Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 12. června 2011 v 11:00® BigMike
-
DAM Tůmová v Hradební ulici, hned vedle přes ulici je v pokračování Hradební ulice Tůma. V Družbě ( Pražská třída)Hanáci, Fuchs je U Malše 133. Aquazóna je v Široké ulici. Dohledáš to v Mapy.cz
- Neděle 12. června 2011 v 10:07® sonic
-
jarysek> aquazóna a Hanák u Družby. Hanák to má půl na půl s muškařinou
- Neděle 12. června 2011 v 10:05® jarysek
-
nevite nekdo nakej dobrej obchod s rybarskyma vecma v Ceskych Budejovicich?
- Neděle 12. června 2011 v 9:58® BigMike
-
Mikyška> já to tam u vás byl okouknout předevčírem:)) Z „mojí“ strany nahoře v lese pokácely stromy, větve nechali přes pěšinu, v noci to tam bude vo hubu – blbci lesácký! Vody málo, vidím to také někde dolejc po proudu. Ale nejdříve to prochodím tady u nás. Mám volno od 16. do 26.6. tak kdybys tam jel, dej vědít a přijedu se mrknout. Jinak mě zase z ničehož nic vzalo koleno, zápěstí,rameno ( magnetické bouře na Slunci?!?) připadám si jak magor, hlavně abych toho 16. k vodě dolezl a párkrát hodil.)))Jinak ještě krabičky neplním, ale chystám se na to. Zítra v Tá. dokoupím nějaké kvalitní háčky, kroužky a v út. to vše připravím. Dnes ještě nalakuji a doladím 2 woby.
Tento příspěvek byl editován 12.6.2011 10:01:46 uživatelem BigMike. - Sobota 11. června 2011 ve 23:28® Mikyška
-
BigMike> Tak sleduju jak se vyvijí stav vody a pod jezem to asi nebude žádná sláva, ale mohly by mi šlapat fleky co mám dole. Aspoň v to doufám. Výraznej vzestup hladiny asi nenastane, tak sem na to zvědavej. Ani sem tam letos moc nebyl tak ani pořádně nevim co se tam změnilo. Možná tam zajedu ještě před zahájením a trochu si prošlápnu dno abych věděl do čeho jdu. Už začínám zbrojit a skládat do krabiček osvědčený kousky i nějaký ty novoty abych nebyl za tebou a tvejma tutovkama. A jak seš na tom ty? Vše nachystáno?
- Sobota 11. června 2011 ve 2:16® sonic
-
osprey> nu což, vyrazím k Hanákovi a do aquazóny a uvidí se …
- Pátek 10. června 2011 ve 23:23® osprey
-
sonic> Myslím, že poslední dobou ne.
- Pátek 10. června 2011 ve 20:45® sonic
-
Ahoj páni jihočeši, neviděl jste někdo na krámu v poslední době Berkley Skeletor 2,74m/15–40g případně DAIWA INFINITY Q 270cm 15–45g a nejlépe oba najednou? Rozhoduji se mezi těmito proutky a ani jeden jsem neměl bohužel v ruce… Samozřejmě v JČ nejlépe ČB, Písek, Tábor. Thx
- Středa 8. června 2011 ve 12:02® BigMike
-
Mikyška> Zdárek, Jendo! Už se to s Roudnou řeší. Prostě to mají v rukou ouřadové, když se to nehne, prubneme jiné cesty.I když ruku na srdce – v případě, že i přes jez po celé délce půjde voda, podjezí to stejně nepomůže. Jak je vývod z náhonu 150 m pod jezem mimo, je prostě hotovo. Jedině, když se zvedne voda, to by šlo, ale zase se tam nedostaneš.))) Po zahájení se tam k vám mrknu dle stavu vody. Vidím to přímo pod jezem bídně, takže spíš dolů po řece. Ale zas má něco sprchnout, třeba to vyjde! Beru od 14. do 26. volno, takže nebude problém zachytat společně. Na osobku ti hážu telefon.
- Úterý 7. června 2011 ve 23:24® Mikyška
-
BigMike> Ahoj Michale. Tak jak se daří? Koukal sem že si něco přidělal na sezonu a rovnou samý tutovky. Po zahájení se domluvíme a mohli by sme dát řeč u vody. Jinak k tomu jezu V Roudné nebo kde to přesně je. Možná by nebylo špatné se ozvat z pozice vodáka. Vím že tenkrát na p. Veseleho co udělal novou elektrárnu na Benešáku celkem platili.
- Neděle 5. června 2011 v 17:39® jarysek
-
mvincik> jo tojo no
- Neděle 5. června 2011 v 15:26® mvincik
-
jarysek> nasměruje to dost, já třeba přišel na to, že pokud je to ve vodě, pořád je určitá naděje…
- Neděle 5. června 2011 ve 13:34® jarysek
-
osprey> no jasny to je jen o praxi.. ale aspon te to nasmeruje
- Neděle 5. června 2011 ve 12:46® osprey
-
jarysek> Snad jo. Ale nejdůležitější jsou stejně věci, které na tom (a skoro na žádném) DVD nenajdeš.
