Pokud jsme v redakci situaci pochopili správně, celý problém spočívá v tom, že pan Horký, který je vrcholným představitelem MO Radlice, problémy své prodejny, která se údajně potýkala s finančními problémy, vyřešil tak, že ji "prodal" Místní organizaci MO Radlice. Podle dostupných a níže uvedených informací to však nebylo zcela košér.

Pokud se vše zakládá na pravdě, došlo k mimořádně smutné situaci, kdy konání jednotlivce vrhá špatné světlo i na Český rybářský svaz, i když je údajně ještě reálné celou věc zvrátit. A jak? Následovně:

Členové Mo Radlice pozor!

Už tuto sobotu – 8. 12. 2012 od 10:30 hod. – vypukne mimořádná schůze, kde budete seznámeni s osahem stížnosti podané Územnímu Svazu města Prahy a jeho odpovědí. Pokud si sebou nezapomenete vzít členský průkaz, můžete osobně vyjádřit svůj názor na horké téma. Nedopusťte ať to není: „O vás, ale bez vás…“

Další vývoj událostí budeme bedlivě sledovat. Stejně tak i reakce zúčastněných stran.

David Havlíček, CHYTEJ.cz

PS: zajímalo by nás, zda jste se již někdy s něčím podobným v rybařině setkali. Pište prosím do komentářů.



Výzva člena MO Radlice:

Vážení kolegové rybáři.

Jsem členem MO Radlice. Dne 27.3.2012 proběhla členská schůze, která dle mého názoru proběhla v rozporu se Stanovami a jednacím řádem ČRS. Proto po získání podkladů (např. Usnesení z této schůze) jsme podali spolu s dalšími členy MO Radlice na tuto schůzi stížnost k Územnímu Svazu města Prahy.

Vzhledem k faktu, že další schůze MO Radlice se koná již tuto sobotu 8.12. od 10:30, si dovoluji Vás seznámit s obsahem stížnosti a s odpovědí Územního Svazu města Prahy. Stížnost i odpověď by měly být na této schůzi projednány.

Členská schůze je nejvyšším orgánem místní organizace. Proto pokud jste členové MO Radlice, je ve Vašem vlastním zájmu se této schůze zúčastnit. Nezapomeňte si vzít na schůzi Váš členský průkaz.

Děkuji.

Tomáš Kern

 

Stížnost na výroční schůzi - žádost o zrušení její platnosti

Ospověď na stížnost

Oba dokumenty ke stažení:

Stížnost strana 1
Stížnost strana 2
Odpověď ÚS strana 1
Odpověď ÚS strana 2