Chytej.cz

České Budějovice a okolí

V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 14. srpna 2012 v 9:40® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> Zřejmě z toho důvodu pitné vody. Kdyby se tam dalo boatovat, docela bych se tam vyřádil. Takhle mě to také moc netáhne…

Úterý 14. srpna 2012 v 9:09® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

JHolc> Jo je to těžká voda a hlavně se mi zdá, že je tam uděláno maximum proto, aby tam nikdo rybařit nemohl. Jinak by to byla pěkná voda. Ale mě už tam nikdo neuvidí :-D

Neděle 12. srpna 2012 ve 21:38® hant
hant

Zdravím kolegy. Vrátil jsem se z dovolené kde jsem chytal na Lužnici a to v oblasti Skalice. Vzhledem k počasí které panovalo v minulích dnech a přineslo četné srážky se prakticky na Lužnici nedalo chytat. Voda nesla bordel a byl velký průtok. Nejvíc se chytali cejni a sumíci. O kapra jsem nezavadil ani náhodou. V blízkosti se nabízeli ještě dvě pískovny. Bohužel ani tam nebyl úspěch. Jen cejnci. Podle místních se na těch pískovnách ani kapři nevyskytují. Tak snad příští rok. :-D :-D

Pátek 10. srpna 2012 v 16:31® JHolc

ssg.Jimmy Wild> Ještě jsem zapomněl, pozor na parkování, policajti to vybírají pravidelně i na těch nejnesmyslnějších místech. A krom policajtů sem tam něco vyberou i cikáni z Prachatic, nebo Husince…

Pátek 10. srpna 2012 v 16:19® JHolc

ssg.Jimmy Wild> Ryb je tam dost, ale je to zatraceně těžká voda. Hodně štěstí, budeš ho potřebovat…

Pátek 10. srpna 2012 v 15:19® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> Byl jsem tam s JHolcem. Jsou tam všechny ryby, mě tam mrzí, že se nedá mušit z boatu.

Pátek 10. srpna 2012 ve 12:48® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

moulik> Díky za odpověď. Jsem rád, že mám potvrzené jedny údaje z né moc důvěryhodného zdroje :-) O vnadění vím.

Pátek 10. srpna 2012 ve 12:05® moulik

Jimmy my tam jezdime jsou tam vsechny ryby. pekny candati 65–80cm a sumci taky pekny. nesmis puozivat krmitka a smesi. je to pitny zdroj pro Prachatice.

Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 21:45® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Pánové chytáte nebo chytali jste někdo na ÚN Husinec? Jak to tam vypadá s obsádkou co se týče rybích druhů? A jsou tam třeba i sumíci? Tedy v takovém množství, aby je mělo cenu zkoušet lovit :-)

Středa 8. srpna 2012 v 9:48® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

Kazan> To sedlo :-D

Pondělí 6. srpna 2012 v 6:38® Kazan

Pánbůh zaplať za důchodce, ještě že je na koho hodit vyžrané vody.

Neděle 5. srpna 2012 v 19:44® moulik

Ti je mi jasne,lidi v duchodu tam sedi od rana do vecera,uvidime casem proto jezdim jinam. zkousim ruzne vody. Chystam se do Madarska

Neděle 5. srpna 2012 v 19:37® osprey
osprey

moulik> Žiješ v kraji, kde je rybářů možná víc než ryb a pro většinu je kapr konzumní živočich. Lepší to hned tak nebude.

Neděle 5. srpna 2012 v 10:14® moulik

Dik na orlik je to tak zari rijen pocitam na otave to neni nic moc. Jsou tady pekny kapri ale jinak nic velkyho.

Pátek 3. srpna 2012 v 18:24® osprey
osprey

alda1974> Zarybňování probíhá podle rozlohy, vybíjení podle návštěvnosti. Takže ač tam nechytám, vybíral bych ty věší a odlehlejší.

A jinak nečekej, že tě někdo požene na nějaký top fleky. To už se téměř neděje. Optimisti, co takhle radili na začátcích rybářského Internetu, už se dávno poučili.

Pátek 3. srpna 2012 v 18:21® osprey
osprey

moulik> Na Orlík. Ale budeš muset počkat.

Pak jsou tu soukromáky.

A nakonec Otava, kde se ale nedoptáš. Voda to není velká, velkých kaprů tam není moc a kdo ví jak na ně, bude mlčet.

A počítej s tím, že pokud chceš na Otavě velkého kapra, budeš potřebovat boilies a opravdu dobře vybírat flek.

Pátek 3. srpna 2012 ve 14:49® alda1974

Ahoj, chci zkusit pískovny Vlkov (Veselí n/Luž.) Poradí někdo kterou? Díky.

Středa 1. srpna 2012 v 11:09® moulik

Ahoj chlapi kam mam vyrazit u nas na strakonicku a okoli na velky kapry nevite nekdo diky

Pondělí 30. července 2012 v 10:07® Scanix
Scanix

noba> http://rybarskezavody.unas.cz/act.php?… nebo http://rybarskezavody.unas.cz/act.php?…

Pondělí 30. července 2012 v 1:03® noba
noba

nemá někdo tip na nějaké závody na jihu o víkendu 4.8.?

Neděle 29. července 2012 v 15:49® nyko79

ahoj chlapy chtěl jsem se zeptat zda se můžou na Lipně používat tyčové bojky, a nebo zda to RS tolerují, děkuji

Pondělí 23. července 2012 v 1:21® osprey
osprey

moulik> Kapři jsou všude. Nejradši je chytám tam, kam nejezdí ostatní.

A chytám je málo, moc mě to nebaví.

Neděle 22. července 2012 ve 20:36® moulik

Asi jo a ty chodis kam na kapry hnevkovice nebo lipno i na rece jsou pekny kapri co?

Sobota 21. července 2012 ve 23:26® osprey
osprey

moulik> Kapři normálně berou, třeba ne na Orlíku, třeba ne na Hladné, třeba ne tobě.

Tak sis zachytal aspoň candáty.

Sobota 21. července 2012 ve 21:47® moulik

Ahoj kluci byl jsem ted tyden na orliku na hladne a ulovky nic moc.sumci tak okolo45–50cm a candati 45–60cm. kapr zadny. nevite proc ted nechteji kapri brat diky lukas Sudomer u Strakonic

Pondělí 16. července 2012 v 16:43® Bigpista
Bigpista

mvincik> :-D Neboj, někdy tě zastihnu nepřipraveného!

Pondělí 16. července 2012 v 16:39® mvincik
mvincik

Bigpista> A je to venku…

Pondělí 16. července 2012 v 16:31® Bigpista
Bigpista

mvincik> To řekni rovnou, že se mnou nechceš nic mít :-D

Pondělí 16. července 2012 v 16:28® mvincik
mvincik

Bigpista> Tedy ty si snad děláš prču ne? Já 21.7. odjíždím na dovču a 4.8. se vracím. :-D

Pondělí 16. července 2012 v 16:18® Bigpista
Bigpista

Ahoj kucí jihočeský. Od 23.7. do 4.8. budu ve Strakonicích. Nechcete někdo zajít na ryby?