Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 16. ledna 2012 ve 14:10® osprey
-
spike-cz> Zkopíruj prosím tě, svůj dotaz třeba do Všeobecné, kam chodí Moraváci.
Já jsem si superpovolenku už dva roky nevzal a o nikom z jihočeských chytejáků, kdo by to dělal, nevím.
- Neděle 15. ledna 2012 v 18:01® spike-cz
-
Zdravím vespolek, mám dotaz a prosím o odpověď
Přinesl jsem si papíry na rok 2012, tzv. superpovolenku, ČRS+MRS. Asi jsem si to měl zkontrolovat, ale představa že budu moct už druhej den na ryby mne hnala domů. Pak jsem zjistil, že mi dali asi soupis revírů pro MRS z roku 2011,na netu jsem knížku pro 2012 nenašel. Jsou tam nějaké změny? díky
- Úterý 10. ledna 2012 v 19:04® Jenda17
-
nová ves, krásný ryby od 30 do 45
Tento příspěvek byl editován 10.1.2012 19:04:24 uživatelem Jenda17. - Středa 21. prosince 2011 ve 14:04® fanax
-
Segoves> Co chytám v Budějovicích (od roku 95) jsem RS nepotkal.Chodím celkem pravidelně na plavačku od ledna do konce března jen na Vltavu od DL. mostu dolů.Pak jezdím až do listopadu na Hněvky,tam se dá říct,že kontroly RS chodí¨často a když je povolená 24hod chodí každý pátek pravidelně.Ať se daří.
- Středa 21. prosince 2011 ve 12:30® Segoves
-
osprey> já nadtim jednu chvíli docela přemejšlel aspoň bych byl užitečnej ale nemám na to povahu nebyl bych dobrej porybnej
- Středa 21. prosince 2011 ve 12:23® osprey
-
Segoves> Obvyklá je povolenka zdarma.
Ale věř, že se to nevyplatí. Dělal jsem to dva roky a už bych nechtěl.
- Středa 21. prosince 2011 ve 12:19® Segoves
-
co za to vlastně ta RS dostává? povolenku zdarma nebo jiný výhody? slyšel sem že na boršovskym revíru je profesionální placená RS
- Středa 21. prosince 2011 ve 12:12® Segoves
-
zanda> od římova po plav chytám celej svůj život a taky sem na něj v životě nenarazil akorát od táty vim že tam kdysi nákej pán chodil ale loni sem zaslechl že je porybnej v Doudlebech ale nepotkal sem ho a moc tomu nevěřim…tak někoho takovího potkat tak mi zkazí celej den. já se teda taky vesměs setkal se slušnýna porybnýma kromě jednoho za*rance z křemže ale letos mám kontrolu akorát na lipně
Tento příspěvek byl editován 21.12.2011 11:17:00 uživatelem Segoves. - Středa 21. prosince 2011 ve 12:10® osprey
-
Já chytal v životě v ČB asi dvacetkrát a mám dvě kontroly. Do toho jsem několik těch vycházek odchytal s lidmi, co měli placku v kapse.
To na jiných revírech nemám kontrolu od doby, co jsem v roce 91 přijel poprvé do jižních Čech.
- Středa 21. prosince 2011 v 11:45® zanda
-
Segoves> Já je asi přitahuji, mám pak ještě jednu u Vrbna ale to neberu jako město, jednu u Hluboký a jednou jsem tam přeměřoval podmírovou štiku kterou tam vzal rybář kousek ode mě. Všichni byli v pohodě, dokonce na té Vltavě mám zápis od třech různých lidí, v březnu mi jeden z nich dal půl svého rohlíku abych nemusel jít pryč páč mě už došel.Ale třeba od Římova po Plav jsem nepotkal porybnýho nikdy v životě. Na P vodě mám jen jednu kontrolu a na MP mimo město jich mám ještě pět, taky vše v pohodě jen u toho JH byli trochu napitý a snažili se na mě něco najít, vadilo jim že jsem z CB a chytám u nich…
- Středa 21. prosince 2011 v 11:08® Segoves
-
zanda> to mě taky napadlo tak je dobrý že to je potvrzený
no nekecej tolikrát jo? a ještě na malši tam sem ho nepotkal nikdy..a to sem zjistil že můj matikář co kousek od maláku bydlí je porybnej
a co jakej měli přístup byly v pohodě?
- Středa 21. prosince 2011 v 10:54® zanda
-
Segoves> Nazdárek, taky chodím kolem obou řek každý den, včera jsem se ptal na MO jestli zde můžu lovit a lov není zakázán, jde o průtok který zůstává stejný. Co se týče kontrol mám na Vltavě pod Tyrčlovým jezem 4 a na Malši u maláku 2, tak se mi zdá že po mě jdou.
- Středa 21. prosince 2011 v 9:23® Segoves
-
osprey> hladinou hejbou docela často ale nepamatuju si že by to nechali vypuštěný takhle dlouho myslim že ryb už tam moc nezbylo ale je fakt že vypuštěný to bylo několikrát a vždycky se tam ryby ukázaly
fanax> právě že rybářů je tam plno tuhle sem jich napočítal 5 těsně vedle sebe neviděl sem že by měli záběr. Hele jak je to dlouho co si v budějicích potkal porybnýho? já o něj nezavadil snad 13 let jediný kdo mě kontroloval tak byli letos měšťáci
- Úterý 20. prosince 2011 ve 21:06® fanax
-
Segoves> Ahoj,kolem tebou popisovaného revíru chodím hodně často,myslím si,že hodně ryb splavalo s vodou pod bubny.Samozřejmě,že nízký stav vody pro ryby není dobrý,ale ty co tam zůstanou přežíjí,pokud tam nebudou chodit masaři. RS kontrolu jsem tam ještě nepotkal.Jak už psal níž mvincik je to jasně dané RŘ.Dokud se jím nebudeme řídit všichni a nebudem se chovat k přírodě šetrně,lepší to nebude-naopak.Ať se daří.
