Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 3. března 2012 v 17:18® mvincik
-
Přátelé, navštěvuje někdo z vás revír Bezdrevský potok 2 a 1 poblíž obce Sedlec??
Vždy, když jedu do ČB si říkám, že je to na pohled zajímavá malá voda, tak by mě zajímalo, jaká rybí osádka a jak hojná se tam vyskytuje.
Pokud někdo zná a nechce veřejně, i za SZ budu velice potěšen. Díky
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:33® osprey
-
mvincik> Nevím, co bude zítra. Pošli mi kdyžtak osobkou svoje představy. Nic ale neslibuju.
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:19® mvincik
-
osprey> Těžké to je, bohužel dříve, kde byla bílá ryba na hod dnes není ani tam. Natož pak jinde a ted v zimě.
Zítra se chystám na tvou vodu. Pokud bys chtěl vyvenčit tvé tělo, může být. Pojedu asi zkusit štěstí někam nížejc než minule…
Tento příspěvek byl editován 27.2.2012 13:20:17 uživatelem mvincik. - Pondělí 27. února 2012 ve 13:07® osprey
-
mvincik> Problém je, že je to těžký. Míst, kde se v tuhle dobu dají chytit ryby, je málo a rok od roku je to tam horší.
Naštěstí velká část ryb zimuje v takové té anonymní vodě v nadjezích, takže v řece pořád něco zbývá.
Ale můžu ti říct, že zatím mám dost problém něco uhonit.
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:01® mvincik
-
osprey> Já neříkám, že nemám, ale asi mi chybí ta šikovnost a větší znalost revíru. Ono nemůžu chtít vše hned, to uznávám. Plavačce či feederu se zase tolik let ještě nevěnuju, abych byl na vysoké úrovni. Snaha posunout se dál ale je.
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:51® osprey
-
mvincik> Máš je tam. Jen je třeba je hledat. Ostrá je u vás běžnější. Podoustev chytneš spíš dole na O1.
Uznávám, že na Scanixově je to mnohem snazší.
- Pondělí 27. února 2012 v 11:17® Scanix
-
mvincik> tak uvidime, treba se neco povede
- Pondělí 27. února 2012 v 11:03® mvincik
-
Scanix> To je slovo do pranice. Rád bych konečně nejakou ostrou či podoustev, taky okolo mého města se mi ne a ne poštěstit…
- Pondělí 27. února 2012 v 10:15® Scanix
-
mvincik> no myslim, ze ted o vikendu, pokud nebude nejak vyrazne prset, tak by to mohlo byt v pohode, snih tu defacto nikde neni, ledy odtavaji, reka je uz temer cista, tak proc ne…
- Pondělí 27. února 2012 v 9:40® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> A až to klapne tak můžeme vyrazit spolu…
- Pondělí 27. února 2012 v 9:30® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> Určitě to zkus… I kdyby nic nepřišlo, tak ten pocit být zase na řece ne super
- Pondělí 27. února 2012 v 9:16® mvincik
-
ssg.Jimmy Wild> Já chci vyrazit asi už zítra. Podle Ospreye je vidět, že už to někde jde, tak si místo najdu. Navíc co jsem z mostu čučel, kde byl v pátek ráno souvislý led, v sobotu po něm ani památky. Otázka je, jaký je stav vody, uvidí se…
- Pondělí 27. února 2012 v 9:09® ssg.Jimmy Wild
-
mvincik> Včera jsem to už nevydržel a šel s tou novou matchkou k řece. Našel jsem si kousíček volné vody bez ledu a asi něco přes hodinku tam strávil. No byl jsem bezrybka, ale když jsem viděl ty odplouvající kry a lámající se led, tak mě to těšilo, že ta zima už fakt odchází. Tipuji, že to tam příští týden už bude volné na místě, kam bych chtěl jít.
- Neděle 26. února 2012 ve 22:35® mvincik
-
Scanix> Jojo, asi na tom něco bude. Petře koukej sledovat tvou vodu, rád bych tam u vás v blízké době udělal matchkovou nebo délejc feederovou premiéru.
Pochybuji totiž, že to o dalším víkendu ještě bude na dírky.
- Neděle 26. února 2012 ve 22:14® Scanix
-
mvincik> na tom neco bude, taky mam ten dojem
- Neděle 26. února 2012 v 11:42® hant
-
mvincik> tohle je všude. u nás plundrují ukrajinci. neunikne jim nic co má šupinu a ihned to zamordujou. nějakym měřenim a zápisem si nedělají starosti.Vůbec všeobecně řád jim starosti nedělá. Ty jsou horší než kormoráni.
