Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 19. dubna 2012 v 16:33® Ftmči
-
Scanix> Ahoj, letos jsem nezahájil. Pstruhům dám letos pokoj. O to víc se chci po zahájení věnovat MP dravcům. Možná se v květnu zajedu podívat na 24, abych zjistil, jak se tloušťům a potočákům daří…
- Čtvrtek 19. dubna 2012 v 10:44® Scanix
-
Doudleban> Zdar Honzo, co ty, chodis vubec k vode, ze jsem te nepotkal…jak jsi zahajil?
- Čtvrtek 19. dubna 2012 v 8:14® Ftmči
-
osprey> Ono je to samozřejmě i v normálním soupisu revívů pro JČÚS. V bližších podmínkách u MP je to bod 10 u P bod 6.
- Středa 18. dubna 2012 ve 21:55® osprey
-
Jenda17> Na twistery už se muškařilo. Dokonce i vysoce postavený člen RS to praktikoval na podzim na pstruhovce.
Ale jinak mám CS povolenku a tam je v bližších podmínkách pro JČÚS v bodě 10 uvedeno, že lov na veškeré gumy je brán jako přívlač bez ohledu na náčiní.
- Středa 18. dubna 2012 ve 12:57® Jenda17
-
čaudy lidi, koukal někdo z vás na definici muškaření a přívlače pro jižní čechy na letošní rok?? zajímavě upraveno, muška je vše co nemá rotující plíšek či vrtulku a má jeden jednoduchý či dvojitý či trojitý háček
zajímavé, dem muškařit třeba na twistry ne
- Neděle 15. dubna 2012 ve 20:31® PetrZ
-
mvincik> Ale odpoledne, navečer už bude po… Nakonec bude třeba lejt jak z konve a budu línej. To já dokážu
- Neděle 15. dubna 2012 v 19:53® mvincik
-
PetrZ> Dobře, že to není mrtvá voda. A jelikož jsi řekl že na to kašleš, měl by jsi to dodržet. Já nic takého neřekl…
- Neděle 15. dubna 2012 v 18:15® PetrZ
-
Tak jsem se zařekl, že na zahájení kašlu, ale začal ve mě hlodat nějaký červík a přemýšlím, že odpoledne po práci bych na chvilku mohl namočit mouchy. Byl jsem kouknout na Bezdrevským potoce o kterým se tady před časem mluvilo a povedlo se pár rybek. Plotice, tloušť od 10 do 30cm. Něco tam po zimě zbylo
- Neděle 15. dubna 2012 v 17:49® mvincik
-
Scanix> Nálety budou všade, je ale pravda, že (p)opíchaný duhák již není snadná kořist leckdy.
- Neděle 15. dubna 2012 v 17:12® Scanix
-
mvincik> ony ty stojaky jsou po par dnech naletu lidi s igelitkama pak dost tezke vody, nekdy to prekvapi a jindy je to ke vzteku
- Neděle 15. dubna 2012 v 15:32® mvincik
-
Scanix> Jojo, o Kaplických revírech vím. Zbytek neznám, ale můžu poznat.
Tak ať se daří a ať se nevykoupeš, voda není ještě zrovna dvakrát ohřátá.
- Neděle 15. dubna 2012 ve 13:28® Scanix
-
mvincik> mame jich tu nekolik v dostrelu 40km± Dobrkovska Lhotka, Zumberk, Humenice, muskarske pak jeste navic Malce a Kvetonov. Staci si vybrat
- Neděle 15. dubna 2012 ve 13:12® mvincik
-
Scanix> Jojo, tam máte i pstruhový stoják jo? To jsou mi ale věci… Já až budu mít nádobíčko od Jehly pohromadě zase rád navštívím tvou vodu s mušinou. Vidím to tak za 2 týdny.
Kdyby jsi měl chuť, ozvi se a zajeď, Volyńka přeci jen tak rozbouřená nebude.
- Neděle 15. dubna 2012 ve 12:53® Scanix
-
mvincik> nekdy urcite rad mrknu…jeste nevim, jestli stojak ci reka, dle pocasi to bude masox a vody tece jak na Mississippi
- Neděle 15. dubna 2012 ve 12:42® mvincik
-
Scanix> Tak tak. Kdepak budeš Petře zahajovat? Na 24P nebo jinde? Kdyby jsi měl chuť zavýletit, rád tě uvidím i třeba na naší vodě. Ale těžko tě tu na co nalákat, leda tak na krajinu.
