Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 27. června 2011 ve 12:57® Jenda17
-
lidi kde se daj dobře nachytat nástražky na sumce dík
- Pondělí 27. června 2011 v 9:39® jižan
-
Hamr> něco pidi okounků a štiček. Jinak pozor, mají tam RS ostrou jako břitva, ale za sebe ti mohu napsat, že je to velice přátelský člověk. Edit: ještě doplním, přímo v NH mají velký rybník,asi se jmenuje Zevlák, tam je vše.
Tento příspěvek byl editován 27.6.2011 09:41:00 uživatelem jižan. - Neděle 26. června 2011 ve 20:47@ Hamr
-
Zdravím,chci se zeptat jaký máte zkušenosti chytá ní na Stropnici 2 u Byňova o prázdninách budu kolem tak se chci poptat dík
a popřípadě na jiné zajímavé revíry na Novohradsko a okolí.
- Pátek 24. června 2011 ve 14:45® BigMike
-
Už 2. den mi opravují komín, tak se k vodě moc nedostanu. Dnes narychlo po 11.hod. Tloušť okolo 45 cm a krááááásně vybarvený, podseklý skalák:))
- Pátek 24. června 2011 ve 12:19® Scanix
-
Doudleban> no drive se tak vazne delo, po vylovech se do rek sypala zbyla bila ryba, stejne tak se vysazoval rocek tlouste, coz se dnes nedeje a proto i tloustu rapidne ubyva. Dorustaji drive vysazovani sumecci a ani ne snad proto, ze by jich bylo hodne, ale proste ty vetsi sezerou vyteruschopne ryby a pak nemaji ani co zrat ti mali, tak ubyva i jich. Do toho rybari opravdu bezduvodne berou vse, co chyti a pak kolikrat nevi, co s rybou a radeji ji nekomu daji, poustet ryby proste valna vetsina neumi…
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:46® sonic
-
osprey> jj chápu
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:44® osprey
-
sonic> To těžko. Dnes jsem tady moc kecal a dělal ilustrace, které mi sežraly několik hodin. De facto mám velmi chabé pracovní výsledky. Čeká mě zase práce.
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:07® sonic
-
osprey> tak přijeď zítra
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:07® sonic
-
osprey> jj, většina víkendů je opruz
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:01® osprey
-
sonic> Tak to je OK. O víkendech nikam nejezdím, to bývá všude moc lidí.
Jedna z mála výhod mojí práce.
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 22:00® mvincik
-
osprey> Míro a co takhle tam dát někdy po neděli společnou výpravu???
Ikdyž jestli to nebude chtít nějaký čas, přeci jen to bude spíchané…
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:57® sonic
-
Segoves> taky mám v plánu se tam kouknout. Jsem zvědavý co tam kluci vymyslí. Ta voda pod jezem je poměrně hodně frekventovaná, takže většina ryb popíchaných.
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:55® sonic
-
osprey> 25 a 26 – což je myslím sobota, neděle.
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:53® osprey
-
sonic> V jakém termínu, abych se tam náhodou nevyloup? Už se tam dva měsíce chystám (feeder, moucha, vláčka a furt se k tomu nemůžu dokopat).
Takže to budou nakonec asi až dírky
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:52® Segoves
-
sonic> díky za info taky nás napadlo kouknout se do tejna na jez…ale na závody bych se klidně taky kouknul
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:51® sonic
-
Segoves> no kdyby náhodou jsi jel pod Hněvkovickou přehradu – tak jedině na koukání, pořádá se tu MČR juniorů v přívlači. Takže od přehrady až do Týna je zákaz
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:47® Segoves
-
sonic> moc tam tu řeku neznám takže nemůžu říct přesně ale je to zhruba 4–6 km pod hlubokou…když sem tam byl naposled tak bylo snad o 2metry jestli nepřehánim míň vody nejspíš kvuli parníčkům
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:43® sonic
-
Segoves> nejedeš náhodou pod Hněvkovice?
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:42® sonic
-
Segoves> no možná na Hluboké ano, ale pod Hněvkovicema nic moc. Třeba pod jezem v Hněvkovicích jsou suché místa a brodit se dá i v pantoflích a kraťasech
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:39® Segoves
-
sonic> tam se zrovna chystám v sobotu na candáty kamarád říkal že řeka už je napuštěná…byl sem tam zhruba před měsícem a rybář vedle rybáře tak zrovna velký naděje nemám…
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:36® sonic
-
Segoves> bohužel to samé se děje i na Vltavě pod Hlubokou – den co den jiná výška hladiny
- Čtvrtek 23. června 2011 ve 21:11® Segoves
-
když pominu vydry a kormorány tak rybám asi moc nepomáhá ani neustálý hejbání hladinou od Římova…konkrétně v Doudlebech chytám už jen od mostu dolu vejš je mi akorát smutno
- Čtvrtek 23. června 2011 v 19:32® Ftmči
-
Scanix> Jde o to, že tady žalostně chybí i bílá ryba a to není moc o nasazování.
- Čtvrtek 23. června 2011 v 18:27® sonic
-
tak dnes jsem povýšil na další level – okounci kolem 25–28 cm. Ale nevím jestli to za to stálo
Zapadl jsem s autem, musel mě tahat traktor. Pak jsem si rozbil ústa když jsem spadnul ze stráně, jen stěštím jsem nezlomil špičku a ve finále jsem ztratil nůžky. Ale nakonec jsem alespoň něco nachytal…
- Čtvrtek 23. června 2011 v 18:03® sonic
-
spike-cz> tak to jsem netušil, za mých klukovských let se tam ještě smělo
- Čtvrtek 23. června 2011 v 17:07® spike-cz
-
sonic> Na stoce se chytat nesmí, je to chráněný pásmo. Jako kluk jsem tam chodil lovit rybičky, štiky i tlouště a úhoře. Dneska tam nikdo nesmí, ani bubákům se to nevyplatí. Ale je vidět občas nějakej ten potěr, pořád je stoka živá, i když mělká.
- Středa 22. června 2011 ve 22:07® sonic
-
Sander> já jako malej kluk
a bordel tam byl i tehdy …
- Středa 22. června 2011 ve 22:06® Scanix
-
Doudleban> Malse je dost bidna, ale zejmena kvuli spatnemu hospodareni, co se tam kdy vysadilo krome par kapru? Asi tak.
- Středa 22. června 2011 ve 22:06® sonic
-
Doudleban> když to takhle půjde dál tak si každý rok koupíme povolenku a když si budem chtít připomenout jak vypadá ryba tak půjdem na soukromák
- Středa 22. června 2011 ve 22:05® Sander
-
sonic > já tam v životě nechytal. Hrozná stoka.
Ale ryby tam byly, když jsme to při brigádě čistili, semtam se tam mihnul pěknej tloušť nebo kapr.
A na 100m náklaďák bordelu.