- Neděle 26. února 2012 v 10:35® mvincik
-
BigMike> No tak neříkám, že je to jediný důvod, ale budu si stát za tím, že ten hlavní. Pochybuji o tom, že by toto někdo povolil třeba jen pro mé modré oči.
- Neděle 26. února 2012 v 10:17® BigMike
-
mvincik> zajímavý postřeh!
))))))))))))))))
- Neděle 26. února 2012 v 10:07® mvincik
-
hant> Nonstop lov je jen tam, kde mají chaty pražáci a bohatí, aby to mohli přes léto plundrovat.
- Neděle 26. února 2012 v 0:04® BigMike
-
hant> kdepak, nonstop lov tu není, tady na jihu to povolují jen na údolních přehradách. Na Lužnici a okolí nedoporučuji, máme tu jednak „lapky“ a jednak aktivní RS.)))
- Sobota 25. února 2012 ve 23:47® hant
-
BigMike> no doufám že zarybaříme na výbornou. A když ne tak alespoň odpočinek. Nostop lov tam asi není co? Ale toho si užiju dost tady u nás.
- Sobota 25. února 2012 ve 20:19® BigMike
-
hant> tady s krami problémy nejsou, Lužnice roztála pozvolna, je lehce přizvedlá a v klidu.))Pískovny jsou zarybněné dobře, nadjezí dost utrpělo, když se před rokem přes zimu vypustilo šlajsnou, pan majitel mlýna v Roudné stavěl MVE – jak to dopadlo, uvidíš pod jezem sám – hrůza!!!
- Pátek 24. února 2012 v 17:17® hant
-
BigMike> jedeme tam s kamarádem s rodinama a dětma. Chytáme kapráky ale zkoušíme průběžně i dravce. A termín máme od 3.8. na týden. Byla o to docela bitka. Cena je slušná a nejvíc jsou ty pískovny. Jen by mě zajímalo když je to tak blízko Lužnice jestli tam nemaj problémy s povodní jak ucpává led koryto a voda se tlačí ven.
- Pátek 24. února 2012 v 11:19® BigMike
-
hant> ta výdejna jako ryb.potřeby stojí za prd, ale jsou tu ještě dvoje. Jedny asi 150m od těhle, hned u náměstí (to se doptáš)- p.Trešl a pak jedny asi 300 m směrem na Veselí za poštou – p. Pakosta. Ten to má doma v baráku, ven dává jen vývěsku. Kdy tu budeš? Roudná v nadjezí není špatná. Chytáš kapry nebo dravce?
- Neděle 19. února 2012 ve 22:02® hant
-
hant> pardon KARVÁNKY
- Neděle 19. února 2012 ve 21:49® hant
-
BigMike> díky moc za nabídku ale myslím že ten kemp Kravánky bude dostačující.
už jsem ho hledal i na mapě a myslím že to bude to pravé. Ty rybářské potřeby taky nvštívím a to už jen ze zvědavosti. Možná se potkáme u vody jedeme sem http://www.e-chalupy.cz/…avi-1799.php
- Neděle 19. února 2012 ve 20:32® BigMike
-
hant> v so.dopoledne a ve všední dny můžeš v Soběslavi na náměstí v rybářském obchodě pí.Hynčicové. Ale kdybys nestíhal, tak přes léto funguje jako výdejna recepce autokempu Karvánky, je to asi 2 km po E55 od Soběslavi směrem na jih na Veselí nad Lužnicí. Pokud bys chtěl mít 100% jistotu, mohu ti jí koupit a zastavíš se u mě.
Tento příspěvek byl editován 19.2.2012 20:33:26 uživatelem BigMike. - Pátek 17. února 2012 v 18:13® hant
-
Jenda17> ok díky. zaměřím se i tímto směrem. Jde taky o to že nástup na ubytování může být odpoledne a tak abych nemusel vyrazit už ráno abych stíhal otevírací dobu a kdybych jí nestíhal tak abych s chytáním nemusel čekat až do pondělí.
- Pátek 17. února 2012 v 15:42® Jenda17
-
hant> nejlepší je to ve Veselí nad lužnicí, tam prodávaji povolenky jen soboty tak nebude problem, pak už je to jen na domluvě s organizací
- Středa 15. února 2012 ve 22:18® hant
-
Zdravím kolegové. Letos jedu na dovču k Soběslavi a chtěl bych si zachytat na Lužnici a dvou pískovnách v okolí. Potřeboval bych info kde si je možné koupit v den nástupu což je sobota 4.8. hostovačku. A prý to jde i přes net. Nemáte někdo zkušenost a odkaz s kontaktem?? Případně nějaký tip. Díky.