Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 15. března 2012 ve 20:05® mvincik
-
František> Zdravím kolego. To vůbec není nemožné, je jen otázka toho, kdy, kde a na co…
- Čtvrtek 15. března 2012 v 19:37® František
-
mvincik> Ahoj, koukám, že máme stejného zaměstnavatele
Tak se chci zeptat, nebylo by možné potkat se během jara někde u vody u vás ve Strakonicích?
- Úterý 13. března 2012 v 10:45® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> Také jsem na to místo na Bezdrevském potoku mrknul a vypadá zajímavě, co?
- Úterý 13. března 2012 v 10:42® mvincik
-
koy> JJ, mrknu, díky za info!
- Úterý 13. března 2012 v 9:47® koy
-
mvincik>je to níž po proudu cca 1,5km od hřiště,koukni do mapy 49°5'6.392"N 14°17'46.504"E
- Pondělí 12. března 2012 ve 21:40® Scanix
-
PetrZ> Vyraz na Malsi nad soutok, je to ve meste, ale ryby tam jsou…je to chytatelne, voda z Lipna potece urcite do dubna a mozna i dale, Sumava bude odtavat a Lipno je dost plne…Velka voda ale nevadi ani tak, je je treba najit, kde ty rybky jsou, ale uz je to snazsi, ukazuji se pri slunecnem pocasi i u hladiny
- Pondělí 12. března 2012 ve 21:11® PetrZ
-
Scanix> Až přestanou upouštět Lipno tak zkusím s plavačkou jak to pod tím papírenským vypadá. Ale zatím se mi stejně ty ryby nějak vyhýbají. Jen na na mouchu jsem zabodoval…
- Pondělí 12. března 2012 ve 20:57® Scanix
-
PetrZ> neco tam jiste zustalo, mrtve to neni, ale chce to ty rybky najit, nejsou uplne vsude.
- Pondělí 12. března 2012 ve 20:39® PetrZ
-
Nevíte někdo, jak to vypadá v ČB mezi papírenským a jiráskovým jezem po napuštění? Zůstala tam nějaká šupina? Jezdívám s dětma s bičem pod papírenský jez bavit se ploťkama a podobnýma rybičkama…
- Pondělí 12. března 2012 v 8:32® mvincik
-
PetrZ> Njn, ono to ty bagry rovnají takřka všade…bez vyjímky.
- Neděle 11. března 2012 v 19:07® PetrZ
-
mvincik> Bydlel jsem asi 15let kousek od Zlivi a Bezdrevský potok jsem měl 500m od domu. Bývalo tam pěkný chytání prakticky od Netolic až k Bezdrevu, kde končí revír. Nej lehká vláčka na okouny, tlouště. Žádný velryby ale zábava byla. Super tůň bývala přímo pod mostem k tomu fotbalovýmu plácku, ale před pár lety po jedný velký vodě ji pěkně srovnal bagr a dneska tam teče 10cm vody…
- Neděle 11. března 2012 v 18:13® mvincik
-
koy> Nový jez myslíš ten u Sedleckého fotbalplacu? Jinak díky za info!
- Neděle 11. března 2012 v 17:58® koy
-
mvincik> na Bezdrevským potoce stojí za prochytání okolí nového jezu,jsou tam ktásní tloušti.
- Pondělí 5. března 2012 v 18:14® mvincik
-
Scanix> Jasná, já budu počítat s tím, že to klapne. A když ne, prd se stane…
- Pondělí 5. března 2012 v 9:25® Scanix
-
mvincik> v pohode, akorat ja ve CT jeste nebudu vedet, jak to bude o vikendu, ale v principu s tim pocitam a nemelo by to nic snad ohrozit.
- Pondělí 5. března 2012 v 8:16® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> Také jsem na Bezdrevský potok často koukal. Kdyby ses tam vypravil, tak dej echo, jak to tam vypadá. Je to sympatická voda takhle z auta.
