Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 7. listopadu 2012 v 8:52® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> No nic extra. Nejsem přímo vláčkař. I když poslední dobou vláčím trochu víc než dříve. Pořídil jsem si proutek od Okumy. Myslím, že se jmenuje Lure Mania. A jak jsem říkal je do 20g. Sem na tu naší říčku akurátní
A za 700 Kč v akci krásnej proutek. Až se zase sejdem u vody, tak můžeš mrknout.Pořídil jsem ho po zkušenostech s mým feederem od Okumy. Také mi hrozně sedí a nedám na něj dopustit.
- Středa 7. listopadu 2012 v 0:36® mvincik
-
osprey> Moje řeč!
Tento příspěvek byl editován 6.11.2012 23:36:39 uživatelem mvincik. - Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:53® Scanix
-
osprey> tak vsude se kapri asi tak masivne nesadi, ale tady jo, tim, ze maji hlad, tak zkousi sezrat kde co, daji se chytit na Malsi, Vltave ci Luznici, nerikam, ze pokazde, ale sance je velka. Nekter pstruhovky jsou na jare taky moznost, jak si vedle duhone lapit kaprika
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 20:03® osprey
-
Scanix> Přijď ho chytit sem a přejdou tě roupy
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 14:50® mvincik
-
Scanix> Já se také nedivím, jen ptám. U nás je to jiná, pokud nelovíš v hejnu kaprů, je to opravdu výjimka. Jinak rybníček si pamatuji, byl to můj druhý přívlačový kapř.
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 14:21® Scanix
-
mvincik> ja mam kapru za hubu dost, ted na podzim to neni az tak neobvykle, zvlast na rekach, vsak jsi to videl i na tom rybnicku na jare, ze to jde
Letosni podzim zatim jen jednoho z minula, ale par dalsich zaberu bylo
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 14:07® mvincik
-
ssg.Jimmy Wild> To je dobře. Co jsi to pořídil za sestavičku??
Jin ak máš pravdu, většinou když už člověk chce, slušnější gastrofiška ne a ne přijít. na druhou stranu, to by bylo to poslední, co by mě trápilo.
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:47® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> Jinak máš pravdu, že při té váze to byl na mém proutku do 20g slušnej boj. Ale aspoń jsem vyzkoušel co ten proutek vydrží a jak se chová. Mám ho teprve měsíc a kousek. A musím říct, že to bylo parádní. Zatím s ním naprostá spokojenost.
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:46® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> Člověče za hubu. I když píchlý byl z venku dovnitř, tak nevím
Byl jsem s oběma klukama a ty hned začali… Taťkoó necháme si ho… Sníme hoó… A tak to měl nakonec chlapec spočítaný
Je fakt, že už docela dlouho rybu neměli, tak budou mít alespoń něco zdravějšího
Jinak já osobně mám už delší chuť na štiku nebo na candáta, protože jsem letos zatím všechny pustil… Ale znáš to. Když už dojdeš k tomu, že by sis chtěl něco nechat, tak zase nemůžeš chytit slušnější rybu ať děláš co děláš
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 13:28® mvincik
-
jarysek> Kapř se muší vysedět!
ssg.Jimmy Wild> Za sako či za hubu?? Ta váha už je slušná fiš.
- Pondělí 5. listopadu 2012 ve 13:28® osprey
-
jarysek> Zkvalitni krmení, zjemni a sedni někam, kde se kapři v tuhle dobu loví (třeba v jiných letech). Ono se jim moc nechce, ale žrát musejí. Já si to s nimi vyříkal asi před měsícem, teď mě zajímají ryby s různým stupněm pruhovanosti, žíhanosti a tak.
- Pondělí 5. listopadu 2012 v 9:55® ssg.Jimmy Wild
-
jarysek> To přijde, když to zrovna nečekáš… Já ho včera uvláčel… Měl 3,5kg
- Neděle 4. listopadu 2012 v 18:43® jarysek
-
taky ted nak nemuzu nic chytit… jezdim vsude mozne
hluboka, C.B, Korensko, Tynsko a taky bida…
chtel sem si chytit nakyho kaprika ale asi si ho zajdu koupit
- Úterý 9. října 2012 ve 12:43® osprey
-
Ahonz> Nikdy jsem neměl problém s rybami. Jen s velkými rybami, kterých je málo a časem na ryby.
Ona letos nebyla velká povodeň, takže v řekách je co žrát a ryby se nemusejí jako blázni vrhat na všechno, co jim tam kdo hodí.
Až projde nějaká velká voda, obrátí dno a nebude co huby, tak najednou uvidíš, jak to začne brát. Pak se to všechno vyzabíjí a jede se od začátku. Už jsem takovéhle cykly zažil tři, tuším v letech 1995, 2002 a 2009. Někdy se to svezlo i do následující sezóny, třeba v roce 2003 skoro nebyl dravec, ale v řece pořád ještě byly spousty kaprů vyplavených v předchozí sezoně z rybníků. Chytali se skoro sami, stačilo jen někde trochu nakrmit.
- Neděle 7. října 2012 v 19:59® mvincik
-
Ahonz> Lepší se to. Záleží co chytáš, dravci začínají být aktivnější a prasečkinové se sypou po výlovech. Oboje tedka půjde lépěji.
