Vyhledávání
Brno a okolí
V diskuzi je 717 příspěvků, z toho 717 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 6. května 2012 v 17:00® Zedtu
-
alexdelpiero> No nediv se všici sedí u vody
- Pátek 4. května 2012 v 9:56® alexdelpiero
-
tady to žije teda…
- Úterý 10. dubna 2012 v 9:22® alexdelpiero
-
nachytáš na každej feeder
feeder je spíš o tom přesným vnadění a sestavě
jinak včera jsem se přesvědčil že feeder není lepší jak jemná položená (předpruťák) já na feeder 3 ryby přítelkyně na předpruťáček ryb 7 stejná koncová montáž stejné násttrahy jen jsem měl jemnější silon a meněí háček
- Čtvrtek 5. dubna 2012 ve 22:13@ Zatuk
-
čau lidi
Koupil jsem si včera nový feederový prut Shakespeare omnix 3.60 m. sem s feederem uplný začatečník. co si o tom prutu myslíte? dík
- Neděle 1. dubna 2012 v 15:37® alexdelpiero
-
byl jsem na priglu a ryby tam jsou kdo trochu ví kam chodit a umí tak si zachytá hned u první vycházky se povedl pěknej 4O lyseček nějaký ten cejn a perlín ryby tam jsou jak velký to se ještě pozná během sezóny…
- Středa 14. března 2012 ve 22:35® Zedtu
-
regulus> tak to je super, to můžu na toho kapra s klidem vyrazit
- Středa 14. března 2012 ve 22:01® regulus
-
Zedtu> člověče, takovej Horák toho naplácá jen aby se zviditelnil, někdo mu to napsal a on to odpapouškoval. Kdybys četl pozorně, tak bys zjistil, že řeč není o kaprech, ale kaprovitých rybách, cejn je už nějakou dobu strašidlo No 1, jeho přemnožení může za úhyny ryb na stojácích, v priglu zase za sinice, ale nikdo neřekne pradu. Co je myčka na nádobí víš, nádobí asi taky někdy umývals a teď si představ, co to musí být za sílu, když do myčky flákneš tabletu, sklenice, pekáč od krkovičky a pánev od topinek a na konci je to fšecko dokonale čistý. No a tohle po nějakým procesu v čističce odpadních vod skončí v řece. Sinice se začaly výrazněji vyskytovat začátkem 80 let, tedy nějakou dobu po tom, co se masivněji rozmohly automatický pračky, pro který se začaly dělat jiný prášky na praní. Jistě doba pokročila, možná ty přášky a tablety jsou trochu lépe odbouratelný, máme výkonější čističky, ale furt to bude asi síla. No jsme tam kde jsme byli, svedeme to na cejna, teda ne úplně, ale má na tom podíl, trochu je zredukujeme, protože kapři by neprošli. Prostě a jednoduše je to blbost, dravci se do príglu nechodí koupat, když nebudou mít co žrát tak pochcípají, nelze mít vodu plnou jen dravců, soudruzi se mýlí, věř mi. Pokud mi nevěříš mrkni semka http://www.mrsbrno2.cz/…odaj2011.pdf a schválně jestli tam ten kapr je nebo není. A je správně.
Tento příspěvek byl editován 14.3.2012 22:58:51 uživatelem regulus. - Středa 14. března 2012 ve 21:11® Zedtu
-
regulus> no přečti si poslední větu z článku co sem dal Véna tam to máš černý na bílým:)
- Středa 14. března 2012 v 11:26® Véna
- Středa 14. března 2012 v 11:24® Véna
-
http://brnensky.denik.cz/…_200710.html
Tady máte něco ze strašího tisku..
- Úterý 13. března 2012 ve 20:55® regulus
-
Zedtu> nešil, kdo ti to prosím tě nakukal, to je neprůchodný, protože většina rybářů by to nepřežila, za druhý nejen kapr ryje do dna, takže by tam nesměly být ryby vůbec. Já zase slyšel, že tam prej bude úplnej zákaz vnadění, ani na krmítko, taky kvůli sinicím a taky se mi to nezdá, to by kapraři taky nepřežili.
- Úterý 13. března 2012 ve 20:27® Zedtu
-
regulus> No prej že ryjou ve dně a pak je od toho přehrada plná sinic jak to stoupá ode dna:)
Tento příspěvek byl editován 13.3.2012 20:28:56 uživatelem Zedtu. - Úterý 13. března 2012 v 19:41® regulus
-
Zedtu> no informace, že u nás někde nebudou vysazovat kapry je fakt úsměvná, tomu nevěřím ani omylem …
- Úterý 13. března 2012 v 18:35® Zedtu
-
regulus> tak jsem slyšel že se na Priglu už kapři chytaj. Jo a prej už tam nebudou žádný kapry vysazovat kvůli sinicím takže pudu zkusit ty co tam zbyly.
