Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:27® osprey
-
sonic> Ale jo, dá se potkat. Ono je tam taky dobrých fleků jen pár a když chceš velkou rybu, tak je to vůbec problém.
Třeba se někdy potkáme
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 22:24® sonic
-
osprey> s tím se asi nedá moc dělat. na druhou stranu dolu po vodě až k soutoku jsem nikdy jinýho vláčkaře nepotkal. Ale je fakt, že až tak často tam nejezdím a přímo na tom jezu jsem nebyl pár let…
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:44® osprey
-
sonic> Jezu se to asi netklo. Překvapen budeš spíš tím, s kolika lidmi si tam polezeš po hlavě.
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:35® sonic
-
osprey> no asi si udělam výlet, abych nebyl na zahájení nemile překvapen
Tento příspěvek byl editován 2.6.2011 21:35:35 uživatelem sonic. - Čtvrtek 2. června 2011 ve 21:11® osprey
-
sonic> No, asi tři měsíce už jsem ho neviděl. Na loukách pod ním probíhá revitalizace. Vybagrovali tam kanál, kterým se zprůtoční jedno slepé rameno.
Na jezu samém vyrostla před pár lety elektrárna a zlikvidovala jiné slepé rameno, ale zas tak velká tragédie to není.
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:35® BigMike
-
Modleme se: " Otče náš, jenž jsi na nebesích, posvěť se jméno Tvé, buď vůle tvá…"
- Čtvrtek 2. června 2011 ve 20:05® sonic
-
osprey> no nezbývá než doufat, že nebudou pokračovat…
p.s. ty náhodou netušíš jak teď vypadá ten jez v Zátaví?
- Čtvrtek 2. června 2011 v 19:14® osprey
-
sonic> No ony se ty zprávy vyrojily a vedení kraje je zase dementovalo (žena dnes hledala).
Taky kdo by se k nějaké lumpárně přiznával…
A být tam musela. Snad si nemysleli, že jim na těch neckách budou jezdit davy? Ten jejich lunapark si podle mě nevydělá ani na provoz, natož aby se z toho, co turisti zaplatí za svezení uhradily náklady na to splavnění.
- Čtvrtek 2. června 2011 v 16:28® sonic
-
osprey> kéž by jsi měl pravdu…
- Středa 1. června 2011 ve 22:56® osprey
-
sonic> Člověče, možná bude klika. Slyšel jsem najěký zvěsti, že když EU nahlídla co je to za černotu, tak na to stornovala dotaci 1.5 miliardy Kč a teď se ty prachy hledají. Pokud je to pravda, budou mít potíže zaplatit to, co už postavili a další práce se buď zpozdí nebo zastaví.
Modli se, aby to byla pravda. Nemůžu najít oficiální zdroj. Ale že je v tom lumpárny dost, to bych se nedivil, jsme přece v Čechách a takováhle zbytečná zhovadilost by se nestavěla, kdyby si na tom někdo nechtěl nahrabat.
- Středa 1. června 2011 v 11:43® sonic
-
BigMike> Ono je totiž těm našim joudům jedno. Pokud vím tak to celé financuje EU, takže neber to když je to zadarmo…
- Středa 1. června 2011 v 11:32® BigMike
-
Jsme jen zájmová skupina, z nás prachy nekoukaj, takže se to vše „ladí na míru“ jiným.
Možná takhle pár lanek ze břehu na břeh ve stylu alá partyzán a byl by klid.)))))))
Kam tenhle svět spěje…
- Středa 1. června 2011 v 11:01® mvincik
-
sonic> Přesně tak. Zabijou celou vodu tak, jako je již dávno na Orlasu. Tam se přes léto do soumraku takřka nedá chytat. Co minuta, to kolem profrčí nějakej idiot na motoráku a hodí vlnu. Bezva klídek a relax pro fišmany…
- Středa 1. června 2011 v 9:56® sonic
-
BigMike> Bohužel ano. Už jsou dokončeny úpravy na hrázi Hněvkovické přehrady a bude se pokračovat úpravami právě na jezu v Hněvkovicích. To, že je celé tohle splavnění jedna velká pí..vina o tom žádná – jediné co tam bude jezdit budou maximálně motorový čluny rádoby „podnikatelů“ ......
- Středa 1. června 2011 v 9:54® BigMike
-
A ještě upoutávka, kdyby jste měl někdo chuť vyrazit s prckem na závody. Pořádáme XXII. ročník u příležitosti DD v sobotu, 4.června v Roudné u Soběslavi (5 km od Sobíku po E55 směr Tábor)na pískovně. Prezentace dětí mladších 15ti let je od 6:30. Začátek závodů je v 7:30, konec mezi 12.až 13.hod. O přestávce zajištěny špekáčky na opékání, občerstvení, pro úspěšné závodníky diplomy a pěkné věcné ceny!
