Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "majkyss"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) majkyss. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 5. února 2013 v 16:12® majkyss
majkyss

Vaclav III.> Ty jsi byl 100% komouš co?Je to z tebe cítit.Tvůj názor na věc je jednostranný tak trošku doleva.

Úterý 5. února 2013 v 16:03® majkyss
majkyss

Vaclav III.> Nikomu neberu, že je to makačka to ani náhodou :-) každá práce má něco.Jen mě rozčiluje argumentace jako ta vaše (Já tu makám ty ne tak drž hubu).Já platím 6 tis. ročně za to že si sednu k vodě.Rybu beru 2 za rok.Není to málo peněz a když se pak někdo kdo šetří na povolence a radši jde když na to má čas máknout sere do mě ,že já nemakám tak mě to rozpumpuje.

Deli72> Kdo pomlouvá?

Úterý 5. února 2013 v 15:55® majkyss
majkyss

Vaclav III.> No chtěl bych mrknout na jeden tvuj vynález :-D

Úterý 5. února 2013 v 15:03® majkyss
majkyss

Piranha>

foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img92359.jpg
Úterý 5. února 2013 ve 14:33® majkyss
majkyss

chosebaits> Ale jo! Ono totiž makat na stavbě 16 hod denně to se pak nechce makat někde u vody.To si to radši zaplatím.Ty jsi asi někde v kanclu na 4 hod denně ,že.No když takto bude makat každý tak se nedivím ,že je na tom náš stát tak na h.. a s ČRS je to obdobné.Nemoralizuj nemám rád takové chytráky. Ty co makají tak ten volný čas nemají a když ušetří volný den tak jede na rybačku a ty ho tu nasereš kecama že hovno dělá.

Úterý 5. února 2013 ve 14:19® majkyss
majkyss

chosebaits> Chose Chose :-D Mohu se zeptat co děláš? Myslím tím profese.

Pondělí 4. února 2013 ve 23:15® majkyss
majkyss

Vaclav III.> Nejsem z UL proto se tě ptám tady. U vody tě asi těžko potkám abych se optal osobně.Jinak to neber osobně když mi to řeklo několik Ustečáku tak se prostě musím optat jestli je to pravda nebo ne.Rád v tom mám pořádek :-1

Pondělí 4. února 2013 ve 23:10® majkyss
majkyss

Vaclav III.> S tím souhlasím .Děkuji za vyčerpávající odpověď

Pondělí 4. února 2013 ve 22:48® majkyss
majkyss

sfox> To sem ani nechtěl říct to by bylo moc okaté :-D

Pondělí 4. února 2013 ve 22:37® majkyss
majkyss

Vaclav III.> To není utok ani na tebe a už vubec ne na tvé kamarády co to plácáš! Jednoduchá otázka a dole jsi psal ,že Nemáš problém s odpovědí.

Pondělí 4. února 2013 ve 22:29® majkyss
majkyss

sfox> Ok ,ale vždyt si platím za to, že nepujdu tak kde jsou ty peníze?Za ty peníze se muže zaplatit pracant,ale nezaplatí bo prašule jsou dávno v čoudu.

Pondělí 4. února 2013 ve 22:25® majkyss
majkyss

Vaclav III.> Jsem slyšel o tobě,že jako bývalý pytlák jsi ještě horší porybný.Můžeš mi k tomu něco napsat?Jak to je?

Pondělí 4. února 2013 ve 22:16® majkyss
majkyss

Vaclav III.> Nic takového si nemyslím.Jen si tak říkám na co se vybere toliko peněz a nikde nic není?????A ty pohádky ,že tam každej maká od rána do večera říkej dětem na spaní.Sám tomu nevěříš.

Pondělí 4. února 2013 v 15:31® majkyss
majkyss

Vaclav III.> Tak ať složej funkce ,když na to nestačej! To nééé to se tam budou držet co :-D

Sobota 26. ledna 2013 v 18:37® majkyss
majkyss
Úterý 22. ledna 2013 ve 21:05® majkyss
majkyss

… ɐɯɐɥou nɹůɥzʌ ʇoʌıž ʎlǝɔ ɯáɯ ǝž ʇıɔod ɯáɯ ʎpʞěN

Úterý 8. ledna 2013 v 7:10® majkyss
majkyss

vladah> Ty se starej o planetu psu :-D

Pondělí 7. ledna 2013 ve 20:47® majkyss
majkyss

hroch71> Tak proč s tím machruje, magor!To já taky lapnu 2m sumce, když tam dám 10 prutů.Udělá tam minové pole z bojek a pak dělá vlny jak zalapal??? Nechápu takové lidi. No coment!Seru na to, bo bych se rozčílil :-D

Pondělí 7. ledna 2013 v 18:51® majkyss
majkyss

BlueShark> Je to asi 2 roky a pak se tam dělalo pár fotek :-D

foto/diskuze/usti_nad_labem/2013/th-img91316.jpg
Neděle 6. ledna 2013 v 17:34® majkyss
majkyss

Jakub může vše :-D