Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 19. března 2010 v 8:21® jarcina
-
Rybapych> Včera bylo nádherně,ele bohužel odp.trávim v práci.Lužnice je plnější ale chytat se dá.
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:02® Rybapych
-
jarcina> Nemáš za co,já musím ještě v sobotu do práce,ale v neděli v 7h.jsem na Lužnici,i kdyby padali hovínka s háčkama!!!!Letos prvně na Lužničku,jen mám strach,že půjde hodně vody.Tady v Budějkách je Malše plna a voda letí,jako čas.Taky jsem mooooc rád za jaro a VYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 14:07® jarcina
-
Scanix> To jsem nevěděla.Chytala jsem jen jednou na soutoku ale cedule jsem si žádné nevšimla.
- Čtvrtek 18. března 2010 v 11:41® Scanix
-
jarcina> prave ve meste, mely by tam snad byt cedule, predloni se to tu celkem resilo, urcite o tom hodne vi David (HaD).
- Středa 17. března 2010 v 9:59® jarcina
-
Scanix> Nevím kde je tam zimoviště,ale bylo to ve městě a shlédlo to pár lidí a s nimi i můj kolega a ten mi to řekl.Kde je zimoviště se ho zeptám.
- Úterý 16. března 2010 ve 20:46® Scanix
-
jarcina> pokud nelovil v hajenem tamnejsim zimovisti, tak se to obcas povede, ja sam jsem to nezazil, ale mam pratele, kterym se to povedlo…
- Úterý 16. března 2010 v 8:17® jarcina
-
Včera kolem poledne ve Veselí chytil rybář sumce 115cm,krásne že?
- Pondělí 15. března 2010 ve 13:09® jarcina
-
Rybapych> S tím počasím jsi mi udělal radost,aspoň mi to bude odp.v práci rychleji utíkat.A přeptám se na ten jez.
- Neděle 14. března 2010 ve 21:50® osprey
-
Rybapych> Stačí i v malém. Pár ryb je až až – hlavně když se povede nějaká pěkná. Je pravda, že tenhle týden je šance, že si člověk zachytá. Škoda, že nebyl lepší počas už dřív. Ale on by člověk pořád něco chtěl…
- Neděle 14. března 2010 ve 21:25® Rybapych
-
Tak jsem koukal na počasí a od středy už začíná jaro o víkendu má být až +18stupnů,tak to už konečně rozjedem ve velkém,ne?Tak hodně štěstí
- Neděle 14. března 2010 ve 20:30® osprey
-
Miculas> Myslím, že žádný z nich není sportovní revír. Zkuste si zajet na Vltavu.
- Neděle 14. března 2010 v 19:22® Miculas
-
Zdar Jihočeši, mám dotaz. V létě jedu na týden do Břehova (chatová osada Picina, cca 10 km SZ od ČB). Nevíte, jestli se dá se někde v hodně blízkém okolí chytat? Žádné vysedávání u vody, jen si sem tam se dvěma malýma klukama skočit na plavačku či feeder. Na mapě vidím nějaké rybníčky Podmůstek a Zacharský rybník ale nikde jsem nezjistil, o jakou vodu se jedná. Díky za info.
- Sobota 13. března 2010 ve 23:31® osprey
-
jižan> Provokativní fotky
Ale dočkáme se. Já mám taky na pstruhovce nejradši to courání kolem vody. Pak už stačí, když se chytne sem tam něco. Dokonce mě bavilo i tahat nástrahu, kterou malí potočáci nemůžou dobrat a jen do ní mlátí.
- Sobota 13. března 2010 ve 23:04® jižan
-
osprey> stoják na zahájení není pro mne. Ráno rychle dva duháky na pekáč a potom odvoz 10 km nad město a celodenní procházka kolem Malše až domů. Sám, ale taky už skoro bez ryb. Jsem zvědavej jak to letos dopadne
- Sobota 13. března 2010 ve 22:53® osprey
-
jižan> Se zahájením netřeba kvaltovat. Nějaká chytatelná voda se najde a aspoň ten nástup sezóny bude pozvolnější. A kdyby to fakt nešlo, půjdeme se vmačknout na nějaký stoják…
- Sobota 13. března 2010 ve 22:51® jižan
-
osprey> tam to dobře znám, celkem slušná kuchyně pro kormoše
Vidím to špatně i na P zahájení, poteče hodně vody ( teda když to rozmrzne)
- Sobota 13. března 2010 ve 22:28® osprey
-
jižan> Seš prostě asi už moc na jihu. Nemáte tam kousek od váš jižní točnu?
