:23:19 uživatelem IV.TO.ŠIRDA. - Úterý 5. června 2012 ve 12:05® línka
-
Mary>Nevím,proč bych měla dělat hnusnou atmosféru? Jen píši o tom,co jsem o tom letošním srazu četla o reakcích jiných loňských účastníků,kteří letos nepřijedou. Nechápu,co je z toho hnusné? My ten víkend máme pracovní,takže to mluví asi za vše. A naší finanční situaci nebudu rozebírat,každý jsme na tom asi jinak,že?Přece tím nikoho neodrazuji,aby nepřijel.
- Úterý 5. června 2012 v 10:42® Mary
-
IV.TO.ŠIRDA> v tom případě nebuďte sami pro sebe a vezměte s sebou někoho a u řízení se můžete vystřídat. vše se dá řešit
- Úterý 5. června 2012 v 10:37® Mary
-
línka> jo, a pro nás to nebylo vloni daleko? A ubytovaných bylo v chatkách kolik? Kdysi v jestřábkách – ubytování v chatkách nebylo, a nikdo nenaříkal na ubytování. A že je sraz každý rok víme, tak už šetřím od silvesta na další sraz. Něco jiného je, kdo pracuje o víkendu a opravdu volno nedostane. Tak neodrazujte druhý. Děláte hnusnou atmosféru.
Ketyvydra: nerozmazluj to, děti raději spí ve stanu než v chatce.
Tento příspěvek byl editován 5.6.2012 10:39:32 uživatelem Mary. - Pondělí 4. června 2012 ve 14:14® IV.TO.ŠIRDA
-
osprey> no vidíš to…a jediný kdo to nepochopil byl kety.vydra
s tím letošním srazem to myslí HaD vážně?? Od nás je to 450 km a Širda takovou dálku autem v žádném případě nezvládne…tak jedině letadlem Mošnov – Ruzyně
- Pondělí 4. června 2012 ve 13:59® osprey
-
IV.TO.ŠIRDA> Slušný žebra měl ten sumík. Jednou bych rád vytáhnul nějakýho s takovýma žebrama. Snad by mi soused s traktorem přišel helfnout
- Neděle 3. června 2012 v 6:41® kety.vydra
-
IV.TO.ŠIRDA> Kuwa,mi ty flákoty byly divné…
Jo,oko mam kalne co chvila,bo furt jakasy oslava včil…