- Středa 1. června 2011 v 8:40® BigMike
-
sonic> tak jsem slyšel, že letos se kvůli splavnění (to je také píč..ina!!!)Vltavy " zakousnou" do Hněvkovického jezu, jo?
- Středa 1. června 2011 v 8:39® BigMike
-
Sander> jooo, ty myslíš fotku na které bude vidět datum a čas!Mně než to zapálí… To zatím neřeším, na úřadu mi věří, ale chtělo by to už řešení. Prý mu mohou dát pokutu atd. atd., ale zatím se neděje nic. Když koukám na tu část šlajsny a vpravo, tam to asi bude oříšek. Nemohl tam dát sklopky, tak jednoduše dali trámy a voda prostě nepoteče už nikdy!Kdepak máme ekoteroristy?:))V so. máme dětské rybářské závody, pak posezení, tak musíme u piva ujednotit postup za MO ČRS. S MVE je to těžké – takto jde jen o lukrativní výdělek pár jedinců, kterým je jedno jestli to vydělají na MVE nebo obchodem s kroužkovanými včelami. Když stát takto nasadil laťku s cenami za !čistou" energii atd. není se co divit, že kdo má prachy, tak toho využije! Ještě možná štěstí, že MVE zatím staví jen na jezích. Myslím, že Povodí by to povolilo kdekoliv:)))Má z toho Povodí vůbec něco? Krom zkurv..é vody? Dyť jsou sami proti sobě, nebo jim to povolování nařizuje někdo shora? Stát?
- Středa 1. června 2011 v 6:52® sonic
-
Nebyl jste někdo v poslední době na jezu v Zátaví? Je chytatelný? je to už pár let co jsem tam byl nebyl ač to mám od bábinky asi 3 km
- Úterý 31. května 2011 ve 22:41® osprey
-
Sander> Půjde – li do tuhého, najde se datum v EXIFu.
- Úterý 31. května 2011 ve 22:40® osprey
-
BigMike> No potěš řiť. Byl jsem tam jednou, znám to i s vodou.
Ryby jsou jako vždy opět až na posledním místě.
- Úterý 31. května 2011 ve 22:10® Scanix
-
BigMike> bez se podivat do Zlate Koruny, vypada to uplne stejne a to je tam pstruhovka, no to vis, elekraren pribyde, jen v CB se maji delat 2, dva jezy renovovat, spise obnovit…no take na P vode, asi se planuje sestrelit atom vsade, nebo co se tak blazni…
- Úterý 31. května 2011 ve 21:28® Sander
-
BigMike > fota by to chtělo s datumem a časem.
- Úterý 31. května 2011 ve 21:15® BigMike
-
Nafotit, zavolat a poslat na Povodí, na životní na úřad, zajít na MO ČRS… Já vím, je to jak boj s desetihlavou saní! Zítra zajdu na úřad, vyzvím více co se proti tomu dá dělat a dám návod. Jestli nějaký je a hlavně – jestli je účinný!
- Úterý 31. května 2011 ve 20:21® Jenda17
-
jez na malši obec Vidov jak tak na to koukám také je tam nová MVE a je to totálně v píp, řeka stropnice jez takzaný veselka toté a nemá ani umístěná česla dojde k vysazení jednou se zapne turbína a r kaprů je piré pod MVE člověk by brečel a úřadum je to u prdele a jen si seděj v křesle a blbě čumí
- Úterý 31. května 2011 ve 14:58® sonic
-
BigMike> škoda slov, zrovna tenhle týden plánuju kam vyrazím na zahájení a rád bych objel nějaký ty jezy – bohužel těch kam to má cenu už moc není …
- Úterý 31. května 2011 ve 14:41® BigMike
-
Pro Jihočechy nebo spíš Táboráky: v Roudné u jezu se postavila MVE. Jak to tam vypadá, přikládám! Další jez pro rybáře totál neupotřebytelný!!! Pravidelně vývoj fotím, posílám na úřad a… Uvidíme.
11.5.2011
- Úterý 31. května 2011 ve 14:40® BigMike
-
25.5.
- Úterý 31. května 2011 ve 14:39® BigMike
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Úterý 31. května 2011 ve 14:38® BigMike
-
31.5.
- Úterý 31. května 2011 ve 14:37® BigMike
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.