Ta řeka, co teče vaším městem, ta je o kus níž pod přehradou rozmrzlá skoro celou zimu. Tak v nejhorším tam. Ale kormoši to taky vědí…
- Sobota 13. března 2010 ve 22:10® jižan
-
osprey: Míro prosím tě, kde že to bydlíš ?" Sníh skoro pryč, led většinou taky, sucho, dost zima, občas nepříjemný větřík. Není z toho pořád ještě cítit jaro." Jak já ti závidím, tady zima v plném proudu, napadlo 25 cm nového sněhu, led ještě unese osobní auto, že já si nekoupil jen půlroční povolenku
- Sobota 13. března 2010 ve 14:39® Scanix
-
osprey> to vis, ty upravy toku zrovna moc rybkam nepomohly, zatim ne, je skoda, ze se neudelalo zdymadlo az nahoru nad Jiraskuv jez, docela me bavi, jak v temer nejproudnejsim useku stavi molo
- Pátek 12. března 2010 ve 22:53® osprey
-
Rybapych> Neber to jako moji nafoukanost. Asi z toho nic nebude. Nevím, kdy budu mít čas ani kolik. A těch pár míst, kde ještě vím o nějaké rybě, ta si šetřím.
Dnes jsem si vzal prut na cestu do města (úřady) a vzal jsem to na kole kolem řeky. Ano, chytil jsem ryby, ale nevím, kolik lidí by si to dalo se mnou.
V Protivíně jsem ještě letos nebyl. V Budějovicích ano – proběhal jsem skoro celé město kvůli 5 rybám.
Tento příspěvek byl editován 12.3.2010 22:02:50 uživatelem osprey. - Pátek 12. března 2010 ve 21:06® jarcina
-
Rybapych> Přesně,pod Veselým.Lužnice je i pro mě číslo 1.Letos jsem si na ni koupila novej proutek,tak se těšim.Kolem Kolodějí to trochu znám,pokud se nepletu-Chráštany a pod.A já ti ryby určitě nevychytám,většinu pouštím,tak ti je tam pošlu ju?
- Pátek 12. března 2010 v 19:26® Rybapych
-
jarcina> Lužnice je moje největší láska,nevím čím mě tak přitahuje,ale nikdy nevíš,co může přijít a to bude asi to pravé,smetanové,co?To pěkné místečko bylo pod Veselým,co?Tam to trochu taky znám,ale nejvíce jezdím dolu,Koloděje až Bechyně a tam je to pro mě úplný rád a nemusí ryba ani tahat.Hodně štěstí a prosím,nějakou rybku tam nech také pro mě,ju?Díky
- Pátek 12. března 2010 v 19:22® Rybapych
-
osprey> To mi povídej,jak já se už těším až bude opravdové jaro.Miro,kam jezdíš na jaro?Když čtu Tvé příspěvky,asi jsi ntrochu někde jinde,než obyčejný rybář,kdyby jsi měl někdy o víkendu čas,můžeme někde na řece dát pokec a rád se něco přiučím.Protivín a Budějce nejsou tak daleko od sebe,Ne?
- Středa 10. března 2010 ve 22:20® osprey
-
Rybapych> Sníh skoro pryč, led většinou taky, sucho, dost zima, občas nepříjemný větřík. Není z toho pořád ještě cítit jaro.
- Středa 10. března 2010 v 19:02® jarcina
-
Rybapych> Zdárek,u Lužnice je krásně i když je tam pěkná zima.O takové nádherné místečko jsem přišla kvůli stavbě dálnice.
- Středa 10. března 2010 v 18:18® Rybapych
-
Nazdar Chlapy,nevíte,jak to vypadá u vody,Vltava,Lužnice?pořád jsem v práci a když ne,tak jsem rád,že jsem v teple,makám venku a mám toho za celý týden dost!Jak já se těším,až se oteplý a vypálím na víkend k vodě,stačí +5stupňů nad nulou:Díky
- Úterý 9. března 2010 ve 23:24® osprey
-
Jak.novi> Já bych tam jel kvůli Španělsku. Tak jako jsem byl ve Švédsku kvůli tomu Švédsku – mám zlítané kilometry pobřeží, byl jsem v lese, na skalách, v rašeliništi, jezdil na motorovém člunu mezi ostrůvky, fotil kachny a husy, kličkoval mezi polodivokým dobytkem a dokonce i nějaké ryby jsem tam chytil.
- Pondělí 8. března 2010 ve 22:19® Jak.novi
-
spike> Ty mně právě né. Sumíka můžeš chytit i u nás (nejde mi o trofejní velikost), ale tu parmu ne a ta může mít hoooodně nad metr.
- Pondělí 8. března 2010 ve 22:17® spike
-
Jak.novi> mě by spíš lákali ti sumíci
- Pondělí 8. března 2010 ve 22:15® Jak.novi
-
osprey> Já bych tam jel kvůli tej jejich parmě, myslím že se latinsky jmenuje barbus comizo. Česky přesně nevím, ale myslím že parma iberská.