Chytej.cz

České Budějovice a okolí

V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 19. června 2011 ve 22:58® jarysek
jarysek

sonic> kde se da ulovit nakej okis? ja nikde o zadnyho ani nezavadil :-((

Neděle 19. června 2011 ve 22:13® BigMike

Tak záhada zčásti, ale opravdu jen maličko odhalena:)) Na mém oblíbeném místě jsem dnes půl hodky házel, nic, klid a najednou odspoda zatáčky pěkné zalovení, pak další a najednou na mě z asi 10 metrů vykouklůa hlava jak od tuleně! Vydra jako tele, pískla a byla v čoudu. Takže je mi jasné, že co nesežrali velké ryby v okolí kormouši, dobral tenhle kocour do mrtě!!! Totál bez nálady jsem změnil revír a povodil jednoho bolena 66 cm a spadli mi 2 candoši přes 50 cm. Takže nakonec celkem s Lužnicí spokojenost.

Neděle 19. června 2011 ve 21:58® mvincik
mvincik

sonic> v nějakém příspěvku jsem tu četl, že je to něco jako divný vzduch… Asi na tom něco bude.

Neděle 19. června 2011 ve 21:39® sonic
sonic

mvincik> jj, díky! Čert ví proč jsou ty vody jak bez ryb. Doufám, že je to počasím a časem se to změní…

Neděle 19. června 2011 ve 20:56® mvincik
mvincik

sonic> gratulace. Já se dnes vrátil ze 4 denního pobytu na českém moři a musím říct, že bída s nouzí. Na tisíc hodů pár záběrů a nevalné velikosti…tak si toho sumíka opravdu važ, byli na tom někteří podstatně hůře. A o počasu se ani nemá cenu zmiňovat, hnuj!

Neděle 19. června 2011 v 19:49® sonic
sonic

já si dneska na vltavě spravil chuť, celé ráno na Orlíku bez kontaktu tak jsem přejel sem k nám a vyloudil pár okoušů, něco duháků a jako bonus můj první sumík na vláčku :-) sice něco málo přes 80 ale radost až na kost :-)

Neděle 19. června 2011 ve 14:00® BigMike

Je fakt, že ty svi.ě tomu asi daly pořádně zahulit!

Dejme tomu 300 kousků tu určitě po okolí bylo, denně každý v průměru 0,5 kg, byli tu ( ať nepřeháním) 90 dní, takže to máme, to máme 135 metráků!!! Neskutečné číslo a když si uvědomíme, že aspoň dalších 80 q velké ryby aspoň poklovali a zranili, plašili… K tomu nějaká ta desítka, či stovka vyder a už se nám zcela jasně rýsuje příčina! K tomu to zkurv.né počasí, kdy není 2 dny po sobě stejně, to " něco" ve vzducu, že nežerou to naše a je nejvyšší čas se zaměřit na kuželky, šachy nebo chlast:)

Neděle 19. června 2011 ve 12:26® jarysek
jarysek

sonic> vltava stejna za 2 dny u vody na privlac 3 tlouste… Na Luznici sem se chystal priti tyden, tak koukam ze to nema ani cenu :-((

Neděle 19. června 2011 v 11:22® sonic
sonic

BigMike> těžko říct, ale na Lužnici jsem strávil celý den na přívlači a bez kontaktu – ani okounek nic. Čím to, to nevím ale pěkně mě to s..e.

Neděle 19. června 2011 v 10:32® Mikyška
Mikyška

BigMike> Jo jo Lužnice mi přijde totálně vyrabovaná od kormoránů. Na místech kde byvaly mraky drobotě není ani šupinka. Sem tam nějaká ouklej, tlouště sem ani nezahlíd.
Já od zahájení nebyl,tam jak sem tiuž psal se mi celkem zadařilo, ale brácha měl jen jeden záběr a to štika cca šedesát a kámoš bolena kolem padesáti. Jenom já měl kliku. A štastnou ruku při volbě nástrahy.

Neděle 19. června 2011 v 9:41® BigMike

Já bych řekl, že je spíš „něco“ ve vzduchu! Na Lužnici nešla ryba ani na plavačku, nejdou dravci… Není možné aby to všechno měli na svědomí kormouši, vydry a volavky! Že by se to najednou z roku na rok všude vychytalo? Také se mi to nezdá!!! Asi i počasí má na to vliv, během dne se mění 2×, každý den je jinak, málo vody…

Jakou vidíte příčinu vy?

