Chytej.cz

České Budějovice a okolí

V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 7. června 2010 ve 23:08® standula

Kam na hrouzky v okoli CB? Ma nekdo zaruceny tip, kde se tato rybka hojne vyskytuje?

Úterý 27. dubna 2010 ve 20:39® osprey
osprey

BigMike> A první tvůj úkol v roli kronikáře bude zvěčnit onu slavnou loňskou událost, kdy se poprvé od roku 1597 chytil na místním revíru kapr? :-))

Úterý 27. dubna 2010 v 15:33® František
František

BigMike: Budeš to měnit každý zvlášť, nebo jako soupravu?? :-))

Pondělí 26. dubna 2010 ve 21:55® BigMike

Tak jsem, krom jiného, ode dneška i ofišl kronikář naší MO ČRS! Ach jo, ale nedělejte to, když… Koupu se v dolarech, koupím nový barák, vyměním manželku i přívlačové pruty!:))

Sobota 24. dubna 2010 ve 21:20® BigMike

jaryn> nikde to neříkej, ale já chodím na přítok potoka do rybníka, tam mi může dálnice políbit…:))) Jak to vypadá v N. jde něco? Tomáš s Petrem lupají ve velkém? Není jaro zpožděné? Zítra chci k večeru mrknout poprvé letos k vodě s proutkem – vidím to na plavačku. Červy mám!

Sobota 24. dubna 2010 ve 20:26® František
František

Ahoj, byl jsem odpoledne na Lužnici pod Soběslaví a jen pár cejnů a plotic. Jinak sluníčko teploučko pohodička, snad se zítra zadaří i co se velikosti rybek týče;-)

foto/diskuze/ceske_budejovice_a_okoli/2010/th-img33308.jpgfoto/diskuze/ceske_budejovice_a_okoli/2010/th-img33309.jpg
Sobota 24. dubna 2010 v 0:06® jaryn

tak jsem se podíval na netu na mapu a ta dálnice vede těsně vedle rybníka. Big Mike o rybníku pěl chválu, tak tam budu muset vyrazit než to zmastí

Pátek 23. dubna 2010 v 19:09® František
František

Osprey: No nevím jestli nejdebilnější, ale je vždy výhodná pro soukromou firmu, která za státní (naše) peníze práci provádí. Revitalizace by trvala dlouho, byla by organizačně náročná … Probagrovat, vybetonovat, vyinkasovat – rychlé jednoduché, výnosné!!!

Pátek 23. dubna 2010 v 19:04® František
František

BigMike: No nevím, jednotkou dočasnosti je v tomhle státě od dob boševika 1 FURT.

Úterý 20. dubna 2010 ve 21:40® osprey
osprey

František> Nejhorší je, že ty toky by se daly upravovat i jinak, ale ty stupidi si vždycky vyberou tu nejdebilnější metodu.

Úterý 20. dubna 2010 v 19:39® BigMike

František> u Sedlečka rovina? To je mi novinka, to se tam budu muset podívat – mělo to být provizorní a pak to mají vrátit! Ale znáš to!!!

Úterý 20. dubna 2010 v 19:12® František
František

BigMike. Nestíhám ač jsem si předsevzal, že jak sleze sníh obhlídnu rybářsky zajímavá místa:-((

osprey: Pan Werich kdysi krásně definoval co to je rozporuplný pocit. Já to mám podobné, dálnici potřebuje „souměstí“ Tábor-Sezimovo Ústí-Planá a Soběslav jako sůl (nebo vystřílet řidiče).Dálnice, ale bohužel povede přes několi nádhernějch míst pro lov ryb. Už teď mě ser… úpravy meandrů Černovického potoka pod Sedlečkem = napřímené lichoběžníkové koryto, břehy vysypané žulovým kamenivem....­....... No a na druhé straně věčné kolony smrdících aut popojíždějících na těch cca 25 km mezi Táborem a vesnicí Veselí :-1

Tento příspěvek byl editován 20.4.2010 19:13:28 uživatelem František.
Úterý 20. dubna 2010 ve 13:39® osprey
osprey

František> Mohli bychom vyhlásit Jihočeskou republiku, držet si Pražáky od těla a dálnici zrušit.

