Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 10. dubna 2013 v 8:11® hogen
-
byl sem několikrát Vltavu, ale zatím nic
- Úterý 9. dubna 2013 ve 22:21® PetrZ
-
Rybapych> Já objel všechny tři a k tomu ještě Blanici a nic moc. Až teď v neděli se mi povedl slušný tloušť právě na Blanici
- Úterý 9. dubna 2013 v 19:24® Rybapych
-
Ahoj,tak chlapy,jak to vypadá u vody?Už se také chystám a nemám představu kam,byl jste někdo na Vltavě,Lužnici,Malši?Díky
- Pondělí 1. dubna 2013 ve 13:44® sparta476
-
Ahonz> čus chceš se někdy vypravit někam na ryby jsem z vodnan. až bude nějaky lepší počasí.
- Pátek 22. března 2013 ve 12:12® Taborak Tom
-
Jinak ty stojáky taky nic moc.V Jistebnici,kam rád jezdím je s části led.V zadu se dá nahodit,ale je čas.
- Pátek 22. března 2013 v 11:54® Taborak Tom
-
Tábor a řeka nic moc.Sem tam ta plotice se povedla,ale je hodně bordelu na vodě.V loni touhle dobou to bralo parádně,ale to tím počasím.
- Úterý 12. března 2013 ve 22:19® TJSS
-
Zdravím všechny kolegy a rybáře s dobrými úmysly a kladným vztahem k přírodě, i po letošní rok jsou v běhu jednoduché stránky o Staňkovském rybníce, pokud se na revír chystáte, znáte ho, atd., naleznete v průběhu roku na stránkách vše potřebné. Pokud budete chtít, pište názory, zážitky, články a zasílejte fotografie úlovků. Děkujeme. rybolovstankov.webnode.cz
- Pátek 8. března 2013 ve 12:05® hogen
-
ahoj všem, byl už někdo na svazovkách a s jakým úspěchem. Já byl 2× ale neúspěch, ani ťuk
- Pondělí 4. března 2013 v 11:51® simpanz
-
Dobrej ,nevite jak to vypada na Taborsku s rybnikama jestli uz rozmrzli?????Musim totz jezet v posteli sem nemocnej ,ale pristi tejden bych chtel na chvili nekam na ryby?
- Čtvrtek 28. února 2013 v 11:07® mvincik
-
Ahonz> Já už byl(ale to víš) a zrovna jedu zase. Nikdo jinej ti tu od nás od města asi neodpoví. Leda tak CeP, možná časem.
- Středa 27. února 2013 ve 21:00® Jenda17
-
sparta476> čau, je tam spousta ryb a i dost velkých, záleží na výběru místa a na co se chceš specializovat ale je tam kapr candát štika amur úhoř sumec okouni
- Neděle 24. února 2013 v 17:08® sparta476
-
zdravim chlapci jak je to s chytaním přes sezonu na vlkovskej pískovnách dá se tam chytat normálně na jihočeskou povolenku nebo je tam nějaká zvlaští díky za odpověd. co je tam převážně za ryby jestli to tam bere.
- Pátek 22. února 2013 v 18:28® Frenk35
-
Dírky v Údraži u Albrechtic nad Vlatavou
- Čtvrtek 21. února 2013 ve 13:49® Ahonz
-
Někdo ze Strakonicka,kdo už vyrazil provětrat náčiní??
- Pátek 15. února 2013 v 15:11® sparta476
-
schanim někoho kdo by na jaře jezdil na ryby někam okolo vodnan nebo kdekoliva aby měl auto bohužel nemam.na cestách bysme se nějak domluvily jak byse to platilo.vilimek6@seznam.cz
- Středa 13. února 2013 ve 21:10® TJSS
-
PetrZ: jo, to bývá, ale u těch skautských tábořišť rybky byly vždycky… Nádherný plotice, hrouzci a pstruzi, ale je pravda, že to je moje praxe snad 15let stará
… Každopádně foto tam jde ulovit vždycky a fotit si myslím, že je co.
- Středa 13. února 2013 ve 20:23® PetrZ
-
TJSS> Tak já už mám povolenku měsíc, ale ještě jsem nevyrazil. Uvidíme kdy to půjde. Když je ta velká voda tak bych se kouknul na Dračici s foťákem, jak to tam vypadá s vodou. Když tam jdu jednou dvakrát v létě s mouchou tak bývá skoro na suchu.
- Středa 13. února 2013 ve 20:17® PetrZ
-
casper> Tak mě napadá, že taky Rybníkářství Hluboká provozovalo dírky na Mydláku, ale to prý skončilo. Teď se dírkuje na Jaderným, ale není led… http://www.rybarstvihluboka.cz/…v-na-dirkach
- Středa 13. února 2013 v 16:35® TJSS
-
casper: jj, v místním sále jsem se taky už párkrát válel
Tradiční zábavy pod taktovkou skupiny Sarah
A s Matějem jsem chodil na stejnou školu, dneska už ani nevím jak ten mladší žije… Závodí vůbec ještě? Jinak ty dírky tady, to není žádnej šlágr…
- Středa 13. února 2013 v 16:31® TJSS
-
PetrZ: piic, pískovny pod ledem, rybky spí a většina povolenek se u nás stejně vydává až na schůzi 23.2. … řeka je teď tak akorát v mírným nadstavu, jinak všichni čekáme na teplejší počasí…tady těch zimních lovců moc není…
- Středa 13. února 2013 v 11:17® casper
-
TJSS> jasně
nad jeho vítěznejma věncema leju v Jílovicích na návsi pívo
Fakt nikdo nevíte revír na dírky? České Budějovice, Třeboňsko, Suchdol?
Všude hromada rybníků mi neříkejte, že se nikde nechytá
- Úterý 12. února 2013 ve 23:07® PetrZ
-
TJSS> ještě koukám, že jsi ze Suchdola, nevíš, jak po tý oblevě vypadaly pískovny? jestli tam už bylo kam nahodit? chtěl jsem tam zajet ale zase přituhlo
- Úterý 12. února 2013 ve 23:04® PetrZ
-
TJSS> jestli se nemýlím tak je to někde okolo sjezdovky Kozí pláně mezi Kaplicí nádraží a Krumlovem, ale asi snad to je zavřený, málo mrazu…
- Úterý 12. února 2013 ve 21:23® TJSS
-
casper: Piiiccc, Jílovice?Rodiště motorkáře Kuby Smrže:) Bydlím kousek odsud, ale dírky široko okolo nic, snad jen o Kaplici se mluví, tam někde…
- Úterý 12. února 2013 v 10:20® casper
-
Ahoooooj, jedu na víkend na chalupu do jílovic u třeboně,tak se chci zeptat, jestli tam poblíž místńáci neznáte nějaký dobrý revír na dírky? Třeboňsko, Novohradsko?
- Neděle 3. února 2013 v 17:41® mvincik
-
Ahonz> Nene, to jsem nebyl já.
- Neděle 3. února 2013 ve 14:56® Ahonz
-
mvincik> a nenejels náhodou na kole a pak přes most u hradu??
- Pátek 1. února 2013 ve 23:35® mvincik
-
Ahonz> Já byl. Byl to boj, ale šlo to, něco se povedlo. Až odteče to bílé svinstvo, bude líp.
- Čtvrtek 31. ledna 2013 v 18:07® Ahonz
-
zdravicko kolegove, uz jste nekdo odhodlal nekam na ryby?? a nemyslim na dirky, proste nekam na svazovku..
- Pondělí 28. ledna 2013 ve 20:52® Frenk35
-
Víkendové dírky,Ůdraž.