Vyhledávání
České Budějovice a okolí
V diskuzi je 1.404 příspěvků, z toho 1404 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 21. září 2010 ve 21:23® sus1
-
osprey> To sou pak rybářské zážitky?!! a nééé tam dřepět na křesílku a chytat.
- Úterý 21. září 2010 v 19:20® osprey
-
Tino> Tam je chovné všechno. Ale když se dobře schováš v rákosí…
- Pondělí 20. září 2010 v 15:45® Tino
-
když jsem včera jel na Orlík do Dědovic, před Vráží je takový pěkný rybník. Na mapě jsem našel, že se jmenuje Landa. Nevíte někdo jestli je chovný, nebo ne?
Předpokládám, že Novovrážský chovný je… co?
Mimochodem, chytil jsem totální prd. Malé okounky, plotičku na hnojáčka a pidiouklej do ruky.
Začala zima a budu se muset učit podzimní rybačku…:-/
- Neděle 19. září 2010 v 0:24® osprey
-
BigMike> Já nerozumím skoro ničemu, ale se..u se do všeho. Ke zbraním mám poměrně kladný vztah, ale možná i proto raději žádnou nemám.
- Sobota 18. září 2010 ve 22:07® BigMike
-
Tino> Nic jiného nepraktikuji:) Maximálně někdy chyť a utrhni:))) No, letos tomu moc neublížím, loket v háji, zápěstí v háji, další neduhy ani nevnímám, radši větrám špuntovky:)
Chodí pěkně, asi dobrý oddíl:))
- Sobota 18. září 2010 ve 21:22® Tino
-
tímhle by šly spolehlivě. Jen by to bylo Chyť a sežer
- Sobota 18. září 2010 v 9:26® BigMike
-
Osprey: je něco, čemu nerozumíš?:)) Je to 9 mm, r.v.1938 Mauser. Odpoledne jí jedeme se synátory otestnout, candáti budou muset počkat do dalšího měsíce. I když u nás stejně nejdou!:(
- Pátek 17. září 2010 ve 22:21® osprey
-
BigMike> Originální Luger P 08 ? Tak to si máš čím hrát.
Máš to v 9 mm nebo 7,65 mm?
- Pátek 17. září 2010 ve 22:02® BigMike
-
Pro ilustraci, čím se nyní zabývám. Tady je svlečená:))
- Čtvrtek 9. září 2010 v 17:14® BigMike
-
Scanix> Ale jo, snad to ještě pár let půjde, nasadím všechny dostupný léky, paléky a vitaminy a koupím i tu ultralajtku dokud tam dojdu.))
Jinak připravuji super strategii – házet budu sám a když ucítím záběr, z posledních sil zaseknu a předám prut nějakému caddymu, co mi bude nosit výbavu a postrkovat vozík:))))
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 13:26® Scanix
-
BigMike> no clovece nic moc, asi to bude pro tebe ten jen na ultralightku co
- Čtvrtek 9. září 2010 ve 12:33® BigMike
-
Tak už jsem po čase prubnul nahodit, loket není 100%, ale tak hodka, dvě se nechá! Bolen 55, nějaká štika utekla, nějaká to ukousla, ale radši valím do lesa, začínají růst. Včera konzultoval problémy se zápěstím, po shlédnutí rentgenu a fyzické devastaci ruky Dr. vyřkl ortel – utržený vaz! Oparativně složité, pak půl roku rekonvalescence, tak jsme se shodli, že dostanu nějakou spešl koženou!!! ortézu na zápěstí a ta by měla pomoci!:))) Pomóóóc, já se rozpadám!:))) Rok dva a když se nerozsypu cestou k vodě, je ze mě ortodoxní bobkař!:)))
- Pondělí 23. srpna 2010 v 11:33® BigMike
-
majkyss> Křivonožku trošku znám, je to za Hlubokou, směr Týn.n.Vlt. Velký areál, ubytování dobré! A kousek ke všem vodám v okolí!
