Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 1. března 2011 ve 20:52® Jenda17
-
lidi nevíte kde sou sumečci americký okolo čb???
- Úterý 1. března 2011 ve 20:50® Jenda17
-
pesa11 co vim tak na dirky chce na mrhale 300 na den a v roce asi 700 a 3500 za tejden a asi 15 000 za rok a má tam i chaty a tak a zarybněný to je hodně dobře avelikýma rybama
- Úterý 15. února 2011 ve 23:59® osprey
-
pesa11> Jsou u Suchdola nad Lužnicí. Jak je to s bivakováním, to nevím. V životě jsem nebivakoval.
Jak je to tam s kapry, to taky nevím. Byl jsem tam, ale nejezdím takovou dálku, abych chytil kapra. Možná to zní blbě a neber to ve zlým, ale připadá mi, že kapři jsou všude.
- Úterý 15. února 2011 ve 23:56® pruhac
-
pesa11> V Tušti,hned vedle Suchdola a nesmí se tam taky bivakovat.
Tento příspěvek byl editován 15.2.2011 23:00:53 uživatelem pruhac. - Úterý 15. února 2011 ve 14:24® pesa11
-
pruhac> kde se ty tustske piskarny a tam se smi byvakovat?
- Úterý 15. února 2011 v 10:46® pruhac
-
Zdar,jsem ze Suchdola a obě pískovny docela dobře znám.Cep je v pohodě,když máte dostatek času nejméně týden dopředu krmit pak je to super chytačka.Se sumíkama nevím,raději jezdím na Tušťske pískárny.Halamky je pro mě docela složitej revír,byl jsem tam jen jednou a moc to nedopadlo.Jinak k tomu bivakpování,je zakázaný stejně jako stavění jinných přístřešků.Nevim proč ale mělo by to být i v řádu.
- Pondělí 14. února 2011 ve 23:11® pesa11
-
Jenda17> jaky sou tam podminky pro rybolov na rybnice Mrhal kolik stoji povolenky dekuji za odpovet:))
- Pondělí 14. února 2011 ve 23:08® pesa11
-
zdravim chtel bych se zeptat jestli ma nekdo skusenost s lomem halamky:)a jestli se tam muze byvakovat
)
- Pondělí 14. února 2011 ve 20:16® Jenda17
-
Jak tak na to tu koukám tak mrhal můžu jedině doporučit krásná voda jak ohledně jesterů tak i trofejních kaprů dá se tma bivakovat a nebo bejt v těch chatách je tam i dost dravý ryby, rozhodně se tam člověk nenudí a to jezero jaroslav to nic moc když sem koukal na ty podmínky dost to člověka omezuje v tom na co si zvyk a má to vyzkoušený. Jinak Cep v majdaleně nejni špatnej ale de o to trefit dobrej čas když jim chutná jinak je tam člověk marnej.
- Úterý 8. února 2011 ve 21:26® osprey
-
kapr 99> Já na vlastní oči viděl menší
Byl jsem se tam podívat s vláčákem. Hezká voda, ale pro mě trochu z ruky.
- Úterý 8. února 2011 v 19:38® kapr 99
-
Petru zdar přátelé,rád bych se dozvěděl pár názorů na pískovnu v Majdaleně Lužnice 10b-Cep.Jezdim tam trochu koulovat a sumíkovat ale kapři do 10kg,ale na vlastní oči jsem viděl větší,a co vi?
- Neděle 6. února 2011 v 16:43® Mikyška
-
BigMike> Ahoj. Zdraví by bylo v pohodě kdybych nesportoval. Občas nějakej menší šrám z hokeje, ale nic vážneho. Když nestačily šrámy z hokeje tak sem zašel s klukama na fotbálek a skončilo to zlomeninou jedné kosti v zápěstí. Tak budu mít ještě minimálně týden sádru. Máš si jít zastřílet k řece na ten černej mor.
- Sobota 5. února 2011 ve 20:56® pruhac
-
BigMike> máš pravdu,lepší bejt připravenj než pak litovat.Ne,v origoši to je US NAVY MARK 3.Mýval plastovou rukojeť zakončenou železem.Moc mi to ale nevyhovovalo,tak jsem si udělal vlastní tak aby mi seděla víc do ruky a nůž byl vyváženější.(to o tom tasení byla jen sranda).
Tento příspěvek byl editován 5.2.2011 19:58:32 uživatelem pruhac. - Sobota 5. února 2011 ve 13:46® BigMike
-
pruhac> nepotřebuji bleskové reakce, předvídám:)) A kdo je připraven, nebývá překvapen:))Mám zbraně rád, tak proč něco tak hezkého a malého nemít sebou za každé situace? Lepší mít sebou každý den než později 1 x za život litovat, že byl uzamčený v trezoru. Ten tvůj samodoma je v základu asi z ákáčka,což?
