Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 24. května 2013 ve 13:49® Draky
-
František Helm> Rek bych, ze na reku uz klidne muzes jit.
Neumim to teda nejak poradne vysledovat, ale myslim si, ze treba Luznice uz je vytrena
nebo aspon na mistech, kde ji navstevuju.
- Pátek 24. května 2013 ve 13:13® František Helm
-
Už se někde kolem Budějc vytřeli kapři? …nebo taky všude jen čekáte…
- Pondělí 13. května 2013 ve 21:39@ Hary Silurus
-
přiznám se, že na tomto revíru budu fulťák, ale hodlám zde strávit krásný týden plný rybařiny, rozhodně se nechystát tuto vodu zmasařit.
- Pondělí 13. května 2013 ve 21:37@ Hary Silurus
-
díky za ty odkazy, ale na to jsem se už díval. nechápu, jak to myslí při lovu dravců. Jednoduše – je povolena montáž tří trojháků?
- Pondělí 13. května 2013 ve 20:43® František Helm
-
hogen> To vůbec není špatný… na feeder ideální podmínky, asi taky vyrazím o víkendu směr Lipno …
- Pondělí 13. května 2013 ve 20:41® František Helm
-
TJSS> na Staňkově jsem nebyl už cca 3 roky, ale jak píšeš, tak se tam zatím nic moc nezměnílo…
- Pondělí 13. května 2013 v 15:25® hogen
-
ahoj, v pátek a v neděli sem byl na Lipně, celkem 18 kaprů, největší 52 a 54, jinak plno kolem 35. Aspoň se člověk nenudil
- Pátek 10. května 2013 ve 21:28® TJSS
-
… to Hary, jinak co se momentálně chytá jsou kapří násady, očividně bez formy a ryby dost potlučené převozem… nic kapitálního nečekej, když tě tedy nepotká velká štěstěna…
- Pátek 10. května 2013 ve 21:26® TJSS
-
to Hary: téměř jako na Staňkováku… řád zde: http://www.trebon.rybarstvi.cz/…bnik-hejtman a jak píše Casper, tyhle rybníky patřící Ryb. Třeboň stojí za velký H. Já sám mám chatu na Staňkováku, tudíž srdeční záležitost, ale co se rybařiny týče…spíše prasečina…
- Čtvrtek 9. května 2013 ve 21:48® František Helm
-
řád na Hejtmanu http://www.trebon.rybarstvi.cz/…ovni-rybolov
- Čtvrtek 9. května 2013 v 8:15® casper
-
Hary Silurus> ahoj, hele o tak nějak vím o hejtmanu, tak to tam moc neřeší…nějaký pravidla rybolovu (ve smyslu jiných soukromáků, kde ti třeba nařizují i nejmenší možný průměr vlasce atd)…asi to bude tím, že to mají pod sebou Třeboňští rybáři a né nějakej soukromník, který těžce kupoval trofejní kapry ze svazovek
já myslím, že můžeš bejt uplně v klidu, tam si nahodíš i srkačku
- Středa 8. května 2013 ve 23:54@ Hary Silurus
-
cca za měsíc se chystám na ryby na rybník Hejtman u Chlumu u Třeboně. Na netu jsem hledal rybářský řád, ale našel jsem jen nějakej osekanej, který spíš vyvolal více otázek než odpovědí. Nevíte někdo, co se tam vše smí a co je naopak zakázáno. Nerad bych se tam pak jen týden koupal. Díky
- Čtvrtek 2. května 2013 v 19:42® sparta476
-
tak dnes poprvý na řece 2 kapry a docela to drbalo na blanici.ve vodnanech.i za trochu deštivýho počasí
- Neděle 28. dubna 2013 v 19:44® Segoves
-
PetrZ> já se přiznám že sem tam s vláčákem hodně marnej…když jsem byl na majdaleně poprví tak mi nádherná štika netrefila popa ale jinak nic okounů kolem břehu plno ale k nějakým lepším sem se nikdy nedosal…na východní břeh jsem se nikdy nepodíval ale lužnici letos prozkoumáme
Tento příspěvek byl editován 28.4.2013 19:45:48 uživatelem Segoves.EDIT: s tou tušťí souhlasím dnes jsme tam na krátko zavítali a slyšeli jsme to samí ani nám žádný záběr nepřišel
- Neděle 28. dubna 2013 v 15:46® PetrZ
-
TJSS> Stará řeka je nad Rožmberkem, mezi rozvodím a Rožmberkem. Myslel jsem Lužnici 8. Většinou je to o menších rybách, ale snad si zachytáš. Taky osobní zkušenost, bydlel jsem tam a rodiče tam jsou pořád…
Ta řeka okolo Nové vsi je správná divočina, netroufám si vůbec někam dál od cesty, abych tam nebloudil do soudnýho dne. Ale rybu jsem tam už nějakou potkal i když ne nic kapitálního a hlavně je tam celkem klid. Žádný vodáci, občas nějaký čundrák a cyklisti
- Neděle 28. dubna 2013 ve 13:16® TJSS
-
PetrZ: Pod Rožumberkem ?? To je Stará řeka a zákaz lovu pokud se nepletu
Tento příspěvek byl editován 28.4.2013 13:20:08 uživatelem TJSS.nebo myslíš revír počínaje Lužnicí 8 ?
