Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 24. ledna 2013 v 0:57® mvincik
-
Frenk35> Jsi s touto reklamou už trapnej. Jak tady tak „jinde“.
- Středa 23. ledna 2013 ve 14:08® Frenk35
-
Ahoj http://www.chytej.cz/reklama/
Tento příspěvek byl editován 24.1.2013 00:01:10 administrátorem regulus. - Úterý 15. ledna 2013 v 19:20® Frenk35
-
NEVYŽÁDANÁ REKLAMA! POKUD CHCETE INZEROVAT, KONTAKTUJTE NÁS, URČITĚ NĚCO VYMYSLÍME.
Tento příspěvek byl editován 15.1.2013 18:56:59 administrátorem HaDová.
Důvod editace: Příspěvek neobsahoval relevantní obsah. - Pondělí 7. ledna 2013 ve 21:13® larm68
-
nevite nekdo kolik ryb dali na podzim na MNICH vNETOLICICH? dik
- Pátek 14. prosince 2012 v 0:09® HaD
-
PetrZ> to mi vůbec nedošlo, pravdu máš
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 23:17® PetrZ
-
Segoves> tak to Blanice ani Lužnice taky nebude asi to pravý. Možná tedy pokud vyrazím tak budu muset někam na Vltavu.
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 21:46® Ahonz
-
Lipno je blbý,ze tam vubec neznám :-/ na orliku jsem byl jen na zacatku u Jistece a zamrzlo uplne..tak ze by třeba někde dolejc pod Podolakem..?
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 21:37® Segoves
-
PetrZ> Malše je hodně zamrzlá ale pod Hněvkovicema to docela teklo
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 21:06® PetrZ
-
David Havlíček> Boršov nad Vltavou? Pokud ano tak to je pstruhovka takže už zavřeno…
Já přemýšlím, že bych o víkendu zkusil kouknout na Malši a nebo někam pod Lipno. Buď vyrovnávačku nebo okolo Krumlova…
- Čtvrtek 13. prosince 2012 v 15:45® HaD
-
Ahonz> Lipno je zamrzlé? Případně Orlík. A co Boršov?
- Čtvrtek 13. prosince 2012 ve 13:06® Ahonz
-
Zdravim kolegové,nevíte jestli je možné nekde u nás v kraji ještě zavlacet?? Řeky uz jsou marné,o vikendu jsem byl.zkusit otavske rameno orliku a taky jako na zimaku..prý snad vltavské by jeste nemuselo byt marné..?
- Středa 12. prosince 2012 v 18:06® Jenda17
-
dík za info, kdyby ste nevěděli co dělat tak začínaji o víkendu dirky
- Úterý 20. listopadu 2012 v 1:08® osprey
-
Jenda17> Není zač. A zkus to hned. Teď je po výlovech, možná by zrovna byla ta správná doba.
- Úterý 20. listopadu 2012 v 0:07® Jenda17
-
osprey> děkuju za info :
- Pondělí 19. listopadu 2012 ve 23:49® osprey
-
Jenda17> Okounka chová vodňanská rybářská škola v objektu svého pokusnictví. Když se daří, tak je i prodává.
Tak se tam zkus zeptat.
- Pondělí 19. listopadu 2012 ve 23:43® Jenda17
-
čau, chci se zeptat zda nevíte o někom kdo by měl možnost okounka pstruhového, rád bych jej koupil, děkuji za jakoukoli informaci email je rybolov@sportcb.eu
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 13:07® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> To je pravda…
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 12:57® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> Variantou bezpečné srkačky je třeba Method feeder. A nemusí se tak chytat jen na feeder.
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 11:29® ssg.Jimmy Wild
-
Kazan> Tak ty jsi asi ta vyjímka, co potvrzuje pravidlo… Je to dobře, že to někdo takhle používá… Třeba se to více rozšíří…
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 10:32® Kazan
-
ssg.Jimmy Wild> používám jí třeba já
a tuším že je tu na ní návod nebo článek o ní, nebo u sousedů, nevím, a hledat se mi to nechce.
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 8:44® ssg.Jimmy Wild
-
Kazan> V tomhle máš pravdu, že by se dala udělat bezpečně. Ale rybář, který by nad tím přemýšlel, uměl to a tak podobně…tak ten by asi byl na takové úrovni, že by chytal spíš na jiné sestavy. Možná to tak někdo dělá…nevím (a bohužel o tom dost pochybuji), ale drtivá většina lidí, co na to chytá, tak chytá na ty klasické a většinou už tak koupené srkačky.
- Středa 7. listopadu 2012 ve 23:15® Kazan
-
mvincik> no, ani se to neodvažuji tipnout
- Středa 7. listopadu 2012 ve 21:34® mvincik
-
Kazan> A kolik myslíš, že nad tím rybářů přemýšlí? Setina…???
- Středa 7. listopadu 2012 ve 21:04® Kazan
-
ssg.Jimmy Wild> srkačka se nechá uvázat bezpečně, tak aby v případě utržení nemusela ryba sebou vláčet krmelec. Srkačka není špatná, opět je to záležitost rybáře jak si to uváže a nebo jestli návazce dá na krmelec.
- Středa 7. listopadu 2012 ve 21:00® ssg.Jimmy Wild
-
jarysek> Já osobně bych srkačku zakázal. Když berou, tak přece chytíš i na jiný systém… :-/
- Středa 7. listopadu 2012 v 18:19® jarysek
-
tak sem se konecne dockal
sice to bylo na srkacku coz nemam moc rad ale pry to tam funguje… tak jsem vytahnul konecne dva kapriky..
jeden dostal svobodu a druhej mnam mnam
- Středa 7. listopadu 2012 v 15:18® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> Jo jo o náčiní to není. A když vydržel toho 3,5 kg kapra a ještě jsem v něm cítil rezervu, tak o něj rozhodně strach nemám. Já jsem spokojen a to je hlavní. Ted už jen trochu víc toho štěstí s ním
- Středa 7. listopadu 2012 v 15:01® mvincik
-
ssg.Jimmy Wild> Pokud jsi spokojen, není co řešit. Navíc když máš vláčku jako doplněk, na ty ryby co tu máme, není potřeba rozhodně nějak přehnaně utrácet.
Já měl a ještě mám svůj první vláčák za cca 900,– a odchytal jsem s ním několik sezon v pohodě. I nějvětší ryby na něj mám. Dnes už mám cajk lepší, ale ryby chytají menší. Je to prostě boj a důkaz toho, že samo náčiní fišle nenachytá.
- Středa 7. listopadu 2012 ve 14:07® ssg.Jimmy Wild
-
osprey> V tom musím souhlasit, že v těch levnějších kategoriích patří určitě k tomu nejlepšímu. Já osobně mám zatím jen dobrou zkušenost. Ale je jasné, že až jednou budu mít možnost, tak si připlatím a koupím si něco lepšího a dražšího. Ale poměr cena/výkon je tu určitě dobrý a prozatím na nic lepšího nejsou chechtáky.
- Středa 7. listopadu 2012 v 10:56® osprey
-
ssg.Jimmy Wild> Okuma se i v těch levných řadách snaží, aby to chytalo. Ono jim nic jiného nezbývá, páč drahé řady oni v podstatě nemají.
Kdes byla, do Prčic, Okumo, když jsem začínal chytat a kupoval ty hrozné klacky?