Chytej.cz

Komentáře od uživatele "GEERS CZ"

Neděle 18. července 2010 ve 20:49 Fotoalba Závodní trate .Slovensko

cormoran:v případe že by byl zaznamenán úhyn vrácených ryb na tomto povodí,tak by rybáři kteří ve velké míře v tom období byli na vode pod závodním úsekem na tuto skutečnost určite upozornili.Závodní trať se totiž nachází cca 300 m od začátku Hričovské vodní nádrže. Při prútoku vody v lokalite 150m3/sec.by poškozená a mrtvá ryba byla spláchnutá do nádrže a rybáři by na to určite poukázali, co se nestalo za celou dobu treningú /10 dní/ na závodní trati a dokonce ani při závodech v minulém období.

Neděle 18. července 2010 v 10:52 Fotoalba Závodní trate .Slovensko

Tomáš Gregora – Tommy:je jasné ,že Vaše skušenosti ze závodní rybačky Vám nedovolují napsat nic jiného než Vaši pravdu. Dne 18.9.2010 a 9.10 2010 se konají závody v Hradci a tam se múžete přesvědčit, jak je to z rybou která se vrací do vody. Cituji Vás:že přežilo 99% ulovených ryb. Ani hovno!!!!!!!do­dávám./se jim nestalo!!!!!!!!/

Sobota 17. července 2010 ve 20:45 Fotoalba Závodní trate .Slovensko

cormoran:mohu Vás ujistit, že ryby které jsou uloveny v závode /dnes v závode celkem 370kg/určite přežijí z 99%,protože jsou z vody jen na čas pro zvážení 1–2min.Vážení se provádí mobilní váhou která je u každého závodníka a ryba je uchována živá až do vážení v předpisovém vezírku.Od možnosti zužitkování této ryby třeba skrmením v odchovnách se prakticky upustilo z dúvodu nakažení chovaných ryb chorobou zavlečenou z povodí.Takže co je vhodné,pustit či kafilerka nebo zakopat???

Středa 14. července 2010 v 0:20 Fotoalba Závodní trate .Slovensko

sethy/Je to otřesné fakt,všude kolem je to samá kaluž kreve.No horor.A ty ryby,zhuntovaný,už jenom jim dát masáž srdce.Zítra jdeme znova na trening.Hlad je hlad.Tentokrát bereme všechno.V sobotu nazinárodní závody ,účast potvrdilo 13 družstev.

Sobota 10. července 2010 ve 20:58 Fotoalba Závodní trate .Slovensko

Sander> Promiňte za ten hnus na našem foto.Je to jen návnada pro české rybáře plavačkáře, a ukážka pro bývalé spoluzávodníky jako Benda,Konopásek,Sou­ček,Martínek,Pa­velka atd.atd ,kteří na naše závodní trate neradi vraceli z obavy že se budou chytat v závode jen oukleje.

Ale co si myslet o Vašem odkazu na e-mail pod názvem pitlákk? Snad to je jenom mladícká nerozvážnost či na sebe upozorňujete rybářskou stráž. Přeji úspěšný lov.

Sobota 10. července 2010 ve 20:32 Fotoalba Závodní trate .Slovensko

Pro sklidnení zastáncú chyť a pusť: všechny ryby/podoustve/ po focení vráceny PŘÍRODE, protože „nejsou vhodné“ ani do salátu.Na ilustračním foto nejsou všechny ulovené ryby v tomto treningu ostroretky,par­my,plotice atd.Připájím pozvánku na sobotní závody „Memoriál mistra sportu Eduarda Hrdela – plavačka“ trojčlenných družstev za medzinárodní účasti na kvalitne zarybnené žilinské závodní trati.

Pátek 16. října 2009 ve 20:16 Fotoalba Labský pohár - memoriál Jirky Stádníka

Jsem rád že konečne zveřejnila dobrá duše snímky z memoriálo Jirku.Bohužel jsem se nemohl zúčastnit. Plánovali jsme spolu s Jirkou spustit závod československých závodníkú.Bylo to na dobré ceste. No bohužel,jeho odchod určite zasáhl každého závodníka a kamaráda. Nultý ročník byl naplánován v Žiline snímky trate je možné najít na této stránce atresa: http://chytej.cz/…2526/zavody/ NA této trati probíhjí i zavody „Memoriál z.m.s.Eduarda Hrdela“.Je to lokalita kvalitne rybnatá, kde pro uklidnení závodníkú z CZ není dominantní ouklej. Prosím o informaci jestli se bude konat v roce 2010 a kde, ale ješte před uzavřením závodního kalendáře na Slovensku.Možná se bude dat uregulovat termín u nás.Také propozice dřív zveřejnit,nebo zaslat na e-mail. S pozdravem Drábik Jozef Žilina.

Středa 14. října 2009 v 19:22 Fotoalba SPLÁVKY

O montážích najdete neco na stránce http://www.ryby.estranky.sk/stranka/plavaky-

Neděle 11. října 2009 v 19:40 Fotoalba

proutnik> Pokud si je koupil před rokem 2008 je možné že se ti dostalo právě z várky která byla špatná/asi 1500 kusú/ a výrobce ji stahoval z trhu.Dalo se to reklamovat u prodejce.

Neděle 11. října 2009 ve 13:06 Fotoalba

Neco o krmivách SENSAS, LA SIRENA,je možno najít na stránce http://www.ryby.estranky.sk/…a---priprava