Soběšice neznám, jen co ho měli Strkanická MO a to to tam podle zpráv za moc nestálo. Teďka těžko říct…
- Neděle 7. října 2012 ve 13:49® Ahonz
-
krome toho, mate nekdo zkusenosti s soukromym revirem – Prehrada Macice u Sobesic? nedavno jsem o nem slysel, tak jestli to ma cenu
- Neděle 7. října 2012 ve 13:28® Ahonz
-
Zdravicko pratele Petrova cechu, jsem tu v diskuzi novy, tak zacnu zlehka – taky vam na na zdejsich revirech ted vubec neberou?? Jako samosebou vzdycky nejakou supinu dostanu, ale posledni skoro mesic skoro ojedinele ryby a to zkousim vsechno mozny.. :-/
- Pondělí 17. září 2012 ve 13:46® Bigpista
-
mvincik> Paráda, ozvu se v SZ…
- Pondělí 17. září 2012 ve 13:23® mvincik
-
Bigpista> Pokud nebudu toho času na Moři, snad bych si nějaký čas dokázal udělat. Zatím je to ale daleko, upřesníme to, šel bych rád.
- Pondělí 17. září 2012 v 9:01® Bigpista
-
mvincik> Pane magistře, neměl bys čas na ryby poslední víkend v září? Budu v ST a protože to bude prodlouženej víkend, tak bych měl mít i dost času na fiše…
- Neděle 16. září 2012 ve 20:56® mvincik
-
polenal> Upřímně si pane kolego myslím, že se jen tak nikdo neozve. A pokud, určitě nebude prozrazovat své fleky, jelikož to je v dnešní době takřka vražda.
Jedině pak po nějakém tom hlubším poznání, třeba po několika vycházkách na neutrální vodě… Ikdyž ani tak to nevidím nijak valně s těma místama.
- Neděle 16. září 2012 v 19:21® polenal
-
Ahoj je tu někdo z Jindřichova Hradce s kým by se dalo chodit na ryby a ukázal mi místa na zdejších revírech?Nemám s kým chodit na ryby, potřeboval znovu nakopnout do té chytací nálady.Chytám hlavně plavanou, feeder, přívlač.Můžeme zajít občas i na
.
- Úterý 4. září 2012 ve 12:47@ Petr Skala
-
Na rybník Popelov u Kardašovy Řečice jsme vždy rádi zavítali. Příjemné rybářské prostředí a tolerantní přístup místního správce byly pro nás vždy dobrým rybářským zážitkem. V poslední době, zejména po nástupu porybného Žaluda, se však hodně věcí změnilo. V nabídce se dočtete, že na denní povolneku můžete chytat ryby, ale to se novému správci moc nelíbí. Problémy začaly tím, že chytáme moc velké ryby a postupně se hledaly zástupné problémy, jak nás z rybníka vypudit. Chápu, že správce má rybník na starosti a chce jej udržovat v pořádku. Pak ale nechápu, proč – když vidí nějakou nepravost (údajně příliš velkou rybu, že někdo dělá nepořádek na břehu apod.), že okamžitě nezasáhne, ale píše dopisy, že někdo, nekdy udělal něco…
Pro ostatní rybáře jenom připojuji upozornění, aby při návštěvě rybníka Popelov byli velmi obezřetní a domluvili si podmínky sportovního rybolovu hned při zakoupení povolenky.
Petrův zdar, Petr
- Čtvrtek 30. srpna 2012 v 9:00® ssg.Jimmy Wild
-
JHolc> Ale jo chodí, ale nějak není až tak s čím se chlubit. Ani ne tak vůli množsví, ale nějak se nadaří žádné zajímavé kousky ať už druhově nebo velikostně.
- Středa 29. srpna 2012 ve 21:36® PetrZ
-
JHolc> Ale jo, občas… Pondělí večer, úterý odpoledne Velká Tušť – prakticky bezrybka. Dneska odpoledne Vltava v ČB a celkem pěkně jsem si zachytal bílou. Tak to celkem jde
- Středa 29. srpna 2012 ve 21:27® JHolc
-
Tak jak? Jihočeši nechodí na ryby?
- Čtvrtek 16. srpna 2012 v 15:00® hant
-
osprey> u nás v Plzni jen cejni a přesně jak říkáš opatrně a neochotně. Voda jako brčál a kapři ve sloupci a na hladině. Chytit kapra se rovná zázraku. Ale je jeden revír kam si chodíme zvedat sebevědomí. Za 4 hodiny asi 25 kapříků.
- Středa 15. srpna 2012 ve 23:32® osprey
-
hant> Ryby normálně berou. Podle toho, co jsem viděl, jsou opatrnější než obvykle (výrazně horší kvalita záběrů, menší ochota najíždět do krmení), rozjeté do plochy a hodně času tráví ve sloupci.
- Středa 15. srpna 2012 v 18:11® hant
-
BigMike>
tak podle zpráv od vody je to otrávený dlouhodobě v mnoha krajích.
- Středa 15. srpna 2012 ve 13:47® BigMike
-
hant> ale vyskytují, jen to někdy zmrtví jak po otravě.))