Chytej.cz

České Budějovice a okolí

V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 3. března 2012 v 17:18® mvincik
mvincik

Přátelé, navštěvuje někdo z vás revír Bezdrevský potok 2 a 1 poblíž obce Sedlec??

Vždy, když jedu do ČB si říkám, že je to na pohled zajímavá malá voda, tak by mě zajímalo, jaká rybí osádka a jak hojná se tam vyskytuje.

Pokud někdo zná a nechce veřejně, i za SZ budu velice potěšen. Díky

Pondělí 27. února 2012 ve 13:33® osprey
osprey

mvincik> Nevím, co bude zítra. Pošli mi kdyžtak osobkou svoje představy. Nic ale neslibuju.

Pondělí 27. února 2012 ve 13:19® mvincik
mvincik

osprey> Těžké to je, bohužel dříve, kde byla bílá ryba na hod dnes není ani tam. Natož pak jinde a ted v zimě.

Zítra se chystám na tvou vodu. Pokud bys chtěl vyvenčit tvé tělo, může být. Pojedu asi zkusit štěstí někam nížejc než minule…

Tento příspěvek byl editován 27.2.2012 13:20:17 uživatelem mvincik.
Pondělí 27. února 2012 ve 13:07® osprey
osprey

mvincik> Problém je, že je to těžký. Míst, kde se v tuhle dobu dají chytit ryby, je málo a rok od roku je to tam horší.

Naštěstí velká část ryb zimuje v takové té anonymní vodě v nadjezích, takže v řece pořád něco zbývá.

Ale můžu ti říct, že zatím mám dost problém něco uhonit.

Pondělí 27. února 2012 ve 13:01® mvincik
mvincik

osprey> Já neříkám, že nemám, ale asi mi chybí ta šikovnost a větší znalost revíru. Ono nemůžu chtít vše hned, to uznávám. Plavačce či feederu se zase tolik let ještě nevěnuju, abych byl na vysoké úrovni. Snaha posunout se dál ale je.

Pondělí 27. února 2012 ve 12:51® osprey
osprey

mvincik> Máš je tam. Jen je třeba je hledat. Ostrá je u vás běžnější. Podoustev chytneš spíš dole na O1.

Uznávám, že na Scanixově je to mnohem snazší.

Pondělí 27. února 2012 v 11:17® Scanix
Scanix

mvincik> tak uvidime, treba se neco povede ;-)

Pondělí 27. února 2012 v 11:03® mvincik
mvincik

Scanix> To je slovo do pranice. Rád bych konečně nejakou ostrou či podoustev, taky okolo mého města se mi ne a ne poštěstit…

Pondělí 27. února 2012 v 10:15® Scanix
Scanix

mvincik> no myslim, ze ted o vikendu, pokud nebude nejak vyrazne prset, tak by to mohlo byt v pohode, snih tu defacto nikde neni, ledy odtavaji, reka je uz temer cista, tak proc ne…

Pondělí 27. února 2012 v 9:40® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> A až to klapne tak můžeme vyrazit spolu…

Pondělí 27. února 2012 v 9:30® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> Určitě to zkus… I kdyby nic nepřišlo, tak ten pocit být zase na řece ne super ;-)

Pondělí 27. února 2012 v 9:16® mvincik
mvincik

ssg.Jimmy Wild> Já chci vyrazit asi už zítra. Podle Ospreye je vidět, že už to někde jde, tak si místo najdu. Navíc co jsem z mostu čučel, kde byl v pátek ráno souvislý led, v sobotu po něm ani památky. Otázka je, jaký je stav vody, uvidí se…

Pondělí 27. února 2012 v 9:09® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mvincik> Včera jsem to už nevydržel a šel s tou novou matchkou k řece. Našel jsem si kousíček volné vody bez ledu a asi něco přes hodinku tam strávil. No byl jsem bezrybka, ale když jsem viděl ty odplouvající kry a lámající se led, tak mě to těšilo, že ta zima už fakt odchází. Tipuji, že to tam příští týden už bude volné na místě, kam bych chtěl jít.

Neděle 26. února 2012 ve 22:35® mvincik
mvincik

Scanix> Jojo, asi na tom něco bude. Petře koukej sledovat tvou vodu, rád bych tam u vás v blízké době udělal matchkovou nebo délejc feederovou premiéru.

Pochybuji totiž, že to o dalším víkendu ještě bude na dírky.