- Neděle 5. června 2011 ve 12:04® jarysek
-
osprey> prave kvuli tomu dvd bych chtel zacit s feederem
docela nauci.. diky
- Neděle 5. června 2011 v 11:06® osprey
-
jarysek> Já nevím, jestli je to možný. U nás by to nedávno možný nebylo – nešel proud
Ale takové DVD existuje.
- Sobota 4. června 2011 ve 20:01® jarysek
-
osprey> je mozny ze se ted divam na zaklady rybolovu s feederem s tebou?
- Sobota 4. června 2011 v 19:56® osprey
-
jarysek> Začínají se ve větší míře vysazovat. Tak doufejme, že bude líp. Nejhorší je, že parma strašně trpí na kormorána.
Jestli chceš parmu, tak Labe, Morava. Tam je jich relativně dost a velké. Na té Moravě jsem za nimi už i byl. Ale moc štěstí jsem neměl. Když už jsem byl na fleku, kde byly a braly, museli jsme nečekaně odjet, kolega měl průšvih v práci.
- Sobota 4. června 2011 v 19:42® jarysek
-
osprey> jojo je to skoda jich tu moc neni.. rad bych si zachytal..
- Sobota 4. června 2011 v 18:18® osprey
-
rákosník> Tak nějak. Navíc slovo dost je ralativní pojem. Znám místo, kde jich dva lidi vytahali před dvěma lety za jaro asi šedesát. Pustili je. Akorát bych jim vyčetl, že je dřeli na slabém cajku. Loni se jich tam chytilo asi pět…
Zatloukat, zatloukat a zatloukat. Taky by mě zajímalo, kde to místečko je, ale zatloukej i přede mnou.
Když jsem jednou našel zimující hejno a zdolával první, slezli se mi za zády nějací dědci. Sklonil jsem prut, nechal ji spadnout a už jsem tam nešel. Následující roky tam nezimovaly (ostatně předtím asi taky ne).
- Sobota 4. června 2011 v 5:21® rákosník
-
jarysek> Jeden vláčkař my takové místo prozradil je jich tam dost ale nedovedu si představit že bych to sem napsal.
- Pátek 3. června 2011 ve 23:39® sonic
-
jarysek> většina lidí si svoje místečka nechává pro sebe a bohužel k tomu mají dobrý důvod
Tento příspěvek byl editován 3.6.2011 23:39:31 uživatelem sonic.A konkrétně téhle ryby je tady asi fakt pomálo …
- Pátek 3. června 2011 ve 23:07® osprey
-
jarysek> Neporadil. V jižních Čechách to jde s parmami od desíti k pěti. Možná ti někdo napíše o nějakém fleku, kde se parma dá chytit, ale pěkné místečko a ještě s tím, že bys jich tam nachytal povícero… Nevěřím, že by někdo takový poklad vybéknul na veřejné síti.
Moje místa už jsou mrtvá. Uhánět tam nějakou poslední přežívající chuděru, na to nemám chuť.
- Pátek 3. června 2011 ve 21:50@ jarysek
-
Ahoj, poradil by nekdo kde v okoli cb naky pekny mistecko na parmy??
- Pátek 3. června 2011 ve 20:00® spike-cz
-
Důležitej je ten minulej čas, vloni jsem si tam moc nezachytal..
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 23:12® sonic
-
osprey> Jj, na Orlík sem tam zajedu, ale mám raději řeku. A protože jsem na Orlíku málo tam nemám ani místa, prostě skočim do auta a někam dojedu
Já pamatuju asi největší okouny na řece ve Strakonicích na jezu, ale to bylo tak před 25 lety a jak jsem byl malej tak třeba ani tak velký nebyly, jen se mi zdály velký
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 23:02® osprey
-
sonic> Orlík, Slapy, Lipno…
Na Otavě v těch dobrých časech byli taky. Mám 2× 39,5 cm. Vím, to, protože těch 40 cm jsem na řece nikdy nedal. Vždycky chyběl kousíček. Ale v tomhle úseku tak velcí nebývali. Třicítka je zázrak a nepamatuju, že by to bývalo výrazně lepší.
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:52® sonic
-
osprey> to je velikost akorát, ne že bych si nechtěl udělat fotku s nějakou čtyřicítkou, ale takový místa zatím neznám. Jasně, že se budu hlásit
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:42® osprey
-
sonic> Do 25 cm tam jsou, cokoli většího spíš ojediněle. Záleží, co natáhne zdola. Tenhle úsek vybírají v létě lidi a v zimě ptáci.
Mám blbou paměť na lidi a neznám tě. Takže kdybys mě viděl, tak se ke mě hlas. Můj ksicht je provařenej dost
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:36® sonic
-
osprey> o velký ryby mi ani tak nejde. Jsem ujetej na okouše všech velikostí
A stejně vše maximálně blejsknu a dávám jim svobodu. A že se třeba někdy potkáme? Bude mi ctí!