Fakt je, že by to byla chudá republika…

Úterý 20. dubna 2010 v 11:12® BigMike

František> jo, co pozemek?

Úterý 20. dubna 2010 v 11:12® BigMike

František: neboj, ono to nebude tak horké! A stejně radši chodíme jinam.)))

Neděle 18. dubna 2010 v 10:03® František
František

Ahoj včera jsem chvíli lapal na Nadymači a nedalo mi to musel jsem si vyfotit přepad rybníka ještě bez dálničního mostu. Stromy tam u vykáceli skrývka zeminy je taky skoro hotová, počítám, že na podzim už budou pilíře a mostovka stát :-( . Místo klídku u vody, se po hladině ponese rámus z dálnice, no hnus velebnosti!

foto/diskuze/ceske_budejovice_a_okoli/2010/th-img33064.jpg
Úterý 13. dubna 2010 v 8:53® Scanix
Scanix

HaD> s tim by se mohlo neco udelat, je to sice trochu prace pro server, ale automaticke zmensovani i vetsich fotek se muze hodit, tyhle limity moc nechapu, kdyz to jinde bezne funguje.

Úterý 13. dubna 2010 v 8:52® Scanix
Scanix

jarcina> dost casto je treba fotky zmensit, nedavno jsem mel stejny problem v ML, hazelo to jakysi internal error, tak jsem si pak dal praci a zmensil to, delam to nerad, mam strach, ze si prepisu orignal.

Sobota 10. dubna 2010 ve 20:19® BigMike

Ještě je čas!

http://www.pvl.cz/…cz/index.htm

Sobota 10. dubna 2010 v 15:30® jarcina
jarcina

HaD> Díky,to je v pořádku,šlo jen o jednu fotku tak to neni třeba.

Sobota 10. dubna 2010 v 15:16® HaD
HaD

jarcina> pošli na mail, vložím

Sobota 10. dubna 2010 ve 12:58® jarcina
jarcina

Nějak se mi nepodařilo vložit sem foto,neva příště…

Tento příspěvek byl editován 10.4.2010 13:01:58 uživatelem jarcina.
Sobota 10. dubna 2010 ve 12:53® jarcina
jarcina

Rybapych> Šla bych k vodě aspoň na procházku ale ještě musím vydržet.Tak úspěšný lov!

Tento příspěvek byl editován 10.4.2010 12:56:34 uživatelem jarcina.
Sobota 10. dubna 2010 ve 12:30® Rybapych
Rybapych

jarcina> to je pravda,já jdu na Malši,tady zatím nefouká,ani neprší.Než vylezu.

Sobota 10. dubna 2010 v 11:12® jarcina
jarcina

Rybapych> Jo jo,chřipku.Pěkně to tam fouká a mě to vůbec nevadí,aspoň mě tolik nemrzí že musím sedět doma.

Sobota 10. dubna 2010 v 10:46® Rybapych
Rybapych

jarcina> Ty máš chřipku?Já sedím doma a chtěl jsem jed na Lužnici,ale když vidím to počasí,tak jsem nějak zlenivěl.Nechce se mi jed 40km.a ono tam bude tutově pršet.

Sobota 10. dubna 2010 v 10:16® jarcina
jarcina

Rybapych> No nebyla… Teď jsem dostala radu kam bych mohla chodit tak jen co mi dá chřipka sbohem tak to vyzkouším.Sedávaj pod jezem rybáři,to je pravda ale víc nevím.

Sobota 10. dubna 2010 v 9:02® Rybapych
Rybapych

jarcina> v zimě jsi tam nebyla na plavačku?

Sobota 10. dubna 2010 v 9:01® Rybapych
Rybapych

jarcina> Dobře,možná se tam v létě potkáme,když je hodně teplá voda,jsou našlapaný pod jezama,je tam víc kyslíku a hlavně dravci tam vyjíždějí za drobotí,tak je tam trochu poškádli a dej prosím vědět,ju?Děkuji:-P

Sobota 10. dubna 2010 v 8:59® Rybapych
Rybapych

vynys> Ahoj,hodně chodím nad velký jez,ale i pod malý,tam je to dobrý v zimě.Jinak nad velký,není to Lužnice,ale občas když se do nich trefím,tak to je mazec.A kam chodíš Ty?