- Neděle 4. března 2012 ve 20:01® mvincik
-
Scanix> To jsem si myslel. Neva, proutí si asi i tak vezmu a pozastavim se cestou dom na půli cesty.
Dáme si vědět asi už raději ve čtvrtek, jelikož budu možná z pá na so v ČB chrnět, tak abych si připravil vše již ve čtvrtek. To je ale ještě času hafó.
- Neděle 4. března 2012 v 19:47® Scanix
-
mvincik> jo kamo, pres tyden leda pozdeji odpoledne, takze to je marnost, uvidime, jake bude pocasi, dame si vedet v patek.
- Neděle 4. března 2012 v 19:36® mvincik
-
Scanix> Jj, oni ubývají nejen u vás. Já letos za 4 vycházky nechytil víc jak čtyřicítku.
V tu sobotu bych se po škole rád pozdržel. Zítra tam jedu na jedníní na 10h, ale to si nedělám iluze, že by jsi měl čas…
- Neděle 4. března 2012 v 19:23® Scanix
-
mvincik> no takovych tu byvalo vicero, ale dost jich ubylo, na to, ze to byl jediny tloust dne, to potesil moc
- Neděle 4. března 2012 v 18:41® mvincik
-
Scanix> Určitě, taky není přece žádný párátko.
Jinak gratulace k pěkné fišce, padesátník už stojí za to.
- Sobota 3. března 2012 ve 21:06® Scanix
-
mvincik> myslim, ze to Osprey vistihl dobre, lip to snad ani nejde…Tim myslim jak to rybareni a hledani tak ten Bezdrevskej potok
- Sobota 3. března 2012 v 19:23® mvincik
-
osprey> Chápu…
- Sobota 3. března 2012 v 19:19® osprey
-
mvincik> Všichni v tom máme rezervy. Ale jde o to, že si tu cestu člověk musí prošlapat sám.
Kdykoli jsem se pokusil si ji zkrátit, ukázalo se to jako chyba.
- Sobota 3. března 2012 v 19:08® mvincik
-
osprey> A právě v tomto obojím mám ještě veliké rezervy. Budu na tom makat!
- Sobota 3. března 2012 v 18:48® osprey
-
mvincik> Voda, kde nejsou fleky vidět na první pohled, tě naučí se dívat. Velká voda, kterou nestihneš celou oběhat, tě naučí myslet.
- Sobota 3. března 2012 v 17:58® mvincik
-
osprey> Nehoním, jen tak přemýšlím. A já když začnu přemýšlet…
Jinak jak vypadá naše řeka ve městě v tuto dobu, jsi asi viděl…
Otázkou je, že ty ryby, co tu byly asi zřejmě budou o jez nížejc, ale tam to moc neznám, podívám se tam.
Jinak nad velikým jezem je to veliké, ikdyž některá místa, kde tam ty ryby jsou vím. Nijak zázračně to tam ale neznám, na druhou stranu. Jak je to tam hodně široké, moc mě to tam neba.
Tento příspěvek byl editován 3.3.2012 18:05:30 uživatelem mvincik. - Sobota 3. března 2012 v 17:52® osprey
-
mvincik> Tloušti možná, jesena bych tam nehledal.
Kam se furt honíš? Máš ve městě řeku, kde je pořád ještě ryb dost.
- Sobota 3. března 2012 v 17:36® mvincik
-
osprey> Jasan, díky. Přemýšlel jsem právě o tom tam pozastavit a zkusit to. Říkal jsem si, že by to mohl být domov tloušťáků, jesenů a podobných druhů, vhodných pro plavačku. Otázka je ale, zda tedy není lepšejší vyrazit poblíž domovu…
- Sobota 3. března 2012 v 17:23® osprey
-
mvincik> Navštívil jsem. Je to velmi specifická voda. Ideální je, když se do ní vypláchnou rybníky. Často se ale to nadjezí, co na něj cestou koukáš pro změnu vypustí a pak tam toho moc nezůstane.
Takže pokud nejsi místní a nevíš „kudy koza de“, ber to trochu jako loterijní záležitost.