- Neděle 15. dubna 2012 ve 12:26® Scanix
-
mvincik> spravne jen houst
- Neděle 15. dubna 2012 v 11:55® mvincik
-
ssg.Jimmy Wild> Jakej hnus? Troška deštíčku no. Alespoň nebudeme mít u vody takej tlak, hodně kusů to odradí.
- Neděle 15. dubna 2012 v 11:46® ssg.Jimmy Wild
-
spike-cz> Myslím, že to je všude stejný… Neprší asi jedině někde pod mostem a pod. Je to hnus…
- Neděle 15. dubna 2012 v 10:14® spike-cz
-
Kde teď chlapy neprší a kam v tomhle hnusu na ryby?
- Pondělí 9. dubna 2012 v 19:59® jirkatrebon
-
Ahoj jak to vypadá na Vlkově na pískovnách.Byl jste tam letos někdo?
- Sobota 7. dubna 2012 ve 12:21® mvincik
-
Uchaazim> Kapři při chuti jsou, podle posledních zpráv. Záleží ale kde, kdy a jak.
- Sobota 7. dubna 2012 v 11:22® jižan
-
Uchaazim> když jsi toho byl tolikrát svědkem, tak doufám, že jsi proto, aby se to neopakovalo, něco málo udělal!
- Čtvrtek 5. dubna 2012 v 19:15® Uchaazim
-
Zdravím kolegové, nevíte jak to vypadá na Lipně? Už jsou kapři při chuti? Nebo tam jezdí zas jen rusky mluvící spoluobčané na candáty, jak už jsem byl několikrát z jara svědky?Díky a Petrův zdar
- Pondělí 19. března 2012 v 19:06® František
-
PetrZ>Mluvíš mi z duše
- Neděle 18. března 2012 ve 22:30® osprey
-
PetrZ> Krásné vody, o kterých píšeš. Jen co je pravda…
- Neděle 18. března 2012 v 19:31® PetrZ
-
František> Kdepak trofejní kusy, nejraděj, když je čas, vyrážím na horní Blanici, Lužnici nad Majdalenou a nebo právě takový říčky jako je Smutná nebo Koštěnický potok. Dostanu se tam parkrát za sezonu, ale tam se dá každá ryba považovat za trofejní, je tam většinou klid a když se zadaří něco třeba na vlastoručně umotanou mouchu tak jsem spokojený. Je to o relaxu, odpočinku…
- Sobota 17. března 2012 ve 22:57® osprey
-
František> Jo, vydry s tím umějí zamávat. Ale tady už jsou ryby v pohybu, takže nejsou jen na místech, kde zimovaly.
- Sobota 17. března 2012 v 19:42® František
-
PetrZ> Jo dobrý to bylo
Tento příspěvek byl editován 17.3.2012 19:46:26 uživatelem František., první vycházka, první zásek švih zápěstím jako při vláčce. Úplně jsem zapomněl, že držím v ruce to plačkářský ráhno. Dvaceticentimetrovej cejnek se rázem změnil v létající rybu. Pak už jsem se víc hlídal a ostaní už šli z vody kultivovaným způsobem
. Jinak s Černovičákem je to tak, že si musíš zjistit od domorodců, v kterém úseku zimovaly vydry (tam je to holt marný). Kaprař nad ním asi ohrne nos, ale na vláčku je vděčnej revír (pokud teda nejdeš po trofejních kusech).
- Pátek 16. března 2012 ve 22:54® PetrZ
-
František> Tak jak dopadla ta plavačka na černovickém potoce, pokud se můžu zeptat? Nedávno jsem projížděl mapy na netu a přemýšlel jsem, že zkusím prozkoumat právě Černovický, Dírenský potok a taky Smutnou…
- Pátek 16. března 2012 v 11:55® František
-
mvincik> Super, kdy to je ve hvězdách, bo máme teď doma i v práci dost nabitý kalendář, ale na co, tak to bych věděl okamžitě, (ale to teď nejde): na vláčku! Jenže nejdřív bych asi radši udělal takovou obhlídku vody „s domorodcem“
Tento příspěvek byl editován 16.3.2012 11:58:13 uživatelem František.. Třeba s feedrem, nebo opravdu jen se tak projít kolem řeky. Nečekám prozrazení top fleků, spíš abych se zorientoval, kam má smysl jít a kam ne (čas je s přibývajícím věkem čím dál vzácnější). Jinak za hoďku vyrážím na Černovický potok zkusit se naučit plavanou (bude strašný to sadomaso), ale do 16.6. jsou to už jen 3 měsíce