- Neděle 28. dubna 2013 ve 13:14® TJSS
-
Zdravím, přátelé, čtu a jste velice blízko mýmu domovu
Nechci opravovat a odrazovat, ale Tušťské pískovny jsou momentálně out, nejhorší místní revír, okouni na nule, candáti malí nebo zero, řeka dle znalostí a Majdalenský ještě ujdou, nasazeno dostatek pstruhů i kaprů, chce to hledat, na lodi se bohužel nesmí a právě tam kam by to s lodí šlo, tam ryby jsou. Za sebe doporučuji řeku v okolí Nové vsi, je tam supr chytání a hlavně dostatek tůní a zákoutí se stojatou vodou, navíc čas od času větší voda přinese supr ryby s Rakous, viz štiky 105, 125 … Ale pokud mohu mluvit za sebe, stačí zakoupit zvláštní povolenku a vyrazit na Halámky(záštita MO Suchdol nad Lužnicí) .. pěkní kapři, exemplární candáti a okouni, štiky, navíc ulehčená pravidla a povolení lovu z loďky.
- Neděle 28. dubna 2013 v 7:45® PetrZ
-
Segoves> Tak to chodíš stejně jak já. Už vloni jsem chtěl s vláčákem nebo plavačkou obejít celou pískovnu, zajímá mě východní břeh a taky Lužnice vedle. Jako kluk jsem tam jezdil na kole, ale to je už moooooc let.
Tento příspěvek byl editován 28.4.2013 07:45:25 uživatelem PetrZ. - Sobota 27. dubna 2013 v 7:50® Segoves
-
PetrZ> chytáme na západním břehu a auto necháváme u hlavní před závorou…chodíme ve třech tak to poberem
- Sobota 27. dubna 2013 v 7:32® PetrZ
-
Segoves> Ze který strany chodíš a kde necháváš auto?
- Pátek 26. dubna 2013 ve 21:59® Segoves
-
casper> tý majdaleny se neboj několikrát sme tam byli třeba na půl dne a zachytali sme si parádně…kapříci berou poctivě prut z vidliček a když se prochytáš přes droboť tak najedou hezký cejni a dokonce i na pěknýho lína tam můžeš narazit:)…mě se tam chytá daleko líp jak na tušťi a je tam i hezčí příroda v neděli se tam chystáme už se těším
- Pátek 26. dubna 2013 v 9:36® Scanix
-
casper> s feederem si zachytas dobre i na rece, zvlast v mistech, kde se obcas dostane neco z piskoven do reky…jinak i ta Majdalena se necha precist, jen je to velke chce to se pohybovat okolo na kole, autem se neda skoro nikde
- Pátek 26. dubna 2013 v 9:15® Taborak Tom
-
Jistebnicko funguje super,řeka taky fajn.Tešim se na piskovny Vlkov snad bude dost zážitků,je to tam moje srdeční záležitost.
- Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 21:32® PetrZ
-
casper> Ahoj, občas jezdím právě na Velkou Tušť. Dá se tam pěkně zachytat především bílá ryba, občas i kapřík. Lužnice je celkem zajímavá okolo Nové Vsi nad Lužnicí a taky pod Rožmberkem. Nová řeka je celá zajímavá. Když se tam vydám tak jezdím od Stříbřeckého mostu až po soutok
- Čtvrtek 25. dubna 2013 v 15:44® casper
-
Scanix> já jsem si říkal, že tě nebudu otravovat, protože asi převážně vláčíš
ale napadl jsi mě jako první
Lužnice je krásná řeka, ale trochu se bojím, jestli najdu nějaký kvalitní místo…kolem toho Suchdola, jestli se tam dá zachytat na feeder, jinak ty pískovny jak jsi zmiňoval, na ty už jsem koukal a na Tušť se určitě pojedu podívat
ale vzhledem k tomu, že moje vycházky se počítají na hodiny a né na dny moc nevěřím Majdalence a těm velkým…každopádně dík za koment
- Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 13:53® Scanix
-
casper> ahoj, reku nepodcenuj, Luznice i Nova reka, ty jsou v krasne. U Suchdola urcite navstiv Tustske piskovny ci nejvetsi, Majdalenu, ted nevim oznaceni Cep I ci II. Predevsim vim, ze se tam lovi kapri a to i velice pekni, nicmene je to tezsi voda a chce to znat mistni podminky. Dravci tam jsou jiste take, ale s temi je to jeste horsi jak s kapry.
- Čtvrtek 25. dubna 2013 ve 12:35® casper
-
Aho přátelé z Jižních Čech
protože jsem vyrůstal kousek od Třeboně, zakoupil jsem si celosvazovou povolenku, ale když na to tak koukám na stránkách svazu, nemůžu najít v okolí mojí vesnice Jílovice žádný pořádný revír…vidím tam jen známý Hájek, na který jsem chodil jako dítě a moc mi to tam nešlo…chci se Vás touto cestou zeptat na nějaký zajímavý revír
ještě mám poměrně blízko Suchdol nad Lužnicí a jeho pískovny, nebo i ta Lužnice…ale díky tomu, že ty vody vůbec neznám, tak netuším kam se vypravit, abych tam neseděl jak puk, když už vyrazím
chytám na feeder, položenou a plavku, nepotřebuju velké ryby, stačí, když si prostě zachytám
moc díky za každou odpověď!! Nepotřebuju vyloženě fleky…spíš místa, kde se dá…fakt dík za každou radu…po několikahodinovém hledání začínám být trochu zoufalej
- Úterý 23. dubna 2013 v 18:26® HaD
-
František Helm> Klubovka u Malšic
- Pondělí 22. dubna 2013 ve 21:42® František Helm
-
Ahoj, můžete mi doporučit nějaký kaprový soukromák,kde už to hezky funguje? Díky
- Čtvrtek 11. dubna 2013 v 0:53® jepice-zruseno
-
Rybapych> O velikonocích jsem byl na Lužnici a musel jsem dost nachodit, než jsem se dočkal záběrů. Sice to bralo, ale jenom někde a chtělo to hledat.