Chytej.cz

České Budějovice a okolí

V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 25. dubna 2011 v 18:20® kamet
kamet

OK

Pondělí 25. dubna 2011 v 16:44® BigMike

kamet> tak uvidíme co a jak po zahájení a domluvíme se!:)

Čtvrtek 21. dubna 2011 v 17:28® kamet
kamet

ja mam sumiky jedine na vlacku ovsem za lodi jsem linej hazet tam u mne taky zadnej dravec neni musis tam do parezu jak sem vylup toho bolena prede mnou je plaz tam chytam nasadaky a slusny amury 80+

Čtvrtek 21. dubna 2011 ve 14:14® BigMike

kamet> Tak něco domluvíme!!! Nebo i ty sumíky u nás, ale loni to byla bída! Já byl v tom vašem kempu tak na otočku mrknout před měsícem, ještě jinde a zařekl jsem se, že H. už na dravce ne – nedovedu je tam na vláčku chytat! Ale nikdy neříkej…

Středa 20. dubna 2011 ve 13:49® kamet
kamet

tak to je tezky tak prijed zavlacet loni uz se ukazovali pekny candosi bohuzel ne mne

Středa 20. dubna 2011 v 9:26® BigMike

Tak jsem se ho jen tak pro formalitu ptal – ani slyšet! Ten je na korunu jako čert – i mamce vyčítá, že si kupuje papírové kapesníky a jiné a jiné!:))

Úterý 19. dubna 2011 ve 20:36® kamet
kamet

tady to ma s lednickou varicem a tocene Svijany 11

Úterý 19. dubna 2011 ve 20:34® kamet
kamet

BigMike-25000 je to tady v bazaru je to ten muj bejvalej

Úterý 19. dubna 2011 v 19:51® BigMike

kamet> zdááááár! Nevíš za kolik? Ono ho to letos ještě nechytlo a když jede na Hněvky, tak tam někam od tebe doprava k lesu, ke známýmu.Ten tam má také někde karavan.

Úterý 19. dubna 2011 v 18:43® kamet
kamet

BigMike-cau sahni do kapsy a kup tatovi karavan na Hnevkach je tam na prodej tam u mne

Pondělí 18. dubna 2011 ve 23:25® Mikyška
Mikyška

BigMike> Jasně. Brácha se teď dal na myslivost tak snad bude i čím. Spíš by mě zajímalo kde nebyli.

Pondělí 18. dubna 2011 ve 23:20® BigMike

osprey> Díky, díky – srůstám i když už pomalu:)) Také pohodové jaro!!!

Mikyška: tak u „vás“ byli také? Ach jo:(( Já jim letos u nás lehce zatopil, 18 potvrzených, 8 nepotvrzených. Až se potkáme dáme řeč jak na ně – jde to!!!:))

Pondělí 18. dubna 2011 ve 23:16® Mikyška
Mikyška

BigMike> Proč na zahradě? Popojdi rovnou k vodě ať otestuješ všechny situace, který mohou nastat. I když jestli to tam u vás taky vybrali kormoráni tak dokonale jako u mlejna, tak to skoro nemá cenu. Byl sem včera na dvě hoďky a jen jeden drbaneček.

Pondělí 18. dubna 2011 ve 12:59® osprey
osprey

BigMike> Pěkně srůstej. A jinak přeju hezké jaro.

Pondělí 18. dubna 2011 v 9:42® BigMike

Mikyška> už se rovnám:)) Dokonce jsem včera prubnul kolo a jde to:))Dnes zkusím párkrát cvičně nahodit na zahradě.

Středa 13. dubna 2011 ve 20:54® Mikyška
Mikyška

BigMike> Ahoj. Koukám, že si stěma ůrazama taky nedáš pokoj. Tak se dej brzo dohromady a dávej na sebe pozor. Ať nepropásneš červnový zahájení a snad se potkáme u vody a pokecáme. Já to zatím letos flákám. Ale teď bude snad víc času, tak se rybám chci pověnovat trochu víc. Tak ještě jednou přeju brzký uzdravení a měj se hezky.