- Pondělí 12. března 2012 ve 23:22® regulus
-
Zedtu> no tak s nasměrováním nemůžu sloužit, kapr jde tak trochu mimo mě, ale je to asi o čekání a neřekl bych, že by tam byl nějakej extra flek kde berou, to se spíš zeptej v kaprařině. Mušov jsem bral bral blíž z Brna než Dalas, ale pokud to máš blíž tam … . Ale třeba na ten prígl něco většího nasadili je to jen moje domněnka.
- Pondělí 12. března 2012 ve 22:35® Zedtu
-
regulus> no ten je trochu z ruky to bych musel aspon na vykend. A nikdy jsem tam nebyl ani nevím kam, to by mě musel někdo aspoň přibližně nasměrovat:) Jinak dík za odpověď
- Pondělí 12. března 2012 ve 22:12® regulus
-
Zedtu> asi budeš muset počkat až povyrostou, docela pochybuju, že by tam nasadili nějakejch moc trofejáků, spíš bych to viděl na klasickou velikost, možná tam něco zvostalo, ale víš jak je to s tou jehlou a kupkou sena. No a jestli je lepší zajet zrovna na Dalas nevím, co takhle Mušov?
- Pondělí 12. března 2012 ve 22:07® Zedtu
-
Zdarec, chci se zeptat jestli se dají ještě na brněnské přehradě chytit větší kapři 60 a víc, od té doby co byla upuštěná. Nebo je lepší vyrazit na Dalas. Dík za info
- Sobota 10. března 2012 ve 20:14® regulus
-
A je to …
- Sobota 10. března 2012 v 19:29® regulus
-
Tak po dvou třetinách to zatím blbě nevypadá, doufejme, že to vydrží i tu třetí.
- Čtvrtek 8. března 2012 v 16:02® regulus
-
Je na to sice ještě 2,5 měsíce čas, ale pokud máte soutěživý ratolesti a splňují věkový limit, může vás zajímat tohle.
Bližší informace na http://rybariholasky.sweb.cz/mladez.htm - Čtvrtek 8. března 2012 v 0:34® regulus
- Čtvrtek 16. února 2012 v 16:06® R-a-d-e-k
-
Zdarec, nemáte někdo typ na spolehlivý bivak kolem 3000,–?
- Pátek 3. února 2012 v 15:18® rybarbada
-
eduard> Edo nejlepší jsou zadní místa,my tam jezdíme a vejdem se tam i se třemi byváky,ryby jsou tam moc pěkný
- Pátek 3. února 2012 v 15:15® rybarbada
-
nevím kde jsi slyšel,že ostrov nad oslavou je revírní voda,je to soukromý rybník a jsou tam skvělé ryby,je vidět,že ty chodíš jen poletovat s muškama
Tento příspěvek byl editován 3.2.2012 15:18:46 uživatelem rybarbada. - Úterý 31. ledna 2012 v 18:03® eduard
-
Zdravím všechny. Chceme tento rok poprvé vyrazit na revír Ostrov nad Oslavou .Můžete mi poradit jaké místo je na této lokalitě úspěšné na kapry.Kolegovi se líbí pod lesem č 13 ale nevíme zda se tam vejdou 2 bivi . Děkuji za vaše rady. Eduard
- Pondělí 23. ledna 2012 v 18:19@ Robert Lošťák
-
Mám dvě čestné vstupenky na Moderní Rybař konané 26.-29.1.2012. Výstaviště Praha-Holešovice. Kdo má zájem ať mně kontaktuje na tel.:604/13 15 09, nejlépe z Brna a okolí,aby jste si mohli proto co nejrychleji přijet!!!
- Neděle 22. ledna 2012 v 9:49® hraji
-
michail > není chovný, je to revír. Je to normální voda, žádný zázrak.
- Středa 18. ledna 2012 ve 21:30@ michail
-
pompak> zdarec, není ten „rybník“ u Strachecu chovný a lov na něm zakázán??
- Pondělí 16. ledna 2012 v 19:19® pompak
-
ahoj nechodíte někdo na strachotínský rybník u nových mlýnů??? chstám se tam v létě tak jesty tam nebo na mlýny.díky