Neděle 26. února 2012 ve 22:14® Scanix
Scanix

mvincik> na tom neco bude, taky mam ten dojem ;-)

Neděle 26. února 2012 v 11:42® hant
hant

mvincik> tohle je všude. u nás plundrují ukrajinci. neunikne jim nic co má šupinu a ihned to zamordujou. nějakym měřenim a zápisem si nedělají starosti.Vůbec všeobecně řád jim starosti nedělá. Ty jsou horší než kormoráni. :-O

Neděle 26. února 2012 v 10:35® mvincik
mvincik

BigMike> No tak neříkám, že je to jediný důvod, ale budu si stát za tím, že ten hlavní. Pochybuji o tom, že by toto někdo povolil třeba jen pro mé modré oči. :-)

Neděle 26. února 2012 v 10:17® BigMike

mvincik> zajímavý postřeh! :-)) ))))))))))))))))

Neděle 26. února 2012 v 10:07® mvincik
mvincik

hant> Nonstop lov je jen tam, kde mají chaty pražáci a bohatí, aby to mohli přes léto plundrovat. :-)

Neděle 26. února 2012 v 0:04® BigMike

hant> kdepak, nonstop lov tu není, tady na jihu to povolují jen na údolních přehradách. Na Lužnici a okolí nedoporučuji, máme tu jednak „lapky“ a jednak aktivní RS.)))

Sobota 25. února 2012 ve 23:47® hant
hant

BigMike> no doufám že zarybaříme na výbornou. A když ne tak alespoň odpočinek. Nostop lov tam asi není co? Ale toho si užiju dost tady u nás.

Sobota 25. února 2012 ve 20:19® BigMike

hant> tady s krami problémy nejsou, Lužnice roztála pozvolna, je lehce přizvedlá a v klidu.))Pískovny jsou zarybněné dobře, nadjezí dost utrpělo, když se před rokem přes zimu vypustilo šlajsnou, pan majitel mlýna v Roudné stavěl MVE – jak to dopadlo, uvidíš pod jezem sám – hrůza!!!

Pátek 24. února 2012 v 17:17® hant
hant

BigMike> jedeme tam s kamarádem s rodinama a dětma. Chytáme kapráky ale zkoušíme průběžně i dravce. A termín máme od 3.8. na týden. Byla o to docela bitka. Cena je slušná a nejvíc jsou ty pískovny. Jen by mě zajímalo když je to tak blízko Lužnice jestli tam nemaj problémy s povodní jak ucpává led koryto a voda se tlačí ven.

Pátek 24. února 2012 v 11:19® BigMike

hant> ta výdejna jako ryb.potřeby stojí za prd, ale jsou tu ještě dvoje. Jedny asi 150m od těhle, hned u náměstí (to se doptáš)- p.Trešl a pak jedny asi 300 m směrem na Veselí za poštou – p. Pakosta. Ten to má doma v baráku, ven dává jen vývěsku. Kdy tu budeš? Roudná v nadjezí není špatná. Chytáš kapry nebo dravce?

Neděle 19. února 2012 ve 22:02® hant
hant

hant> pardon KARVÁNKY:-D

Neděle 19. února 2012 ve 21:49® hant
hant

BigMike> díky moc za nabídku ale myslím že ten kemp Kravánky bude dostačující. :-> už jsem ho hledal i na mapě a myslím že to bude to pravé. Ty rybářské potřeby taky nvštívím a to už jen ze zvědavosti. Možná se potkáme u vody jedeme sem http://www.e-chalupy.cz/…avi-1799.php

Neděle 19. února 2012 ve 20:32® BigMike

hant> v so.dopoledne a ve všední dny můžeš v Soběslavi na náměstí v rybářském obchodě pí.Hynčicové. Ale kdybys nestíhal, tak přes léto funguje jako výdejna recepce autokempu Karvánky, je to asi 2 km po E55 od Soběslavi směrem na jih na Veselí nad Lužnicí. Pokud bys chtěl mít 100% jistotu, mohu ti jí koupit a zastavíš se u mě.

Tento příspěvek byl editován 19.2.2012 20:33:26 uživatelem BigMike.
Pátek 17. února 2012 v 18:13® hant
hant

Jenda17> ok díky. zaměřím se i tímto směrem. Jde taky o to že nástup na ubytování může být odpoledne a tak abych nemusel vyrazit už ráno abych stíhal otevírací dobu a kdybych jí nestíhal tak abych s chytáním nemusel čekat až do pondělí.

Pátek 17. února 2012 v 15:42® Jenda17

hant> nejlepší je to ve Veselí nad lužnicí, tam prodávaji povolenky jen soboty tak nebude problem, pak už je to jen na domluvě s organizací

Středa 15. února 2012 ve 22:18® hant
hant

Zdravím kolegové. Letos jedu na dovču k Soběslavi a chtěl bych si zachytat na Lužnici a dvou pískovnách v okolí. Potřeboval bych info kde si je možné koupit v den nástupu což je sobota 4.8. hostovačku. A prý to jde i přes net. Nemáte někdo zkušenost a odkaz s kontaktem?? Případně nějaký tip. Díky.