- Pondělí 23. srpna 2010 v 0:58® Scanix
-
BigMike> tak tak, starat se o hardware je obcas nutnost, at ma software na cem bezet
- Pondělí 23. srpna 2010 v 0:57® Scanix
-
majkyss> nic mi to nerika
- Neděle 22. srpna 2010 ve 21:12® BigMike
-
Scanix> Díky:))) Radost z toho nemám, ale snad to ještě nějaký čas udržím. Něco tam napícháme, koleno takto oddaluji už pár let. Budu se muset zamyslet i nad úpravou stravy, přestat sportit, snížit váhu, papat asi i nějaké doplňky stravy… A teď na podzim se vrhnu do komunální politiky a ryby vypustím úplně:)))
- Neděle 22. srpna 2010 v 10:51® majkyss
-
Scanix> autokemp krivonozka znaš?
- Neděle 22. srpna 2010 v 0:52® Scanix
-
majkyss> co je nedrahe, co slusne…pro kolik lidi a vubec…nejlepsi je neco vygooglit a obtelefonovat, moc ubytovacich zarineni tu v okoli nemame
- Sobota 21. srpna 2010 ve 21:37® majkyss
-
poradí někdo slušné a nedrahé ubytování v ČB?
- Sobota 21. srpna 2010 v 17:02® Scanix
-
BigMike> tak to nic moc clovece, no hlavne, ze ti krapet pomohli…jinak umely loketni kloub jiste neni problem, ale nevim, jak s tim vlacet, vzpominam si na clanek v abc…jo nasel jsem neco: http://abc.blesk.cz/…y-kloub.html
- Sobota 21. srpna 2010 v 16:21® BigMike
-
Už jsem zpět. Vyčistili, mám tam těžkou artrózu, už si skřípám kostí o kost, tak se z přívlače už budu radovat jen pár let, pokud nevymyslí i umělý loket. Nebo už ho dělají? Na stará kolena asi budu bobkařit a modlit se, aby nezabralo něco většího.)) Jo, kudly a candoši na Lužnici mají letos volno:)))
- Pátek 20. srpna 2010 ve 20:36® osprey
-
BigMike> To budou mít kudly na Lužnici radost
Tak ať ti to dobře dopadne.
- Středa 18. srpna 2010 ve 21:19® BigMike
-
Tak zítra na kudlu s loktem do Č.Krumlova, asi si hned tak nenahodím:( Kdybych v 10. jubilejní narkóze zůstal, dejte si na srazu za mě
!:))Pruty a cajk jsem odkázal Blatskému muzeu:)))
- Pátek 6. srpna 2010 ve 23:45® osprey
-
Tino> Ono kolikrát není důležité co na ně, ale kdy na ně a jak na ně.
Pokud jde o boleny, tam je to situaci od situace jiné.
Rotačku můžeš zkusit a pokud jsi na ty „gumové bestie“ nikdy nic nechytil, tak bolena tuplem ne, ostatní dravci se na to chytají většinou snáz.
- Pátek 6. srpna 2010 v 16:15® Tino
-
minulou neděli jsem se byl zase podívat na Lomnici. U hladiny se povalovaly ryby. Něco byli kapři, ale další se mi zdáli jako boleni. Nechtěli brát chlebovou kůrku na hladině… přijel k tomu, "čuchnul " a zase odjel.
Co na ně? Rotačku nebo ty gumové bestie na které jsem nikdy nic nechytl?
- Pátek 23. července 2010 ve 21:19® Tino
-
v tom případě jsem to už nestihl…
nojo, začátečník a ještě sváteční rybář (pravidelně chodím jen v neděli
). Musím se do toho po těch letech zase dostat…
- Čtvrtek 22. července 2010 v 18:45® Sander
-
Tino > šel bych před. Po ní už bude zima.
- Čtvrtek 22. července 2010 v 18:37® Tino
-
v chebu už prý prší… Je lepší zajít na ryby ještě před příchodem fronty, nebo až po ní?
- Pondělí 19. července 2010 v 1:14® Mikyška
-
BigMike> Já dole vydoloval o pár cenťáků většího. Jinak celkem mrtvo.
- Neděle 18. července 2010 ve 23:51® osprey
-
BigMike> Už padáme, ale v tom Písku je normál asi 60 čísel, takže jsme byli dva metry nad.