Tento příspěvek byl editován 19.6.2011 09:42:21 uživatelem BigMike.
Neděle 19. června 2011 v 7:31® jarysek
jarysek

sonic> to musim jenom potvrdit… Vltava mrtva… :-((

Sobota 18. června 2011 ve 22:01® sonic
sonic

osprey> já vím, to u mě většinou taky. Ale letos to zahájení bylo opravdu deprimující …

Sobota 18. června 2011 ve 21:04® osprey
osprey

sonic> Nevzdychej. Bude líp. U mě sezóna obvykle graduje. Na zahájení depka a pochytáno kulový a pak to obvykle dohoním, když už dav rezignuje.

Sobota 18. června 2011 ve 20:02® sonic
sonic

ach jo, bída a utrpení …

Čtvrtek 16. června 2011 ve 13:40® sonic
sonic

osprey> teď už vím, že jsi zvolil tu lepší a úspěšnější metodu :-)

Středa 15. června 2011 ve 23:28® osprey
osprey

sonic> Já taky. Do postele.:-)

Středa 15. června 2011 ve 22:37® sonic
sonic

tak ještě chvilku a vyrážím :-)

Středa 15. června 2011 ve 21:11® osprey
osprey

jižan> Jo, snad to tak bude i se mnou.

A jinak – taky vím, kam jít, abych tam byl sám, ale obyčejně jsem tam opravdu sám. Ani ryby tam moc nepotkávám.

Středa 15. června 2011 v 9:14® jižan

osprey> za ty roky už vím kam vyrazit abych byl celkem sám:-) Jinak zahájení beru jako pokec s přáteli, které moc často nevídám. To hlavní přijde až příští týden a celkem se těším.

Úterý 14. června 2011 ve 23:26® Mikyška
Mikyška

BigMike> Koukal sem v domácí výrobě a máš toho slušnou hromádku. Já vyrážím zítra na večer. Sem zvědavej co tam po ptákách zbylo. Když to bude stát za prd tak asi vyměnim vláčák za sumčák a vábničku a zkusim čistě jen sumíky. Tak zatím se měj hezky a ať ti dravci koušou. Dám pak vědět jak sem dopad nebo pošlu sms.

Úterý 14. června 2011 v 16:03® osprey
osprey

jižan> Neboj, zastavím se. Jen co se atmosféra trochu uklidní.

Já zahájení nerad. Nikdy jsem si na ten den nebral volno a nikdy jsem nestál ve 4 ráno u vody. Taky jsem ten den nikdy nic zajímavého nechyt:-D

Úterý 14. června 2011 v 10:19® BigMike

Mikyška> Na sumíky a candáty přes léto jsou dvojité w. nenahraditelné. Hned vedle jednodílných, plandavek, gum a jiného svinstva.))) Už to pomalu začínám vynášet ze sklepa na světlo boží – je toho nějak moc. asi vyčlením jen 2–3 krabičky, w.bez háčků naplním ještě jednu, půl kufru do foroty a začnu se zabývat selekcí gum, tam to bude úplné psycho, o tw.hlavičkách ani nemluvě. Rotačky a plandavky s ohledem na duševní zdraví nechávám bez povšimnutí:) O revíru 16.6. ve 4:00 mám jasno, bude to Lužnice.

Pondělí 13. června 2011 ve 22:25® jižan

osprey> Pozdravovat určitě budu. Jezdím na místo kde rybářů moc neni a tak ten blázinec jde mimo mě. Odpoledne se spojím s Flipem a s ostatníma, to už bude jiné, ale celkem se na ně na všechny těším. Však se někdy zastav, pořád je tu ještě co nabídnout.

Pondělí 13. června 2011 ve 22:05® osprey
osprey

jižan> Zdravím. Pozdravuj ve čtvrtek Moře. Já dám dvě tři hoďky u nás. Víc toho blázince bych asi psychicky neunes a práce je hafo.

Pondělí 13. června 2011 ve 21:03® jižan

sonic> tak ať slouží.

Pondělí 13. června 2011 ve 20:13® sonic
sonic

jižan> už jsem na ní narazil. A dostalo se mi do ruky taky shimo speedmaster a ten mi pocitově seděl lépe – takže už je doma :-)

Pondělí 13. června 2011 v 19:52® jižan

sonic> Na Mariánským v ČB (nevím jak se ten obchod jmenuje) tu Daiwu měli

Neděle 12. června 2011 ve 23:11® Mikyška
Mikyška

BigMike> Dvoujdílky mám taky v oblibě. A co se týče trojháku tak tam už jedině ownery. Překovávám většinu vobů než je dám do krabičky. Taky mě teď zase trochu zlobilo rameno ale vypadá to že bude na zahájení v pohodě. Až tam pojedu tak dám vědět a něco vymyslíme. Snad bude co chytat. Jinak jak se říká líp v malý hospodě než u velký vody.

Tento příspěvek byl editován 12.6.2011 23:11:33 uživatelem Mikyška.
Neděle 12. června 2011 v 16:32® jarysek
jarysek

diky diky.. juknu tam