- Úterý 20. prosince 2011 v 18:52® osprey
-
Segoves> To už udělali víckrát, pamatuju nejmíň tři případy. Hodně ryb tam vydrží. Akorát se snáz najdou a tak je proberou rybáři.
- Pondělí 19. prosince 2011 ve 21:52® Segoves
-
mvincik> máš pravdu našel sem si to a je to jak říkáš…nadruhou stranu hladina je uměle zvednutá jezovými bubny teď když jsou zvednuté tak je hladina nižší ale vody protéká pořád stejně tak nevím…
- Pondělí 19. prosince 2011 ve 21:40® mvincik
-
Segoves> O to, zda s tím máš problém ty, ani tak nejde. V RŘ je ale jasně psáno, že pokud je nějaký větší podstav, je lov ryb zakázán. PS: Nevím a nechci hledat, jak je to tam přesně psáno. To by si ale měla ošéfovat především MO, pokud tomu tak je. Nejsem z ČB, podrobnosti neznám.
- Pondělí 19. prosince 2011 ve 21:09® Segoves
-
mvincik> rybářu je tam vážně jak na*ráno sám sem tam několikrát byl a už je dost těžký dostat záběr…kromě podseknutýho cejna…ale co sem viděl tak tam chodilo dost rybářů včetně mě jen tak si zachytat a ryby pouštět ale byl sem i svědkem zmasakrování víc jak 20 okounů jedním hovadem asi bych s tim zákazem problém neměl
- Pondělí 19. prosince 2011 ve 20:51® mvincik
-
Segoves> Pokud je voda výrazně upuštěna, pak by tam alespoň ten tlak z řad rybářů být vůbec neměl. Je to dáno i RŘ. Podobné je to ted mezi jezy ve Strakonicích…
- Pondělí 19. prosince 2011 ve 20:44® Segoves
-
Ahoj všichni jakej máte názor na vypuštěnou Vltavu a Malši nad Jiráskovým jezem v Českých Budějovicích? myslíte že většina ryb splavala na hlubší vodu? a co s těma co zbyly? jestli přežijí rybářskej tlak ktrerej je tam dost velkej ještě je čekají vydry (o kormoránech v centru nevím). Bojím se jak to bude vypadat na jaře aby tam ještě něco žilo…co sem se ptal tak řeka bude vypuštěná do poloviny ledna
- Čtvrtek 8. prosince 2011 ve 2:41® hecht
-
Kazan> jo, jo, je to velmi vypečená záležitost sloužící ke zmatení nepřítele
- Neděle 4. prosince 2011 ve 13:02® František
-
Včera jsme s rybomilem zkoušeli polapat mníky na Nežárce, ale bohužel zůstalo jen u snahy a přání. Nicméně aspoň jsme si pokecali o rybách a rybařině vůbec. Když to shrnu, tak to bylo fajn strávené odpoledne a večer. Snad někdy příště......
- Neděle 4. prosince 2011 ve 12:56® mvincik
-
Bigpista> Trhy zásadně nenavštěvuji. Za prvé mě neláká ten přetla lida a za druhé tam mají i letos prý dohromady prd.
- Sobota 3. prosince 2011 ve 22:50® Bigpista
-
Tak to dopadlo ouplně jinak. Pod tíhou společenských povinností na prut nedošlo. Kruháč jsem viděl, ale k vodě jsem šel jen s dcerou nakrmit kačenky. Pokus o návštěvu adventních trhů na hradě jsem zbaběle vzdal pro vysoký počet nepřátel.
- Sobota 3. prosince 2011 v 19:58® spike-cz
-
osprey> Alfou a omegou toho jejich počínání jsou prachy z EU, jaks přesně trefil.
- Sobota 3. prosince 2011 v 19:11® osprey
-
spike-cz> Nebude součástí toho hřiště velká hluboká jáma?
Společnost prý bude muset řešit problém stárnutí populace, třeba s Strakonice odhodlaly učinit v tomto ohledu radikální krok.
Tady v okolí zase proběhlo několik revitalizačních akcí. Marně jsem se snažil objevit nějaký přínos pro přírodu. Prostě bylo třeba dostat se k dotačním prachům.
- Sobota 3. prosince 2011 ve 14:10® spike-cz
-
fanax> Na 100% neřeknu, ale v neděli to mám v plánu.
Co se týče toho kruháče, tak to je fakt perla. Dudáka nepočítám. Co se děje na radnici je prostě neskutečný. Další perlou bude prosím pěkně „hřiště pro seniory“ a neptejte se, jak bude vypadat a proč se bude stavět..
Tento příspěvek byl editován 3.12.2011 13:12:45 uživatelem spike-cz. - Sobota 3. prosince 2011 v 9:52® Kazan
-
mvincik> to je ten jak z něj nejde odbočit?
- Pátek 2. prosince 2011 ve 23:38® mvincik
-
Bigpista> Abych řekl pravdu, nech pruty doma a radši se zajdi mrknout na naše nové náměstíčko a excelentní kruhový piškot. Je to takový čerstvý klenot města, u vody ho na 99% neuvidíš.
- Pátek 2. prosince 2011 ve 22:36® Bigpista
-
osprey> Díky moc.