Úterý 12. dubna 2011 ve 21:37® Scanix
Scanix

Depuči> pridam se jen k nazoru, jak pise Osprey, Brlozsky potok jsem snad i jedenkrat navstivil, chvili jsem ten revir hledal a nemyslim, ze bys tam potkal moc rybychtivych lidi, otazka je, i co za ryby…V25 je zato vzhledem k blizkemu krajskemu mestu a tim, ze V24 je defakto soukromy revir na zvlastni povolenku dost frekventovana a je to znat i na rybach. Revir je to velky a mist, kam se ryby davaji je vicero, ovsem ne vzdy na zahajeni zrovna uspesne. Nicmene pekna prochazka a sance na nejakou rybu tu je, jako vsude jinde.

Úterý 12. dubna 2011 ve 21:19® osprey
osprey

Depuči> Vltava je velká, Brložský potok malý. Na Vltavě se dá chytit větší ryba, ale není to tak snadné, na malém potoku něco spíš potkáš, ale zase to nebudou žádná monstra.

Lovil jsem na té Vltavě, krajinářsky moc hezká voda. Rybářsky – to přijde na to… Můžeš zachytat a nemusíš. Kde je ta díra, kam nasypali duháky, to ti neporadím, ale obvykle se na zahájení kolem dobrých míst shlukují rybáři.

Úterý 12. dubna 2011 v 17:15® BigMike

Mikyška> zdárek! Tak včera jsem se pro změnu zase rozbil na kole. Celé tělo naražené, ale odneslo to nejvíc rameno, naštěstí klíční kost vydržela.Do konce příštího týdne jsem neschopen. Ještě štěstí, že na pstruhy nezahajuji:)))

Úterý 12. dubna 2011 v 9:00® kapr1

Depuči> tady se nesnaž tady je to mrtve

Úterý 12. dubna 2011 v 7:29® Depuči
Depuči

Ahoj, chtěl bych se na pstruhové zahájení vypravit bud na Vltavu 25 nebo Brložský potok, tak bych se chtěl zeptat na tyto revíry. Díky.

Neděle 27. března 2011 v 15:31® kapr1

Ahoj, jezdite nekdo chytat do Nové Včelnice na Kozlov? chcem tam ject za 14 dni.

Úterý 8. března 2011 v 11:22® MIG-35
MIG-35

pesa11> No byl sem tam akorád na dírkách.Velikej rybník s „prej“ velkou rybou…Pro mě zbytečně drahý chytání a daleko, ale pokud si chceš chytit velkýho jesetera tak ten ve svazovkách ještě nedorost.Na soukromý rybníky jezdim jen přes zimu na dírky.Ať se daří! ;-)

Pondělí 7. března 2011 ve 22:16® pesa11

MIG-35> zdravim mas naky skusenosti s rybnikem mrhal

Pondělí 7. března 2011 ve 20:20® MIG-35
MIG-35

pesa11> http://www.mrhal.cz/ =-|

Středa 2. března 2011 ve 23:28® HaD
HaD

Otestujte vyhledávání na CHYTEJ.cz pomocí nového výkonného vyhledávače – http://www.chytej.cz/vyhledavani.php

Úterý 1. března 2011 ve 23:01® Jenda17

chtěl byc hto konečně chytit pořád o nich někde slyšim a nechci kvuli tomu ject až na moravu, ale tady jižní čechy nejlíp ty čb a okolí a jinak ho máme vě škole v lihu sem na FROVU totiž :-)

Úterý 1. března 2011 ve 23:00® Sander
Sander

mvincik > šupinka prej…já už od vody tahám jen igelitky s bordelem. Dneska jsem si po odmlce hodil, dvakrát, chytil jsem hovno a jel domu stejně o deset kilo těžší. :-)

Úterý 1. března 2011 ve 22:56® mvincik
mvincik

Sander> Doufám, že až se dostanu na net bude ve „Z lovu“ nějaká ta šupinka z tvé vycházky…a ne jenom tvé vtípky!!! :-)

Úterý 1. března 2011 ve 20:54® Sander
Sander

Jenda17 > jeden je vypreparovanej ve Vodňanské SRŠ.
To je taky okolí ČB, když jsi tam za 15 minut autem.
:-)