Tento příspěvek byl editován 5.2.2011 12:47:34 uživatelem BigMike. - Sobota 5. února 2011 ve 13:43® BigMike
-
Mikyška> zdárek! Já jsem v klídku, tento výrobek nosím jen pro klídek a slunce v duši:) Jinak pravý loket OK, levý je horší a něco se změnilo ve spodních zádech – tuhle zimu se ozývají nějak pravidelně, byť ne krizově. Jen mě občas brní a tlačí pata, chodidlo a tak:) Pořád se učím i když ani nevím, jestli se ke zkouškám dostanu ( 3/4 roku se to vleče a zatím nikam – už mě ser..), ale co nadělám)Takže nemám moc nálady do rybaření, výroby w. a spíš se realizuji na střelnici. Ale zatím je čas, ta pravá nálada snad přijde. Možná se dnes zajedu mrknout k jezu a okolí, lehký absťák mám:))) A jak ty a zdraví?
- Sobota 5. února 2011 ve 3:07® pruhac
-
BigMike> Já mam už pár let mazlíka a taky o něm nevím dokud ho nepoužiju třeba na odříznutí šnůry.Jak rychle tasíš?(
Když budu o tobě vědět tak asi ne rychlejc než muj mazel.)
- Pátek 4. února 2011 ve 22:10® Mikyška
-
BigMike> Ahoj. To je ten prut s tou revolverovou rukojetí? To abych si na tebe dával bacha. Co jinak, jak se vede. Už si se dal dohromady?
- Pátek 4. února 2011 ve 22:03@ budro
-
Byl jste někdo na rybníkách Staňkovský nebo Hejtman,co ůlovky a jak to tam chodí může se tam byvakovat…děkuji za odpovědi
- Pátek 4. února 2011 ve 14:44® BigMike
-
Nový přírůstek do rybářského nádobíčka:)) Konečně jsem si pořídil něco na dlouhé hodiny u vody, s vnitřním pouzdrem ani nevím, že něco nosím a hned se cítím tak nějak bezpečněji! I bez křidélek:) S Kevinem nejsi nikdy sám:))
- Čtvrtek 3. února 2011 v 19:56® worlik
-
Pánové k tomu Jinínu u Strakonic,jedná se soukromý revír majitelem je pan Chmelec doporučuji kontaktovat na tel.605832811
Tento příspěvek byl editován 3.2.2011 18:57:30 uživatelem worlik. - Čtvrtek 3. února 2011 v 11:50@ Jolly6
-
Ahoj rybáři, měl by někdo zájem o pronájem buňky 50m od lipenské vody? Samota, klid. Pouze min.vybavení.
- Sobota 29. ledna 2011 ve 20:09® BigMike
-
Jen mi nainstaloval jiný prohlížeč, teď tedy prohlížím dosud neviděné.))) Co jsem tak koukal, od 10.12. jsem tady abstinoval.
- Sobota 29. ledna 2011 v 18:39® osprey
-
BigMike> A co s tebou udělal? Nalil do tebe dvě stě gramů vodky a s rozeběhem nakopl?
Tento příspěvek byl editován 29.1.2011 17:39:29 uživatelem osprey. - Sobota 29. ledna 2011 v 18:18® BigMike
-
Konečně funguji – zastavil se tu David a už jsem zase mezi „živými“:))
- Pondělí 24. ledna 2011 ve 20:54® JHolc
-
pesa11>bivakovat se tam asi smí, ale ten oheň asi ne… Ještě mě napadlo tohle – http://www.jezerojaroslav.cz/ ale nic bližšího nevím, jen z doslechu. Takové volnější je to v Jiníně, jezdím okolo dost často a ohýnek je tam v létě skoro pořád, ale je to asi jen chovnej rybník, kam ti dají povolenku…
- Pondělí 24. ledna 2011 v 10:38@ pesa11
-
chtel bych se zeptat jestli ma nekdo skusenosti rybnikem mrhal jestli se tam muze byvakovat nebo se smi jen v tech chatkach dekuji za rady
- Pondělí 24. ledna 2011 v 10:29@ pesa11
-
JHolc-jeseter me taky laka ale hlavne kapri ale na rybnice mrhal nesmi byt asi ohen
- Pondělí 24. ledna 2011 v 10:02® JHolc
-
pesa11> http://www.mrhal.cz/ Neznám osobně, ale pár známých už se tam vrací asi třetím rokem. Nevím co chceš chytat, ale mě osobně by lákal jeseter – prý tam jsou kousky přes metr. Ale já tam nepojedu – mám na rybách rád klid…
- Neděle 23. ledna 2011 v 18:15® sus1
-
Tak tam zavolat a zjistit do podrobna.
Vydrž,možná,že se někdo obětuje. - Neděle 23. ledna 2011 v 15:22@ pesa11
-
sus1-hlavne abych mohl stanovat u vody chystam se na cely tyden
))